- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
haze81
csendes tag
A személyimet marhára elvették, a lakcímkártyát visszaadták azzal hogy külföldön élő magyar állampolgár és nincs rajta lakcím. Ez tíz évvel ezelőtti történet, hogy most mit csinálnak nem tudom.Amúgy köszi a választ a magyarország.hu-n beléptem és működik azugyfélkapu valóban nem működik. Erre már nem emlékeztem vagy 4 éve kellett használnom utoljára
-
haze81
csendes tag
A dáp app,
ügyfélkapun még be tudok lépni a pluszos gomb igen igényeltem és be is állítottam authenticatort, de úgy igazán semmit nem látok csak megy egy visszaszámláló ami automatikusan kiléptet de semmi menü vagy ilyesmi. Na nem tudom hogy ez most csak az átállás miatt? Pl korábbi dokumentumaim a tárhelyen nem láthatóak -
haze81
csendes tag
Külföldön élő akinek nincs személyije csak útlevél az hogy tud regisztrálni? Sehogy? Eddig volt sima ügyfélkapum gond nélkül de nem tudok reggelni a pluszra mivel nincs nemhogy digitális de semmilyen személyim, csak útlevélszám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Excel topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- MSI Thin - 12450h, RTX 4050 és 16gb RAM + 1tb SSD
- HP ProDesk 600 G2 SFF PC, Intel 6. generációs CPU, SSD és RAM nélkül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest