- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
-
-
-
Gyuree91
tag
Szerintem ha megnézed a lezáró szalagot, vagy a kiásott árokban lévő csövön a papírt, láthatod, hogy az InternetX, bár nem tudom, hogy lesz ez az optika. Csak az szolgáltathat rajta aki kiépítette, vagy akár több is?
Na mind1 engem nem is érdekel mivel nem panelkuckóban élek. xD
-
Gyuree91
tag
Igen, az egész Kazinczy-ltp. már majdnem fel van durva, de az nem Digikábel, hanem Internet-X. Csak 60mbps lesz 80 helyett az ott élőknek..
Amúgy szerintem nagyon hamar megvannak a munkák (ásás kábelezés), terjeszkedhetnének kicsit bővebben nem csak a belvárosban, és paneldzsungelekben.
OFF: Sajnos amikor megkérdeztem, hogysmint a terjeszkedés meg, hogy miket terveznek stb. majd a pofámba röhögtek, (és a kezembe nyomtak egy "akciós" szórólapot ami 10k-ért 4/256-es netet köthetek) szal ritka bunkó banda az X. Bár lehet a minőség jó lesz.
-
SipiBcs
őstag
De a lényeg, hogy nálam már a kecó kábelezve van és az árkot is becsövezték. Remélem gyorsan behúzzák a kolbászt, mert unom a 3/0.5-ös t-onlájnt!!
Az a kérdés izgat, hogy tudom e majd 3 fele osztani a tv jelet, mert a csemeték nem maradhatnak mese csatorna nélkül! Persze apunak meg ott lesz a discovery sience meg a paprika tv!
-
D®. GeNy@
aktív tag
Szia!
Köszi a választ!
Zaklatnálak még pár kérdéssel...
Hasonló módon használod a switchet, mint ahogy én szeretném?
HA igen: - akkor laggolás/szakadás/neteldobás előfordult már az asus switcheddel?
- kell-e vmire figyelni a switchel történő netmegosztást illetően?
- 24/7-ben is tökéletesen müxik, azaz netlassulás és a fent említett dolgok előfordul6nak?
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Nintendo Switch 2
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged