Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
haze81
csendes tag
A személyimet marhára elvették, a lakcímkártyát visszaadták azzal hogy külföldön élő magyar állampolgár és nincs rajta lakcím. Ez tíz évvel ezelőtti történet, hogy most mit csinálnak nem tudom.Amúgy köszi a választ a magyarország.hu-n beléptem és működik azugyfélkapu valóban nem működik. Erre már nem emlékeztem vagy 4 éve kellett használnom utoljára
-
haze81
csendes tag
A dáp app,
ügyfélkapun még be tudok lépni a pluszos gomb igen igényeltem és be is állítottam authenticatort, de úgy igazán semmit nem látok csak megy egy visszaszámláló ami automatikusan kiléptet de semmi menü vagy ilyesmi. Na nem tudom hogy ez most csak az átállás miatt? Pl korábbi dokumentumaim a tárhelyen nem láthatóak -
haze81
csendes tag
Külföldön élő akinek nincs személyije csak útlevél az hogy tud regisztrálni? Sehogy? Eddig volt sima ügyfélkapum gond nélkül de nem tudok reggelni a pluszra mivel nincs nemhogy digitális de semmilyen személyim, csak útlevélszám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Eredeti játékok OFF topik
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen notebookot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897, 100% Akkumulátor
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Huawei P30 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest