Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Honor Magic V2 - origami
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Az órádnál fogva vezet nyomra az új Apple AirTag
- Yettel topik
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz
cinemazealot
üzenetére
Azért azt vedd bele, hogy a jelszó az nem miatad van, hanem a kintlévő próbálkozó ellen, szóval szép és jó, hogy "neked van módszered", de ha én gyanút észlelek kb fél óra alatt lecserélek 8-10 darab 50-60-100-120+ karakteres full jelszavakat. Neked mennyi lenne ennyit (én nem is ilyet) megjegyezni megbízhatóan, ha SOS csere kell?
Emellett gondolom nem ilyen hosszúak a jelszavaid... Nem ugyanolyan (oldalanként, szolgáltatásonként maximalizált) karakterkészletből dolgoznak.... és ha megjegyezhetőek és sok van, akkor valamiféle formulán alapulnak, ami azért fejthető. Ok, a véletlenszám generátorok sem full véletlenesek, de azért az emberi logika magának akar jót, így ha rászállós a külső ismeretlen ellenfél, akkor az is egy törhetőségi faktor.Nekem is van kb 3-4 jelszó amit megjegyeztem, de ezek olyan dolgokat nyitnak, amik hozzáférést biztosítanak aminden máshoz, de a minden mást minek jegyezném meg, ha azzal azok védelme rosszabb lenne és nekem meg olyan agymunka igényt állítana, ami kiváltható pár kattintással, és pici fáj-kezeléssel (backupok).
Persze kinek mi!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow switch/
- M2 // NVME // 64GB // 128GB// 256GB // 512GB //
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Használt Radiolink AT10 II távirányító készlet / 12 hónap működési jótállás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest