Hirdetés

Aktív témák

törölt tag

válasz #25741824 #12379 üzenetére

Szerintem nem érdemes elhamarkodott döntést hozni, magyarul még ne számold fel a másik szolgáltatónál lévő mobil szolgáltatásodat!

Meg kell várni míg jövő év elején (év végén Karácsonyra?) kijönnek a végleges DIGI Mobil/DIGI MobilNet csomagok. Nyilván kedvezőek lesznek - lásd a már elvileg létező DIGINet Aktív 50 (csak adat) csomagot - de mégis jobb látni, mire szerződik az ember.
    Nyilván lemondani bármikor lehet a DIGI Mobil csomagokat is, de ha mégis szükség lenne rá, hogy visszamenj egy másik szolgáltatóhoz nehéz egy ugyanolyan pozíciót fogni, ha pl. felszámoltál egy ott régen meglévő kedvező csomagot, pláne telefonszámot.
    ... mert egyelőre a DIGI Mobil-nál a pl. számhordozás sem megy gördülékenyen és - nekem speciel - a roaming is hiányzik, mert az én telefonom pl. nem tudja a VoWiFi-t.
    A roaming hiányában sajnos ki sem tudsz lépni DIGI Mobil-al az országból, mert a határon túl vége a szolgáltatásnak.
    Elég valószínű, hogy a fizetős csomagoknál már lesz roaming, hiszen addig még több, mint 6 hónap van hátra és szerintem majd egy teszt csomagot simán migrálni lehet fizetősre.
    Lehet, hogy még kedvezmény is ad majd a DIGI a bátor pionír-jainak/tesztelőinek. Remélem!? ;)

... úgyhogy szerintem türelem! Tesztelgess, olvasgasd a fórumot, használd!
    DE! Majd akkor dönts, ha már minden információnak a birtokában vagy.

Persze ez csak jótanács részemről. A döntés joga a Tiéd. :K

Aktív témák