Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
shotika
őstag
Én most egy Exlosion Arrow amát építgetek, egyelőre NM Act4-en vagyok. A mobok hamar halnak, de a bossoknál még lassú. Íjakkal nem állok túl jól, egyelőre az Ort/Eth-es rúnaszóval lövöldözök.
Többsözr próbáltam amúgy íjazósat csinálni, de Nm elején mindig visszacsábultam a Lighting FUry-ra
-
wm2
őstag
Visszatérek az Amához.
POISON JAVELIN AMAZON.
Én viszont így jobbnak látom az FRW, FCR, FHR és IAS miatt.
30 FRW 45 IAS Diadem
Cats Eye / Teleport amu
Spirit Monarch
Bramble +50% PSN
TO Gloves +25% PSN
5-30/40 Matri Javelin (NL-en jelentősen olcsóbb, mint a 6-40)
Natalyas 25-25 boots
Arach
Raven
Rare ring with extras -
wm2
őstag
Lassú. Ha nem lettek volna jó leveling cuccaim hozzá, valszeg a hajamat téptem volna. HOTO is kell prebuff miatt. Viszont a 3-3-3 pelt teljesen felesleges szerintem. Annyit nem ér amennyiért árulják. Emigma viszont kell. Nélküle életképtelen hellen. Még akkor is, ha csak fél szemmel akarsz diablózni és kényelmesen farmolgatni, mert ez egy ilyen kari.
Közben Tal Rasha dobott egy jó kis Eni baset. Az állatkertre nem hat az MF. Megölték Durielt és 6 town portált dobott.
Azzal az eth demon ívvel dobálom a bossokat, de ias jewelt nem ártana a pajzsba pakolni. Mosers vagy valamibe. Teljesen mindegy. Werebear formában átsétálsz bárhol, anélkül, hogy egyszer is halnál. De cserébe lomha. Valamit, valamiért.
-
wm2
őstag
Lomha szar ez a Druida de cserébe művészet vele meghalni. Igazi “Basl walk” és HC kari a javából. A hollók kimaxolását érdemes a végére hagyni. Lvl 45 körüli állatkerttel teljesen jól takarít. Ám ettől eltekintve nem lesz a kedvencem. :)
-
wm2
őstag
throw summon Druid
-
wm2
őstag
Sajnos a 230+ 15LL már 2-3 Jah ez meg olcsó volt. Chaos dobott egy jewelt bele. Treachery + 35 IAS Andyval. Gondolkodtam egy A1 Vigor Faith csicskán is, de jobb lesz az A2.

-
wm2
őstag
Megvan a Beast. Kell még egy eth Reapers Toll meg egy torch és mehet. Leltem neki egy ilyet (kár, hogy nem 30
):
-
Vismajor01
addikt
válasz
szilvásbukta
üzenetére
Ez szép és jó de nova sorc mellé cure kell coh armorral.
-
wm2
őstag
válasz
szilvásbukta
üzenetére
Lesz az 8 is lassan. Venni akartam 3s 261-es MP-t ed meg dura nélkül. Jöttek, hogy “Jah + Ber”. Mondom mi bajod? :D Max Um de inkább Charsi NL-en. A 2 soc 5 ench orbomat pár Jah-ért vettem amcsi szerveren. EU szerveren triplája. Érdemes néha az amcsikhoz benézni. Kevesebben vannak ott, de cserébe decent.
-
szilvásbukta
tag
Na pont az előbb jött egy ajánlat, miután írtam ide.
7 Ist-ért kínálta valaki, belementem. Így meg lett a Nova sorcim segítőjének az armor.
A baset a bocik dobták pár napja. Túl értékesnek találtam, hogy cube-ban kísérletezzek, hátha ad 4 socketet, inkább beleütöttem Larzuk-kal. És tök jó, csak 108 strength kell hozzá.

Andy sisakot kapott Ral-lal, igaz nem eth, de így is jó. Az Insight viszont eth, igaz csak lvl 15 az aura. Majd ha találok még eth baset, akkor kísérletezek, hátha kijön a lvl 17. Azt annyira nem nehéz boci pályán találni.
-
wm2
őstag
válasz
szilvásbukta
üzenetére
Felmentek az árak nagyon. 6-7 Ist egy Lo. 13-14 egy Ber. 15 egy Jah. (Ez non-ladd). Amcsi szerveren jobb picit. Kevesebb a balkáni ott.

-
szilvásbukta
tag
Zoo druidot csináltam én is, meglepően jól megy hellen, pedig tök tescos cuccokban van. Igaz még csak nem rég értem vele át act 3-ba, lehet act 4-ben megtorpan majd. Nekem egyelőre a legélhetőbb dudu buildnek tűnik. Kíváncsi leszek, hogy mit fogsz mondani, hogy milyen lesz, ha már összeraktad neki a Beast-et.

Más: Non ladderen hány Ist-ért megy most a Lo? Elég régóta próbálok már tradelni egyet, de sosincs jelentkező, gyanús, hogy keveset kínálok érte...
-
wm2
őstag
Az Eni már megvan a Zoo Druidnak. 15% ED MP drága dolog, ezért igyekeztem lelni normál 261 base MP-t, amit aztán topázzal kilukasztottam. Nekem az a +41 def (értsd 15% ed MP) nem ér HR-t. Jó ez így neki. Közben összeszedtem egy Cow King szettet is.
Még egy kettős fejszét kell találnom a Beast-hez és tradelni egy Ber-t az Ist-ekből. Nem fogom Ba-ba tenni, mert nincs értelme. Az aura kell csak. Ami nehéz lesz, az a fejére a pelt. 
-
wm2
őstag
ezaz, Cold Plains, The Cave

-
wm2
őstag
majdnem

Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Linux kezdőknek
- Nintendo Wii
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Goddess of Victory:Nikke
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance DDR5 16 GB / 5200MHz / 2x8
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- DELL P2714H "27 colos kalibrált IPS panellal rendelkező monitorom eladó tökéletes állapotban!
- MSI GTX 1070 Ti GAMING 8G stabil, működésileg megbízható állapotban eladó!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HP ProBook 430 G7 Intel core i3-10110U laptop
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

7 Ist-ért kínálta valaki, belementem. Így meg lett a Nova sorcim segítőjének az armor.
A baset a bocik dobták pár napja. Túl értékesnek találtam, hogy cube-ban kísérletezzek, hátha ad 4 socketet, inkább beleütöttem Larzuk-kal. És tök jó, csak 108 strength kell hozzá.