Aktív témák

• DevKiller

senior tag

válasz sifarr #22712 üzenetére

Tisztában vagyok vele, én is szeretnék mondjuk 2000 Ft-ot fizetni (max 3) de nem hiszem, hogy 2000ft-nál magasabb lenne az ára a korlátlan netnek. Én több szempontból is érdekelt vagyok:
    -Külföldi rokonok miatt, akik DIGI-sek mióta megvan a SIM ingyenesen beszélgetünk.
    -Nagyváradi születésű vagyok, tehát a DIGIMobilt mint olyan gyerekkorom óta használom, és hálaistennek mostmár Magyarországon is tudom.
    -Mindenki jól jár(legalább is a fogyasztók) mert nem kell a jelenlegi horribilis összeget kinyögni a korlátlan netért, és a hívásokért stb sem.

A teszt időszak után pedig: Véleményem szerint vissza hozzák az 50 GB-os limitet(Korlátlan internet megnevezéssel) ahogy azt az anyaországban is csinálják. Ennek elérése után is tökre használható marad még a hálózat, 220/220 kbps. Azért ezzel lehet valamit kezdeni..

Nem vagyok biztos abban, hogy minden úgy lesz mint kint, de az alapkoncepció szerintem nem fog változni.

A 700 MHz-es frekivel kapcsolatban meg csak annyit, hogy kevesen tudnánk használni. Én igen és lehet te is, de ha még sok elavult 4G-s telefon van, akkor azok nem. Hiába építi ki a DIGI a 700 MHz-es 4G-t, ha nem tudják használni a fogyasztók. A valódi megoldás a 900 MHz-es 4G lenne, azt rengeteg eszköz támogatja és nincs vele probléma. Ebbe ugyebár a másik 3 "kardot ragadva" akar beleszólni, kérdés hogy az NMHH ezt mennyire engedi majd meg.

Hiába keresünk esélyeket, az idő eldönti és kész.

Aktív témák