Hirdetés

Aktív témák

• stingy2

senior tag

válasz qqcqqc #46771 üzenetére

Sztem az volt a baj, hogy nem határozottan és konkrétumokkal mentél oda: ha azt mondtad, hogy "láttam a neten itt ott valami Digi flottát.." azzal simán lerázhattak, hogy 'mápedig olyan nincs.
    Feltettem ide vmikor februárban a vodától kapott kinyomtatott lapot a konkrét flottás csomagokkal, árakkal. Ha azzal mentél volna be, hogy kinyomtatod, és mondod, hogy itt vannak a csomagok, és ebből kérem ezt és ezt, azzal többre mentél volna.
    Ha pedig erre az ügyintéző azt mondja, hogy ilyen továbbra sincs, akkor kérsz vmi írástudót, lehet hirtelen eszébe jut, hogy hopp, jéé, hát tényleg van ilyen, nézd, megtaláltam...
    Semmiféle digi dolgozókról meg családtagjaikról nincs szó. Kár is volt ide beírnod, mert csak még jobban megkevered azokat, akik így se értik mik a lehetőségek, pedig nem túl bonyolult:

1, Van a DigiMax 6 flottás csomag, ami tulképp a régi voda flotta, csak nem emelték meg 22%-kal az árakat. (Én márc.06-án kötöttem át 3 előfizut, akkor még volt, bár kellett némileg noszogatni az ügyintézőt, és megemlíteni, hogy ha mégsincs, akkor KÜF, Agnatel, de ott a T-kom digitális jóllét csomagja is. Ha látják, hogy képben vagy, gördülékenyebb.)

2, Van a 4 Digi csomag Vodásított változata. Ugyanaz, mint a Diginél, csak pirosban :) .
    Ennyi, nem túl bonyolult ez.

Aktív témák