Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
n00n
őstag
Az nmhh.hu-n a héten megjelent toronnyal kapcsolatos hirdetmények:
Használatbavételi engedély:
- OrgoványÉpítési engedélyezési eljárás lezárásáról:
- XÉpítési engedélyezési eljárás megindulásáról:
- Pattantyús Ábrahám Géza utca 2.
- SajtoskálÉpítési engedély megadásáról:
- Kiskorpád
- Feldebrő Faluszél
- Vámoscsalád
- RábakecölMúlt heti posztom:
https://prohardver.hu/tema/digi_move/hsz_22883-22883.html -
4Grider
félisten
Ma egy budapesti okmányirodában megkérdezték, hogy mi ez az 50-es körzetszám, mert hogy azt adtam meg okmányelkészülésről értesítésre.
Egy év után is magyarázni kell... -
válasz
kissvendel
üzenetére
Akkor az én esetem is a tieddel együtt alátámasztja, hogy tényleg korrektek a Diginél, mert nálam is néhány napon belül működött a Google verification code.
-
-
tomp
félisten
-
kissvendel
tag
válasz
kissvendel
üzenetére
Sziasztok!
Gondoltam tudatom veletek, hogy megoldódott a problémám, a hordozott számomra is megérkezik végre a Google verification code.
El kell, hogy mondjam, hogy a Digi nagyon korrektül intézte az ügyet. Bejelentettem e-mailben, tegnap felhívtak, elnézést kértek, kérték, hogy próbáljam meg akkor ott újra kérni a kódot, sajnos nem működött, mondták, hogy türelmemet kérik, felírják az időpontot és felveszik a kapcsolatot a google-lel. Délutánra már működött. Minden tiszteletem a korrekt ügyintézésért! Hajrá Digi!
-
slice14
veterán
Köszönöm a válaszokat.
A Telenor Denmark tapasztalatom az már kb tavaly év-végi. Nem szokásom a 1220-at hívogatni , hogy rövid szám hívásánál van e VoLTE. Csak most Digi-s kártya esetén is kellett tesztelni valahogy.
Közben átállítottam VoLTE_PTCRB profilra, most azon fut mindkettő. Azt írtad korábban hogy az független profil, így gondoltam használom azzal.Néztem egy speedtesztet kíváncsiságból beltéren, 60 centis vályog falak. (Bököny) Telenor, Digi
-
tomp
félisten
válasz
slice14
üzenetére
ROW nem ajánlott a Telenornál mert nincs vele 3CA!
De ha nem jársz 3CA-s területen akklr akár ezt is használhatod. Telenor Denmark és DT-VoLTE az ajánlott!
Telenor VoLTE-n a 1220-at tárcsázva marad VoLTE-n? Digiről tárcsázva természetesen marad VoLTE-n de telenor hálón még mindig nem megy. -
anglergab
addikt
válasz
slice14
üzenetére
Az engedélyezett bandokban és CA kombinációkban van különbség.
Lehet még esetleg modulációs rend (pl. 256QAM DL, 64QAM UL), MIMO rank, Rx/Tx diversity támogatásban, power control eltérés.
Meg még sok hasonló dologban (pl. kell-e több mint 20 MHz az LTE-A-hoz vagy sem, max hány bandot támogat CA esetén, sok VoLTE paraméter, stb.) -
slice14
veterán
Hali srácok! Ma én is beszereztem egy Digi-s kártyát Eddig a Terlenor Deatmark profilt használtam telenor sim-mel, most át állítottam ROW-ra. Látszólag mindkettő tudja használni a VoLTE-t. Az ügyélszolgálatokkal teszteltem. Mindkét ügyfélszolgálat híváskor maradt VoLTE-n a készülék (Telenor, Digi sim). Eddig a Telenor Deatmark profillal vissza váltott a 1220 hívásakor. Esetleg van valami, ami ROW profillal nem müxik megfelelően? A Telenort hagytam mobil internet szolgáltatásként, mert itthon azzal netezek, és ha nem itthon vagyok, átállítom a Digi-s kártyáéra.
Ja, az aláírásomban szereplő OP7T-vel használom.
-
Bennyboy
őstag
Üdv!
Eu-n belül kell vmit aktiválni ha szeretném használni a mobilnetet?
köszi -
válasz
kissvendel
üzenetére
Sajnos a hordozott számok elég sok galibát okoznak, nemcsak a Diginél. Például nem régen derült ki, hogy a banki sms, isms a számhordozás miatt nem jön meg nekem. (Vodafone-ra telenoros számmal.)
-
4Grider
félisten
válasz
kissvendel
üzenetére
Szerintem valószínűbb, hogy a Google sms központja nem fér hozzá a referencia adatbázishoz, vagy hozzáfér, de nem jól kezeli, így a hívószám szerinti (20-30-31-50-70, stb.) szolgáltatóval próbálkozik, amit az logikusan elutasít, hiszen nincs nála a hívószám.
-
kissvendel
tag
válasz
egykori
üzenetére
+3650-es számra megérkezik rendesen a Google SMS-e, de sajnos a hordozott számokkat továbbra is gond van, ami abból kifolyólag lehet, hogy a Google nem telefonszámról küldi az SMS-t, hanem a szám helyett küldőként "Google" jelenik meg, és valószínűleg ezt nem jól adja át a Digi felé az eredeti szolgáltató... bár nem tudom pontosan hogy működik a hívás/SMS átadás hordozott szám esetén, de gyanítom itt a gond...
-
válasz
Rebekacska
üzenetére
mert ez a beállítás a kártyán van, nem a telefonban.
-
Rebekacska
tag
(#23067) rothfb
(#23068) Lackooo84
(#23069) chopin42Koszi, nagyon jo tipp! Problema megoldva. Roming plus off. Normal aktiv. Restart, olasz APN eltunt!!! Vannak meg csodak!
Csak azt nem ertem wipe utan, hogyan maradt roaming pluson, es miert nem birtam telozni Angliaban vele. Meg egy kicsit belassult, akadozik a telcsi pl. appok valtasa kozott, ami korabban nem volt, de annyira nem gaz, ha megy a digis net+telo. Nem lehet fullra formazni? -
chopin42
addikt
válasz
Rebekacska
üzenetére
Ilyen telefonom van, csinálj mentést, factory reset, utána jó lesz. Más megoldás nincs. Törlés után visszaállítod, kb marad minden. Ez sajnos bug ennél a telefonnál.
Szerk: most látom, töröltél. Akkor passz. -
Lackooo84
nagyúr
válasz
Rebekacska
üzenetére
Roaming+-on vagy ami átállítja a sim kártyád olasz simre, állítsd vissza a sim eszközök -> roaming mód választóban normál módra.
-
válasz
Rebekacska
üzenetére
Nem vagyok szakértő és lehet, hogy hülyeséget mondok, de kell lennie valami sim toolkit nevezetű appnak a telefonon, ahol a roaming-ot tudod állítani. Bár a hálózat elmenetelére nem ad választ, de elképzelhető, hogy roaming+-on maradt a telefon. Azt kellene kikapcsolni és szerintem megjavulna.
-
Rebekacska
tag
Meizu M6 Note digis mobil nem mukodik. Regebben kulfoldon jartam, telozni tudtam, de a digis net nem ment. Hagytam a fenebe.... Ott kezdodott, hogy Angliaban atszallaskor elment a halozat. Most Mo-on vagyok. Itt sem megy. Csereltem 1-2 simhelyek kozott, csinaltam wipe-ot. Semmi. Folyton az olasz APN beallitasokat erzekeli. Felhivtam a digit, aktiv a kartya. APN-t tovabbra sem birok hozzaadni, nem menti el. Wipe utan is az olasz fix APN beallitas jott be. "Noverca web" "web.noverca.it" " Tim" " Tim Web" "ibox.tim.it" kulfoldon sem tudtam ezt megcsinalni, igy nem ment a net rajta, de legalabb tudtam telefonalni digis halozaton, most mar az sem megy. Ismertek egy jo szerzvizt ahol orvosoljak? Vagy vki hozzaerto meg tudja nezni (BP. rugalmas vagyok 2 oran belul hazhoz viszem,megvarom) Modell: M721H Android verzio: 7.1.2 Build-szam: Flyme 7.1.1.0G
-
válasz
qnadam
üzenetére
Ha eljuttatod a modemet hozzám, megnézem. Számos ötletem van, ahogyan írtam is: láttunk már nem egy olyan modemet anglegrab kollégával, amik egyszerűen bizonyos körülmények között nem szabványosan működnek, vagy az alap konfigurációjuk (amit nem mindig könnyű megváltoztatni) rosszul kezel bizonyos szolgáltatókat/APN-eket. Ez eszköz hiba, semmi köze a Digi-hez. Nyilván nekünk annyival nagyobb esélyünk van egy ilyen hibát feltárni, hogy van saját LTE teszthálózatunk, amin az összes jelzés üzenetet látjuk, tehát nem kell a modemre hagyatkozni egy ilyen kivizsgálásánál. Ha akarom, akár freki és mcc/mnc szinten is tudom emulálni a Digi hálózatát, mi több még az alap apn-t is hozzá tudom adni, így jól kitesztelhető a működés.
Mielőtt még tömegével kapnánk a szir-szar modemeket: ez egy egyszeri ajánlat

anglegrab:
Igen, ez helytálló megállapítás.
"Sőt, ekkor is mehet IP kommunikáció a modem szintjén."
Olyannyira, hogy általában pingelhető is az interfész, csak a TTL-ből látszik, hogy a modem vagy a modem mögötti interfész válaszol.
-
anglergab
addikt
válasz
dchard
üzenetére
Annyit tennék hozzá, hogy default bearer mindig kiépül a sikeres attach során. A 4G ikon akkor nem látszik, ha vagy le van kapcsolva a telefonon belül a mobiladat interfész vagy nincs beállítva a default típusú APN (pl. el van írva a "default" szó, vagy hiányzik az APN), szintén a telefonon belül (ha rossz APN sztring van beállítva, akkor nem sikeres az attach). Azaz az operációs rendszer nem tudja a csomagokat a megfelelő interfészhez küldeni, azért mert az nincs "up" állapotban.
Azaz csak akkor jön fel a mobiladat interfész (az operációs rendszerben), ha sikeres az attach, és be van állítva "default" típussal a telefonon is a megfelelő APN sztring és a mobiladat be van kapcsolva.
Ugyanez igaz a VoLTE-ra is, annyi eltéréssel hogy ott "ims" a típus és nem lehet kikapcsolni az interfészt a mobiladat kapcsolóval. Máshogy ki lehet (ha rossz a típusa, APN sztring, vagy hiányzik az APN), de mivel általában el van rejtve ez a technikai APN, ezért nem lehet.
Érdekesség, hogy kikapcsolt mobiladat interfész mellett is mehet IP kommunikáció a default APN-en (a modem szintjén).
Illetve a default APN hiánya a telefonon belül "meglepő" módon nem akadályozza meg a sikeres attach-ot (csak a rossz default típusú APN sztring).
Azaz 2 hiba ki tudja oltani egymást:
ha rossz az APN sztring és a default szó is el van írva, akkor sikeres az attach.
Sőt, ekkor is mehet IP kommunikáció a modem szintjén. -
törölt tag
válasz
üzenetére
Jelen esetben nem a modem függetlensége a probléma; az adott laptopban lévő Snapdragon X7 (Sierra Wireless EM7455, Dell Wireless 5811e), rendben van, csak a windows akkor is ipv6-ként menti el alapértelmezett konfigként, ha direkt beírod neki, hogy ipv4. Viszont ha az eszközön lévő comm managerrel beírod egyszer rendesen, és alapértelmezetté teszed, utána megy rendben. Tettem fel erről ma korábban képet is, de úgy látom, az egyértelmű, legalábbis senki nem kezdett el rajta vitatkozni, vagy osztani az észt, hogy "nemúgyvanaz".

-
törölt tag
-
válasz
adika4444
üzenetére
Pedig olyan valóban nincs, hogy egy független modem ami egyébként B3 képes, nem tud felcsatlakozni. A Digi teljesen szabványos LTE hálózatot üzemeltet, nincs benne semmi speciális, minden B3 képes eszköznek működnie kell. A VoLTE nyilván más tészta.
Viszont fontos megérteni, hogy az hogy az eszköz látja a Digi hálózatát még nem elég: kell a helyes APN is, különösen telefonoknál figyelhető ez meg, hogy annak ellenére csak a térerősség jelző pálcika jelez, de nem látszik a 4G logó. Ilyenkor a telefon csatlakozik, de nincs default bearer, ergó "nincs internet". Kivételesen igaza van ish4d0w-nak. Ha akészülék független, tudja a B3-mat és nincs a profilban valami elcseszés (szolgáltatói lock lehet APN szinten is, bár elég ritka, ilyenkor kell a "generikus" szoftver), akkor működnie kell. Olyat is láttam már, hogy a modem/mifi engedte átírni a szolgáltató APN-t, de ennek ellenére a már felülírt APN nevet küldte a hálózatnak attach-kor, ami így sikertelen lett.
-
válasz
herdsman12
üzenetére
Egyértelműen kapnia kellett volna. A lakhelyük rajta van ezen a listán? Mert ha nincs, akkor nem adnak.
-
adika4444
veterán
válasz
üzenetére
Van bizony, s bár én nem értek hozzá ilyen szinten, de ha szóvátetted, te bizonyára ezen tudás birtokosa vagy...
Olvass vissza, Huawei MiFi volt amin ügyeskedni kellett a firmmel, hogy vigye a DIGI-t. Emlékeim szerint a függetleneken is mókolni kellett.
(#20322) szaboi6512 -
lszeman
csendes tag
Sziasztok. A DIGI ügyfélkapuban hol találom a roaming aktiválást. Ezen az új felületen sehol nem találom.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Tőlem sem kérték soha. Elég azt mondani, hogy nano sim, vagy 4G képes sim kellene. Semmi nem kérdeznek, csak elővesznek egy új simet, kattint hármat a PC-n, és odaadják, hogy "tessék".
-
válasz
herdsman12
üzenetére
"A DIGIMobil szolgáltatás igénybevételének feltétele a DIGI, vagy Invitel vezetékes televízió, internet és telefon, valamint műholdas szolgáltatásaiból legalább egy szolgáltatás igénybevétele, vagy amennyiben az Előfizető még nem rendelkezik ilyen szolgáltatással, akkor vállalja, hogy legalább egy ilyen szolgáltatásra előfizetést köt a DIGI-vel vagy az Invitellel."
A megfogalmzás kicsikét pongyola, mert a "vezetékes televízió, internet és telefon" sugalmazhatja azt, hogy mindháromnak egyidejűleg kell meglenni, de elég egynek is. A végén ott is van, hogy "legalább egy ilyen szolgáltatásra előfizet...". Ott van az is, hogy Digi vagy Invitel. Bármelyik a kettő közül.
Én azt mondom, hogy kellett volna kapjon sim kártyákat. De érdemes lenne telefonos ügyfélszolgálaton, Invitelesen, majd Digisen is (nem tudom, hogy ez egyben van e már, mármint az ügyfélszolgálat) megkérdezni és visszamenni a helyi ügyfélszolgálatra újrapróbálkozni. -
herdsman12
őstag
Csak Invitel net előfizetéses ismerősnek nem adtak SIM kártyát, mert szerintük még egy szolgáltatás kellene hozzá.
Járt már így más is? -
-
forgat
tag
nem tudja a b3-at /band3/?!?
-
adika4444
veterán
válasz
Szajkop
üzenetére
Erről volt már szó régebben. Valamiért máshogy tolják a mobilt mint a többi szolgáltató, és van modem, ami nem küzd meg vele. Pár Huawei mifi patchelhető, hogy működjön, de én pl. az E3372-re nem találtam megoldást, egy Dell-es beépített kártyára meg pláne nem látok esélyt

-
Szajkop
csendes tag
Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérni.
Olyan problémám lenne, hogy van egy Latitude 7490 céges notebook amiben van 4G modem. Telenor sim kártyáját egyből felismeri, bejön a net. A digi mobil tesztkártyával pedig csak annyit csinál, hogy kiírja "Digi HU" és nincs hálózat. APN beállítást követően nem történt változás, a hálózat részleteinél GSM kapcsolat szerepel, mintha nem látná a 4G-t..
Nem tudjátok mi lehet a gond?
Windows 10 rendszer van a gépen.
Mobiltelefonban működik a digis kártyaKöszi
-
-
ekkold
őstag
válasz
üzenetére
A SIM vágást simán elintéztem egy ollóval amikor a T-s kártyámat át kellett rakni a DIGI-C1-be. Azóta is gond nélkül működik. Persze cserélhettem volna SIM-et kb. ingyen, ez volt a "B-terv" ha netán nem sikerül a vágás.
Amúgy pedig ha az új SIM-ért pénzt kérnének én is simán otthagynám őket... A visszaadott SIM-eket ugyanis simán megsemmisítik (vagy újabban el sem kérik a régi SIM-et), így egy esetlegesen elveszett SIM semmilyen többletköltséget nem jelet a szolgáltatónak, egy cseréhez képest.
-
4Grider
félisten
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ha viszed a régi sim-et, akkor mindenütt ingyenes a régi (két évnél idősebb) sim cseréje. Ha nem viszed mert elvesztetted, akkor kell mindenütt érte fizetni.
-
dethroner
veterán
válasz
qnadam
üzenetére
Leírta a fórumtárs hogy feltöltőkártyás. Ebben az esetben bőven túlzás milliós forgalmat prognosztizálni, ha nagyobb mennyiséget telefonálna, valószínű nem feltöltős csomagban lenne. Simán lehet hogy olyan mint én, évi kétszeri feltöltéssel jól elvan. Főleg az elmúlt évek voip rengetegében.
-
beller
aktív tag
válasz
üzenetére
Lehet, hogy igazad van, de én nem fizettem volna ki az 5100,-at, inkább hagytam volna veszni a rajta levő közel 10 eFt-ot. Nekem ez elvi kérdés. Amikor máshol ingyen házhoz viszik az új sim-et ne kérjenek egy tényleg 10 Ft-os valamiért 5 ezret- Mindehez hozzájön hogy 1993 óta ugyan ezen számon vagyok náluk ügyfél. Bocsánat az Off-ért.
-
-
válasz
üzenetére
jogilag teljesen igaza van a cégnek, a probléma inkább a kicsinyesség. tényleg el kell kérni 5e forintot az ügyféltől, aki százezreket (ha nem milliókat) hagyott náluk egy tízforintos dologért, ami arra kell, hogy az ügyfél tovább tudja költeni náluk a pénzét? és amit egyébként ha bármi probléma van, az elsők között cserélnek ingyen, ha kell, ha nem, akár többször is.
-
válasz
4Grider
üzenetére
Fiam kb. 3 hete cseréltette telefonváltás miatt, nem kérték tőle a régi SIM-et, még csak szemrevételezésre se. Annyit kérdeztek tőle, hogy szeretné-e ha átmentenék a tartalmát az újra, de mivel semmi nem volt rajta, ezt nem kérte. Személyazonosság igazolása, telefonszám egyeztetés, és kapta az új SIM-et. Én kb. 2 éve ugyanígy cseréltettem, ugyancsak Telekom, de nem ugyanaz a fiók.
-
4Grider
félisten
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Konkrétan az elveszett/ellopott Domino sim-et 4500 Ft-ért cserélik ki. Természetesen ott is -ahogy a Telenornál is - van kiskapu, de hivatalosan ennyiért cserélnek.
A Vodánál meg 2500 Ft ebben az esetben. -
-
beller
aktív tag
3 hónapot külföldön voltam, kicseréltem a DIGI-s és a Telenoros SIM kártyákat, amik sajnos elvesztek. Hazaérve ma a DIGI-nél szó nélkül 2 perc alatt adtak egy újat. A Telenornál 5100,- Ft-ot kértek érte. Persze nem fizettem ki, mert több mint 20 éve vagyok náluk (igaz feltöltős) ugyan azon a számon ügyfél. Írtam az ü. szolgálatra, na akkor "egyedi elbírálás" címén adtak ingyen egy másikat. Ennek ellenére felháborítónak tartom.
-
törölt tag
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Itt a Sashegy lábánál 14/4 a sebesség legrosszabb esetben is.

-
válasz
4Grider
üzenetére

Ez itt Közép-Buda, egészen pontosan XII. Hegyvidék, de itt használhatatlan a mobiljuk, nem csak ahol én lakom, múltkor voltam Svábhegyen, ott is maki. Az igazság az, hogy eddig nem is nagyon teszteltem a netet, annyira rossz volt még a GSM szolgáltatás is, ezért őszintén írom, hogy nekem öröm, hogy most ennyit ki tudtam csikarni belőle. Kisszobában már csak ilyen, lakás másik vége. De arra legalább jó, hogy ha elmegy a vezetékes net, akkor nem vagyok teljesen elvágva a külvilágtól. Nyilván torrentezni nem ezen fogok.

-
4Grider
félisten
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Tiszta bérelt vonal.
Nálunk itt Dél-Budán most 2.91/0,69, szinte hasít. -
-
válasz
kissvendel
üzenetére
Tavaly a telenoros kártyás számom közelgő megszüntetése miatt, minden értesítős, autentikációs és biztonsági üzenetküldést a Digis számomra próbáltam áttenni. Minden sikerült, kivéve a Google, pontosabban a Gmailhez tartozó SMS-eket. Én is írtam a Diginek, talán hasonló választ kaptam mint te. Kb. egy hét múlva tettem egy kísérletet és működött. Ha nincs egyéb akadály, lehet, hogy nálad is egy-két héten belül megoldódik a probléma.
Nekem már mindenhonnan, pl. a Yahoo-s (+44-gyel kezdődők) SMS-ek is megjönnek a Digire. -
pelenka35
őstag
Kaptam email ,hogy 100% elhasználtam az adatcsomagot így korlátozott a net elérés . Ez lesz a gond
-
pelenka35
őstag
Rossz idő esetén másnál is lelassul vagy eltűnik a net? Főleg usb stick-en.
(Kaposvár) -
válasz
kissvendel
üzenetére
Valószínűleg nem módosították a hosszabbítás után.
-
mover
tag
válasz
kissvendel
üzenetére
A számhordozás esetén a számmező eredeti szolgáltatója egy beérkező hívásra egy bontókódot ad, amely bontókód után a hívás a megfelelő irányba fog elmenni.
Ha tovább hordozod az eredeti szolgáltató erről nem is fog tudni, ezért konfigurációs módosítást sem végez, továbbra is bontókódot ad, csak a megfelelő adatbázisból(KRA) már más végződést nyer ki a rendszer.
Ha netalán visszahordozod az eredeti helyre a szolgáltató törli a rendszeréből a bontókodot a számhoz és újra befogadja a hívást.
Tehát esetedben még mindig a Telenorhoz futna be a hívás, utána a folyamat nem változott. -
Lacarr1
csendes tag
DIGIMOBIL: TÚL AZ ÖTSZÁZON [link]
Az újonnan bekapcsolt területek:
Ártánd, Balatonszárszó, Balsa, Bátonyterenye, Berkesz, Besnyő, Bököny, Börcs, Cece, Ceglédbercel, Csanádalberti, Erdőkertes, Gávavencsellő, Géberjén, Hugyag, Jászapáti, Jászladány, Kakasd, Kántorjánosi, Kerepes, Kondoros, Köröstarcsa, Mány, Moha, Nagybánhegyes, Nagykamarás, Nagytőke, Nagyvenyim, Nyékládháza, Nyírbéltek, Őrhalom, Palé, Paszab, Sáránd, Szabadbattyán, Szatymaz, Szentistván, Szeremle, Tárnok, Újlőrincfalva, Vanyarc, Vatta -
kissvendel
tag
-
-
tzabo
tag
válasz
kissvendel
üzenetére
Fura, nekem google-től sms-ek megérkeznek hordozott 20-as számra.
-
kissvendel
tag
Sziasztok!
Google verification code megérkezik nektek SMS-ben? Nekem sajnos még mindig nem
Talán a hordozott 20-as szám miatt... vagy 50-essel sem megy? Van tapasztalatotok?
Jeleztem a Diginek, és az alábbi választ kaptam:
"Tisztelt Előfizetőnk!
Köszönettel vettük Társaságunkhoz érkezett megkeresését.
A hozzánk beérkezett levelével kapcsolatban kérjük, engedje meg, hogy az alábbi tájékoztatást adjuk.
DIGIMobil szolgáltatásunk év végéig tesztüzemben zajlik, az Ön által említett SMS probléma megoldásán kollégáink már dolgoznak.
Kérjük szíves türelmét.
Köszönjük megkeresését."
Egy észrevétel még a válaszban: "szolgáltatásunk év végéig tesztüzemben zajlik".. ezek szerint nem lesz vége a tesztüzemnek júniusban
Aktív témák
Hirdetés
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- 27% - ASUS ROG Ryuo IV SLC 360 ARGB (90RC0151-B0EAY0) AIO Vízhűtés !
- 10+ db - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/ 1TB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest