Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sto1911
veterán
válasz
Delávégá
üzenetére
Diablo 3.5 vagy Immortal 2. Unalmas copy-paste dungeonok, semmi stat kiosztás, teljesen le van butítva. Én benne voltam az alfában és lemondtam az előrendelést (illetve az alza lemondta én még inkább nem rendeltem meg újra.)
Valami a 2 és a 3 közé kellene játékmenetileg, de ez nem az lesz.
Btw, a hypeolók tényleg egy act alapján vannak oda meg vissza érte?
Se többi act, se sztori, se endgame stb. 
Most látom a boomer válaszodat, akkor ti meg kis taknyosok vagytok? És miattatok van még jobban egyszerűsítve a játék (na nem mintha egy Diablo a világ bonyolultabb dolgai közé tartozna, és mégis sikerült még egyszerűbbé tenni, lol)
-
Zoona
aktív tag
válasz
gainwardgs
üzenetére
Akkor elég lehet neki a 1050Ti vga is mondjuk nem max beállításokkal?
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
Delávégá
üzenetére
Open Beta keretein belül majd kipróbálja mindenki. A linkelt videó alapján egyértelmű volt a negatív visszhang. A közvetítések alapján én "még" nem estem hasra hiszen nincs személyes tapasztalatom. Ha valaki hasonló véleményen van az jöjjön ide szapulni a játékot? Rengeteg tényező van ami miatt nem fog mindenki egyből az előrendelésre kattintani. Ha neked tetszik akkor élvezed. Más pedig kivár és eldönti. Ráadásúl a nyakamat ráteszem, hogy olyan pénzéhes lesz a játék....
-
Delávégá
aktív tag
Azt kell mondjam, hogy még mindig képes a Diablo széria beszippantani. Tegnap este 11-ig nyomtam bármiféle gond nélkül, kivéve persze az indulásnál lévő egyszeri szerverproblémát. Druidát akartam volna kipróbálni, de ha más klasszal is be tudott ennyire szippantani akkor ebbe is bele fog menni pár ezer óra. Még a gyenge gépemen is elég jól fut, nagyon részletes a környezet, kellően darkos a játék és a hangok is ott vannak a szeren.
Btw a károgók hova lettek akik itt telesírták a topikot hogy mekkora szar lesz a D4? Mindezt egy f*s konzolos videó alapján ignorálva az összes korábbi gameplayt.
-
Ellia
addikt
Lemegy a "Q", aztán dob egy 34203-as hibát...
-
rumkola
nagyúr
válasz
gainwardgs
üzenetére
ez milyen felbontás?
-
SQX_Barto
addikt
Na en is elkezdtem a betat, en 11 utan ertem haza melobol, igy a varakozas nagy reszebol szerencsere kimaradtam, talan egy 10 perc volt mire beengedett, elmentem level 11-ig Rouge-gal, akkor kidobott menube valami hibaval, aztan egi jelnek tekintettem hogy irany aludni

-
Daelion
őstag
válasz
gainwardgs
üzenetére
-
Daelion
őstag
válasz
gainwardgs
üzenetére
Én is direkt levettem limitet előtte aztán csak néztem, hogy mit teker ki magából.
Amúgy ami tényleg dicséretes, hogy legalább többet használ ki a prociból mert D3 erősen 1mag/szál/IPC limites de D4 rendesen használta a 8 szálat ami nekem van és maxolta a karit ha engedtem neki.RT meg ja valszeg meg fogja tenni a szokásos dolgát de egy ilyen játékban el tudom majd engedni.
'nekem is tetszik amúgy, nem fogom megbánni a Deluxet szerintem' -
gainwardgs
veterán
-
Edge
veterán
Elképesztően lenyűgözően aprólékos és részletesen kidolgozott minden szeglete ennek a világnak, döbbenetes.
-
Daelion
őstag
válasz
gainwardgs
üzenetére
Ez annyira nem meglepő, Blizz nem csinál nehezen futtatható játékokat mert tudják hogy akár millióan is akarnak majd vele játszani mindenféle géppel.
Én sem D4 miatt fejlesztettem gépet mert az elég nagy pazarlás lett volna.
Mondjuk egy ARPG-be nem tudom minek kell 200 FPS de hát kinek mi. 'Én 75 FPS capen+ 75 Hz monitoron játszok HC-t D3-ban és soha az életben nem okozott gondot vagy zavart'
Ami viszont érdekes, hogy ha leveszem limitet D4-ben láttam már 200 watt körül húzni a karimat úgy, hogy alul van feszelve és ezt még RT-vel bekapcsolt Cyberpunk sem lépte meg.
-
gainwardgs
veterán
Kurva jó lett gyerekek, engem megvett kilóra, nem bántam meg előrendelést.
Egy 6 éves 1080Ti-n maxon 200Fps-el fut, dungeonokban durvább effekteknél 150 fps
le a kalappal blizzard
-
Chalez
őstag
válasz
TrueGooner
üzenetére
Csak a mostani és a jövő hétvégén tudod nyomni vele.
-
TrueGooner
senior tag
Ez az Open Beta már megjelenésig elérhető is marad? Illetve ha csak most rendelem elő, akkor is hozzáférést kaphatok? PS5.
-
gainwardgs
veterán
válasz
gyantaszuz
üzenetére
High a legmagasabb beállítás
HD texture packet hol állítod be?
-
Bencus88
nagyúr
3ik kidobás után én is félrerakom a játékot, 11es szintig jutottam, nagyon tetszik a játék, végre újra valami ami igazán leköt
-
Drizzt
nagyúr
Nekem nagyon bejön. Egyetlen ami igazán zavar egyelőre az természetesen a béna walk speed. De ez gondolom itt is majd jó csukákkal jön el.
Egyelőre nagyon nehezen igazodom ki a játékban, de ez azt hiszem nem probléma. Majd a teljes idején már jól előre készülök. -
gyantaszuz
aktív tag
Elég jól van optimalizálva. Minden a lehető legnagyobb részletességen van (+ hd texture pack), konstans 60 fps (lehet több is, lockolva van). DLSS off, FHD. Átvezetők alatt néha van 1 kis drop, de egyáltalán nem zavaró.
Vas: Ryzen 2600 stock + RTX 2060, 16 GB ramNagyon várós a végleges.
-
Peace
nagyúr
Ha dungeon-ban vagy egyedül, akkor be tudsz oda hívni menet közben valakit? Beteszi melléd vagy nem engedi?
-
Bencus88
nagyúr
Most öltem le egy goblint ami így szórja a lóvét 3 legendaryt dobott
-
Win-T
őstag
Nálam olyan furán fut a játék. 80-120 fps között gond nélkül megy helyzettől függően, de mégis olyan érzés mintha akadozna kicsit, pedig a G-Sync is dolgozik. Nem tudom jól leírni de fura. Más nem érzi így?
-
savior
őstag
Twitchen nyert már valaki játékot?
Órák óta nézek több adást is, de semmi. -
gainwardgs
veterán
Oszt hogyan fut??
-
Daelion
őstag
Közben kajáltam/iszogattam és mire visszajöttem már belépett és azóta tudok játszani.
Nekem egyenlőre nincs baj 16 giga memóriával. '12-13 közt mozog a használat'
i3 12100F/RTX 3060 Ti/2560x1080 max graf teljesen jól megy, leveszem FPS limitet itt kezdő részen 100-150 FPS megvan ha akarnám 'DLSS Quality-val mégtöbb'. Mondjuk én csak FPS limiten játszom mert 75Hz monitorom szal oda is limitálok.Eddig nekem tetszik és ez pedig tényleg elég 'darkos' szal arra panasz nem lehet szerintem.
-
mpierre
veterán
Oké. Látom nem változott semmi a D3 óta. A kezdetek most is szívással teliek. Amíg kisimul a játék, addig várok. Jó játékot nektek.
-
Peppo
őstag
Most beengedett, és eljutottam odáig, hogy ténylegesen el is indult a játék. Kb. 5 farkast lecsaptam, aztán megint "ran out of memory". 74 perc múlva próbálhatnám újra, de ennek így semmi értelme. Holnap megnézem, hátha változott valami.
-
prokxy
veterán
Nice.
Engem most 2. alkalommal vágott ki és 50 perc a várakozás.
Remélem a 2 béta progress összeadódik a lvl20 miatt, mert utána le is rakom, ha ez a kidobás-belépés hiba marad.
Összességében tetszik, csak ez a szívatás része elveszi a feelinget mikor az embernek nem sok ideje van játszani vele. -
hunvarlan
aktív tag
Hehe 88perc várakozás faxa mire bejutok elalszok
.
Nem baj kíváncsi vagyok milyen lett a druida!!! -
Edge
veterán
huh hát én az elejétől olyan 3.5 órát tudtam tolni most vágott ki, lvl10es sorc, esett 3 legendary abból 2 sorcerer class. itt van 2, a 3.-ról még nem sikerült az ss kivágott ugye:

Térképen dungeonoknál jelöli hogy első végigvitel után milyen fix legendary-t ad, érdekes hogy druida meg necro item is van jelölve.
Egész jó egyelőre szokni kell hogy tonna quest van, kicsit merre is menjek most feeleingje van, de nagyon kidolgozott minden. -
rumkola
nagyúr
Ez a béta sokkal sokkal kevesebb mint a múltkori. Tényleg nem lehet bejárni az egész mapot, és a lvl cap is odabasz.
Viszont a játék ugyanolyan jó, nálam szinte tökéletes.
-
malacka87
őstag
2023-ban egy szaros betára 90 perces sort rakni. Ezek megint milyen kokót nyomtak?
Előre sajnálom azt aki nyáron szabit vesz ki ez miatt. -
Megint kidobott, a 140 percet nem fogom kivárni, majd reggel.
-
JSaN
addikt
Nekem 90 perc mar a 2 orabol, szerintem este 10kor mar talan be enged hogy lassak valamit.
De am tenyleg, ha most csak azok jatszhatnak akik meg vettek,(ilyen sokan vettek volna meg elovetelben?) es igy is ekkora error/server busy van. Akkor mi lesz jovoheten amikor boldog boldogtalan tolhatja. -
Anti-Hero
aktív tag
Úgy dobálja ez a béta a legendeket..mint, ha muszáj lenne .
-
Daelion
őstag
Bejutottam, játszottam kb 10 percet és kivágott most meg 92 perc.
Na asszem ma ebből nekem már nem lesz semmi vagy max késő este. -
malystryx
senior tag
Számítottam erre én is, és azt kell mondjam azért csalódott vagyok. Ment a fogadkozás hogy ez meg az lesz, most odafigyelünk az indulásra.... Dehogy..

Ezt a kérdést én is feltettem hogy mi lesz jövő hétvégén???
Fél 6-kor értem haza, mindjárt hibaüzenettel indítottam a menüig sem engedett. Aztán 40 perces várakozás. Ezt szépen ki is váratta, közben ránéztem Raxxx, Qiun69, BigDaddyDen csatornáira, ott 107 perc volt mindnyájuknál. Aztán lejárt az enyém, és pörgette hogy be szeretne lépni, de 30 perc után meguntam. Újraindít, és a belépés után kiírta nekem is a 107 percet... De hozzáteszem azóta mind3 streamer gond nélkül játszik, magyar streamerek közül is páran, de ami a legdurvább... Haver aki akkora makker diablo-ban, az összes részre értem! Egy 10 éves szutyvadék gépen 6 óra óta játszik...
1-2 éve Diablo-zik, én vagy 20 éve. Tipikus...
Ez a D4... Diablo 3: amíg nekem esik 1 lega, neki 20, 1 óra alatt megvan a teljes szett és ami kell hozzá. Diablo 2: Nekem esik pár ócska rúna, ugyanott neki már 50-60 van, de köztük KO, IO, HEL és társai. Ilyenkor szívesen írnék a blizzardnak, hogy tehetnének úgy mint a krumpli...
Legszívesebben visszakérném a pénzemet, csak az a baj, hogy nagyobb fan vagyok, és megbocsátom nekik.. -
warcat
veterán
Kiesett az első legendary, de nem tudom hova menti a játék a képeket

-
rumkola
nagyúr
A DLSS nagyon jól működik! Qualityban -100-150watt, és fix 120fps stutter nélkül 2k-ban, RTX 3080.
-
JSaN
addikt
En 1 oraja probalkozom engem eleve be se enged, jelenleg 2 ora varakozas.
Ehhh memories, hiaba 11 eve volt, mintha tegnap lett volna.
-
prokxy
veterán
Jajhe, közel 2 óra múlva csak beenged újra...a krumpli szervereket cserélhetné már a Blizz

-
MutantZombie
tag
Kicsit azon dilemmázom, hogy ilyenkor valójában a játékot tesztelik vagy a felhasználókat?
De legalább a klasszikus Blizzard hozzáállás tapasztalható. Órákat kell várni arra, hogy utána 20 perc múlva kidobjon. -
MutantZombie
tag
Mire kijön, beenged!
Juhéjj, már csak 128 perc... -
Daelion
őstag
Még jó, hogy mondom kicsit korábban befejezem a délutáni pihenőmet de már nem kellett bejutnom így sem.
'amúgy számítottam erre valamennyire'
60 percet ír most nekem. -
Anti-Hero
aktív tag
Letelt a 28 perc ...baszik ez visszaengedni..
Bezzeg a nagy streamerek játszanak...hogy??
Edit:
Ja semmi. Megy a játék megint.
-
warcat
veterán
Akkor nekem eddig szerencsém volt, az elején mivel későn vette észre magát, hogy már mehet a dolog (ki és belog ellenére) de azóta megy folyamatosan.
-
Win-T
őstag
Csak benéztem egyelőre, karaktergenerálás símán ment. Egyszer kidobott a kezdés után, de pár perc után vissza tudtam menni. Miután elértem a falut az addigi 100+ FPS beesett 20-25 közé és vissza sem akart menni (RTX2060, 2k felbontás). Remélem ez csak pillanatnyi hiba volt. Egyébként jó lesz ez.

-
_Balee_
aktív tag
99 perc várakozás

-
laceszgamer
addikt
Asszem megyek vissza CoD-ozni, aztán majd késő este megpróbálom aztán ha beenged 20-ig meg sem állok, úgy vettem sézre az első 6 szint alapján elég gyors a fejlődés. 1-2 óra lehet max a 20.
-
Én gyorsan kiléptem, már csak 18 perc van hátra.

oriic: Rekt
-
Vistaboy
veterán
Na, ennyit erről. 10 perc várakozás után beengedett, karaktergenerálás, majd megnéztem a bevezetőt. Játszottam vagy 10 percet, utána ki is dobott... Mondanom sem kell, ahogy várható volt, nem tudtam visszalépni. Mindenféle hibaüzenet, majd bejött a karakterválasztó képernyő üresen... Akármit csináltam, nem engedett tovább... végül úgy 10 perc kínlódás után bejött a menü, a karakteremmel. Mondom, "hurrá, let's go"... aha. "Unknown Error", Stb.
Úgyhogy ennyi. Ahogy vártam. Majd hajnalban meglessük, akkorra talán már nem lesznek ennyien fent. Jó estét mindenkinek.
-
Bennyboy
őstag
itt is ugyan ez.
D3 bétánál is ugyan ez volt
A blizz nem hazudtolja meg magát.
Sorcival kb lvl4-ig jutottam. A játék rohadt hangulatos. Grafika, hangok stb. Engem kicsit zavar, h kicsi a fov, túl közelről látom a karimat. Ha lesz normális endgame contetn meg szerverek amik bírják akkor nem lesz gond a játékkal. Rohadtul adja a hangulat
Sztem elmegyek haverokkal koccintani, amire visszaérek hátha beenged
-
Elemental
addikt
Nah, lassan letelik... még 30 perc

-
Dreamie
őstag
Generálják a Hypot!
Ha sima lenne a kutyát sem érdekelné 
-
boeing
őstag
Én még Bent most értem be a Kyovashad városba.
-
menpee
aktív tag
Legalább a queue ablak jó sötét és fekete-piros, nem úgy, mint az utolsó gameplay videó.
-
Chalez
őstag
Error... Code 316719
-
laceszgamer
addikt
Pedig direkt gondoltam még ezen a hétvégén a level 20-nak meg kéne lennie, mert openen úgy is szerverösszeomlások lesznek mikor mindenki rászabadul, erre tessék.
-
Peace
nagyúr
Kivágott játék közben az üres menübe, ahol nem látszott a karakterem. Újraindítottam. 66 perc várakozás. Grat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi haladó szinten
- Autós topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Horgász topik
- Filmvilág
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- További aktív témák...
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36 GB RAM, 512GB SSD, Space Black - 27% ÁFA (0431AB)
- Nemzetközi csomagküldés olcsón EU akár 2800 Ft-tól CsomagExpress
- Samsung PM9E1 "9100 PRO" 2TB M.2 NVME Gen5 x4 SSD! 14.000-12.500MB/s
- Xiaomi 17 Ultra 512GB Starlit Green Karcmentes állapot 16GB RAM 2029.03.05 Media Markt Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Se többi act, se sztori, se endgame stb. 

Remélem a 2 béta progress összeadódik a lvl20 miatt, mert utána le is rakom, ha ez a kidobás-belépés hiba marad.
Viszont a játék ugyanolyan jó, nálam szinte tökéletes.