- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ocsisajt
őstag
Kövi kérdés:
Most adott egy 2 sox, 300 defes Giant Skullt mephi tz-ben... Érdemes kiváltani a gulli fejest, akkor erre? Belerakni 15 ias jewelt meg van 3 ilyenem, ezek közül egyiket: 38% dam natur, 36% +4 max, 34% +10 min damMásik kérdés, adott egy elég érdekes sacred targeot:
Budget Smitert (direkt nem költök rá fg-t, talált cuccokban van, vamp kesztyűt elhoztam cimbitől neki) is összedobtam, ha van clone walk, benne vagyok az egyik disc csoportban (Jókat csetlelgettünk baal pubon egy random lengyel dude-al, elég jól kente, kiderült ő az: d2jsp user
) ott jelezve van, ha van walk HC-n is.
Szóóval, adott a kérdés: Most egy Grim Shield van neki Shel, eth. Ugye ezzel kiváltottam a raven frostot. Ez jobb lenne, likasztanám (mehetne bele pdiamond) ?
Kettő alkérdés: Viszont van kettő talált HOZ-om is, 184 ed meg 192 eds... Max a gyengébbet raknám be neki. Van egy chamom, de azért OP lenne egy budget palának, na...
Gear: Gulli fejes +15 ias jewel, Black flail, akkor a rhyme grim, Smoke scarabban (swap trecsöri), Dracul, Tgod, Excepre uppolt Toe, Mahim Oak (
), Perf Dwarf Star, random sárga ring egyelőre (26% light res, magic reduce ami lényeg) (Swap: ha nem proccol a kesztyű akkor life tap wand, Moser dual AR gemmel)
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Eladó iPhone 13 (128GB-os, kék, használt állapotú)
- Fujifilm 33/1.4 R LM WR
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Gamer PC 2025, Komplett gép, Garanciális alkatrészek, BESZÁMÍTÁS
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
- Apple iPhone 13 Pro 256GB kék / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

) ott jelezve van, ha van walk HC-n is.