Hirdetés

Aktív témák

• emcee825

csendes tag

válasz Ákinard #44464 üzenetére

Mintha csak én írtam volna.

Kezdetektől használom, teszteltem. Egyre jobb és gyorsabb lett a hálózat, újabb városokat kapcsoltak be. Amióta roamingolunk a VODA hálózatán, mintha 100 évet ugrottunk volna vissza. Ahol korábban majdnem fullos DIGI 4G volt, ott a VODA csak E betűvel tisztel meg. Aztán olyan is akad, amikor az 5 téglából csak 3 van 4G jel mellett, de a net semmit sem csinál. Nem jönnek meg az egyszerű, csak szöveget tartalmazó üzenetek sem, pl Messenger, Viber, Telegram. Aztán azon kezdtem el tűnődni, hogy ha a VODA hálózata ennyit tud, akkor ez a VODA is olyan dolog, mint hogy valaki Apple vagy Google fanatikus. Jóvanazúgy :)) (Mindkettőnek vannak hibái. Én Android mellett tettem le a voksom, mert tudok rá könnyen telepíteni ezt-azt)

Aztán arra jutottam, hogy szerintem nem kapunk meg minden frekvenciát használatra, mivel a DIGI is elsődlegesen városokban, a Balaton körül és autópályákon volt használható. Vagy csak szimplán a csomag priorizálásnak lettünk az áldozatai, amit szintén meg lehet érteni, mivel csak "ingyenélő" koloncok vagyunk a VODA szemében.

Kíváncsi leszek a december eleji áremelős ÁSZF változásra. Ha januártól emelni akarnak, akkor muszáj lesz nekik bejelenteni. Én valahol 2200 Forint körülre saccolom a díjat a 30 gigás csomagért.

Aktív témák