- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz
cinemazealot
üzenetére
Azért azt vedd bele, hogy a jelszó az nem miatad van, hanem a kintlévő próbálkozó ellen, szóval szép és jó, hogy "neked van módszered", de ha én gyanút észlelek kb fél óra alatt lecserélek 8-10 darab 50-60-100-120+ karakteres full jelszavakat. Neked mennyi lenne ennyit (én nem is ilyet) megjegyezni megbízhatóan, ha SOS csere kell?
Emellett gondolom nem ilyen hosszúak a jelszavaid... Nem ugyanolyan (oldalanként, szolgáltatásonként maximalizált) karakterkészletből dolgoznak.... és ha megjegyezhetőek és sok van, akkor valamiféle formulán alapulnak, ami azért fejthető. Ok, a véletlenszám generátorok sem full véletlenesek, de azért az emberi logika magának akar jót, így ha rászállós a külső ismeretlen ellenfél, akkor az is egy törhetőségi faktor.Nekem is van kb 3-4 jelszó amit megjegyeztem, de ezek olyan dolgokat nyitnak, amik hozzáférést biztosítanak aminden máshoz, de a minden mást minek jegyezném meg, ha azzal azok védelme rosszabb lenne és nekem meg olyan agymunka igényt állítana, ami kiváltható pár kattintással, és pici fáj-kezeléssel (backupok).
Persze kinek mi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 512GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- Yurbuds Ironman fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest