- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
Flashget
félisten
válasz
banhammer #16280 üzenetére
a probléma alapjaiban az átvett szolgáltató kiépítésében keresendő.
mikor a digi kábeltv kapcsán vett át más cégtől hálózatot annyi volt a gond vele, hogy egyszerübb volt újra kábelezni mint toldozni, foltozni. Valszeg a te esetedben is ez lenne a megoldás új optikát kihúzni, ha nem lenne olyan drága mindennel együtt. -
-
TeeJay
félisten
válasz
banhammer #16222 üzenetére
ha megnyugtat előbb én is észrevettem hogy kicsit köhög a sebesség. lemértem speedtest-en és a 20/10-ből "csak" 15/8megabit körül volt meg... router restart és láss csodát 20/10 bőven megvan.
nem tudom mitől lehet ilyet még nem láttam de most hasít újra, most a ping is 0ms előző mérésnél meg 100 fölött volt. -
kaliber
aktív tag
válasz
banhammer #16218 üzenetére
Van ám a diginél garantált sávszélesség is csak nem "azon" az áron 100/100 Mbit/s 180.000ft/hó
.
Egyébként engem is zavarna a dolog, de azon nagyon ritka alkalmakkor amikor kihasználnám a 80/25-öt akkor általában ki is tudom. -
válasz
banhammer #16218 üzenetére
volt már téma ez a kenyér (is), és bár ott is van/lehet meghatározott eltérés, de az 1 kg súlyúnak árult kenyér sosem lesz/lehet 10 dgk, akkora különbözet annál nem megengedett.
a szolgáltató meghatározott egy néveleges és egy garantált sebességet, amit az előfizető elfogadott a szerződés aláírásával, a kettő között hivatalosan okés a dolog - bár az sem ritka, hogy a névleges felett szolgáltatnak, nálam legalábbis mindig 43-44/21-22 megabit/sec a 40/20 net; link -, és bár én is bosszankodnék, ha közelebb lenne a valós sebesség a garantálthoz, mint a névlegeshez, biztos jelezném is a szolgáltatónak, de attól még tudnám, hogy papíron minden rendben van, amíg nem esik a tempó a garantált alá.
próbálj ip címet cserélni, van/lehet problémásabb tartomány, többen is írták korábban, hogy az segített. -
Reaper
őstag
válasz
banhammer #14858 üzenetére
Na igen, én is olyan helyen dolgozok, és dolgoztam eddig, ahol az esetek nagy százalékában user error.
Viszont mielőtt felhívom őket, mindent át szoktam ellenőrizni, modem, és router restart, minden led világít/villog-e aminek kell, router config rendben van-e stb. A bajom az volt, hogy láttam, hogy a modem dobálja el randomra a netet, és azzal már nem sokat tudok kezdeni, és ezzel az infóval hívtam fel őket, és még így is én voltam a hülye, meg az évek óta hibátlanul működő routerem
Tudom, hogy nem jó dolog helpdesken dolgozni, de azért ne ilyenből induljunk már ki. -
Reaper
őstag
válasz
banhammer #14856 üzenetére
Jaja, persze azt mondták, hogy a routerem a hibás... és ha kipróbáltam, hogy a gépbe kötve is szar-e akkor hívjam őket újra, na persze nem ment így se, visszahívom őket, és már mondják, hogy a XV-ben internet kimaradás tapasztalható. De persze könnyű a routerre fogni, ez annyira egy gané dolog...
-
Insolent
aktív tag
válasz
banhammer #14217 üzenetére
Nekem nagyon ritkán bontja, van úgy hogy 3 hétig ugyan az az IP-m.
De legtöbbnyire én bontom valami oknál fogva, matatok a routerben, pakolok,, mindig van valami..Ja valakinek sikerült összehozni a WOL-os dolgot.. ? Tegnap elszöszmöszöltem vele vagy 3 órát és nem akart menni. IP-m maradt nem kaptam újat, de egyszerűen nem keltette fel semmi sem a gépem.. Valaki esetleg ötlet..? szoftver&beállítás&leírás
-
válasz
banhammer #14173 üzenetére
a wifi átvitel ellenoldal és környezeti tényezők függvénye is, de 150-es kapcsolaton is átmegy akár 70 megabit/sec - ha minden feltétel adott -, de inkább 50 - 60 megabit/sec a jellemző -, a 300-as esetén pedig 90 megabit/sec is, de inkább 70 - 80 megabit/sec a jellemző - és még így is sarkítottam, mert vannak szélsőséges helyzetek.
ahol legutóbb olcsósítottam digi 80/25 netes átvitelt; tl-wr841nd és tl-wn822n átviszi a maximumot, de kellett állítgatni, amíg megtaláltam a megfelelő wifi csatornát, mert több wifi hálózat is bezavart, ami lassította az átvitelt. -
Gaben01
őstag
válasz
banhammer #14127 üzenetére
Nálam 40 nap után csak azért kötötték be,mert felhívtam őket (sokadjára) és közöltem velük,hogy ha 2 napon belül nem kötik be,akkor ne is jöjjenek,mert elállok a szerződéstől és UPC lesz.Másnap reggel már ott voltak.
Elég szar volt az olimpiát mindigTV-vel nézni,mert akárhogy trükköztem az antennával,elég gyér volt a képminőség.
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged