- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Pici telefon, óriás akksival?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz
samujózsi #16241 üzenetére
jó lett volna, ha a digi ügyfélszolgálat esetleg meg tudja mondani, hogy épp kiesett ott a tornyuk vagy rajtuk kívülálló oka van
Ezt most úgy mondod, mintha a másik háromnál ez működne, az ügyintéző bármi ilyenre rálátna/kapna róla infót. Sajnos az összes nagy cégnél ez így megy, lehetőséged, esélyed nincs olyannal beszélni aki ilyenre rá tudna nézni.
-
-
samujózsi
senior tag
válasz
sfdrakex #16240 üzenetére
Pontosan. A fóti még so so, érthető. A budapesti nem annyira és jó lett volna, ha a digi ügyfélszolgálat esetleg meg tudja mondani, hogy épp kiesett ott a tornyuk vagy rajtuk kívülálló oka van. Nincs jelentősége, elvégre tesztüzem, csak kicsit ciki, hogy a hibabejelentő elküld térképet nézegetni, ő meg elfelejt ránézni.
-
holex91
csendes tag
Sziasztok. Olaszországban vagyok, felhívtam a Digit, hogy engedélyezzék a roamingot. Ezt meg is tették, a hívás már működik, viszont az adatforgalom nem. Adatroaming be van kapcsolva. Valami APN beállítás kell, vagy hogy lehet működésre bírni? Nehezíti a helyzetet, hogy iPhone X-ről van szó... Köszönöm.
-
samujózsi
senior tag
-
samujózsi
senior tag
Digi ügyfélszolgálat eddig sem volt a helyzet magaslatán, de tegnap minden eddiginél nagyobbat alakítottak.
Meg akartam kérdezni, hogy rá tudnak-e nézni, hogy a Fóton lévő ismerősömet miért nem tudom elérni: náluk van a hiba vagy az ismerős telefonjával van gond? Válasz: Fóton még nincs szolgáltatásunk. Még bátortalanul rákérdeztem, hogy akkor hogy tudtam vele egy hete, ugyanott beszélni, a választ még megvártam, aztán kedvesen elbúcsúztam a hölgytől...
Azóta sem értem, miért mondta, a saját térképük szerint százalékosan a budapestit közelíti a fóti lefedettség. -
gippazoid
senior tag
Sziasztok!
Ha valakinek olyan problémája van, hogy Xiaomi Mi A2 Lite telón a DIGI SIM használatba vétele után a másik szolgáltató (nálam Telenor) kártyáját soha többet nem lehet felhívni, mert nem elérhető, akkor olvassa el ezt, mert végre sikerült működésre bírni a DIGI SIM + Telenor SIM kombinációt.
Alapvetően az volt a probléma, hogy amint bekerült a DIGI SIM és a teló egy kicsit használta is netre vagy hívásra, a Telenor kártya soha többé nem volt elérhető. Nem lehetett felhívni. Semmilyen SIM konfigurációban (melyik SIM melyik slot-ba kerül), semmilyen beállítással.
Nekem egy Samsung Galaxy J5 2017 van, abban Telekomos SIM és DIGI SIM simán működik, hibátlanul.Egy ideje már nem próbálkoztunk vele, de most újból nekifutottunk. A SIM behelyezésekor a telefon meghülyült, pár mp. működés után lekapcsolta a képernyőt és ezt ismételte. Nem volt más megoldás, mint a factory reset. Partíció cache törlés már nem lehet mert nincs már benne a recovery menüben...
Ezután én kíváncsiságból úgy próbáltam ki a dolgot, hogy a Telenor SIM-et egy Telekom SIM-mel párosítottam össze a telóban. Az egy DOMINO kártya, melyen van net. SIM1 a Telenor, SIM2 a Telekom.
Mint a kisangyal, úgy működött! Simán elérhető maradt a 20-as kártya, ha netezés közben befutott egy hívás, akkor csak úgy, mint az én J5-ömnél, megszűnt a net kapcsolat, de a hívás befejezése után betöltötte a weboldalt.Ezután megcseréltem a kártyákat. SIM1 a Telekom, SIM2 a Telenor.
Hibátlanul működött így is! A teló megjegyezte az előző beállításokból, hogy a Telekom SIM-et akarom mobil adatra használni és a Telenort beszédre és SMS-re és a SIM-ek megcserélését emlékeim szerint automatikusan lekövette.Ezután a Telekom SIM-et egyszerűen lecseréltem a DIGI-re (APN-t nekem kellett kézzel felvenni, a többi szolgáltatónál a teló beszerezte a beállításokat de DIGI-nél nem) és azóta hibátlanul működik.
Nem kapcsoltam be szerviz kódokkal a VoLTE-t se a VoWiFi-t, ahogy a factory reset után volt a teló, úgy maradt.
Azt vettem észre, hogy a legfontosabb beállítás az a teló számára, hogy melyik SIM-et mire akarom használni. Amíg nem ezzel kezdtem, addig mindenféle érdekes dolgok történtek. Pl. SIM1-en kikapcsoltam a mobil adatforgalmat és erre SIM2-n is kikapcsolt. Ha ott visszakapcsoltam, akkor SIM1-en is bekapcsolt magától. Ha viszont a SIM manager-ben kezdem a beállításokat, ahol megmondom, melyik SIM-et akarom hívásra, SMS-re, mobilnetre használni, akkor minden szépen működik a többi menüben.
Nem tudom, mennyire lesz tartós ez a működés. DIGI ügyfélszolgálatos mesélte asszonynak hogy Mi A1-en neki sem ment csak 2 hétig, most Redmi Note7 van és azon jó.
Egy valami más még a korábbi próbálkozásokhoz képest: a Telenoros kártyára aktiváltunk egy mobilnetet mert kellett és a DIGI nem volt használható. Az még aktív, bár a teló úgy van beállítva hogy nem használja és a SIM is 2G-n megy csak. Ha ettől javult meg, az holnap kiderül, mert holnapig aktív a 20-as net.
-
wagon
csendes újonc
Sziasztok!
Valaki tud esetleg segíteni , hogy a korábban lehetséges hotspot megosztás miért nem megy nekem?
Valamiért két napja az egyik készülékben lévő digis kártyáról osztva csak annyit ír a csatlakozó készülék , hogy csatlakoztatva - nincs internet.
A segítségeket előre is köszönöm. -
törölt tag
Oké, zsoké!
Most felhívtam ismét őket és a jelenlegi ügyintéző már képben volt.
Aktiválták is mind a 4 teszt SIM-et kb. 5 perc alatt.Szóval minden külön értesítés helyett a meglévő teszt SIM kártyákon a roamingot tényleg aktiváltatni kell a 1272-es telefonos ügyfélszolgálaton (ill. ha már külföldön vagyunk akkor a +36 1 707 0707-es számon, ami szintén a telefonos ügyfélszolgálaton csörög).
Az aktiváláshoz kell a szerződésszám ill. egy-két személyes adatot (pl. születési idő, hely) megkérdeznek még az azonosítás miatt.
Minden SIM-re kérni kell az aktiválást, amit külföldön használni akarunk, tehát amivel barangolni fogunk.Aktiválás után még a telefonos beállítást is el kell végezni. Ez Roaming+ esetén fontos (pl. Németország) normál roaming esetén csak a roamingot kell bekapcsolni a telefonokon (pl. Ausztria).
DIGINet Aktív 50 szolgáltatásra/SIM-re egyelőre nincs roaming és nem is tudják mikor lesz.
DIGINet Aktív 50 szolgáltatáshoz/előfizetéshez való szolgáltatói USB stick pedig még mindig nincs. -
Soma01
veterán
Aki a Digi roaming bejelentése után kér kártyát, annak nem kell tennie semmit. Akinek mát régebb óta megvan a sim, annak vagy telefonon kell az általad említett szerződést kiegészítést megkötnie, vagy egy Digi ponton kell személyesen aláírni egy kiegészítést a szerződéshez.
-
Zozzy
aktív tag
válasz
sfdrakex #16221 üzenetére
Nos, most megtettem utólag, és felhívtam a 1272-t.
A roaming szolgáltatást az igénybevétel előtt aktiváltatni kell telefonszámonként. Ez egy hang alapú szerződéskötés a DIGI-vel, aminek a felolvasása után az előfizető egy határozott IGEN-nel fogadja el a szerződést. Akinek több telefonszáma is van, de nem egyszerre kérte ki a SIM-eket, mint én (első körben 2-t, majd még 2-t hoztam el), az figyeljen oda, mert az ügyfélszolgálatos nekem sem vette észre elsőre, hogy 4 telefonszámom van, így a szerződést kétszer olvasta el, és kétszer kellett elfogadnom. Mivel elsőre csak az először elhozott telefonszámokat olvasta hozzá a szerződéshez, gondolom a későbbiek valahol máshol szerepeltek a rendszerében, így nem vette észre.
A szolgáltatás aktiválását 24 órán belülre vállalják, amit most nem fogok tudni ellenőrizni, hogy valójában mennyi időbe telik, de akinek ez fontos, vegye figyelembe.#16222:
Szó szerint ez van a honlapjukon: "A térképen sötétékék színnel jelölt országok esetén Önnek nincs teendője a roaming szolgáltatás használata esetén,"
(a helyesírási hiba is benne van).
Semmi nem utal arra, hogy előtte aktiváltatni kell.#16223:
Jól értelmezed, roaming során az adatforgalmazás díjköteles, mindegy, hogy normál, vagy roaming+. -
Zozzy
aktív tag
válasz
sfdrakex #16219 üzenetére
Nem, mivel a weboldaluk szerint nekem a sötétkékkel jelölt országokban (Ausztria ilyen) nincs teendőm. Annyira meg nem okozott problémát a dolog, hogy ezzel foglalkozzak, mivel volt nálam Telenoros SIM is, továbbá csak egy fél napos kirándulás volt.
A tapasztalatomat szerettem volna megosztani, hogy aki nem akar így járni, az tényleg tegyen lépéseket előtte, mert a tájékoztatásban írtak egyelőre nem fedik a valóságot. -
-
-
samujózsi
senior tag
Az elmúlt napokban tapasztalt közületek valaki olyat, hogy olyan helyen, ahol van lefedettség, nem lehetett elérni digis számot? Csak egy automata válaszol, hogy a hívott szám pillanatnyilag nem elérhető.
-
Watson25
tag
válasz
Intruder2k5 #16197 üzenetére
Az inviteltől van tv telefon és internet szolgáltatásom. Viszont a településen nincs digi mobil lefedettség. Ezek szerint én is köthetek szerződést digi aktív 50 es csomagra?
-
Kuter
senior tag
Na emberek VoWifi kipróbálva közép Afrikából tökéletesen működik.
Itt 44 fok van most brutál.A telefonom tokja megereszkedett lötyög. -
Beca1990
senior tag
válasz
Intruder2k5 #16197 üzenetére
de ahogy látom ez csak mobilinternet.
nekem hívásra is kellene. :)
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kerékpársportok
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- Asztrofotózás
- Energiaital topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Kedvező ár! Lenovo E460 laptop (14/i5-G6/8GB/128SSD)
- Kedvező ár! Lenovo Thinkpad E580 laptop (15,6FHD/I5-G7/8GB/128SSD/Magyar)
- Gyári ergonomikus monitor karral 31,5" 4K UHD HDR10 monitor 32UN880-B
- Kedvező ár! Lenovo X1 Yoga laptop-tablet (14FHD/I7-G7/16GB/256SSD) + ceruza
- Kedvező ár! Lenovo T570 laptop (15,6FHD/I5-G7/16GB/256SSD/Magyar)
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest