- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ocsisajt
őstag
Haha, ezeket eddig fel sem vettem, most sem tudom miért... De eth és elvileg uppolva, likasztva jó lenne act5 mercnek(?)
-
_ocsisajt
őstag
DIIIIIIIIING!
Sosemnem volt még ilyen magas szinten bowazonom! (Főleg hc-n)
Lev 95!!! Juhéééj, mehet vitrinbe! -
wm2
őstag
na végre nem IO hanem LO
travi mostanság nem vót vmi bőkezű
-
_ocsisajt
őstag
válasz
Vismajor01 #18192 üzenetére
Ok rendben van!
Mivel meguntam azt, hogy nem proccol mindig az amp, ezért betettem egy bone breaket. A forti leszed belőle, de így is negatív ugye, tehát be kellett raknom egy (jobb) stringet is, hogy kompenzálja a physt. Én amúgy is P5-ben megyek solo legtöbbet, mert munkában nyomom inkább és ott nincs mód rá, hogy beírjam a pubon, hogy várjatok már meg.
Tehát magamnak kell pauzálni (hazatelézni). Boo buffal 2k hp felett vagyok és van egy skiller nélküli, de egész jó enchám is. Ezekkel szépen olvad a p5 most már.
1 pontom van az átlövésen, Booval akkor most így 8 pont.wm2: Tudom, baromi sokat dob a (min) dam!
-
wm2
őstag
válasz
Vismajor01 #18192 üzenetére
-
wm2
őstag
válasz
_ocsisajt #18189 üzenetére
nem rossz cucc ez amúgy, csak az, hogy ez neked kiessen öregem, hát gondolj bele, még Hc-n is egy rakat Faith Bow-t kirax addig
frostosok matri bowznak
gyűrűknél nagyon jól tud jönni Bowa-nak a min dmg, illetve az ilyen charmok
Ők borítanak mindent. De még tudnám hova hegyezni.
-
_ocsisajt
őstag
válasz
Vismajor01 #18187 üzenetére
Gyakorlatilag akkor kihagyható a pierce... hmmm köszi!
#18188: Ez igaz... De azért hidra bow volt az alap, mert a gamblenél a windforce miatt ezeket nyomattam.
Most amúgy sima matri bowom (+3) van Misttel... Meg forti armor, gulli fejes ias jewellel, laying kesztyű, raven frost, sárga rnd ring meg atma és WT
-
wm2
őstag
válasz
_ocsisajt #18184 üzenetére
én nem szeretem a Hydra Bow-t mert nagy a min max szórása, viszont ameddig nem tudom kirakni a Faith rw-t, bármi jó, viszont ehhez egy kiegyensúlyozottabb avg dmg íjat szoktam nézni, amihez kevesebb ias kell, nem 95 pl., hanem 65, mert jobban gearezhető és avg sebzésben kb. ugyanott leszel, mint egy hydraval vagy gmb-vel
-
shotika
őstag
válasz
Vismajor01 #18179 üzenetére
Tyűh az szép! Mondjuk a 2k run is elég masszív
-
wm2
őstag
ó jeee
-
Vismajor01
addikt
válasz
shotika #18173 üzenetére
TZ Andyt kell runnolni. Kb 800%-al nagyobb az esély griffonra mint bárhol máshol
Nekem 2k runom van benne, eddig
2x Grandfather
1x DEath Fathom
3x Crown of Ages
3x Griffon's Eye
1x Mang Songs Lessons
1x Lo, Ber, Cham
Meg számtalan használható unique (stormshield, arach, shako, mara, metalgrid, seraph, soj, bk5) meg csomó hasznontalan tc lvl 87 item is. -
pachito
őstag
Ez se lett csúnya jewel a szinthez képest
Valaki mondta feljebb és teljesen egyetértek hogy az itemvadászat engem is visszahúz a játékhoz, teljesen más élményt nyújt mint egy D3 vagy D4...
-
_ocsisajt
őstag
válasz
shotika #18173 üzenetére
Hát jah, ezért is inkább gamblezek long war bow-t (mert windforceom sincs, pedig most van egy rakés mid feletti high közeli rúnám a karihúzások végett, de inkább mákoljam ki), úgy is kedvencem a bowa.
Kitheoryztam egy ilyen bowtotot... Persze majd wm2 megmondja, hogy mit cseréljek ki az álom sárga ijjjon.Direkt ott hagytam a planneres hátteret, ha valaki idetéved, akkor lássa nem saját loot, hanem csak (sajnos) mindf*ck az egész.
Diszklémer a modokra: Ringbe tudsz kreálni dupla leechet, tehát itt feleslegesen lenne. Amp azért jó szerintem, mert akkor atmát tudod cserélni highlordra és akkor nem kell swappolgatni az ampért, ha nincs atmád! Likat meg lehet rá hasítani larzuknál... A két socketes mod elvett volna valami hasznos modot innen! Persze a két socket mod lehetne az amazon helyett is, de nekem így tetszik!Még talán az amazonos prefix helyett lehetne még attack rating 300 vagy maxos undead plusz damage (demon elleni jön kesztyűből)... Majd wm2 megszakérti!
Ezért (is) szeretem ezt a játékot, mert esély van ilyen atombadass sárga cuccokra amik még hasznosak is lehetnek... Nézzük csak meg a hármat vagy négyet... Sárga cuccok? Meh...
-
_ocsisajt
őstag
Honnan tudod, hogy megszállott vagy és lesz*rod a trendeket?
Úgy, hogy végre lép egy szintet a legjobb karid*** (eleve bowazon
) és végre lejjebb megy az esély a gamblenél a griffon eye-nak! HAHA NOT!
Végre csökkent az esélye a Windforcenak!!!!!4(1:57 554 -> 1:52 562-re!!
)
***Yaaaay!! Bowah 94!!!
-
_ocsisajt
őstag
Terembe lépés előtt fogyott el a Boo... Na mondom ezt a helyiséget még kipucolom és haza buff.
(Tomb TZ, p5 solo)
-
_ocsisajt
őstag
Szerintetek ez érhet vmit? HCL loot.
-
sto1911
veterán
válasz
pachito #18161 üzenetére
https://diablo-archive.fandom.com/wiki/Affixes_(Diablo_II)
Erre vagy kíváncsi?
-
pachito
őstag
Létezik olyan oldal vagy leírás ahol lehet csekkolni a maxos vagy ahhoz közeli rollokat rare/magic cuccokon?
-
_ocsisajt
őstag
válasz
shotika #18158 üzenetére
Adod ide gyorsan!!?!!! Kell Faithbe!
Gz!
Nem bírtam ki míg megjön a jah ohm páros faithez, így csináltam egy mistet, volt hozzá minden rúnám, meg egy 13 eds 5 sox matrim... Viszont most akkor majd kell még1 cham a pridehoz majd.
Most már Fortival meg Misttel kezd jó lenni a story megint! -
shotika
őstag
Na, egyelőre nem tudom mire használni, de mocskosul ritka egy rúna na
Szerk.: hmm, most egy Coat talán megérheti.
-
_ocsisajt
őstag
válasz
sto1911 #18154 üzenetére
Van egy régi bug, nem tudom emléxel-e még rá ami a mai napig is él, ez 8 kB bug.
https://us.forums.blizzard.com/en/d2r/t/8-kb-save-file-size-limit-needs-increased-to-10-or-12-kb/141663
Itt is panaszol az illető. (PTR ne zavarjon meg, stabil régi bug)Discord csoportban is jelezték, hogy eltűntek tárgyak. Ott annyit javasoltak, hogy ne pakolja teli az ember a stasheket apró 1 slotos biszb*szokkal...
-
sto1911
veterán
Offline jatszok ket gepen, es hogy ugyanazt a karaktert tudjam folytatni, az offline mentes at van iranyitva google drivera. Egyszerre csak egy helyen fut a jatek.
Azt vettem eszre, hogy eltunt az egyik pajzsom, viszont ket Homunculusom van, meg mas furcsasagot is eszrevettem (nem ugy voltak a targyak a ladaban, meg hasonlok).
Letezik, hogy valami ennyire osszeb@xta a mentesemet?
-
ColdMan
tag
shotika
Grat!HC karakterek örülhetnek az új napi bónusznak.
-
shotika
őstag
Na, egész jó kis ring esett:
-
ColdMan
tag
Bocs a dupla miatt!
Így néz ki most.
[link]
Még van hová fejlődni, de a kedvencem volt LoD-ban a FO-Hydra sorc. Beütött a nosztalgia... -
_ocsisajt
őstag
Mára Telebowah!
-
pachito
őstag
Kár, hogy nincs rajta l/m leech, mondjuk így se rossz sztem:
-
_ocsisajt
őstag
Szoli leadás előtt még szaladok párat p5 soloban.
Nagyon kellene a Lo, már raknám össze páncélt bowának...
Hát nem Lo...
Egész jól hasít a jobbik uppolt Goldstrike (245/167/172) - amit még tegnap pörgettem event alkalmával - CS-ben.
-
_ocsisajt
őstag
Na az Event végére beesett a 31-es (
) War Traveler is!
Meg egy jobb Goldstrike is. Meg egy 3 sox tiara amin van minimum damage 12, ez jó?(Meg egy Kira, amikor megláttam, hogy unik, na mondom ez az!!! ehh ez csak Kira, Gooood damn it! Rég 'aszdmegoltam ekkorát már!
)
-
_ocsisajt
őstag
Kicsit beleuntam a coronetekbe...
Jöhet újra a long war bow, első 5 perces loot:
hmmmmmmmmmmmmmmwm2??? lik mehet rá, upp, atma csere highlordra?
-
_ocsisajt
őstag
Jó fél órája bűvölöm a gamble-t, hátha adja Windforcet... (Tudom, nagyon kicsit az esély level 92-es karival)... Erre bevágja Goldstrike-ot, elfogadom!
(243 ED, de 109 demon meg 145 Undead
)
-
wm2
őstag
ezt meg betettem Dragon Talon / Tiger / Ice / Mosaic Kicksinnek, mivel alig fogyaszt manát, life stolen meg bőven van neki
-
shotika
őstag
Ezt a szemét egy játékot. Véletlen eladtam a Gheed Charmot, és nem engedi visszavenni...
-
ColdMan
tag
Sziasztok!
Mennyit érhetnek az alábbi clean skillerek?
EU SCL
necro - curses (ez gondolom semmit)
assa - trap
sorc - fire -
_ocsisajt
őstag
Uhh, na ezt nem merem berakni pew-pewnak, agyfrászt is kapnék, ha ripelném
-
_ocsisajt
őstag
válasz
shotika #18125 üzenetére
Chillbe nyomom most, mert már feladtam (pubok elég hurkák), hogy 92 legyen az új vari péntek estéig, szombat reggelig... (valszin akkor megint friday lesz)
Erre pottyan egy gheed nekem is, mert nem tudom felvenni!
NA-na!!! Végre cserés lesz a 143/10/21-es gheed ami maradt!!! NA!
Napok óta szívat... Eltekintve a GUL hellforge-tól, gyász az egész... -
_ocsisajt
őstag
válasz
sto1911 #18127 üzenetére
Bent voltam 24-ben, abból a java részét elbattam arra, hogy termeljem a piizt, utána meg nyomtam diademokat, ringeket, amukat, 1 órát cipőztem is, hátha bedobja WT-t... De nagyon kevés lett igazán jó. Sajna az RNG nem volt velem kegyes...
Még a legjobb talán két csuka lett, mind2 dupla magasreses (nem pojzisok), jó MF meg 30 FRW... oszt ennyi
-
_ocsisajt
őstag
-
_ocsisajt
őstag
Kövi kérdés:
Most adott egy 2 sox, 300 defes Giant Skullt mephi tz-ben... Érdemes kiváltani a gulli fejest, akkor erre? Belerakni 15 ias jewelt meg van 3 ilyenem, ezek közül egyiket: 38% dam natur, 36% +4 max, 34% +10 min damMásik kérdés, adott egy elég érdekes sacred targeot:
Budget Smitert (direkt nem költök rá fg-t, talált cuccokban van, vamp kesztyűt elhoztam cimbitől neki) is összedobtam, ha van clone walk, benne vagyok az egyik disc csoportban (Jókat csetlelgettünk baal pubon egy random lengyel dude-al, elég jól kente, kiderült ő az: d2jsp user
) ott jelezve van, ha van walk HC-n is.
Szóóval, adott a kérdés: Most egy Grim Shield van neki Shel, eth. Ugye ezzel kiváltottam a raven frostot. Ez jobb lenne, likasztanám (mehetne bele pdiamond) ?
Kettő alkérdés: Viszont van kettő talált HOZ-om is, 184 ed meg 192 eds... Max a gyengébbet raknám be neki. Van egy chamom, de azért OP lenne egy budget palának, na...
Gear: Gulli fejes +15 ias jewel, Black flail, akkor a rhyme grim, Smoke scarabban (swap trecsöri), Dracul, Tgod, Excepre uppolt Toe, Mahim Oak (), Perf Dwarf Star, random sárga ring egyelőre (26% light res, magic reduce ami lényeg) (Swap: ha nem proccol a kesztyű akkor life tap wand, Moser dual AR gemmel)
-
_ocsisajt
őstag
Sosemnem értettem, hogy amit meg lehet venni bóóótba, azért képesek ennyit adni... Jó, mondjuk az softcore...
Amúgy a vicc, hogy már majdnem két napja hajkurászom, cimbinek készülünk(khmm készülök) a bocis napra javájához... (azért odaszúrtam neki vaccapon*)
Most beléptem 10 perce, kicsit fórumoztam és kb a harmadik kanyar a portal után... I LOVE RANDOM! (volt nerdgasm azért!)
A húzós encsa pont 75-ös szinten van tartva az ilyenek miatt....
*
#18119: Ok, azért bepróbálkoztam, nah.
-
wm2
őstag
válasz
_ocsisajt #18112 üzenetére
Nem. Guill vagy Jewellers Tiara/Diadem a legjobb rá. Ha nagyon nincs más, akkor Giant Skull.
-
wm2
őstag
válasz
szilvásbukta #18115 üzenetére
sokat, a 3/20 Lo környékén elpasszolható, de láttam már, hogy adtak érte Ber-t is, o GC is kb 2-3 Ber vagy Jah
-
_ocsisajt
őstag
-
szilvásbukta
tag
Sziasztok!
Ezeket nem rég találtam, a mostani seasonben mit érhetnek?
GC:
Gloves:
-
_ocsisajt
őstag
Elkezdtem bohóckodni HCCL-ben...
Szerintetek ez mit érhet ott?
(sajna pojzi) -
_ocsisajt
őstag
Nyah, most így néz ki a bocis strafe/multi csajém, lev 85!
Maxroll katty
Akkurátusan mindent bekattogtam, érdekes, hogy a kraftolt cipőm real nem annyi alap def, na mindegy, korrigáltam, hogy minden a végin ugyanaz legyen. Az összes charmot találtam ami nem HF, ezek maradtak...Erre már nagyon szeretnék vigyázni!
-
_ocsisajt
őstag
wm2: Ez sem jobb a gulli fejesnél bowának? (Tudom, próbálkozom
) Nemrég tanáltam tézében...
-
shotika
őstag
Nincs valakinek egy 5 socketes Berzerker Axe-ja? SC ladder
-
wm2
őstag
hoppá
-
_ocsisajt
őstag
Amikor megy a rohanás a lábért, de azért 1-1 ládát, követ kiforgatsz.
(Szó szerint megijedtem! Miafaccc?)
-
_ocsisajt
őstag
Ejj, de kár a max 3 socketért...
Nem baj, elrakom mulehoz... Bocitömegben megalag*** elvitte a bowamat... Újnak most egy +3 bowos GMB-je van harmonyval... Érdemes larzukolni és hustle-t csinálni belőle míg nem jön egy jó damages Buri vagy egy Wforce?
Othon a frankó vodás szélessávval! Itt melóban a 4G routerünk (B525s-23a) a zisten háta megett kettővel ATOMstabil Yetteles flotással... (kopp-kopp)
LOL -
_ocsisajt
őstag
válasz
_ocsisajt #18103 üzenetére
Végigjátszottam hellig a gamet, ma már nem tudok belépni... És a poén, hogy a játék aktív státuszban van ha belépek battlenetbe... Volt egy sanda megérzésem, megnézem az OTP-s appot... Hát pirossal át van húzva a tranzakció. Telefon supportnak, ott a hölgyike mondja, hogy ez nagyon ritka hiba, de van ilyen, hogy amikor lepingpongozzák a protokollok a vásárlást, akkor a bank visszalép utolsó pillanatban... De a tranzakció sikeres volt! LOL! Ez olyan Mátyás királyos... Most kuncsoroghatok blizznek, hogy ugyanazon az áron mégegyszer megvehessem most már tényleg amivel már játszottam egy napot és folytathassam a dzsörnít!
DZSIIIIIZ!
-
_ocsisajt
őstag
A tegnapi friss accomat nem engedi be a gém... Failed to autchenticate, try again later...
Gondolom bezavarja az "új" gép meg ip/mac kombináció (laptop, meló)
Már mindent megcsináltam amit javasolt a support***. Direkt bnet appból is próbáltam, de nem megy... (Ott van a game aktív statusban, nem banolt, ha belépek webes felületen)***Jelszót változtattam, cache-t cleareltem, ellenőríztem mindent, hogy ok...
Közben persze a másik kettő accommal vígan játszok még akár direct scriptből is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- E-roller topik
- Mikrotik routerek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bluetooth hangszórók
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged