- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
l1k3_1t
tag
válasz
btraven #115530 üzenetére
Szerintem bontani fogom a 8940 forint havidíjas ezres vezetékes net + 50 gb mobiladatot (2G és 4G-t ad csak) tartalmazó szerződést (magyarán szándékoznám kiköttetni) mert eléggé bizonytalan a Digi árpolitikája és persze a mai reggelben nem volt net (már van) + továbbra sem működik a Digi mobilalkalmazás reggel óta.
Szeretnék amúgy is mobilisabb lenni azzal a Yettel Yepp! előfizetéssel mert amúgysem vagyok otthon néha napján és ki akarom fogni azt az 5999 forintos havidíjas csomagot amelyet ebben a bevezető árban csak november 3-ig tudom ezt igényelni, csak olyan 5G-vel is használható netet használnám, korrektnek tűnik a standalone 5g-jükkel. Annyi hátrány lesz hogy home server nem lesz ezért (szerintem).
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
Ha jelenleg jobb csomagban vagy, mint amit lehetne választani, akkor maradj abban, amiben vagy. Az infláció követő emelésnél lesz majd neked is emelés, de csak annyi, amennyi az infláció, ha 15% lesz az infláció, akkor 10430 lesz az ár, de ez majd májusban esedékes csak, így én nem variálnám a dolgot.
-
the.odzsy
aktív tag
válasz
Hagyd így. Mert ha a csomagra fizetsz elő, akkor csak rosszabbul jössz ki belőle. Így még egy darabig a 9070,- Ft-t fizeted. Ha jövőre meg lesz infláció követő emelés- amit nem tudni még most- ezt emelik, nem a 10340,- Ft-t. Hisz az eddigiek is azt mutatták, hogy emeltek hűség alatt is.
-
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Mini-ITX
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen légkondit a lakásba?
- Yettel topik
- Nintendo Switch 2
- Spórolós topik
- Vírusirtó topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 256GB SSD Win11Pro 2,5 év garancia
- P1 Gen3 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10875H T1000 MaxQ 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest