Aktív témák

• sifarr

senior tag

válasz DevKiller #22717 üzenetére

Én több szempontból is érdekelt vagyok:
    Ezek valós érdekek. Sőt a nem digiseknek is érdeke lenne a DIGI Mobil biztos piacon maradása. Egyszerűen az árcsökkentő hatása miatt. Elég pl. a Telekom Domino Most-jára utalni. Ha nincs DIGI, akkor ez a promóció azonnal megszűnik.

A teszt időszak után pedig: Véleményem szerint vissza hozzák az 50 GB-os limitet(Korlátlan internet megnevezéssel)
    Egyetértek. Ezért írtam a tarifacsomag "jóslásomba", hogy 500-ért 5 giga. Fölötte opciós díj. Vagy havi díj 1 ezres, benne 5 giga + 100 hálón kívüli hívás.

A 700 MHz-es frekivel kapcsolatban meg csak annyit, hogy kevesen tudnánk használni. Én igen és lehet te is ...
    Igen, én is. :K Azért hosszab távon (készülékcserék) a 700 is egy jó kompromisszum lenne, ha nincs más.
    De azzal főleg egyetértek, hogy az igazi a 900 lenne. Nem kizárólag a 4G miatt.
    900 esetén seperc alatt ki lehetne építeni egy országos, >95 %-os területi (!) lefedettséget. Át lehetne telepíteni a 2G-t a 900-as freki egy részére, a többin 4G, 1800-on is mehetne full a 4G. A kültéri és a beltéri használhatóság látványosan javulhatna.

De a jelenlegi digiseknek van egy sokkal közletlenebb anyagi érdeke abban, hogy a DIGI Mobil talpon maradjon. Most nincs időm erről írni, esetleg később.

Aktív témák