- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Yettel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz
cinemazealot #888 üzenetére
Azért azt vedd bele, hogy a jelszó az nem miatad van, hanem a kintlévő próbálkozó ellen, szóval szép és jó, hogy "neked van módszered", de ha én gyanút észlelek kb fél óra alatt lecserélek 8-10 darab 50-60-100-120+ karakteres full jelszavakat. Neked mennyi lenne ennyit (én nem is ilyet) megjegyezni megbízhatóan, ha SOS csere kell?
Emellett gondolom nem ilyen hosszúak a jelszavaid... Nem ugyanolyan (oldalanként, szolgáltatásonként maximalizált) karakterkészletből dolgoznak.... és ha megjegyezhetőek és sok van, akkor valamiféle formulán alapulnak, ami azért fejthető. Ok, a véletlenszám generátorok sem full véletlenesek, de azért az emberi logika magának akar jót, így ha rászállós a külső ismeretlen ellenfél, akkor az is egy törhetőségi faktor.Nekem is van kb 3-4 jelszó amit megjegyeztem, de ezek olyan dolgokat nyitnak, amik hozzáférést biztosítanak aminden máshoz, de a minden mást minek jegyezném meg, ha azzal azok védelme rosszabb lenne és nekem meg olyan agymunka igényt állítana, ami kiváltható pár kattintással, és pici fáj-kezeléssel (backupok).
Persze kinek mi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Logitech G923 PS4/PC kormány
- Segway Ninebot by F2 Plus! D 27% számlával - kiállítási
- Dell latitude 5411 i5-10400H/8gb ddr4/250gb m.2/ töltő ( szépséghibás laptop)
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ TouchScreen 100% sRGB - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest