Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gera021
aktív tag
sziasztok, szeretnek tobb emberrel jatszani, most kezdtem el a jatekot, van ra lehetoseg?
-
granini
őstag
válasz
czpitti
üzenetére
Hey Pitti,
koszi, megnezem a lgt agat is - az a baj hogy ahhoz ido kell, mint latod a songoku amu fire lett, onnan indult kb az egesz build, meg a Cinderbol.. Lgt-hez kevesebb cuccom van.
A spirit regen megintcsak olyan amirol kulso szemlelo azt hihetne hogy en arra epitek, pedig nem, csak siman igy estek cuccok es bent maradt par olyan sor.. napnal vilagosabb hogy regennel nem lehet orokharangozni az oda keves.A cost reduction azert lett igy beallitva mert pont 1 spiritert tudom spammelni az SW-t de siman lehet hogy ez nem er annyit mintha telepakolnam magam RCR-el, meg fogom tenni. A harangos sapi nekem bejott, jol mukodik a range monk partiban.
Igazabol nekem is 2x 70-es monkom van, valszeg ezt a csajt mar "igy hagyom" fire agon mer partiban jo moka es fogom a faszi monkot (jelenleg support buildben inaktiv..
) es ot fogom felcuccolni lgt-re es beallitani szolo GR-re.. - ja az encsilanynal volt azur kard csak atraktam mashoz, az tok jogos pont hogy a csaj nem volt felszerelve megfelelo supportra.. csak tudod azt gondoltam hogy leccgo felkialtassal helybol legalabb egy GR40-41-et fogok tudni menni, de olyan mocsok eliteket adott be hogy elment a kedvem. Nem a leaderboardra hajtok, uh hamar feladtam igy elsore..Koszi a tippeket, megfontolas targyava teszem!

ui.: Mi az a pacsi..? (Epifani..?
) -
czpitti
senior tag
válasz
Gorneck
üzenetére
Tudom nekem is két monkim van feloltoztetve.Az egyik innaszettes,a másik nem.Azért a buff 140 milla ehp ( plusz a taeguk) nekem meggyozobb volt.Teszteltem 48.as kavicsokkal mindkettot,mentem jopár karikát és én( mikro hangsulyozom : ÉN ) arra jutottam hogy a ehp jobb mint a inna.Hozzáteszem majdnem full anciban vagyok.
-
czpitti
senior tag
válasz
granini
üzenetére
Mondok én néked pár dolgot amit ha megfogadsz sokkal konnyebbé teheted a single gr-t.Szinte egyik itemeden sincs másodlagos resist ez hiba.A fires ágat én hagynám a helyedben nyergelj át light.ra.Továbbá nekem gr43-ig teljesen bevált a full inna szett onnan felfelé már szerintem elhagyom.Ami fontos: lehet neked akárrmennyi spiritregened ha mellette nincs cost redukson.Szintén magambol indulva ki a spirites pacsi jobb mint a light szinte mindig van mibol harangozni.A ranged vs melee.Mivel pacsizol igyis-ugyis oda kell menned a mobokhoz akkor inkább sinwuko fejes és aughild vállas-braci.Nagyon probáljad ki igy
near death helyett six sense sokkal jobb. hameg inna szettelsz akkor unity passziv nekije.Még valami: nézem a encsit:ménemvan rajt azure kardocska és essjohan meg millio as???? -
mikromanus
veterán
válasz
Thrawn
üzenetére
Ok. Elnézést! Ez eléggé félrecsúszott, aztán csak ment messzebb az eredeti témától. Kb szerintem annak szántam az eredeti szöveget, hogy "hajrá, ne add fel! Mehet az mással is. Nem reménytelen". Erre ez csúszott ki az ujjaim közül: "mi ez a hülyeség? Ne zöldíccsé hülyeséggel, mer' jóbeszólok vazze". Szóval szerintem nem egészen jól vezettem fel vagy a korábbi stílusom miatt ami félreérthető abból a rosszabbat feltételezitek rólam.
. Minden érintettől utólagos elnézést. -
DioRobber
tag
válasz
jookomak
üzenetére
persze az itemeken lehet csiszolni.... Én tapasztalataim során jobban hiszek a maximusban és a fireben, mert ha megfigyeled a boss-t akkor üti a legjobban ha nincs véletlenül chargeba hogy a láncot áthúzod és frenzyvel csapatod+én a bracebe az ancent spartant tenném be mert a charge így is brutál, nem kell strongarm, és én a mirenet tenném harmadiknak mert sokszor beaktiválódik és azért egy 50-60-70misi crit boss ellen nem esik rosszul
.... gr 38-as volt meg eddig, gr 39-es picivel nem-de grbe barbárral nem nagyon próbálkoztam eddig, na de majd most
-
Muton
addikt
fire wiz esetén milyen kövek kellenek, source-on (vita helyére hydra dam az nagyon gáz elgondolás) , vállason mit érdemes tekerni (cdr vagy skill dam, life% vagy mi a fontosabb)? a blizzardot kell buffolni, vagy a hydrát?
-
jookomak
őstag
válasz
DioRobber
üzenetére
Inkább physical, pain enhancer gemmel. Csak azt nem tudom, hogy akkor melyik rúnát kéne használni a Call of the ancients-hez, hogy hasson a phys dam.
Ancient itemek nélkül simán behúzom a 36-ost pylon nélkül kb 7 perc alatt, onnantól viszont kuka a boss. Legalább 3x kell megvárnom, hogy lemenjen a cota cooldownja. Gogokot használok, és 31% cdr-em van. Ezt mondjuk át tudnám tekerni a Furnace-en, de akkor bukom a 10% damot.
Karim: [link]
Vile wardom nem fullos, abban még benne van 15% charge dam, csak nem esik jobb. Soj-ból is el tudnék viselni egy jobb, socketest. Str/cdr/phys lenne az álom. -
Thrawn
félisten
válasz
mikromanus
üzenetére
A saját tapasztalatát írta le és saját magának vont le belőle konklúziót. Erre jössz te és megmondod neki a frankót, hogy más felállással is lehet menni.
Most meg kiragadtál egy mondatot a szövegemből és jó leoltottál érte, de ugyan tedd már hozzá azt a két mondatot is még amit oda írtam és értelmezd egyben. Aztán mehetsz tanulmányozni azt az általad olyannyira ajánlgatott blogbejegyzést.
Eszembe jutott egy filmrészlet (Zuzu+sajtreszelő), ez meg itt kezd nagyon hasonlítani hozzá, szóval részemről ennyi, azt csinálsz amit akarsz. -
DioRobber
tag
Na én közbe óriási matekkal rájöttem hogy hogyan teljesíthetném a 40+ gr-t barbárral és ezt megosztom veletek:
First of all area dmg-vel sok fire vagy physicel tolni a mobokat mint az állat,
- eliteket szelektálni (reflect+ fire chainest otthagyni azonnyomban-csak felhúzod magad)
- pilonokra kell apellálni, mert egy átlagos riftben van min 1power és min 1 conduit, így hát a folyamat az, hogy
pilonok előtt mobokat otthagyni, majd tovább, és amikor kevés van visszamenni leölni és boss előtt felvenni mert kb nekem általában 7-8percem van guardian előtt és hát ügye nem szokott sikerülni leölni, csak nagyon ritka esetbe....Én ma kipróbálgatom ezt, aztán majd kiderül, hogy az idegrendszerem meddig bírja..

-
mikromanus
veterán
válasz
Thrawn
üzenetére
EZ volt az eredeti rész amire reagáltam:
"a 40 feletti GR tovabbra is kizarolag arrol szol hogy van 1 support WD meg egy Cruz es 2 dps karakter"
A véleményét elfogadom, de ez nem "tény" . Lehet könnyebb az adott felállásban és úgy megy ahogy akar csapatban, de nem "csak az" van. Ha van is korlát ahol már nagyon nem megy másként az nem gr 40-45.
"Azt a linkelt 44-es GR-t mi 4 WD-vel is meg tudnánk csinálni"
Na ugye?! Akkor itt vagy élő példának mégis terelgetsz és magad ellen érvelsz.
-
Prof
addikt
válasz
mikromanus
üzenetére
Kivancsi lennek milyen "cheatet" hasznal. Amikor nem fut az epiphany buff akkor is full Hp-n van mig korulotte a sok 1 hitelo mob.
Mar lvl40-en is reg megkellett volna halljon nem, hogy 50-en. Valamiert mintha nem utnek meg a mobok. -
oneal1
senior tag
sziasztok!
A turbohud-ot használ innen esetleg valaki?
leírná a tapasztalatait, illetve van egy bann veszély?
köszi -
Edge
veterán
Nem egy top roll, de t6 speedriftre megteszi
a lánc miatt jobb oda mint a deva+fb off úgy tapasztalom:
közbe kiesett a 3. anci fb gatya -2k dps előzőhöz, de +5.5% ehp, így asszem marad:

-
davidsz
senior tag
Ennek a játéknak lassan semmi köze az ügyességhez (Sőt semmi köze). Ott tartunk, ha esik valami, akkor haladsz, ha nem, akkor meg farmolgathatsz évekig.
Ez a Drop egyre siralmasabb. Egy light pár ezer óra játék után 1 wh öv, aztán a jó cuccokból szinte semmi. Amire összeszedem magam jön a pach, aztán megint nudli minden...
-
Thrawn
félisten
válasz
mikromanus
üzenetére
Öntsünk tiszta vizet a pohárba:
A helyzet az, hogy neked kéne elfogadni azt, amit granini leírt. Csak valamiért nem megy. Az az ő dolga, hogy 40+GR-re csak crus+wd+2dps felállással akar menni, az meg a tiéd, hogy lehet ott más karikkal is érvényesülni.
Én sem mondtam mást, mint te:
"Azt a linkelt 44-es GR-t mi 4 WD-vel is meg tudnánk csinálni"
Sőt nemcsak mondtam, hanem csináltam is (public game 'örömei'). Ennek ellenére én is crus+wd+2dps felállással szeretek nekikezdeni gréterezni. Nem véletlenül.Szalmabá.. akarom mondani szalmaszálakba kapaszkodsz.
tibee77: sajnos képregény üzemmódba kapcsol a játék, ahol nem nagyon történik semmi azon kívül, hogy fogy az idő.
-
KubanitoS
veterán
Ebben a cikkben sincs külön leírva, hogy miért nem jó annyira az enforcer már. Ezt találtam itt:
I know. But sentrys only do 50% (if they all hit, which usually is not that case) of your total damage. So Enforcer is a bad gem for DH in 2.1.2. In 2.1.1 it was BIS, but not anymore. There are better options now.
Ez már megmagyarázná a dolgot, de én ezt leírva még sehol sem láttam.
-
Sheol
aktív tag
válasz
KubanitoS
üzenetére
Nem teljesen haszontalan, de nem érdemes, mert vannak jobb LGemek is.
Ha érdekel a Mara' set, akkor olvasd el ezt a cikket! -
KubanitoS
veterán
Megpróbálkozom még egyszer: ki mit gondol, érdemes még használni az Enforcer-t Dh-ra?
Amúgy milyen sz*rokon tudtok ám veszekedni.

-
tibee77
őstag
Ez a 4 wd dolog erdekelne.

Az totäl hülyeseg lenne, ha ha mondjuk 3 pet-es (mindegyik kukrival) meg 1 tank wd menne egy gr-t?Mindegyiknek mäs fajta lenne a voodoo-ja.Single target-re igencsak jo a pet-es es amig megfog mindenkit a tank addig egesz jol lehetne haladni nem?(vagy tul sok älmot szeretnek megvalositani?
) -
Thrawn
félisten
válasz
mikromanus
üzenetére
Persze, hogy volt konklúzió, ő már tudja hogy kell menni magas GR-t partyban. Ellentétben más jelenlévőkkel...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A "mi a jó" és a "csak úgy megy" egy bizonyos szint után egy és ugyanaz, ha tetszik, ha nem. És itt most tekintsünk el a te személyes preferenciáidtól, mert az a gréterezők nagy részét pont nem érdekli. A GR50-nek nem csak annyi ám a hozadéka, hogy bekerülsz a topezerbe (az pont nem érdekel) hanem az is, hogy felfejleszthetted a leg. gemeket és talán placebo, de a loot is jobb "odafönn".
No, majd ha kimásztál a kis dobozkádból amit magad köré építettél Dio3 ügyben akkor talán még érdemben is szót érthetünk. De így kívülállóként megmondani a tutit GR45+ ügyben, mert láttál róla videót, na az kérem, "teljesítmény"...Azt a linkelt 44-es GR-t mi 4 WD-vel is meg tudnánk csinálni, ha a szerver nem akadna ki tőlük teljesen (thx blizz)

-
mikromanus
veterán
válasz
Thrawn
üzenetére
"...gondoltam naivan megyek egy olyan GR40-45-ot szoloban..."
És volt konklúzió, hogy csak scapatban wd és crusával és meglepő mód a válasz első mondata erre is utalt."Aztán meg egy Top1 monkot aki ahogy írták is bemákolt egy jó 50-es grétert. "
aztán meg egy gr50-et amivel azért máknélkül is meglehet többeknek gr40en még ha nem top1 valaki."ui: honnan is tudhatnád mi a jó partyban, ha javarészt:
- nem is diózol
- ha mégis akkor is soloban
- sose láttál/mentél 40+, neadjisten 45+ GR-t partybanui2: linkeld be kérlek mikor szóltam le a videódat, mert ez eddig csak fikció."
Nem arról volt szó "Mi a jó", hanem arra utalt hogy "csak úgy megy" ami nem igaz. Honnan? linkelt videó megvolt? Ami megy többeknek az nem teljesíthetetlen. Max kényelmesebb az említett kombóval.
A leszólás meg nem részedről, hanem az esetek többségében épp a kötözködők részéről volt. Te max hozzám se szólnál (második kimenetel)
edit: az meg nekem nem szórakozás, hogy menjünk minnél magasabbra ahol már kizárólag egy kombó működhet és 0 mozgástér, aztán jóbenneleszel a top10000-ben ami semmit se ad, csak e-enis méricske+ egonövelő szájkaraténál. +S2 előtt csak hobbizgatok 1-2 órát nagynéha.
-
Thrawn
félisten
válasz
mikromanus
üzenetére
Pajti, az úgy kezdődött, hogy: "...gondoltam naivan megyek egy olyan GR40-45-ot szoloban..."
Erre linkelsz partis videót
Aztán meg egy Top1 monkot aki ahogy írták is bemákolt egy jó 50-es grétert. (mák is kell persze de nem ez a lényeg)Összefoglalva: mindenki jobban járt volna, ha csöndben maradsz
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ui: honnan is tudhatnád mi a jó partyban, ha javarészt:
- nem is diózol
- ha mégis akkor is soloban
- sose láttál/mentél 40+, neadjisten 45+ GR-t partybanui2: linkeld be kérlek mikor szóltam le a videódat, mert ez eddig csak fikció.
-
mikromanus
veterán
válasz
Thrawn
üzenetére
Igazából mi volt ebben megmondóemberes? Graninival nem értettem egyet abban, hogy CSAK WD-crusa kombóban lehet nyomulni GR40 felett csapatban és példaként hoztam egy videót amiben nem volt semmi world top1. Ismerve a szúrós természetét odaböktem egy nagyobbat is solora offba, hogy ha nagyon csipkelődni akar, akkor spóroljon a karakterrel inkább. HA GR 50 a top, akkro GR 40 azért teljesíthető lejjebb is. Erre csak azt látta csak hogy top1 és besértődött.
"Vagy ha nem, akkor cserébe a barbárkodós videóidhoz majd linkelgetünk pár Top1 barb videót, hogy lásd mennyire balfasz vagy "
Eddig is ezt csináltátok. Folyamatként::
téma 1* -> ellenvetés -> bizonyiccsámikro-> bizonyítás
-> gyengevagyittatop1
vagy
-> csend és 0 reakció
vagy
-> veszik a kisérőszöveg midnen második szavát, összekeverik a betűket és kiraknak valami egész mást -> besértődés ->flamewar
end of téma1
Begin téma2
*= urban legend és valótlan állítások
Ezt kihagyom
-
oneal1
senior tag
sziasztok!
A turbohud-ot használ innen esetleg valaki?
leírná a tapasztalatait, illetve van egy bann veszély?
köszi
-
Thrawn
félisten
válasz
mikromanus
üzenetére
Ha már eleve így állsz hozzá, akkor mielőtt beírsz ide, a megmondóemberes stílusodat hagyd otthon. Vagy ha nem, akkor cserébe a barbárkodós videóidhoz majd linkelgetünk pár Top1 barb videót, hogy lásd mennyire balfasz vagy
Egyébként ha már barbár, GR55 alatt be se linkelj ide semmit és akkor még igen-igen engedékeny voltam ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
mikromanus
veterán
válasz
Thrawn
üzenetére
Felejtsd el! Korábban is megmondtam hogy nem dolgozok helyettetek. Azóta ráadásul el is lustultam.
Van pár nem ilyen kiugró felszerelésű példa most is fent youtube-on amivel meg ya GR 40+. Mondjuk némelyik igen fájdalmasnak tűnik. Nem épp HC móka ahogy nézem.

Meg minek törjem magam? A legutóbbi 5-10 alkalom nagyjánál akkor se jutott egy foghegyről felém köpött "kösz" a kérés/kötözködés feltétel teljesítésre, ha épp valaki kérésére agyatlankodtam ki valamit. Ebből nem kérek most inkább.Meg aztán ha rá is veszem magam a játékra, akkor az barbárral lesz. Van elég életképtelen build amit lehet fejleszteni.

-
Thrawn
félisten
válasz
mikromanus
üzenetére
Várjuk soxeretettel a saját, időre teljesített, GR40+-os monk videódat.
-
Pekkk
aktív tag
válasz
mikromanus
üzenetére
Na azt a world 1-et hagyjuk... 3 elit pakk összesen, 1 conduit, 1 power pylon, ez megfűszerezve trash mobok tömkelegével... A végére még bemákol egy stonesinger főnökurat is. A pályának kb. csak a felén ment végig... Szép az a monk az biztos, de ezt más is le tudta volna hozni.
-
mikromanus
veterán
válasz
granini
üzenetére
Igen, valóban. A GR50 azt jelenti, hogy a GR 41hez is world top1 monk kell. Egyértelmű a párhuzam. Ha megy lvl 40+, akkor abban tuti benne van a gr50 is. Persze a party rész felett is elsiklottál. Azok is egyértelműen world top1-esek és csak azért ment nekik wd nélkül. Nem baj. Azért csak nyomasd a hisztit! Ez egy ilyen nap. Van amikor a legerősebbek is megtörnek... No, ez persze nem rád vonatkozik.

-
Rayner
őstag
válasz
granini
üzenetére
Ezzel GR40 viszonylag lazán megvolt.
A gyenge gemek és az ancient hiánya ennyit lazán megenged, ha lenne egy két cuccból erősebb szerintem menne ez feljebb is.kéne jobb aughild cuccot farmolnom amin van még + meele/ranged damred.
elitdamom így is -25% annyira nagyon nem fáj egy GR40-es pofon de mivel a dpsem még elég kevés a toppokhoz képest így kicsit tovább tart egy pakk.Remélem ez építő jellegű hsz lesz

-
granini
őstag
válasz
shotika
üzenetére
Koszonom. Ez egy olyan valasz amivel legalabb tudok mit kezdeni. Pl egyet tudok erteni. Szerintem is foleg az a baj hogy amig valami siman 1hitel minden elozetes jel nelkul, es eselyem sincs kimozogni addig nincs ertelme.. es igen, GR45-on olyan nagyot sebeznek hogy ott mar kb mindegy mennyit pakolok tafneszre a dmg rovasara..
-
shotika
őstag
válasz
granini
üzenetére
41-es solo DH még ment, 44 épp hogy meg lett volna, de a felett már ugyanaz, mint régen. Néhány elit affix még mindig túl durva (jailer, vortex, thunderstorm, frozen), különösen az előbbi 3, mert nem lehet kifutni belőle, hanem egyből oneshotol. Ez így baromira nem fer, mert nem is a skill tulajdonsága öl meg, hanem a magas sebzése. Szerintem kellene egy olyan módosítás, hogy bizonyos affixek, csak az életerő X százalékát vegyék le, és aztán a játékos ügyességén műlik, hogyan szabadul ki mondjuk a jailerből.
-
granini
őstag
válasz
mikromanus
üzenetére
Szerintem is az a jo valasz ilyenkor hogy be kell linkelni youtuberol a world rank 1 monkot te majom..

-
mikromanus
veterán
válasz
granini
üzenetére
Azért megy az más csapattal is ahogy nézem...Például
Diablo III RoS Monk Greater Rift 44 Public GameTudom-tudom. Te GR45 -re gondoltál vag yha olyat is találok, akkor GR50-re

Upsz
GR50 Monk Clear!!! (R1 World) -
granini
őstag
Tegnap "why not?!" felkialtassal fogtam a monkom, rahuztam egy Unity-t es gondoltam naivan megyek egy olyan GR40-45-ot szoloban mert amugy siman kepes ra a gear.. de hiaba a jobb gear, meg hiaba range kari lett a monk valamilyen szinten, meg hiaba lett jo mobsuruseg, ugyanaz a szenneszopatos tema van, hogy berakott az ajtoba kezdesbol 2 db act5-os meteoros elit packot ilyen jailer vortex mortar frozen reflect kombinacioval, aminek eredmenye az lett hogy leave game. Megprobaltam meg 2x (isten latja lelkem nem adtam fel elsore..) de kb ugyanez.. a harmadiknal haladtam fel riftet ugy hogy otthagytam 2 brutalis elitet es csak trashre harangoztam, ott el is huztam kicsit amikor jott a frozen vortex reflect elit es sem hozzaerni sem otthagyni nem tudtam..
Ugyhogy minden tiszteletem azoke akik szolo GR-eznek es ebben talaljak meg a kihivast, de meglatasom szerint a 40 feletti GR tovabbra is kizarolag arrol szol hogy van 1 support WD meg egy Cruz es 2 dps karakter, es bamba tekintettel, szajunk szelen pici nyal kicsordulasaval, unott kattintgatassal leagyaggalambloveszetezzuk az allora fearelt terkepet, aztan amikor odaderunk cirka 7-8 perccel ido elott a GR bosshoz akkor vagy igen vagy nem. Szamomra ezen a ponton nincsen tovabb szolo GR.. es szerencsere nem is vagyok raszorulva..
-
Edge
veterán
válasz
Joezyka
üzenetére
Most egy kicsit én is hanyagoltam solo gr-t, sőt sztem firewizt is fogom az új patch alig hozott változást ok a hydra erősebb lett de maradt minden ugyanúgy: fbset+dot és ennyi csak a fire ág ami használható így, ami sztem egy wizard kasztnál aki az elemek ura meg arcane ág csak nála létezik, szégyenletes. Összefogok rakni egy frozen orbos wizt, esett egy anci winterflurry, lekraftolok mellé egy coldos axe-t, kiváncsi vagyok mit lehet belőle kihozni, most kicsit unom a tüzes ágat. Persze partyra azzal fogok menni meg high gr-re is, szal nem kell megijedni továbbra is invelhető vagyok high gr-re. Csak kell egy kis változatosság most.

-
Kexifoxi
csendes tag
[link] ezzel a buildet mennyire rontottam el a skorn használatával?
-
KubanitoS
veterán
Na, ha már Wave of lightos daibo nem akar esni, jött helyette más:

Ha a hatred regen helyett mondjuk AS lenne, akkor ennél nem igen lehetne jobbat találni...

-
tibee77
őstag
válasz
GrooveHero
üzenetére
fagger of darts

-
Mirman
őstag
válasz
GrooveHero
üzenetére
Ezzel így mekkora solo GR-t tudsz lenyomni ?
Én is tervezek csinálni egyet csak nem tudom megéri e befektetett időt. -
KubanitoS
veterán
Monknak a spéci Wave of Light-os Daibo-t mennyire nehéz szerintetek megszerezni? Mindössze második napja próbálkozom vele, de még kétkezes fegyók sem nagyon esnek, nem hogy daibo-k. Kadalával sincs szerencsém eddig.
-
Joezyka
senior tag
ezt a mobfüggő dolgot észrevettem. bepróáltam újra a solo gr-t hétvégén. gr36 ment lazán, semmi izgalom úgy 10 perc alatt jött is a boss. persze valami buznyák stunnolos nemtommilyenisióta fost kaptam, stunt stun követett és kb folyamat a földön fetrengtem.... a templart leszarta, folyamat a seggembe csimaszkodott és ott untam meg a solot.
később próbáltam egy gr 40-et ott is ment szépen simán, lvl 3-on meg winged assasin elit pakkok elit pakkok hátán... úgy 10 perc szenvedés után inkább teleportáltam... azóta nem soloztam, feleslegesen nem gyepálom az idegeimet. -
Gorneck
legenda
válasz
vhunor
üzenetére
Én ezé nem is szenvedek a krafttal...eltoltam 50 barbot a DHnak és nulla jó lett köztük...cain szintén...oszt el is ment a mati...
A Monkra esegetett (ma egy elfogadható Songoku amu, setből eddig kb nulla), de pl a Palaval amit min 30-40 magas GR-re vittem arra semmi...oszt tegnap mentem 2 riftet a DHval...cinder, vállas, fejes, soj.
WDből szeretnék egy tankot, szoktam is tolni vele...de arra konkrétan nulla item... -
vhunor
őstag
+ nekem a wizard és a monk is sokkal mobfüggőbb 2.1.2-ben a bossig, mint a barbárom. Wizzel baromira ingadozik, hogy már csak a bossig mennyi idő alatt lehet eljutni, +- 4-6 gr szintet is akár, míg a barbárral stabilan lehozom a bosst szólóban, unity nélkül max. 8 perc alatt gr44-ig. Persze utána leave game ha nem a 3 poisonos egyikét kapom, de nem ez a lényeg, hanem az, hogy trashen sokkal konzisztensebb vagyok vele, mint mással. Az új dh-val alig játszottam, akkor is csak a coldchakramot néztem meg, úgyhogy arról nem tudok ilyen formában véleményt alkotni. A köpködős doki meg még rosszabb, ha olyanja van a randomnak, hogy egymás után fossa eléd a waller és reflect eliteket (a kelleténél gyakrabban esik meg), akkor kínszenvedés lesz az egész.
-
vhunor
őstag
válasz
Gorneck
üzenetére
Kipróbáltam skilldamos Swamp Wader + Taskerrel és trifecta cain kesztyű + skilldamos cain gatyával, és utóbbi nekem hatékonyabb érzésre. A fetish syncopantsnak az AS a lényeg, és gyorsabban több fétis jobb, mint a pár százalék nyers +dam.
Amúgy ez az ancient dolog eléggé frusztráló - nekem. Csináltam összesen 70 kesztyűt és nadrágot és abból egyetlen egy lett ancient, de legalább fos. Jóska első kratftra gyártott 1-1 ancit, trifecta meg f.szomtudja mi, szuper.
Mellesleg patch óta a kraftolt devastatoron és az egy szem monk anci vállason kívül egyetlen upgrade-em nem esett vagy jött Kadalától az összes karaktert beleértve
. Vicc vicc. Az Incense Torch-ot is kaptam.De te úgyis jól ismered ezt a szitut
.Edge: hétvégén rápróbáltam egy 43-asra (asszem most 41 van meg), mert volt egy kövem. Baromi jó mobokat és sűrűséget kaptam, félidő alatt eljutottam a bossig, majd 30 százalékkal a vége előtt kaptam egy jó disconnectet. Ennyiben maradtunk, a Diablo 3 meg én
. -
Gorneck
legenda
válasz
GrooveHero
üzenetére
Többféle variáns van...de az AS nagyon fontos tud lenni...[link]. Sajna Cain annyira nem jött még....hogy cseréljem a gatyót...
-
davidsz
senior tag
válasz
shotika
üzenetére
Ancis gatyó ... ez kivételes eset, hogy esett valami normális.

-
shotika
őstag
válasz
GrooveHero
üzenetére
Hát sztem Poison ágon talán ez a legjobb gatya, bár lehetne Ancient, és maxos rollal, de nem vagyok telhetetlen
BT gatya viszont minden órában esik. -
khirill
aktív tag
válasz
GrooveHero
üzenetére
bocsi, h beleugatok, de az nem poison damage akar lenni?

-
GrooveHero
addikt
válasz
Gorneck
üzenetére
Miért van külön pet dgm% ?
Nem is figyeltem. Mert én csak pörgetésnél fetish army dmg-et láttam.
Lehet, hogy rosszul gondolom, kérlek javíts ki, ha igen. A cain set azért hatékonyabb, mert az a saját as-ed növeli, és a petek is akkor lőnek, mikor te, ergo ők is gyorsan (gyorsabban) lőnek? Vagy nem értem a logikát.
Nem vicc, nem trollkodás, tényleg nem nagyon értem, elvégre ez az első wd-m
Köszi, ha segítesz
-
Gorneck
legenda
válasz
GrooveHero
üzenetére
Lehet PD% dmg-et tolni a naciba.
Az FA% csak a 8 idézett fetishre hat...PD% elvileg nem...ezért kell azt tölni ahova csak lehet.
-
Gorneck
legenda
válasz
GrooveHero
üzenetére
Aham...tasker ide nem köll...PD% mojoba, naciba, övbe kell.
Abból elvileg az összes fetish profitál... -
Gorneck
legenda
válasz
GrooveHero
üzenetére
BT+Tacskó helyett Cain...

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti Formula Air Mesh G3 400W
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Z790 / I5 14600KF / 4070Ti Super / 32GB DDR5
- DDR5 8GB / 16GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Intel Core i3-8100/ i5-9500 / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T /i7-10700 processzorok- számla, garancia
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) es ot fogom felcuccolni lgt-re es beallitani szolo GR-re.. - ja az encsilanynal volt azur kard csak atraktam mashoz, az tok jogos pont hogy a csaj nem volt felszerelve megfelelo supportra.. csak tudod azt gondoltam hogy leccgo felkialtassal helybol legalabb egy GR40-41-et fogok tudni menni, de olyan mocsok eliteket adott be hogy elment a kedvem. Nem a leaderboardra hajtok, uh hamar feladtam igy elsore..
)
. Minden érintettől utólagos elnézést.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Egyébként ha már barbár, GR55 alatt be se linkelj ide semmit és akkor még igen-igen engedékeny voltam
Gratula !