Hirdetés
- Soundcore Liberty 4 Pro - basszus!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Mobil flották
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
-
Mobilarena
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
Végül csak előfizettem én is.
Tudni, hogy mikor lesz telepíthető a márciusi early acces beta kezdete előtt? -
Daelion
őstag
válasz
Bencus88
üzenetére
Nekem Plague Tale Requiem volt előrendelve de az 'csak' 11 ezer volt és minden percét imádtam meg volt valami 20+ óra az első végigjátszás.
Azóta csak Cyberpunkot vettem 50%-os leárazással és valami 2 hónapig játszottam casual szinten mire befejeztem.
Utolsó ténylegesen drága játékom az a Tiny Tina's Wonderlands fullos kiadás volt kb 30-ért ami azért annyit nem ért mert az end-game elég meh lett. De azért ~170 órát eljátszottam vele így is.
Meg most van év végéig Gamepass Ultimatem azt ott játszogatok inkább mert van rajta pár játék ami érdekel, ajándékba kaptam.
'D4 megjelenik persze minden más játék megy pihenőre az biztos' -
Chalez
őstag
Nekem is van Ps5 és egész tűrhető pc is, viszont hiába próbáltam D2R-t a konzolon, nem jött be az irányítása. Úh. hamarosan megy a deluxe pc verzióra a preorder
-
Daelion
őstag
válasz
Bencus88
üzenetére
Na igen, én is nyugodtabban veszek meg egy ilyen játékot ~30k+ Huf-ért mint egy akármilyen 1x végigjátszom játékot és már azok is simán 20 vagy felette mennek akár.
D3-ban van vagy 3000 játszott órám megjelenés óta, ezt azért nem sok játék tudja behozni annyi pénzért.

Sztem rászánom a kis extrát és jó lesz a Deluxe jövő hétvége fele. 'Ulitmate számomra nem nagyon tartalmaz több értéket'
Meg akartam várni bétát de most mit kerülgessem a témát úgyis megveszem.
-
Daelion
őstag
válasz
Bencus88
üzenetére
Nekem teljesben lesz az ára, PC-re veszem mert én csak azon gamelek.
'D3 is 15 volt dobozosan asszem meg a kieg is utána'Nem mondom, hogy kevés pénz de ha már csak fele addig is tudom játszani mint D3-at játszottam akkor már bőven megérte nekem. 'azt is mai napig játszom Seasonbe mint most is'
Azt mondjuk nem tudom, hogy kell e nekem a Deluxe vagy marad a sima de ezt még van időm eldönteni.
-
Peace
nagyúr
válasz
gainwardgs
üzenetére
Elbizonytalanodtam.
PS5 sokkal egyszerűbb kezelés. Felkapom kontrollert és megy. PC-n bedugom a kontroller vevő egységét, kilövöm monitort, belövöm a játék módot a tv-n, leteszem a valagam a kanapéra.....de legalább egy árnyalattal szebben néz ki és pár 1000-el olcsóbb PC-re.
-
malacka87
őstag
válasz
Szeszkazán
üzenetére
Sajnos minden játék ilyen lett az elmúlt 10 évben. Senki se felügyeli ezt a részét így bármit kiadhatnak.
-
Szeszkazán
senior tag
válasz
Harcipocok84
üzenetére
Félkész, ez fix, páran láttuk is. Se set items, se runa, "majd betesszük". Kb én 1,5 év múlva adnám ki. Lesz éles béta 1éven át , majd jönni fognak az értelmes tartalmak, sajna ez van.
-
Harcipocok84
tag
Én nagyon nagy Diablo fan vagyok. Annak idején a Diablo 3 megjelenésekkor kivettem 1 hét szabit. Bár ott közrejátszott a pénzes AH is. Emlékszem kiesett valami öv és sikerült 60K-ért eladnom. Gyakorlatilag többet kerestem otthon szabin mint az akkori fizetésem arra a hétre lebontva

VISZONT: elnézve a Diablo4 videókat és gameplayeket....hááát ne legyen igazam, de szerintem ez hatalmas bukás lesz. Nekem komolytalan az egész. Még most is úgy néz ki mint valami technikai demó. Valahogy nekem ez félkésznek tűnik.
Erősen gondolkodom a megvételén...
-
laceszgamer
addikt
válasz
Bencus88
üzenetére
Remélem nem fogom megbánni.
3 anno ingyen jött valami WoW előfizetési akció volt asszem egy évet kellett venni aztán ahhoz adták, most is gondoltam kivárok vele, de így hogy béta is jön korábban előrendelőknek végül nem vártam vele. Eddigiek alapján egy fokkal komorabb hangulatú rész lesz mint a 3, jobban inkább a 2-re hajaz, ez számomra már fél siker, ha mellé lesz folyamatos endgame content és tényleg kizárólag kozmetikai cuccok lesznek fizetős tartalmak akkor pár évig ez nekem kitart ebben a műfajban.
-
Daelion
őstag
válasz
Bencus88
üzenetére
Velem is játszik a gondolat, hogy jövő heti fizu után meg kéne rendeli de lehet inkább azért kivárom a nyílt bétát.

Nekem Sorci lesz első próbának, utóbbi pár évben valahogy megkedveltem a mage karikat jobban mint régen. 'D2-ben szinte csak ladder kezdő farmolásra tartottam Sorcit' -
Daelion
őstag
válasz
atok666
üzenetére
Általában a tükröződés a legjobban feltűnő sztem valszeg azért meg eleinte is inkább azzal mutogatták az RT effekteket. 'Control/Quake 2 RTX pl'
RT Shadows/Ambient Occlusion az nagyon játék függő van ahol meg sem tudom mondani a különbséget az on/off között max ha keresgélem. 'amikben én próbáltam eddig kb mindenhol a reflections volt a legjobb'Itt D4-ben max sztori végigjátszás alatt látom értelmét ha esetleg úgy hangulatosabbak a sztoris dungeonok jobb árnyékokkal/megvilágítással de utána valszeg kapcsolnám is le. 'csak fölöslegesen fogyaszt többet a kari is', farmolás közben nem fogom látni/figyelni az RT-t'
-
atok666
őstag
válasz
laceszgamer
üzenetére
Nem tudom a tobbsegnek miert egyenlo az RT a tukrozodessel... Sztem meg pont a sotet, arnyas helyeken, ahol keves a feny dobhat sokat a latvanyon.
Atok
-
laceszgamer
addikt
144FPS legyen meg minél magasabb grafikán kb ennyit várok el tőle, de ennél a játéknál tuti az RT lenne az első amit kikapcsolnék, elég kevés olyan cím van ahol érdemben ad valamit a látványhoz, FPS-t cserébe annál jobban zabálja. Itt meg kb a tehenes pályán a szivárvány tükröződhet az égszinkék tó vizén de amúgy nem sok mindent tudok elképzelni ahol igazán fontos lenne az RT ebben a játékban a sok sötét helyszínnel.
-
Peace
nagyúr
válasz
gainwardgs
üzenetére
Nincs mese, fejleszteni kell!!!
-
Daelion
őstag
válasz
olymind1
üzenetére
Persze opcionálisan lehet azzal nincs is gond csak azt nem értem akik már most fanyalognak, hogy nem lesz RT kezdésre.
Mintha az akármi is elvenne a játékból.
'Én most játszok Atomic Heart-al amit RT címnek jelentettek be és simán eljátszok vele RT nélkül is mert ugye nem került bele'D3-at se a grafikája miatt játszottam 3000+ órát.

Amúgy meg ja GTX 970-nek kb RX 570 a megfelelője szal ja fura az a 370.
'nekem volt majdnem 3 évig bátyámnak meg most is 970 van' -
citkar
addikt
válasz
wjbhbdux
üzenetére
Köszi...ettől tartottam. Pár nap open beta jatszhatóság miatt nem tudom megrendeljem-e előre, bár valószínűleg megveszem a jövőben, de ha kipróbálhatnám, vagy több tapasztalat lenne a végleges formájával akkor nyugodtabb lennék.
Most két hétvégén játszhatnék, aztán várhatnék júniusig... -
-
wjbhbdux
veterán
A megjelölt időszakban játszhatsz, 2x3 napig (hacsak nem hosszabbítják meg server bajok miatt pl.).
Early Accesshez kell az előrendelés mindenképp, második hétvége mindenkinek ingyenes.
Magyar idő szerint délután 5-tól indul azokon a napokon a 3*24 óra, illetve az utolsó nap el fog húzódni plusz egy órával mert nálunk pont akkor lesz óraállítás míg az USA-ban már az első hétvége előtt.
Act 1 és 25. karakter szint a korlát. -
citkar
addikt
válasz
PunkZoli
üzenetére
Akkor újra. Ha előrendelem pl a mai nap a játékot az Early acces beta, vagy az Open beta alatt megjelölt időszaktól játszhatok a játékkal és ha igen, van-e valamilyen feltétel, korlát, vagy teljesen korlátlanul, bárki (aki előrendelte) játszhat a játékkal (az aktuális állapotában)?
-
TBT
addikt
Igazából több minden is hiányozni fog a játékból a megjelenéskor (endgame kontent egy része, szett itemek, bizonyos world bossok), ezek később, az első szezon indulásával fognak bekerülni (június vége/július eleje). Úgy tűnik, hogy most azon dolgoznak, hogy valamiképp összeálljon a játék, flottul működjön és kiadható legyen június elején, tartalom meg majd lesz idővel (úgyis live service modellű a játék). Őszintén szólva nem emlékszem, hogy valaha is ennyire "félkész" valamivel állt volna előre a Blizzard egy teljesen új nagy játék esetén. Az Overwatch 2-t most hagyjuk, az a "folytatás" a videójáték ipar legalja.
-
olymind1
senior tag
A minimumhoz még odaírták, hogy akkor 720p-ről skáláz fel 1080p-re, és csak low grafikához meg 30fps-hez lesz elég. A recommendednél, hogy 1080p 60fps medium grafikát jelöltek meg.
Egyébként az RX 370 köszönő viszonyban sincs a GTX 970-nel mivel utóbbi minimum 2x olyan gyors, nem tudom honnan szedték azokat találomra.
-
citkar
addikt
Sziasztok!
Ha valaki előrendeli a játékot, akkor március közepétől korlátlanul játszhat a betaval, vagy van valamilyen korlát, megkötés?
-
prokxy
veterán
A beta eldönti, hogy mi lesz a main karakter. D3-ban a Barbi volt először, utána a DH-ba ment bele jó sok óra és nagyon megszerettem. Emiatt is keresek itt hasonlót, talán a Rogue az.
Néztem már pár gameplayt az eddigi karakterekkel, néztem erősség-gyengeség verziót is, egyelőre nálam a Rogue a nyerő a melee-range lehetőségek miatt.
Meg az is a leggyorsabb. -
Daelion
őstag
válasz
malacka87
üzenetére
Meglepődnél de sokan hiszik ezt, még a D3 PTR fórumon is vannak akik kérdezgetik hogy meg e marad a progress amit ott csináltak pedig az teljesen külön szerver.
#1945 shotikaSzerintem egy ARPG-be semmi keresnivalója/értelme sincs RT-nek de ez csak legyen az én véleményem. Pont nem azt fogom nézni hú de jól verte vissza annak a Fireball-nak a fényét a falon/földön miközben farmolom a geart.
'Mondom ezt úgy, hogy Cyberpunkot RT lights+reflections Ultra-val vittem végig' -
wjbhbdux
veterán
az előrendelők hétvégéjén csak az a 3, de open beta alatt elérhető lesz mindegyik.
Igazából minden amit mondtak a Lost Arkra hajaz a több párhuzamos fejlődés rendszerrel, de hát nem is meglepő a Steamen elnézve a népszerűségét.
Azt is mondták, hogy rövidebb seasonokkal terveznek mint a D3-ban (amik 3-4 hónaposak voltak). Megjelenéskor preseason lesz, a fekete leves majd csak akkor jön ha már kint vannak a reviewk
-
TBT
addikt
Ha a bétában eléred a 20-as szintet, akkor az alábbi kozmetikai cuccal gazdagodsz a végleges játékban:
A két béta progress összeadódik, viszont a béta után minden nullázódik, a júniusi startot mindenki tiszta lappal kezdi!
Az induláskor számos grafikai módosító pölö RayTracing - nem lesz még elérhető, ezek később fognak majd bekerülni (július-augusztus környékén). -
TBT
addikt
Akkor hivatalosan ilyen gép kell a béta alá:
Diablo IV Open Beta PC Minimum System Requirements
Operating System: 64-bit Windows 10
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 660 or AMD Radeon R9 280
Processor: Intel Core i5-2500K or AMD FX-8100
Memory: 8 GB RAM
DirectX: Version 12
Storage: SSD with 45 GB available space
Internet: Broadband connection
Diablo IV Open Beta PC Recommended System Requirements
Operating System: 64-bit Windows 10
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 970 or AMD Radeon RX 370
Processor: Intel Core i5-4670K or AMD R3-1300X
Memory: 16 GB RAM
DirectX: Version 12
Storage: SSD with 45 GB available space
Internet: Broadband connection
Emellett megy a livestream is a fejlesztőkkel! -
prokxy
veterán
Sziasztok,
most néztem utána kicsit a játéknak, lesz crossplay nagy örömömre, szóval remélem sok régi ismivel fogom tolni a D4-et.
PS5-ről leszek elvileg (ha esetleg jobb áron lesz MS-nél Indiából, akkor SX-ről).Pár kérdés:
- lesz olyan, mint a D3 esetén, hogy GR és hozzá tartozó LB? Igazi élmény volt 1-2-3-4P-ben top 1000-ben lenni.
- aukciós ház várható?
- klán rendszer lesz? Ha igen, D3-ból átemelik akár vagy tök újak lesznek?
- béta szint átkerül véglegesbe?Nem mellesleg day 1-ra keresek játékosokat kifulladásig, persze, ha aznap bejutunk!

-
AtHoS
nagyúr
válasz
Fitzgerald
üzenetére
"az első két Diablo-t"
Mekkora FAIL már D2-t és D3-at emlegetni ennek fényében
-
Peace
nagyúr
válasz
errorcode06
üzenetére
Mindenki magából indul ki.
Nálam 1440p@120 megy a tv-n.
-
Daelion
őstag
Ha tényleg csak azokkal játszol amiket írtál és nem is nagyon terveznél lényegesebben erős karit venni még később sem akkor olcsóbban is ki lehetne hozni.
i5 12400 pl teljesen felesleges arra a célra amiket írtál meg 1050 Ti mellé illetve ha nem 'melózol' gépen CPU igényes progikkal.
Én pont most 1 éve dobtam össze egy budget i3 12100F-es rendszert B660-as lapba az akkori GTX 1070-el együtt. 'RAM/Táp az jött át régi gépemből szerencsére mert azok jók voltak ehhez is'
Tavaly szeptemberbe meg bevágtam a 1070 helyére egy RTX 3060 Ti-t és AAA játékokban 2560x1080 felbontáson még mindig hamarabb lesz limitáló tényező mint az a i3. 'nem rég fejeztem be Cyberpunkot illetve én játszok mindenféle játékot ami tetszik és eddig semmi sem fogta meg'Használt piac is egy megoldás itt Aprón pl ha az opció nálad. Én már csak ott veszek/adok el vid karit évek óta és még nem volt bajom velük. 'persze akárkitől nem veszek meg utána nézek dolgoknak'.
Egy RX 6600/XT pl egész jó áron megy már és az úgy 1080p-re simán elég még igényesebb játékokban is.De ha ez nem játszik akkor én is azt mondom, hogy lehet jobban jársz egy konzol-al a mostani géped mellé.

-
Ironizer
tag
Nagyon kíváncsi leszek rá, hogy nálam hogy fog futni, mert eléggé ősi konfiggal tolom, i5 3570k, 8 gb ram, gtx 1060 6gb.
Overwatch 2 tök jól fut 1080p minimumon (120-300fps), na persze az inkább csak a nevében 2, valójában az engine az 2016-os, szóval nem éppen mai az sem, meg hát eleve a competitive fps-eket úgy csinálják, hogy sok fps legyen, nem a grafika a lényeg. Tény, hogy nem olcsó dolog a hw, de igazából tekintve, hogy a mostani konfigom is 10 éves (a videókártyát kivéve, ami csak 6), elég hosszú időre oszlik el a költség, főleg, hogy a fejlődés is egyre lassabb, a következő konfigom szerintem akár 15 évig is jó lehet majd. -
savior
őstag
Ha ugy fog futni mint a beta (vagy jobban), akkor a gepigeny miatt nem kell aggodni.
Nagyon jol optimalizalt volt es vannak benne teljesitmenyjavito beallitasok. -
Zoona
aktív tag
Az a gondolatmenetem tárgya, hogy a mostani gépem teljesen jó a Diablo 3 seasonöket játszani és néha Dotázni. Nem is akarok többet, a WoW-ot befejeztem.
Betettem most a webshop kosárba procit, lapot, ramot, hdd-t és tápot lett 172 ezer forint, de ha erre kell még vennem egy 120-150 ezres VGA-t akkor ezt már nem hiszem, hogy asztali gépre költeném egy játék miatt (asztalitól független egy konzolon amúgy is elgondolkodtam középtávon).
Más lenne ha annyit játszanék mint régen, de nem.
Megtartanám az asztalimat és egy konzolt venni, ez tűnik talán a legértelmesebbnek most.
-
Daelion
őstag
válasz
gainwardgs
üzenetére
Voltak itt a topikban akik RX 570 meg GTX 1070-el játszották egész jól tehát 1080 Ti kétlem, hogy nagyon 'szenvedne' alatta max ha 4k-ban akarod maxon játszani.
Blizzard nem arról híres, hogy nehezen futtatható játékokat adjon ki mert azzal is csak kevesebb lenne a potenciális vevő/játékos.
Nem neked csak úgy általánosan mert egyre többen kérdik ezt.
Jelenleg nincs hivatalos rendszer igény, amit 'googleba' találni az csak tippmix kb és nem lehet sokat adni rá.Hivatalos US Blizzard oldalán ez van:
We have not announced the system requirements for Diablo IV.
Jelenleg a legtöbb amit csinálni lehet az a fórumokon olvasgatás emberektől akik játszottak a bétával de az meg ugye béta volt és lehet azóta jobban fut.
Szerintem célszerű megvárni a nyílt bétát és utána azon agyalni, hogy kell e gépet fejleszteni. -
sto1911
veterán
Konzolt csak azért vennék, hogy a D3-at tudjam kontrollerel játszani. Azt nem tudom milyen különbségek vannak a PC változathoz képest a jelenlegi konzol generáción, pl. a patchek hogy érkeznek, szezon van-e, trading, ilyesmi.. De pl. a beszűkült látótérre emlékszem az előző generációból.
A Blizzard játékok mindig is könnyen futtathatóak voltak, bár a jelenlegi helyzetben lehet az se olcsó.
-
Zoona
aktív tag
válasz
sto1911
üzenetére
A closed beta akadt, de a mostani konfigomba azért gyenge minden. I5-3450 és 8gb ram, nem volt élvezhetetlen de élvezhető sem.
Pedig kártyát nem akartam venni, legalábbis még nem, akkor már elgondolkodnék lehet egy konzolon:S nehéz így ezt most eldönteni mert mással nem játszok. D3, dota és d4 lenne.
-
Fitzgerald
veterán
Én most szépen végig grindolom 1-1 karakterrel az első két Diablo-t júniusig, hogy rákészüljek a IV-re.
Remélem tényleg sikerül azért valamilyen szinten elkapni a D2 hangulatát az új résszel, még ha az eredeti csapatból már nem is dolgozik rajta senki.
A D3 a fekete bárány, az kimarad. Ahogy a mobilos szuttyadék is.
Próbálok majd úgy nekiállni a IV-nek, mintha a D3 meg sem történt volna...persze ha az lesz, amit várok tőle.
Kicsit hiányoznak azok a régi nagy kockulások 2000-es évek elejéről, amikor szigorlat előtti éjszakákon egészen hajnalig baszattam a D2-t...meg a hétvégék, amikor reggel 9-től délután négyig étlen-szomjan nyomtam, óránként egy cigire meg-megállva...
-
Zoona
aktív tag
Sziasztok!
Egy Geeforce 1050 TI vga el fogja bírni a játékot? Most újítanék a PC men - uj proci(i5-12400f) lap ram de a VGA hoz nem nyúlnék ha nem muszáj. Csak a D4-el játszanék, ha az elmegy majd mid grafikán már megfelelő.
Viszont ha karcsú, akkor újratervezek:S
-
TBT
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Soundcore Liberty 4 Pro - basszus!
- Dark Souls sorozat
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Felégeti készpénztartalékait a Tesla
- Assetto Corsa EVO
- PayPal
- Horgász topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPad Mini 6 64GB Wifi + Cellular eladó! 98% Akku, Patika, garis
- Apple iPad Air 5 64GB Wifi eladó! 100% Akku, patika, 12 hó bolti garancia
- Apple iPad Air 4 64GB Wifi eladó! Patika, 100% akku, 12 hó gari
- LG 32MR50C-B VA Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 5ms / FreeSync
- 27% - GIGABYTE GeForce RTX 5070 Ti GAMING OC 16GB GDDR7 Videokártya!
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
- G.SKILL TRIDENT Z RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GTZR
- Bontatlan Apple Pencil MU8F2ZM/A 2. generáció / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Deluxe előrendelve. Így is 4k-val olcsóbb volt a PS verziónál.

Amúgy én is nagyon élem, nagyon állat lett!
'Én most játszok Atomic Heart-al amit RT címnek jelentettek be és simán eljátszok vele RT nélkül is mert ugye nem került bele'
Kipróbáltam azon is meg PC-n is a beta-t. Nem is volt kérdés, hogy PC-re vettem meg. Jó dolog a konzol, én is csípem, de sokszor rossz ránézni a multiplatform címekre.