-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Throme
veterán
válasz
shotika #17884 üzenetére
"Diablo klón kb bárhol megjelenhet"
Ebben az esetben elég rossz a stratégiájuk.
HA ennyire pikk-pakk elővesznek egy - az eredetinél még táposabb - klónt, akkor nem egyszerűbb teleszórni a világot klónokkal (Diablo a klónok háborúja)?
Ahogy a Te példád is mutatja, egy erősebb karaktert is hazavág 1 ilyen.
Mit lehetne csinálni mondjuk 1000 db klónnal?Oké, túlgondolom, a játékot megcsinálták, ahogy megcsinálták és nem keresek logikát egy fantazmagóriában.
-
Throme
veterán
válasz
ColdMan #17880 üzenetére
Nekem éppen elég volt 1x legyőzni (oké, utána visszamentem és még kb 2x kicsináltam a rohadékot) Diablo-t.
Még a végén is megjelenjen... na az nem hiányzott volna.Azért jó lenne egy rutin az ilyen játékokban, hogy egy nehezebb ellenfél bizonyos szinten alul ne dobjon már cuccost.
-
Throme
veterán
válasz
Vismajor01 #17865 üzenetére
Látom nálad is tele a "zsák" "szörf deszkákkal" és "frizbikkel".
Szerintem módosíthatták volna a felújított verzióban, hogy kevesebb helyet foglaljanak, vagy legyen a kockához hasonló zsák a zsákban, max 2 négyzetes helyen... vagy valami hasonló.
Talán a vérbeli játékosoknak is könnyebbséget jelentene. -
Throme
veterán
válasz
I02S3F #17859 üzenetére
Ott én is szívtam, mint casual gamer. Aztán elkezdtem tápolni a karakterem szintlépésekkel. Szerencsére kaptam életerő elszívó fegyvert és az összes ellenállásomat próbáltam felhúzni. Asszem 75% a max.
Televoltam charmokkal, hogy már más nem is fért a "hátizsákba".
A venom lordoknál lévő "kapcsolót" is úgy aktiváltam, hogy nyitottam egy portal-t, majd az aktiválást követően a pálya elejére visszamentem és onnan haladva közelítettem meg a lordokat. Elcsalogattam őket és így könnyebb volt leszedni mind. Valahogy sokkal gyorsabbak, mint a korábbiak, és a vezérük is erős.Aztán Diablónál valahogy próbáltam jó ütemben elspurizni, mikor azt a piros izét kibocsájtotta, akkor ne legyek a hatáskörében.
Ez volt a legnehezebb a játékban.Bennem is felmerül, hogy nem fog sikerülni. itt is kaptam tippeket, meg igazából kitartással végül sikerült.
Most meg a Dio3 hell fokozaton nem is nehéz
Szerintem ne add fel.
-
Throme
veterán
válasz
#57018880 #17758 üzenetére
Próbálkoztam azzal. hogy a 2 könyv (portal, azonosítás) helyet megspórolom.
Aztán annyi tárgy hevert szanaszét, hogy gyorsabb volt a helyszínen elvégezni a beazonosítást. Neccesebb helyeken meg a portállal nem akartam vacakolni, szóval marad a 2 könyv.Minden charmra szükségem volt.
Ennyi vágódeszkát cipelni maga volt az őrület.
Ha tehettem volna 3-4 amulet lógott volna a karakter nyakában, mind a 10 ujjra egy gyűrű... minden fegyverbe, pajzsba fúrtam volna 10 lyukat az összes rúnának/drágakőnek, ....de hát ezt nem engedi a játék.
A cube-ba is tettem cuccot, csak azt külön logisztikázni kellett eladásnál/ládába helyezésnél.
Most a Dio3-ban a ló másik oldalára kerültem, mert gyakorlatilag irreális mennyiségű tárgy cipelhető magunkkal... persze a játszhatóság szempontjából ez jobban tetszik.
-
Throme
veterán
válasz
shotika #17754 üzenetére
Divatos szóval élve casual gamer vagyok, mindig is az voltam.
Játékok hajnalán nem nagyon létezett nehézségi szint.
Amióta elérhető mindig a könnyű fokozatokat kerestem, mert nem élvezem, ha egy adott pályát/feladatot/szintet 70x újra kell kezdeni.
Amiket korábban felsoroltam (hullarablás, charmok...stb) azért zavar eléggé.
Minden új tárgy esetén: a charmokat lepakolgattam, új tárgy felvesz, beazonosít, elad, vagy a ládában lecserél, vissza a charmokért, felvesz charmok .....
Magasabb fokozaton minden cucc számít, mert, vagy pénzt csinálok belőle, vagy felhasználom...Szerencsére a resist kihagyása nem volt kritikus, csak az egyik ellenállásom volt 75% alatt.
ezt megúsztam.
Nincs kizárva, hogy nekiállok magasabb szinten, vagy új karival....
#17753I02S3F
A Dio3-at végigtoltam már x-boxon, de most pc-n is nekiállok. Itt nincsenek meg a kiegészítők. Nem baj ha könnyű, egyébként is van vagy 6 fokozat, mindenki megtalálja magának az ideális nehézséget.
A képregényes grafika is tetszik. Pl a Torchlight is bejött, mindkét részét végig játszottam.
Dio2-ben a Diablo-s pálya és a végső főellenfél izzasztott meg (Diablo jobban). -
Throme
veterán
Tudom itt nem újdonság és senki nem fog megdöbbeni
, sikerült legyaknom Baal-t!
Az a pálya mikor "csak" a minionjait kell kicsinálni megizzasztott.
Iszonyat lelassítottak, mintha egy lassított felvétel lenne a hősöm.
Menekülés, portálon ide-oda rohangálás, de végül sikerült az összes hullámon átverekednem magam.
Baal elleni harc egy pillanatra kétséges volt, mert hiába menekültem el és feltöltöttem magam élet elixirrel, visszateleportálva ez a főgenya visszaszedte az életerejének egy jó részét....
Fegyvert váltottam és sikerül - 5 millió egér kattintással - kvázi simán legyőzni.
Ez segített:Nem használtam fel azt a resist pergament. Az igazából mit csinál?
Egyszeri ellenállást ad?A resist értékeimet igyekeztem felhúzni. 75% fölé nem sikerült mennem, hiába pakolgattam mindenfélét a karakterre, meg a zsákba (charmok).
Köszönöm a tanácsokat, segítséget!
Hát ez a Dio2 elég mumus volt nekem, de örülök, hogy sikerült végigtolni.
Érdekes, hogy még mindig sokan foglalkoznak ezzel a résszel.Ez a felújított változat szép lett. Bezoom-oltam több helyszínen is, és szörnyeknél.
Néha átkapcsoltam az eredetire, hát az mai szemmel borzalomahogy kinéz, pedig előrelépés volt felbontásban anno az első részhez képest....
Lehet a Dio 1-et (+Hellfire) is elővenném, ha lenne felújítás belőle.
Az is jó nehéz volt.Most jöhet a Dio 3....
-
Throme
veterán
válasz
Farkas86 #17710 üzenetére
Visszamentem hozzá, de az opciók közt nem volt a skill visszaállítás (enablespec parancs beállításakor).
Megnézem ismét, lehet valahol a Talk vagy valami más alatt lesz elérhető...(egyébként a Diablonál történt fennakadás és tápolás most kifizetődik, mert eddig szépen haladok az Act V-ben... persze nincs hiú ábrándom, hogy közeledve a fő ellenfélhez lecsökken a lendület... azért a skill fát jó lesz picit átvariálni, ahogy egyre inkább tudom - sejtem - mit akarok...)
-
Throme
veterán
válasz
Farkas86 #17702 üzenetére
Ez nagyon jó! Kösz!
Ez hogy működik? Megjelentek a hozzáadás kapcsolók. [Shift + ball egérgomb] rákattintva ezt kapom:
Erre kell [YES] kattintani?A Skill pontok újraosztására nincs valami ilyen kód?
Az lenne a döfi!
Úgy vettem észre, hogy összeadódnak a charmokban lévő értékek és egy Diablo ellen minden kis pontocska számít.
-
Throme
veterán
Köszönöm a tippeket.
Jelentem, ma sikerült legyőznöm a vörös szörnyet....Mindig néztem az árusokat Act 4-ben és 3-ban.
Sikerült a tűz, jég/fagy, méreg védelmeket 75%-ra feltornászni cuccokkal (tovább nem is ment). A villám annyira
Skillek terén a Sacrifice/Zeal lett megnyomva és a Thorns-t próbálgattam, de átnyergeltem a Defiance-re. Ez utóbbit építgettem.
Fegyver és gyűrű tud életet lopni ütésenként.
Ezzel a "stratégiával" (és némi rohangálással ) sikerült kicsikarni a győzelmet.Na erre megjelent Baal.
Baromi jól megcsinálták a küllemét. Igazi szörnyeteg.
Már előre látom mennyit fogok szívni, mire - remélhetőleg - legyőzöm...Ezeket a gear ötleteket ízlelgetem, mert most még a felét nem értem
.
Amivel nem tudok megbarátkozni:
- charm hegyeket cipelek magammal és mindig logisztikázni kell, ha találok valami értékesnek tűnő tárgyat
- megpusztolok és ki-be kell lépni a játékba, hogy saját hullám kirabolhassam... hogy visszakapjam mindenem (visszamenni egy "meztelen" csávóval esélytelen). Teljes mértékben morbid.
- Skillpontok egyszeri újraosztási lehetősége.Ha már offline-ban játszik az ember és nem kerülhet át online-ba, akkor miért jók ezek a megkötések?
(anno megvettem a Dio 2-t, - mert az első rész bejött - és már akkor se tetszettek a felsorolt játék mechanikai megoldások... el is engedtem. Act1-ben elakadtam emiatt. Idén akciósan megvettem a felújított verziót, mert nem hagyott nyugodni és egész jól haladtam egészen a Diablóhoz vezető útig. Már kezdtem úgy lenni vele, hogy megint elengedem, de kár lett volna... na majd most Baal fog kikészíteni... szóval ColdMan, igyekszem nem feladni
)
-
Throme
veterán
válasz
ColdMan #17678 üzenetére
.. közben eljutottam Diablo-ig.
Lenyomott (persze leálltam vele face-to face, ahelyett hogy rohangáltam volna...).
Most az egész pályát kezdhetem újra... valahogy mégtöbb ellenség jön ellenem...
Megőrjít ez a játék...
... ja és offline módban kezdtem el játszani, most olvasom, hogy nem mehetek át online-ba...
ui: nagyon jó cuccaid vannak.
-
Throme
veterán
válasz
#57018880 #17668 üzenetére
Kösz!
Akkor a fire-en húzok valamilyen cuccal.
Most nem tudom a megnevezéseket, de van skill a pajzsos "fellökésen" és ahogy látom most képről a zael (remélem jól írom)után eggyel az is valami lassítással kapcsolatos skill. Otthon ránézek.szerk: a rúnákkal az a gondom, hogy ritka a foglalatos cucc. Neten néztem, hogy fehér tárgyakhoz lehet kreálni foglalatot, de azok meg nem olyan erősek.
Könnyű fokozaton 2 foglalatot lehet csinálni, ha jól tudom, ehhez képest a spéci cuccok nem ritkán 6-8 plusz tulajdonsággal bírnakMég azt tudom csinálni, hogy ezt a pecsétet hagyom utoljára és nyitok egy portált, majd a pálya elejére visszamegyek és onnan nagyobb terem lesz elcsalni a csapat egy részét (vagy befutok az így már megnyitott átjárón).
Viszek egy zsoldost is, hogy megosszam a figyelmet. Ha így se megy akkor nem tudom... mégegyszer nem állok neki. A skill-ek átrendezésére az 1 lehetőség nagyon karcsú, főleg kezdő játékosoknak. (a halál rendszerről ne is beszéljek, egy hagyományos save/load sokkal ésszerűbb lett volna szvsz)
Dio 1 és a 3 tetszett, ez a második rész nekem a mumus. -
Throme
veterán
Sziasztok!
A Diablo 2 Resurrected ACT IV-ben járok.
Már közel a vége, de a Diablo-hoz vezető úton, mikor az 5 pecsétet kell feltörni, mindig kicsinálnak.
Ezek a venom lordok elég erősek, nagy tömegben halálosak.
Egyik pecsét feltörésénél jön egy csapat belőlük, ráadásul valami vezérük is van, aki még táposabb.
Egyszerűen bedarálnak.
Ráadásul - nem tudom bug vagy ez normális - valami eszméletlen sebességgel közlekednek, mintha felgyorsított filmet néznék. Pálya korábbi szakaszában nem ennyire gyorsak.
Már a skill pont újra osztást is eljátszottam, de sajnos nem kerültem közelebb a megoldáshoz.Próbálok szinteket lépni, hátha gyengébbek lesznek ezek a venomok, de nem úgy tűnik, hogy 1 skill pont és 5 tulajdonság pont kiosztása sikerre vinné a karakterem.
Van erre valami megoldás, vagy így jártam?
kösz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Iqos cigaretta
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Yettel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged