Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Megjelent a OnePlus 13T
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
beller
aktív tag
válasz
rothfb #24042 üzenetére
Nagyon egyetértek veled. Nem is értem azt, hogy miért kell találgatni, mi lesz. Ez szerintem tippadás a diginek, ami felesleges. Szerintem amilyen korrekt a digi a tv-internet (vezetékes)-telefon triójával, ugyan olyan korrekt lesz a mobil szolgáltatással is. Az is eszembe ötlött, hogy bár ez utólagos fizetésű rendszer (nem feltöltő kártyás) végül is ugyan úgy működik mit a paypal mobilok. Nincs alapdíj, csak amit használ az ember. Ez a normális.
Csak mellékesen jegyzem meg, hogy pártunk és kormányunk az autó pálya díjakkal ugyan ezt tervezi már 4-5 éve. (Vagy mégtöbb) Amennyit használsz annyit fizess. Ez a korrekt üzlet. Lenne. -
RoyBatty
aktív tag
válasz
DevKiller #24046 üzenetére
Nyilván mindenki csak találgat, akinek tuti belsős infója van, az meg nyilván nem beszélhet. Tippem szerint valami kellően nagy limit lesz a neten (50GB mondjuk), a havi díjként pedig ennél a szolgáltatásminőségnél nem kérhetnek 2-3000 forintnál többet. Hálózaton belül marad a 0 forint, azon kívül 5-10 forint. SMS marad drága.
-
DevKiller
senior tag
válasz
rothfb #24042 üzenetére
Így van.
Nem tudom, hogy meddig lesz még tesztidőszak, de szerintem ebben az évben még az lesz.
Az ár meg valószínűleg méltányos lesz. Azt az én véleményem szerint nem fogják megtenni, hogy korlátlan marad a net a teszt után is, mert ha használhatatlan a hálózat akkor megint öngólt lőnek, de azért egy 50 gigára én is gondoltam. Az 1000 ft mint olyan, igenis reális.
Még a vodás kártyámmal(ami ráadásul flottás) még így is simán felveszi a versenyt.
Nagyimmal ingyen beszélgethetek, amit a voda "olcsóért" 3db 0-val kezdődően 35-ftért tesz nekem elérhetővé.Akció a javából! Én kb 1 hónapja kaptam meg a VoLTE-t a Vodával(maguktól aktiválták direkt nem kértem mert bugos mint a * még most is akár...), míg a DIGI-vel első perctől fogva aktív volt és nem csak az SMS-t kaptam, hogy volt egy hívásodKell nekünk az, hogy a csodálatos versenybe beszálljon. Ez a verseny épp annyira komoly mint a Mercedes vs mindenki más az F1-ben.
-
snooze
veterán
tipikus "szerintem" topic lett..😀😀😀😀😀
-
Soma01
veterán
Abból kiindulva, hogy az 50 GB net, most 1.000 ft, szerintem a hang szolgáltatásos csomag sem lesz több 2.000-nél. De inkább még annyi se. Inkább 1.500 ft... A korlátlan net, szerintem benne marad, mert azzal sokat reklámoznak most, és a hálózaton belüli ingyenesség is. Más hálózatba a percdíj meg kb. 10 ft lesz. SZERINTEM!
-
válasz
Márton #24041 üzenetére
Ha pl lesz mondjuk 1000 Ft a havidíj, akkor talán, hangsúlyozom talán megtartunk 1-2 kártyát.
De a 3500 Ft már csak azért is nagyon sok, mert ha ennyit kiadok, akkor inkább feltöltöm a Domino kártyám és akkor legalább mindenhol lesz térerőm (nem kell itthon is vowifivel vacakolnom), 120/20-as netem (ennyit mértem itt legutóbb egy tablettel), igaz, hogy 9/19 Ft-os percdíjjam, de ez még belefér.
Félreértés ne essék, nem a Digi ellen vagyok, sőt! De csak észszerűen szabad tesztből élesbe váltaniuk, különben az 1%-os részesedésük sosem lesz több és örökké veszteséges lesz ez az üzletág. És igen, ebben a jelenlegi korrupt politika is benne van, de mivel vállalták nyíltan, hogy a nehézségek ellenére igyekeznek talpon maradni a mobil piacon, ezért csak olyan árakkal léphetnek élesbe, ami versenyképes. Meg kellene a komolyabb, sokkal komolyabb lefedettség. Tudom ez az egész a 22-es csapdája. Én drukkolok a Diginek. Szívós csapat az biztos. -
válasz
Flashget #24039 üzenetére
Ha ez így lesz, az összes Digi kártyát visszaadjuk. A házon belül úgy sincs térerő, amennyit meg mobilnetezek, arra tökéletesen elég a Telekom Domino is a 9 Ft-os percdíjjával és azzal, hogy akkor töltöm fel amikor és amennyivel akarom.
A 3500 Ft nagyon sok még akkor is, ha lebeszélhető lesz.Amúgy mielőtt valaki megszólalna, nem vagyok olcsó jános, most is 9000-et fizetek a Diginek. De nem fogok még kártyánként 3500-t.
-
Flashget
félisten
Az en tippem (amennyiben jun.30-an vege a tesztidoszaknak) 3500Ft havi dij es minden mas marad vagyis 50GB net, 5 Ft/perc dij mas halozatokba.
Aztan mennyi fajta csomagot talalnak ki pasz. Gondolok itt mind3 kabel szolgaltatast igenybevevok eseten olcsobb havidijra vagy dragabbra ha nincs Digi szolgaltatasra elofizetese es igy tovabb. -
p2pp
őstag
Sztem írj a Digi-nek melyik 5G készülék kompatibilis a hálójukkall?
Anno volt vmi Mate 20 5G teló, ami tudta állítólag.
Most már elég sok van. S20, P40, stb.
Huawei P40 és Samsung S20 Digis tesztkártyások is nyomathatják, ha arra járnak.
Ill bárki akinek tudja már az 5G-t a telója.
Hátha vkinél elindul. -
Kronk
őstag
válasz
hallerlaller #24031 üzenetére
Oneplus 8 Pro, tudja
-
Kronk
őstag
Ahhoz, hogy menjen az 5g, kell valami apn beállítás, vagy az ügyfélszolgálatnak kell valamit engedélyezni, vagy minden kártyán kell mennie alapbol, ha a készülék tudja, és a székhely közelében vagyok (Váci Dózsa sarkán)?
-
DevKiller
senior tag
válasz
Lajosnagy17 #24024 üzenetére
Szerintem ugyanúgy elrendelésre kerül, max akkor nem, ha a Román határ 30 km-es körzetében akarnak dolgozni.
Nekünk egy hónapja legalább is elrendelték(bár igaz, hogy családtagot látogattunk de akkor is benne voltunk a 30 km-ben) :'(
Az új intézkedésekben nem vagyok jártas, hogy mi a helyzet most. -
-
Lajosnagy17
senior tag
Tudja valaki, hogy a korlátozások feloldása a külföldről érkezőkre vonatkozik vagy a 14 nap karantén még érvényes marad? Kérdezem, mert jó lenne ha románok pár tornyot beüzemelnének május végéig.
-
Lackooo84
nagyúr
Nekem a Paypal sms nem akar megjönni, zárolva is lett emiatt egy időre az accountom. Marha jó volt, amikor fizettem volna, de nem tudtam, és a supporttal nem tudom felvenni a kibszott kapcsolatot, mert ahhoz be kellene jelentkezni (az a probléma, hogy nem tudok bejelentkezni, de a support eléréséhez be kell, logikus nem?
)... Pedig anno működött.
-
trec12
addikt
válasz
DevKiller #24008 üzenetére
Itt elmélyedhetsz a témában:
A Nemzeti Médiaés Hírközlési Hatóság mobilpiaci jelentése Tárgyidőszak:
2015. IV. – 2019. IV. negyedév -
arnoka
tag
válasz
eFeMeR74 #24007 üzenetére
Félre ne értsd, nem akarok beléd állni, csak Te voltál épp itt az utolsó, aki ilyesmit írt és már felröhögtem. Nevetve írtam, amit, és most is mosolygok, szóval no offense. Olvastam itt korábban nyaralóba megosztást, meg milyen jó lesz a vitorláson zenélni stb...
Semmi gond, vannak ilyen emberek, akik 3 ezerért tankolnak az 530-as BMW-be, meg óránként megisznak egy kávét a munkahelyen, mert ingyen van.
Nálam ez kicsapta a biztosítékot, hogy ki az aki egy Digi-s teszt simmel, ami valjuk be jobb esetben is 8-12 Mbit-et produkál, képes 1 TB-ot forgalmazni
Mint most már tudod, hisz felhívtak, ez nem erre van kitalálva, amire te használod! Etikátlan és ami még fontosabb, tilos is!Ezzel mást is szivatsz, meg a szolgáltatót is. Ennek ellenére mindenki azt csinál amit akar, a gondom az volt hogy erről folyik itt sokszor diskurzus és ez senkit se zavar. Szóval maradok csendes olvasó, az ilyen szarrágó, piti ügyeskedéseket meg átugrom, ahogy eddig is.
u.i.: Őszintén, nem lenne egyszerübb ilyen felhasználásra és forgalomra egy stabil 100-150-es vezetékes net/tv havi 4 ezerért a konkurenciánál, hűség nélkül ennyi (ha csak az van), mint szerencsétlenkedni 10 megán?
PEACE -
Lelahel
csendes tag
Sziasztok, érdeklődnék hogy a postátol kapott sms-ek sem érkeznek meg a digire?
Esetleg valaki? -
DevKiller
senior tag
válasz
trec12 #23999 üzenetére
Ebben szerintem még benne van a UPC mobil, Netfone Telecom, Blue Mobile és a DIGI. Ezek négyese jelentheti azt a fekete csíkot amire a HWSW reagál. Honnan tudhatjuk, hogy a DIGI előfizetés számok mennyire nőttek? Akkor fog kiderülni mikor a DIGI közzéteszi a féléves eredményt.
-
eFeMeR74
senior tag
válasz
arnoka #24005 üzenetére
Nem teljesen igazad van. Mint minden olyan embernek akinek fingja sincs a valoságról és fél információk alapján alkot véleményt. ( Amúgy a jövő a mobilnet nem a vezetékes, ami helyhez kötött)
Nekem van vezetékes netem csak nem itt ahol használom hanem egy ismerősömnél, ahol szolgáltat a Digi. Mivel itt ahol lakom hivatalosan nincs Digi. De a házban lakott egy Digis szerelő behúztuk neki és nekem (200m utp saját költségen)
Mivel a ház sarkán itt volt. Switchsen Ő osztotta nekem a netet. (Mivel a Diginél elég egy saját router és user,pass bárhol használhatod az előfizetést) Csak sajnos elköltözött és le kellett adnia az eszközt ezért megszünt a netem. Pont akkor amikor a Diginél bejött ez a lehetőség és gyorsan kellett net. Vagyis én a mai napig fizetem a Digis vezetékes netet ami nem használok, hogy legyen 4 simem amit használok. Ennyit az olcsó Jánosról.
Én nem sporolni akarok csak normális szolgáltatot. Reméltem ideér a Digi addig kibekkelem, de sajnos erre egyre kevesebb az esély.
Más szolgáltatónál van korlátlan mobil net 4 simmel 5 Ft percdíjal 3100 Ftért csak kérdezem? Bocs, hogy kihasználom. -
arnoka
tag
Most komolyan, egy szakmai fórumon miért szól több száz hozzászólás arról, hogy hogyan lehetne lopni, csalni, hazudni egy ingyen adott teszt sim kártyával?
Le van írva minden a szerződésben a felhasználás módjáról, de sokan ezt sem értik meg, nincs bennetek semmi racionalitás? Én is tesztelem kezdetek óta, próbálnám felmérni a "normális" használhatóságot, de ezt erősen torzítja azon userek felhasználási szokása, akik a szarrágást már új szintre emelik. Azon területeken ahol néhány ember non-stop pörgeti terabyteokat, talán több százan szívnak ám miattatok!!!
Kérdezem: Te ezzel a simmel akarsz kiváltani egy vezetékes internetet, hogy sporolj havi 3 ezer forintot???Képesek vagytok több tízezer forintos eszközöket venni, órákig keresgélni, telepítgetni, napokat rászánni, hogy sporolj havi 3 ezer forintot????
Tényleg erről kell itt beszélni? Nem elég hogy olcsó János vagy, még hirdeted is?Írásom szereplői kitalált alakok, mindennemű egyezésük a valósággal csupán a véletlen műve.
-
eFeMeR74
senior tag
válasz
gyuri81 #24000 üzenetére
Ahhoz képest az ügyintéző srác már úgy kezdte, hogy nem megfelelő eszközben van a kártya még a telefonszámot is jól mondta Pedig 4 sim van nálam.
És látja van Aktiv 50 is van, de lehet összecseréltem a kártyát nézzem meg, mert 3napon belül tiltja azt a kártyát ami a nem megfelelő eszközben van. Ami 1 huawei E5577 volt. -
eFeMeR74
senior tag
válasz
fornettisuti #23996 üzenetére
Telefonban van a kártya. Nincs kikötve, hogy Youtube, Online streamet, Sorozatokat,Tv ne nézzek vele .
És mivel megy vele használom.
Ennyi.
Az más kérdés, hogy hotspotként megy rajta 1 Tv Box.
Alig várnám, hogy itt legyen a Digi igaz az optika itt van a ház sarkánál és egy 250 lakásos társasházról beszélünk, de az emberek h.lyék jó nekik a Telecom meg a Flip ami van a házba.
Aktív témák
Hirdetés
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- JBL PartyBox 200 használt bluetooth hangfal! Erőteljes hangzás!
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest