-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
Bubaaa
aktív tag
válasz
djsunstealer #94319 üzenetére
Vegyél egy krimpelőt pát ezer forint,és vagy 10darab RJ45-ös csatlakozó dugót. A neten találsz rengeteg képet hogy milyen színsorrendben kell rendezni a 8 érpárt. A youtube-on találsz jó pár videót,hogy kell csinálni,és mikre kell figyelned. Én is ezek alapján csináltam meg,és sikerült.Elötte sosem csináltam még. Csak oda kell figyelni,mert elég sziszifuszi munka. Jah,és egy teszter sem árt,hogy ellenőrizni tudd,hogy jól csináltál mindent. Azt is lehet venni 1-2ezerért.
-
Cr00py
senior tag
válasz
djsunstealer #76845 üzenetére
Version 1
Már van belőle V2 is, azaz második verzió. " továbbfejlesztett" -
JegesEmber20
aktív tag
válasz
djsunstealer #76843 üzenetére
Igen! Ha van lehetőséged, V1-et kérj a routerből!
-
Klown
aktív tag
válasz
djsunstealer #52944 üzenetére
Szvsz azt válaszd, amelyik olcsóbbra jön ki! Gondolom, hogy úgy nem olcsóbb, ha minden szolgáltatás más cégtől jön. Nézz körbe a piacon! Egyelőre neked technológiailag a UPC a legfejlettebb. Az IPTV nem ördögtől való, de tény a DVB-C-n szebb a kép. Illetve érdemes lehet hűséget vállalni, úgyis már csak 1 éves hűség van. Az szerintem még vállalható...
Üdv: Klown
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest