Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrCsiT
addikt
válasz
vhunor
üzenetére
..én meg, Tiklandian WD-vel azonnal kilépek az olyan partyból, ahol nem tudom állóra fékezni a
habzásteliteket, mert jön egy tehetséges ménesvitéz, és szana-széjjel dobálja a minionkákat, aztán meg, csodálkozik, hogy minden vackot a talpa alá varázsol az elitpakk - rosszabb esetben meghal. Még rosszabb esetben, mindenki meghal
Tibe: Gizike a 700-hoz (bár, lehet, annyit kockáztál, hogy már 713 vagy?!
) -
defede
tag
Néztem ezt a videót és gondolkodtam hogy eljut e ide a D3 izgalomban. A mai über ugye kicsit langyos. GR lehet erős de az übernek kellene a topnak lenni. Olyannak hogy aki oda eljut és lehozza az kész kari.
-
Muton
addikt
rift kb 85% error70: you've benn kicked >> queue 34 min.
azért tényleg érdekelne, hogy hétfő este, amikor alig vannak, mi a répa tud történni... -
Gyick
őstag
-
Muton
addikt
season grift vki? tudok menni tikland wd-vel (iceclimb, bt set, julia mellé), vagy pet wd-vel
-
Gyick
őstag
Van egy 34%-os sun keeper-em arra érdemes elb..ni egy kockát szerintetek?,wizardnak menne mert semmi értelmes fegyo nem esett most egy maximussal tolom pl
-
Edge
veterán
nekem nincs keresztem atheista vagyok

-
khirill
aktív tag
mindenkinek megvan a maga keresztje... woh és furnace...

-
SQX_Barto
addikt
válasz
Gorneck
üzenetére
Ez eleg szemelyfuggo...
Van akinek minden karira esett mar harom SoJ, nekem az egesz jatek alatt esett 3. (ketto RoS elott)
Nekem esett Tasker a DH-mra szerencsere, elotte egy volt meg RoS elott.
Krider sokaig nem volt, de mikor elkezdtem masszivan "CsakaDH" modban jatszani, mar ketto is esett. -
Muton
addikt
válasz
Gorneck
üzenetére
mindenkinek meg van a maga keresztje
nekem tasker azért esik.cserébe nekem soj nem esik, az is szinte csak coldos, seasonban esett egy db 8 unity mellett, holott a drop rate-ük (kb) azonos
cserébe2: 73 (amióta számolom) goblin óta nem nyitott vaultot (de az összes rainbow gob nyitja a póni pálya 2-t)
cserébe3: furnace-t csak legacyt láttam, rimeheartot, kukrit és rhenho-t csak képről, de még a common season only késsel is szívat, azt sem adjaösszefoglalva: szarazegészshiftdel

-
vhunor
őstag
válasz
czpitti
üzenetére
Igazából a sebzésem így is bőven elég, eliteken BBV nélkül is 30-35m között ütögetnek a manók, a baj az, hogy nincs normális AoE sebzés, és gr35 felett a szanaszét mobok magas HP-ja miatt túlságosan szétforgácsolódik a sereg
. Próbáltam pain enhancerrel és toxinnal is, de eléggé tökmindegy. Akivel együtt szoktam játszani, maxra van gyúrva, (kukri, wh, tasker, jeram, jó hellfire amu) - próbálta sacrifice-szal is uhkapian helyett, de 38 körül egyszerűen elfogy. Tiki sisakkal meg csak a túlélést oldja meg, a MoJ hiánya miatt elég egy minimálisan sz*r riftet kapni és ugyanott van az ember.Jade-et egyszerűen nem tudom összerakni, 9 hónap alatt egyetlen Quetzacoatlt sem kaptam.
-
czpitti
senior tag
válasz
vhunor
üzenetére
A then-ho azért jo pert a békákra proccol mint barom.beteszed mellé az addling-ot és nyugodtan olsz mint állat.Doombringer meg ugye adja a pluszt a fizikállal.De nem akarlak elkeseriteni én letettem a petes wd-t mert igazábol semmi értelme sincs.eltenném mindkét fegyot és hagynám a francba az egészet amig nem torténik vele valami

-
Bahama
aktív tag
-
vhunor
őstag
Kipróbáltam egy 34-es griftben a módosított raekort. Atya úr isten, én nem vinnék többet barbárt gr40 felett csapatban.
-
Sheol
aktív tag
válasz
vhunor
üzenetére
Minden úgy van, ahogy írtad, viszont ez egyelőre még csak ptr-en van életben.
(Vagy ezt nem jól értelmeztem, és ezt Te is tudtad: "Plusz ez nem PTR only változás, hanem general.".)Ezt tesztelni igen nehéz lesz, hiszen így is nagyon nehéz lesz ezeket megtalálni az biztos.
-
vhunor
őstag
Vajon ha ezt a gyűrűt stackelem a string of earsszel, esetleg más cuccon is van melee damred secondary, végre lehet tolni WoH builddel gr35 felett is?
Halo of Arlyse
New Legendary Ring
Your Ice Armor now provides 50-60% Melee Damage Reduction and automatically casts Frost Nova whenever you take 10% of your Life in damageVégre.
Sunwuko’s Shines
Now rolls with a guaranteed empty socket rather than Attack SpeedViszont a Conduit pylont lenerfelték a semmibe, kb. még egy elitpakkot sem nyom le T6-ban
. -
vhunor
őstag
válasz
Sárpac
üzenetére
Ez a legritkábban eső cuccokra (kukri, furnace, wh, tasker ésatöbbi) vonatkozik, de ettől még nem fog minden második vázából ilyesmi esni. Ha akár duplázták-triplázták is az esélyeket, a legtöbbnél még így csak 2-4% esély lesz a dropra, HA az adott item kategória esik (pl. WH most 1% alatt van, ahogy a kukri is, star of azkaranth 0.16%).
Szóval akármit is csináltak, csak a live patch megjelenése után eltelt hónapokban fog kiderülni.
Plusz ez nem PTR only változás, hanem general.
-
Gorneck
legenda
Nem sok, de a végén még lesz balance bakke...már csak a seteken kéne javítani kicsit, hogy ne csak 1 best of választás legyen...ezért se értem, hogy a Monk Rainment setjével mi a fax van, mert ígértek változást rajta illetve a Dokihoz elég régóta nem nyúltak...
Gyűrűt nézted? Szimpinek tűnik...
-
Sheol
aktív tag
Van új PTR patch notes.
"The rarity of the rarest Legendary items in the game has been reduced
The stack size of Crafting Materials and Gems has been increased from 1000 to 5000"
-
betyarr
veterán
Gorneck23, Sheol: köszi,akkor tépek tovább!

-
betyarr
veterán
na,feltornáztam magam eu szerveren 54-es szintre.jelenleg act 2 végén járok és még kószálgatok,fejlődök és valami ütősebb cuccra várok hátha dobnak valami nemmindennapit.éredemes?vagy inkább haladjak tovább act 3-ba?vagy van valami cucc,amit ilyentájt hajigálnak a monsták?
-
Gorneck
legenda
A mostani PTR pecsbe nem került bele még a másik Monk set, viszont kapott egy jóféle nerfet a Barbi, valszeg a Songoku set is...a Wiz dot és hydra sebzése helyrekerült...
Ennél azé többet vártam...
-
JSaN
addikt
Az a fegyo ugye jelenleg season1 only, a fetisek maguk valoban physical, de a kilot dartsok mar poison sebzesuek, ezert hord mindenki poison elmentalos itemeket. es persze amikor eppen nem losz akkor physicallal sebeznek.
nekem season para 400ig 3db esett de egyik sem volt jobb 2200 main damagenel, igy sokat nem hasznaltam ezt a buildet. -
T. M.
aktív tag
Még egy dokis kérdés.
Carnevil wd-ről lenne szó. A megidézett fétiseknél a Legion of Daggers van bent, ez ugye physical ág. Amit eddig néztem mindenhol poison skill bonuszos holmik vannak bent. Most akkor ebben az esetben a fétisek poison skill bonusra sebeznek többet?
Ja meg a Dagger of Dart knife-ot milyen sűrűn osztja a játék, mert perpill az hiányzik még hozzá?
Az itemeken is gondolkodok még, mondjuk az Unity helyére berakni egy jobb cunci gyűrűt lyukkal, offhandbe meg békát, hogy messziről is menjen a cdr...
Úgy egy hete megyek wd-vel, szóval tanulófélben vagyok még. -
juhiati
aktív tag
Valaki rám tud szánni egy két óra hosszát hogy a lvl52es Crussomból legyen egy 70-es?

-
Muton
addikt
válasz
vhunor
üzenetére
szerintem az fire ágon üt nagyot, nem physicalon, de majd a pro-k elmondják.
meg ha FS mellett FA-d is van 8 fetish-sel, akkor azok is physicalon vannak. szerintem a doom az jobb.
bár a FA- is lehet fire ágon...szerk: amúgy meg azt figyeltem meg, h ha nem lövöm el a gifteket, akkor nem is esik, ha elhasználom, akkor egyből jön egy, szóval lődd el nyugodtan, esni fog majd új max nem lesz, amikor tényleg kell

-
vhunor
őstag
Dokik!
Adott egy 2450 dps körüli Rhen'Ho Flayer, és egy 2570 dps, 18% physicalos Doombringer. Mindkettőn ias és +%damage van, a különbség a fegyver sebzéséből adódik.
Physical pet buildhez ad annyi pluszt a RF, hogy érdemes legyen giftezni egy ilyen darabot?
-
Muton
addikt
azért az elég furcsa, hogy 26-os griften már harmadszor nem esett semmi zsinórban, csak vagy 4 kék meg 2 sárga... pedig halál nélküli volt, nem 3 javítós, kínszenvedős...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- BestBuy topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Apple iPhone 15 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(bikóz ütnekfexek..) 
nekem tasker azért esik.