-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
Flashget
félisten
válasz
Attila 1 #47539 üzenetére
2007-ben szoba sem voltak csaladi hazak bekotesei...evekkel kesobb kerultek csak sorra mikor mar elfogytak a paneles teruletek. Aztan elkezdte a Digi atvenni mas szolgaltatoktol a teruletet ahol se FTTB se FTTH nincs....regi mezei koax rendszer 1x eves modemes nettel...
-
csandris
csendes tag
válasz
Attila 1 #46189 üzenetére
Köszi! Erre nem is gondoltam. Kipróbáltam, a géppel is csak 100M. Ha a gépet LAN, vagy WAN portba dugtam, akkor 1G. Szóval szolgáltató, vagy kábel probléma, ami szintén szolgáltató. Már csak azt nem értem, hogy a múltkor router ki-bekapcs után mitől lett jó egy időre? Az elosztószekrényes ONT cserére nem tudom a választ. Azt se tudom, merre lehet a házban. Köszönöm a segítséget!
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Attila 1 #46086 üzenetére
Dehogy, nagyon régen van mind3. Itt volt anno nekünk már matáv (vonalas teló) is meg Anfel Kábelkom (kábel tv) is. Előzőből a Tré lett, utóbbiból UPC. Aztán indulásuk után elég hamar jött a digi is. A szomszédomról konkrétan tudom, hogy most hosszabbított hűséget a Trénél, mert eldicsekedett vele.
-
TeeJay
félisten
válasz
Attila 1 #46081 üzenetére
nálunk a 6.-on tavaly költözött be egy ügyvédnő és van DIGI kompletten meg T-home ADSL a panelban
erre kirakták az erkélyre a T-home tányéros TV-t meg gondolom rendelt ADSL-t mellé hogy minden T-home legyen... majdnem gondolkoztam hogy felmegyek és kezet fogok vele de mindig is lesznek ilyenek akik birkák
főleg a sok hozzá nem értő akinek semmit se mond az hogy 100/100megabit 3500forint hűség nélkül miközben máshol 2x ennyibe kerül és ötöd ekkora sebességet nem kap az emberu.i.:
mikor mértük a DIGI-s sráccal mindent lehúzott ONT-ről és akkor kérdeztem mennyi előfizető van a 33lakásos lépcsőházban és gyorsan össze számolta az aktív lan kábeleket és ha jól emlékszem 22 volt mert 3darab 8portos switch elég volt az ONT plusz portjával + telefonnak való switch ezért mondtam máskor hogy kb. 2/3-os kihasználtság körül van a lakások számára levetítve -
dchard
veterán
válasz
Attila 1 #45963 üzenetére
Csodálkozom is. A helyi pógárjenő inkább híres minden közérdekű fejlesztésnek a blokkolásáról. Lásd fonódó villamos, az ugyanis csak parkolóhelyeket vesz el tőle, meg a terepjárós haverjaitól. Érdekes: avatni azért el bírt menni vigyorogni... Komolyan azt gondolom, hogy semmi de semmi szükség kerületi önkormányzatokra, sehol ilyen jellegű hatáskörrel (értsd: blokkolási potenciállal) nem rendelkeznek Európa jobbik felében az önkormányzatok egy fővárosban, mint itt. Vicces lenne mondjuk egy Londont vagy NYC-t úgy irányítani, hogy 22 kiskirály próbálja a saját tyúkszaros érdekeinek megfelelően rángatni a dolgokat.
Már elnézést
Egyébként komolyan azt gondolom, hogy ezzel kapcsolatban bambano kollégának van igaza: most éppen nyakukra ég a 2018-as EU-s 30megás vállalás, aztán most hirtelen fontos lett az aminek 20 évig keresztbetettek, a vezér meg leszólt fentről. Itt is fontos szerepe lenne az állami kontrollnak, törvényben kéne szabályozni (limitálni) a helyi pógárjenők hatáskörét például infrastruktúra építés/engedélyeztetés témában.
Dchard
-
poli27
veterán
válasz
Attila 1 #45963 üzenetére
Gödöllőn azért lógott fent a kábel 4 évig a település egyik felén, míg a másikon volt már szolgáltatás, mert a 3-as úton nem engedte átvinni az önkormányzat a kábelt, se fúrva se levegőben, hanem mindenáron a saját kábel alagútját akarta sok millióért kibéreltetni... 4 év kellet ahhoz hogy a másik oldalról behozzák az optikát,kiépítve arra is a hálózatot, és nem kellett az út felett átvinni!
-
Gejza1981
tag
válasz
Attila 1 #45936 üzenetére
ott fog fejleszteni, ahol a legnagyobb profitot lehet maximalizálni
soha nem fogja megérni optikát kihúzni egy <5000 fős faluba, ahol a lakosság elöregedett, mert nem lesz előfizető
nem véletlenül mindegyik cég fő területei a nagyvárosok és/vagy a panelrengetegek valamint a gazdagnak számító kertvárosi részek, mivel alacsony költséggel sok ügyfelet lehet elérni...
csak állami és/vagy eu pénzekből fog bárki arra áldozni, hogy gyéren lakott településeken fejlesszen...
-
Flashget
félisten
válasz
Attila 1 #45927 üzenetére
Anyámékat februárban vette át a Digi, koaxon megy a tv, net, telefon (megörökölt hálózat) ami egy ezer éves grundig dobozba megy és osztja szét a kívánt fajtára.
semmi hír arról, hogy ezt lecserélnék optikára.
Nálunk meg fejlesztés címen kihúztak optikát mind a 33 lakáshoz/lépcsőház ahol az 1000-es net vígan csordogál és bakfitty. valahogy semmi tervszerűséget nem érzek a dologban, mintha ad hoc működne. -
zsolt501
nagyúr
-
zsolt501
nagyúr
válasz
Attila 1 #45872 üzenetére
Amikor elkezdték átvenni itt a Tvnetwork hálózatát Szegeden, utána új hálózatot kiépíteni akkor itt többen meg is jegyeztük, hogy ez nem túl jó ötlet volt a Digi részéről, hogy ismételten az FTTB hálózatot építették ki, és nem az FTTH-t, igaz azóta eltelt pár év, de mivel az FTTH-hoz szinte új hálózatot kell kiépíteni, és az FTTB-t el kell dobni ez így nem biztos túl jó költség hatékony ötlet volt hosszútávra, na meg volt ez az EPON építési láz is amit rövid idő után ugye törölni kellett, és azt is át kell építeni, ami megint csak költség, az ilyen nem túlzottan végiggondolt hálózatfejlesztések így vagy úgy pénzbe és időbe kerülnek.
Remélem egyszer egyenesbe kerülnek a fejlesztések és olyan ember (emberek) döntenek a fejlesztésről, akik értenek is hozzá, és nem csak a pénzt és a rövidtávú hasznot látják, igaz a szekértelem mindig pénzbekerül, és ezt nem mindig szeretik megfizetni.
-
poli27
veterán
válasz
Attila 1 #45840 üzenetére
végre egy normális lépés a káosz ellen :
Azok az Előfizetők, akik az alábbi, már nem rendelhető díjcsomagok valamelyikével
rendelkeznek, 2017. január 1-től díjcsomagjuk az alábbiak szerint változik:
- azok az Előfizetők, akik DIGINet 100 Pro-A vagy TopNet szolgáltatásra kötöttek
előfizetői szerződést, a továbbiakban DIGINet 100 Pro néven vehetik igénybe a
szolgáltatást, melynek maximális le- és feltöltési sebessége 100/100 Mbps, a garantált le-
és feltöltési sebessége 50/25 Mbps;
- azok az Előfizetők, akik DIGINet 200-A vagy DIGINet 500-A szolgáltatásra kötöttek
előfizetői szerződést, a továbbiakban DIGINet 500 elnevezésen vehetik igénybe a
szolgáltatást, melynek 500/200 Mbps a maximális le- és feltöltési sebessége, a garantált
le- és feltöltési sebessége 200/50 Mbps;
- azok az Előfizetők, akik DIGINet 1000-A szolgáltatásra kötöttek előfizetői szerződést, a
továbbiakban DIGINet 1000 elnevezésen vehetik igénybe a szolgáltatást, melynek -
Flashget
félisten
válasz
Attila 1 #45712 üzenetére
a 2018-ról lemaradtam pont.
asszondja az Esztergomi cég embere: 100 megás net ára 64xxFt (legyen mondjuk 6500) az áfa csökkenés 500Ft-ot jelentene így egy év alatt akár 1 havi díjat spórolhatnak meg az ügyfeleink.
Mi Digisek ezt akkor 5 év alatt érjük el a 2700Ft-os díjnál
-
poli27
veterán
válasz
Attila 1 #45679 üzenetére
szted ezen a képen látsz majd optikát, ezek csak az antennák, van belső része is a mobiltornyoknak,ahhoz megy az optika, vagy ilyen helyen elég mondjuk egy lan is mert nem kell kilóméterekre vinni!
amúgy az fttb hálózathoz is megy optika
tuti bele van kötve a rendszerükbe ez 100%....
-
TeeJay
félisten
válasz
Attila 1 #45647 üzenetére
ok de 32-es osztás 1,2gigabit felfelé irány az azt jelenti hogy kb. 37megabit jut mindenkire
persze sosem lesz egyidőben minden user feltöltéssel elfoglalva
de már egy 32-es osztást 2-3 torrent huszár meg tud terhelni keményenén jobban örülnék ha maradna a 100-200max feltöltés, felesleges 500-as
így legalább 6-8 darab 200-as user kell egyidőben az meg ritkábban jön összeén sajnos feltöltést többet használok mint lefelé irányt és maradok 1000-es csomagban pláne ha meglesz a lakásom és jön az FTTH
én arra szavaznék hogy a feltöltés maradjon részemről
mondjuk a torrentes tapasztalatom azt mutatja hogy 200megabitet sem lehet kihajtani feltöltésre, még a legnagyobb oldalakon se szóval remélhetőleg a forgalom nem fog növekedni
inkább csak a csúcsidős visszaesések lesznek max -
Flashget
félisten
válasz
Attila 1 #44104 üzenetére
Nem tudok róla. Mivel ez szövetkezi ház az ilyenhez a tagok hozzájárulása kell közgyűlésen és nem volt semmi ilyesmi.
Ez inkább vagy az FFTB-ről való FTTH átállás régi Digis házban amiről korábban volt szó.
Vagy amit néha írtam, hogy "megint elment a tv adás, mert elcsattant egy 1000W-os trafó" és azt járják körbe mi okozza. De ez inkább az FTTH lesz bár nem láttam a mai napon Digis autót a parkolóban. -
TeeJay
félisten
válasz
Attila 1 #43680 üzenetére
de ha nem építik át akkor hamarosan mindenhol gigabites switch kell mert nagyon sok helyen jó ha 1 van a lépcsőházban... azoknak örökké bedöglik a tápja, a lépcsőházi ONT sem egy hú de combos
megnézem azért majd 8-10 200-as előfizetőnél ha mindenki torrentezik mit fog csinálni
a telefonhoz mindenhol ZTE foscsi cucc kell ha 200 vagy nagyobb csomagot akar az ember gondolom az a ZTE kb. ennyiba kerül majdnem mint egy ONT
a kábelTV-hez kell erősítő az is viszi az áramot
meg a vagon aktív eszköz is, ha nem érné meg nekik átállni tuti nem csinálnákbaromi sokat spórolnak majd áramon ha minden passzív lesz onnantól
gyakorlatilag onnantól úgyis mindenkinek lesz ONT és nagyobb mennyiségben nagyobb kedvezményt kapnak
megszűnik a külön ZTE szopás meg kábelezés meg minden1 optikai szál rá az ONT-t és jóccakát, ha esetleg letérdel kijönnek kicserélik és happy mindenki
ja és valszeg onnantól sávszélesség hiba sem lesz ami kevesebb kiszállást jelent szóval az is spórolás
most hogy az EPON-t elvetették remélem GPON-ra terveznek első körben minden pesti panelt később meg vidéket isde amúgy majd hamarosan okosabb leszek mert rokonék Ózdiak és a DIGI építeni fogja ki a hálózatát, kiderül mit raknak a sok panelba meg 4szintes házakba
u.i.: olyan kicsik az árkülönbségek az egyes csomagok közt hogy szinte mindenki az 500-1000csomagot kéri akkor is ha nem használja soha mert a magyar ember szeret mindenből a legnagyobbat
-
Zso11
csendes tag
válasz
Attila 1 #42933 üzenetére
Igen optika lesz valamikor, csak ezt a választ kaptam a Digitől:
http://itcafe.hu/tema/digi_lan_pppoe/hsz_42927-42927.html -
Zso11
csendes tag
válasz
Attila 1 #42931 üzenetére
igen, itt a képek: 42084 és 42091 hozzászólásokban. Csak a Digi válaszai alapján nem lesz nálunk a lakásokba optika...
http://itcafe.hu/tema/digi_lan_pppoe/hsz_42084-42084.html
http://itcafe.hu/tema/digi_lan_pppoe/hsz_42091-42091.html -
TeeJay
félisten
válasz
Attila 1 #42710 üzenetére
most is bejön egy gerinc mert 32 osztás kevés tehát több optikai szál megy a fejállomásra
140lépcsőházra legalább szerintem 8 GPON jut most mert a 60lakásos lépcsőházakba tuti kell 2 ONT legalább...szóval tippre van 8 szál ami megy a gerinc felé
azokon most ugye splitter van és mindet 32felé osztják, na ezt megszüntetik helyette rávágnak egy 10gigás cuccot és akkor már van 80gigabit azt meg már csak el lehet osztani a 7lépcsőházas tömböknél lévő szintén 10giga betápos 8portos GPON vagy EPON OLT felé és ott meg a 10giga elég lesz a 7lépcsőháznaknem hinném hogy csak ezért majd új gerincet húznak hiszen az optikai szál adott csak a két végén komolyabb eszköz kell rá 10gigabittel és csókolom
-
Flashget
félisten
válasz
Attila 1 #42698 üzenetére
már pedig a folyamat fel fog gyorsulni nem kell 20 év. Nálunk a kerületen belül légvonalban talán 500 méterrre a panelházak mások részén már cserélik ki.
Sőt újabban inkább behúznak egy koax és 2db UTP kábelt ami jó lesz addig mondvám, amíg nem épük ki az optika, mintsem eszközt vigyenek ki, mert vagy nincs vagy már nem is akarnak raklap rendelni ZTE csodát FTTB-re.. -
TeeJay
félisten
válasz
Attila 1 #42698 üzenetére
aztán nehogy letudják 2-3év alatt majd
itt a 18. kerületet is pikk pakk bekábelezték és már ahogy sétáltam 2-3 bekötést is láttam rajta
nagyon komoly lehet hogy a 32-es osztás ott van egy full utcára mert a 8doboz fent van de eddig talán 3-4bekötés volt a max amit megfigyeltemFTTB-->FTTH átállás sürgetőbb lesz nekik mert ott nagyon sok az előfizető és az aktív eszközöket nem akarják gigabitesre cserélni mert az felesleges pénzkidobás már
illetve ugye az említett nagyon sok villanyszámla megszüntetése is a céljuk lehet hiszen azzal spórolnaknagy gerinc kiépítés nem hiszem hogy kell hozzá
most is jön a fejállomásról az optika annyi hogy nem 32lépcsőházat pattintanak rá hanem mindegyik szálra egy 7lépcsőházas tömböt és 10gigán az a 7lépcsőház elfér bőven
ilyen 8portos GPON vagy EPON OLT-t meg nem vészes áron mennek és elég minden tömbhöz egyet kirakni valamelyik pincébe -
válasz
Attila 1 #42505 üzenetére
Szerintem is nagyon rövid az a 2év.
Nálunk (Kiskunhalas) már 2014 tavaszán a Digi romániai anyacége az egész városban kertes, kertvárosi környezetben is kiépítette az optikai kábelt. Fent van az oszlopokon az optika, csak a házakba kellene behúzni. 2014 év végére ígérték, hogy mindenkinek gyors szélessávú internete lesz. Sajnos most 2016-ban még mindig csak a modemes 8Mbps érhető el.
Pedig már nagyon hiányzik a gyors internet. -
DonMaster
addikt
válasz
Attila 1 #42406 üzenetére
most aztán nem tök nyolc?
kért egy idö intervalumot,
anank meg tökáletes volt nem tudom mirét kell blekötni, 2016 és 2100 között nem 92 év van, de ha 2002-vel számolunk akkor is 2016-és 2100 közötti intervallumban beenne van a 2020-as csere vagy a 2021-es vagy a 2017-es vagy a 2050-es és az már böven nem 92 év hanem 10-20 vagy annyi sem. szoval nem tudom mivolt ebböl olyan amibe belehetet kötni, de irhattam volna 3000-ret is miért ne. idö intervallumnak az is tökéletes let volna. söt még igaz is, mivel garantált hogy 2016-3000 vagy 2016-2100 között átlesz épitve szoval mibe is volt itt érdemes belekötni persze irhattam volna 2050-et is lehet kicsit reálisabb lett volna de kitudja. nem biztos az, lehet 4év mulva kikerül egy szuper vezetéknélküli technika és csak egy usb4-es cucc kell a használatához semmi kábell és van gigás net, szoval lehet itt nagyot mondani irni, de mivel nem tudni hogy holnap nem -e jön be egy ilyen cucc amit ritam mondjuk usb3-mal mert 4 még nincs, és mivel nem tudni sehonna se még a digi se 100%hogy tudja a nagyon szükfelsö vezetésen kivül hgoy mikorra lesz teéejsen átépitve igy addig csk találgatás megy, de idöintervallumnak a 2016-2100 tökéletes szeirntem. -
DonMaster
addikt
válasz
Attila 1 #41720 üzenetére
szerzödésben ha ott van hogy ennyi a havi dija, akkor az marad, csak a nettö nö, viszont a listaárasok instant 9%csökenést kapnak, majd amikor az okos csomagosok is lejárnak akkro ök is, bár nem mintha egy okos csomagnál aminél 6800ft-rol beszélünk aminél a net 4000ft, ami lényegében 360ft csökenés,
persze most kirobantottam egy forum vitát megint, mert leirom ha tetszik ha nem , hogy remélem aki okos csomagban van annak marad a szerzödés miatt a fix ár, nem mintha az a 360ft/ho halálos lenne,
nah és evvel most elértem azt hogy szocsata legyen jönnek majd a nah de 20honap alalt az a 360 ft az 7200ft és az pont elég egy üveg whyskire-vag hasonlo megjegyzések.
de szerintem evvel várjunk január 1.-ig, akkor ugy is kirobban itt a forradalom azért a 360ft -ért meg fognak veszni egyesek itt, ez 100% .amugy rátérve a lényegi részére a törvényre, van egy kis kapu is benen , miszerint a jelelegi csomagkhoz mérten kell egy ezeknél olcsobb konktruciot kiálitson a szolgáltato, bár lasan az ilyenek miatt a digi ingyen kell adja a net-et mert igy is apropénzbe kerül, hátmégha ennél is olcsobban kell adja.
-
TeeJay
félisten
válasz
Attila 1 #38599 üzenetére
örülj neki...
nekem sem a letöltéssel van bajom az mindig 900megabit és felette van
a feltöltéssel van bajom ami csak hajnali 3-4körül 200megabit
a nap többi szakában jó ha 100 megvan, este csúcsidőre meg garantált minimumon táncol
hétvégén pedig 30-40megabit jó esetben amit hiába jelentek be többször mindig csak azt kapom hogy folyamatban van az ügy foglalkoznak vele... -
bladesks007
tag
válasz
Attila 1 #37209 üzenetére
Az előbb olvastam itt: https://hu.wikipedia.org/wiki/UTP
"A fali kábelt a TIA/EIA-568-A míg a lengő kábelt a TIA/EIA-568-B szabvány szerint kell mindkét végén bekötni."
Akkor ez nem igaz?
Megkérdezem a villanyszerelőt, hogy A vagy B szerint kötötte-e be. Ha rosszul, akkor, lehet az, hogy emiatt 100 mbit routeren (az, h. ont-on miért gigás, azt végképp nem értem, de mindegy)?
-
TeeJay
félisten
válasz
Attila 1 #36078 üzenetére
persze hogy jó mert van tartalék a hálózatban nálad...
18-ban fosul tervezhették az FTTB részt és túl sok lépcsőház jut egy GPON-ra
így meg már a lépcsőházi ONT sem tud akkora visszairányt hétvégente... elég ciki amúgy részükről és úgyis csak a bővítés marad hiába nyomatják itt a "félig sincs terhelve a hálózat" szöveget mert látszik minden hétvégén egész délután és este
msot még csak a feltöltés tré de hamarosan a letöltés is az lesz ahogy egyre többen váltanak nagyobb csomagra... -
lajos0001
tag
válasz
Attila 1 #36032 üzenetére
Egyszerű szerintem. Nem "módosítani" kell. Úgy tűnik, hogy fontos a szóhasználat. Fel kell mondani a régit személyesen üfsz-on, kötni kell újat ott helyben (itt már az új dátumú ár érvényes), és minden tiszta.
Most nem a hűségidősökről beszélek feltétlenül, de még azoknál is volt már bőven példa (itt a fórumban is), hogy ment a módosítás simán, a kérésnek megfelelően. A gigás csomagnál lehet probléma (nincs hová feljebb módosítani). Az látszik, hogy diginél nincs hatékony egységes irányítás e tekintetben.Egyébként jogos: ott az ASZF, abban benne van, hogy az új csomagok léteznek, és pont.
Olyant viszont nem találtam benne, hogy nem lehet "módosítani", illetve szerződést lemondani és rögtön újat kötni sima internetelőfizetésre. De javítsatok ki, ha tévedek. -
-
válasz
Attila 1 #36023 üzenetére
A lista ár 200-as 4000 Ft, 500-as 4500 Ft, az 1000-es 5000 Ft.
Nem vagyok új előfizető, nincs hűség nyilatkozatom.
Mivel csökkentek az árak, ezért bementem az ügyfélszolgálatra, hogy a 4700 Ft-os Diginet200A helyett az 500-as kell, ami 4500 Ft, szó nélkül lerendezték. (Végül 1000-s lett mert tévesen azt könyvelték le a módosítást, de hol adnak 5k-ért 600-750Mbit-s sávszélességet.)Ha sok neki a 200-ra a 4700, cserélje 500-ra, kevesebbet fizet, többet kap, mint a meglévő 200.
De a DIGI honlapján minden információ elérhető, így továbbra is tartom, hogy hülyeség hőzöngeni. Amikor szerződést kötött akkor a 4700 volt érvényben, a hűség után az marad a lista ár.(#36024) radi8tor1 Nem az, így kötöttünk szerződést.
Célszerű a változásokat figyelni és úgy kihozni a jobb árakat, mert itt neki is lenne olcsóbb fizetési lehetősége. -
válasz
Attila 1 #36021 üzenetére
Mi a régi ár? 4000 Ft július óta a 200-as. Nem csak az új előfizetőknek. Így lett nekem 1000-es 5k-ért a régi 4700 Ft-os 200-as helyett, mert 4000 Ft lett volna, az az 1000 Ft megéri a+-t.
Ezt írta egyébként: Meglepődve tapasztaltam, hogy az általam kiválasztott 4000 forintos diginet 200 csomag az ügyfélszolgálaton már 4700 huf-ba kerül, mert rám a hűség nélküli árnál is drágább át vonatkozik rám, mivel a honlapon található árak csak hűségidő nélküli új ügyfeleknek járnak.
-
válasz
Attila 1 #35503 üzenetére
Ne viccelj már, nekem most is megvan a direkt kapcsolódás a Diginethez, és routerről csatlakozva írok, tegnap mértem sebességet a direkt csatlakozással. Amikor hozzáadsz egy új hálózati csatlakozást ott a lehetőség az automatikus csatlakozásra, nem kell azt választani és marad a kézi csatlakozás.
Amióta van digis hálózati elérésem asszem 2010, mindegyik különböző windows-os gépemen így volt.
-
zsolt501
nagyúr
válasz
Attila 1 #35032 üzenetére
A CAT6 előnye azért abban is leledzik, hogy zajosabb helyen is problémamentesebben tudja a sebességet hozni, mert ha csak a sebességet nézzük akkor kár is lett volna kihozni a CAT6 kábelt, de mikor kihozták nem ez volt a lényeg, hanem a nagyobb zaj tűrés árnyékolás nélkül.
Ahol meg már ez sem segít ott meg árnyékolt hálózatot kell létrehozni. FTP és SFTP kábellel, és megfelelő készülékkel.
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest