Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Netfone
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Fotók, videók mobillal
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
-
Mobilarena
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
106 perc...megyek filmezek addig.
-
la_cc
addikt
Bent vagyok, Necro megcsinálva és betöltve.
-
Kasya
nagyúr
válasz
BoneDragon
üzenetére
Csak ovatosan, mert gyorsabban megy. 10 perc alatt lecsokkentem 22 percre.
-
D013
aktív tag
34 perc de 97-ről ugrott be. Kontroller bekészítve.
-
S e t h
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ja hogy azért dobott nekem ma 400 ezer xp-t a fortnite, mert nem voltál.

-
la_cc
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
-
Sirandrish
legenda
-
BoneDragon
veterán
Nálam nem aktiv a play gomb. Ti hogy tudtatok belépni?

Szerk.: kellett a kliensnek egy restart.
-
rumkola
nagyúr
A crossplay az működik vajon? PC-vel hogyan találom meg a PS5-ös haverom?
-
Remélem buffolják a barbárt kicsit.
-
la_cc
addikt
Valszeg a -4. napon és 0. napon is esélyes, hogy be fog halni minden, akkora lesz az érdeklődés. Remélem senki nem vesz ki szabadnapokat erre, hogy aztán meg kiégjen emiatt.
Más, normális, hogy megpróbálok most beállni a sorba és azt írja nincs valid licence-m?
Egyáltalán mi most a taktika? 5-kor indítsam el launcher-ből vagy hol érdemes "várni"? -
Kasya
nagyúr
válasz
granini
üzenetére
Azt viszont k*vára elvárom a 99.99 eurómért, hogy ezek után júniusban amikor megjelenk a játék, zökkenésmentesen tudjak játszani az első perctől kezdve..
Én meg biztos vagyok benne, hogy nem igy lesz. Az első nap queue és lag, a második nap "csak kisebb" queue de, továbbra is lag, majd harmadik nap talán normalizalodik. Utana megjelenik mindenki szamara és kezdődik elolrol. Ne legyen igazam, de én emiatt nem vettem meg a nagyobb csomagot, mert erre szamitok. -
Fitzgerald
veterán
válasz
granini
üzenetére
Világos, csak hát sajnos ettől még nem ez a trend. Inkább az, hogy a béta alatt, és lauchkor is megvannak a mindenféle hálózati problémák.
Nem nagyon van olyan emlékem, hogy ezt a dolgot igazán felkészülten és hatékonyan kezelték volna bármiféle nagy launch alkalmával a közelmúltban (úgy egyáltalán, most nem is kifejezetten a Blizzardra gondoltam).
Jön majd a "We are aware of the problem..." -kezdetű tvít, meg a hosszú anyázás és várakozás, én erre számítok. -
granini
őstag
Valaki fentebb írta hogy a hát a Beta az nem arra való édesfiam hogy itt mindenki most 4 teljes napig ingyen játsszon.. igaz, ez valóban irreális elvárás..
De arra viszont való, hogy miután szembesültek az igényekkel szélsebesen ahhoz igazítsák az infrastruktúrát.. ma már cloud alapon hostolunk, tehát kb úgy állítasz csatasorba újabb és újabb kapacitást az amazon meg a google meg az akárkinek a szerverparkjából ahogy egy könyvet veszel le a polcról..
Tehát ami a következő 4 napban történik, legyen akármekkora káosz is a loginnal, legyen akármekkora hosszú waiting queue meg bármennyi disconnect, megbocsátom.. Azt viszont k*vára elvárom a 99.99 eurómért, hogy ezek után júniusban amikor megjelenk a játék, zökkenésmentesen tudjak játszani az első perctől kezdve..
Múlt héten kb 1 millió user akart játszani.. tippre ezen az open hétvégén ennek a 3-4-szerese akar majd .. ha ez nem segít a Blizzarnak tűpontosan belőni hogy a játék indulására hogyan kell készülni akkor semmi..
Akkor ez így fair elvárás..?
-
Win-T
őstag
Facebookra már kiírták, hogy példa nélküli hálózati forgalomra és sorbanállásra számítanak, szóval türelmet kérnek mindenkitől. Jobb is előre oltani a tüzet, csak szerintem haszontalan mert lesz itt megint olyan köpködés, hogy megemlegetik.

-
granini
őstag
Kb az egyik első graphic setting amit szinte mindig beállítok, az a G-Sync / Freesync és/vagy egy felső FPS limit.. sztem ez rutin művelet kéne legyen mindenkinél. 144hz-et tud a monitorom.. akkor 144-re limitálom a felsőt..
144 alatt meg a gsync összefésüli a moncsit a vga outputtal.. -
savior
őstag
Hány órától lehet beállni a sorba?
-
blackydan
senior tag
Nem tudjátok véletlenül, hogy a mostani free hétvégét lehet Xbox gold nélkül játszani? Múlt évi CB alatt hála nem kellett, az előző héten meg nem játszottam
-
sith7
félisten
válasz
MegalodonS
üzenetére
semmi
-
MegalodonS
őstag
Jon a 6. es a 7. Class
Diablo 4 - This Is It! New Beta Updates! 6th Class Leak and End Game Leaks!
-
sto1911
veterán
Ahogy arról is szó esett, hogy a userek nagy része segghülye ezekhez a dolgokhoz, illetve nem a usereknek kellene beépíteni a játékokba a limitet, hogy az átvezető videó ne menjen 3000 FPS-el.
Egyébként van játék, ahol indokolt a monitornál magasabb refresh rate, mondjuk az nem a Diablo

-
ooooobi
őstag
Jah clickbait, am be lehet rakni ilyen fps korlátokat, hogy ne melegedjen annyira meg az áramszámlának is jobb ha nem maxon pörög, de egy pár napos demo kinyírja akkor jobb hamarabb tulesni rajta mert idövel úgyis ez lesz akkor már inkább gariidö alatt
Ha ennyire félni kéne egy kis maxon pörgetéstöl akkor nem ment volna az eth bányászat, naponta haltak volna a kártyák, mert ott aztán ténylet pörögtek 24h-ban és mégse volt tele a bányásztopic, hogy ne csináld mert kuka lesz. -
D4v3
őstag
Hülyeségnek hangzik, de legalább megy a kattintás az ilyen cikkekre. Egy millió játékosból 19 jelentkezett, akinél tönkrement a VGA, ebből 10 Gigabyte 3080 Ti.. Ezek nyilván tönkrementek volna bármi mással is idővel. Anno a New World-nél volt, hogy a loading screenen vagy cutscenek alatt maxon pörgette a játék a VGA-kat és egy hibás széria egyes darabjai meg is döglöttek rajta, ahogy tették volna egy hasonlóan megterhelő más játék esetén is, a gyártó is elismerte később, hogy szar volt a forrasztás, csak idő kérdése volt, hogy mikor adja meg magát. Valószínűleg a D4-ben is van most átvezető vagy valami, ahol max. terhelést kap a VGA fölöslegesen, ami így kivégezhet VGA-kat, amik ki vannak téve a meghibásodásnak már az első naptól kezdve.
Az viszont mindenképpen javasolt szerintem minden játék esetén (ha már a fejlesztők nem csinálják jól a dolgukat), hogy RTSS vagy driveres módon korlátozzuk az fps-t. Semmi nem indokolja nagyon, hogy 200-300 fpsekkel menjenek játékok, a monitor frissítése ott lesz szűk keresztmetszetnek mindig, csak az áramot pazaroljuk és feleslegesen terheljük a gépünket az ilyennel. -
Peace
nagyúr
[link] "Hazavágja a videokártyákat a Diablo IV bétája."
Volt már róla szó korábban is. Legyetek óvatosak!
-
S e t h
nagyúr
Sziasztok!
Hol tudok vkit majd megjelölni barátként, hogy tudjunk együtt játszani?
Nem azonos platform, xbox-ps.A beta legelejétől lehet coopban tolni?
-
Peace
nagyúr
Érkezett egy fincsi D4-es NV driver.
-
Peace
nagyúr
válasz
MikeWazowski
üzenetére
17:00, nincs tervben aukciós ház.
-
MikeWazowski
veterán
Üdv! Holnap mikor indul nálunk a beta? Aukciós ház lesz a véglegesbe?
-
Lajtorja
aktív tag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
-
Fitzgerald
veterán
válasz
Fitzgerald
üzenetére
-
Fitzgerald
veterán
Valamilyen paraméterrel lehet több instance-t is futtatni egy-egy programból, én pl. OBS-t is így futtattam addig, amíg a multiple output plugin meg nem jelent. A paramétert meg valószínűleg tök egyszerűen megtalálja a neten, aki akarja. Nincs itt semmi látnivaló.
-
savior
őstag
Van már olyan bot, ami felviszi 25re a karaktert?
-
sto1911
veterán
Jajj, ez nagyon tipikus, ez a csinald meg helyettuk, csak kar, hogy pont annyira gaz is
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kuldj egy ajandek kulcsot, szivesen megmutatom, vagy gyere lepj be egyikbe screenshareen keresztul. Vagy privatban johet a mail/jelszo
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A lenyeg, hogy nem az az oka, hogy nehez, meg lehetetlen, hanem telibeszarjak.
"Megoldod, amit ők nem tudnak!
" + "Csak mert lehazugozod őket, és most még semmi nem támasztja alá, hogy neked van igazad."
- mint irottam vala, semmi sem kell hozza, csak az accountok es 1 db telepites, ergo ez mar meg van oldva. Ugyhogy semmi akadalya annak, hogy egy gepen akar online kapcsolattal akarhany account jatsszon. Tele van a net ezzel a megoldassal, szoval nekem nem kell bizonyitanom semmit, ugyhogy inkabb keress ra.A hazug cimet meg siman kierdemeltek meg ezer massal is, nem csak ezzel, csak ez jott szembe, es a 4 erkezesevel ez az egyetlen dolog, amit a konzolosoktol irigylek.
-
-
sith7
félisten
Kényszer nagy úr
Low pc - n semmi nem indult már el, választani kellett, egy használt autó ára vs 100.000 FtUtóbbi mellett döntöttem, az első időszak nehéz volt, - +25 év pc után, 44 évesen - de most már természetes, rááll az ember keze hamar, főleg ha nincs más alternatíva
-
sto1911
veterán
válasz
Pedro78
üzenetére
Bluetoothon működik, de van hozzá külön stick is, ha nem lenne BT a gépben vagy régi verziószámú lenne. Plusz előny, hogy Android eszközökkel illetve bizonyos LG tévékkel 0 beállítással működik. Biztos működik mással is, de ezekkel van tapasztalatom.
Sima IKEA tölthető elemekkel használom évek óta , semmi baja. -
Peace
nagyúr
válasz
Pedro78
üzenetére
Ezzel használom PC-n, legjobb! Van Xbox is, de annak rühellem a kialakítását. PS5-ös meg BT 5.0-val megy és sajnos sokszor 1-1 másodpercre elveszíti a kapcsoaltot a géppel. Pont annyi időre, hogy meghalj a játékban. Marad a jó öreg atomstabul DualShock 4!!!

Ilyenem van még, csak még a régi One-os. Rühellem, mert elemes és sorra mentek tönkre a tölthető elemeim.
[link] -
savior
őstag
Még 2 óra és indul?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
- Apple iPhone 11 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 92%
- 27% - GAMER PC! i5-14600KF / RTX 4070 Super / Z790 / DDR5 32GB / 1TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest