- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iGO Primo
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reinhardt
őstag
válasz
kökény #81904 üzenetére
Nem igazan erre gondoltam en se, hogy hol vannak a breakpointok meg ilyesmi.
De tegnap toltam publicon egz sraccal, plvl150 korul volt, es ugy nezett ki, hogy vkik osszedobaltak mar neki a teljes helltooth settet, ra is kerdeztem nala, hogy miert nincs beallitva neki a Wall of Death?
A valasz az volt, Az mi, jo az nekem?, mondom neki, hogy olvassa mar el, hogy mi a 3. bonusz a setten. Azt mondta, hogy mar ugy megszokta azt amit most hasznal, hogy nem akar valtoztani, nem fer be neki/nem akar valtoztatni. Volt ott kutya/fetish/garga/macsak, sztem a kockaban is a bow volt a holloval...
Masik, volt egy leecher varazslo t10-en, folyton meghalt, de nem dobtuk ki, mert igy is minden riftet letoltunk 3-4 perc korul, mondom neki, hogy legalabb hasznaljon Dominance-ot, o meg azt mondta, hogy ne okoskodjak, ha esett volna mar hasznalna...Edge: Nem lehet vele lootolni, futni kell...
prokxy: 4P GR68 pipa
Hol a proof, meglett idore?
Szep kritek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Apple iPhone SE 2020 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest