Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vhunor
őstag
Pont az van most a crusaderemen (két gyűrű kivételével, amiket meg tudsz nézni a barbáron). T6 meg se kottyan neki, sweep attack eliteken úgy 50 milliáig megy fel, shield bash-től már láttam 180 misit is (selfbuffed, doki vagy dh sebzésbuff nélkül), de a az általános 140-150 körül mozog. A fegyóból még kihozhatnék +10%-ot, de csak 4 giftem van most, és T6-ra szórakozni amúgy is bőven elég ez is, úgyhogy marad.
Próbálgattam Angel Hair Braid + Depth Diggers kombóval is, de annyira ritkán van szükség a Punish-ra, hogy a maxos Blackthorne bónuszt nem éri meg kidobni érte - főleg azzal az amuval, amit bemákoltam.
-
oxox
addikt
...remeltem hathabtw valakinek van hasznalhato roland crusija? epitettem egyet, de dps kicsit alacsony neki (T4 csapatban ugyan szepen alltam a unitok elott, de nem csaptam eleget) ill. phalanxols pajzsal probalom kiegesziteni, melyik csapatot erdemes berakni?
hc of course

-
oxox
addikt
ave...peccs van mar, vagy holnapi schedule maintenance-el erkezik?
reggel cenzura elfoglalta a gepet -
mikromanus
veterán
válasz
killerjohn
üzenetére
Season7-re meglesz az is. Az a seasononkénti 2 hétnyi zombulás is hozzácsapódik majd a végén az össz XP-hez. Ne add fel! Menni fog. Monjuk nekem az 500 megvan és nme érzem a kényszert itt már a sok runra egy-egy pontért. Season kezdésre én is leszek. Meg előtte "Tömőrítem" majd az állományt. Kell az egy karakternyi hely.

-
killerjohn
addikt
válasz
khirill
üzenetére
köszi skacok!
szóval marad a jól bevált firebird set és mechanika 
ma egész nap keywardenezünk haverokkal, csak tudnám hogy minek? Most már biztos hogy áttérek S2-től a seasonal életmódra, mert a nonseason-ben a világon semmi értelmes nincs már. S2-ben meg legalább pár hétig izgalmas lesz minden legendary drop
szerk: csak azt sajnálom, hogy még p800 előtt beuntam a játékot, így már az tuti hogy nem lesz meg

-
Edge
veterán
válasz
killerjohn
üzenetére
jobb lett, mert gyorsabb lett, hat rá az AS így a mammoth nagyobb területet tud hamarabb lefedni.
-
khirill
aktív tag
válasz
killerjohn
üzenetére
amit idáig itt olvastam, h as-t (dmg-et
) buffolták... aztán nerfelték, de még mindig jobb! ...ezért gondolom a sebzése is effektívebb lesz. én idáig nem használtam serpent-et, mert furább és szarabb volt a sunkeeperemnél... de most majd csak kipróbálom! edge vágja az ufóbizniszt mindenképp kipróbálom ezt az irányt... 
granini: lehet dicséret is...

-
granini
őstag
válasz
Gorneck
üzenetére
Na figyu te hurka.. azert fogsz S2-t inditani mert mi is azt fogunk es te meg velunk jatszol. Meg azert mert a kamion a mienk es el akarunk menni vele, erted?!

Majd en kimakolom neked az uj monkhoz valot, es akkor nem kell varnod S2 zarasig hogy faja monkod legyen megint.
most hogy mindenki szenne farmolta magat goldbol meg materialbol meg FS-bol lehet jo moka lesz nullarol nekivagni egy kicsit.. ettol meg a mostani normal karik ott lesznek ha akarunk GR-ezni mellette.. -
DjDanee87
addikt
Nem játszottam már jó ideje, és nem is követtem a játék alakulását. Jól láttam, hogy jön új patch holnap de új szezon majd csak februárban?
-
vhunor
őstag
Harmadik, taskerrel. PTR-en jobbnak tűnt mint a Furnace. Annyi biztos, hogy mi SMK doki + raekor barbival fogunk menni 6-8 perc alatt abszolválható 40 körüli GR-eket, hogy jöjjön a shard meg a loot. PTR-en 6-7 perc alatt húztam be a bossig 40-43-as grifteket, smk doki meg majd jól ledarálja a végén a kis baszokkal, és így még a frenzyt is kidobhatom a francba. (Persze jöhet a három poisonos boss közül az egyik és akkor nincs gáz, de a többi meg úgyis szanaszét pofoz ha mellette állok úgyhogy whateva').
-
khirill
aktív tag
válasz
mikromanus
üzenetére
"Olyan vagyok mint Sárpac."

-
Baaraanz
tag
válasz
mikromanus
üzenetére
Oké, értemén, hogy minnél előbb szeretnél visszamászni a szemétdomb tetejére miután visszatértél önkéntes számüzetésedből, de azért kicsit gyors a tempó.
-
Gorneck
legenda
válasz
Sárpac
üzenetére
Az új gemek a legtöbb kasztnál nem csinálnak semmit vagyis be se férnek...akkor miért is kezdjen az ember nulláról bármit is? Mivel wizem nincs, vagyis volt de töröltem, szal mivel ollanom nincs így még a Monk ahol befér 1 védős cucc és ott van a gundo...oszt ezzel kb ki is fúj a sezlony...szóval miért is kéne nekem nulláról kezdenem mikor a legtöbb játszott karimnál semmi változás sincs?
-
Baaraanz
tag
válasz
mikromanus
üzenetére
Minek találgatni?

-
Edge
veterán
Nah akkor holnap patch várható ugye, pár tipp vkinek a tarsolyában lapul-é indulásra?
Részemről Wizard(PTR tapasztalat után):
3 lehetőség:
1. marad a mostani gear ami mondjuk alap hogy van furnace és majd kiesik ancient formában. cuccokon maradjon a blizzard skilldam
2. áttérni serpent sparkerre+fb oh, cuccokon hydra skilldam
3. lekraftolni egy ancient devastatort+fb oh. Addig el lehet lenni vele amíg ki nem esik egy ancient furnace vagy ancient sun keeper. Cuccokon hydra skilldam.2. és 3. opciónál a kesztyű ami kérdéses vagy T&T vagy magefist. Nekem van mindkettő ki is próbáltam és T&T-vel gyorsabban öltem úgy rémlik, de majd holnap kiderül éles mindig más vmivel mint PTR.
Nekem a 3. verzióban sikerült a legtöbb dpst kihozni a buildból PTR-en.
build: alapvető változás nincs ugyanúgy fire blizzard+mammoth hydra, variálni persze lehet
Többi kaszt tippet írja le más.

-
mikromanus
veterán
válasz
Vistaboy
üzenetére
Minnél nagyobb az eltérés a GR és a köved szintje közt, annál jobbak az esélyeid a sikerre. Azt hiszem 9 (vagy 10?) szinttel magasabb riften 100% az esély és fokozatosan csökken 60%-ig szinteltérés csökkenésenként. azonos szintig olyan 50-60%. Magasabb gem szintnél szintenként feleződik az esély.
-
Vistaboy
veterán
válasz
mikromanus
üzenetére
Köszi mindenkinek a választ. Akkor egy darabig még csak óvatosan próbálgatom a GR-t, maradok a simánál, ahhoz van már vagy 250 kövem. Majd úgy rakok össze geart, hogy több legyen az XP-bónusz, így remélhetőleg gyorsabban meglesz a 200. para szint. 600-at tuti nem fogok elérni, mert addig egyrészt lesz újabb játék, ami le fog kötni, másrészt a meló miatt sem sok időm jut vele foglalkozni.
Tettem egy próbát, elsőre 4-es szintű követ szereztem, azt könnyen meg tudtam csinálni, utána fejlesztettem 5-ös szintre, és az is lement gond nélkül. Egyelőre jól adja a cuccokat, szinte csak papnak való esik, de ahogy ismerem a szerencsémet - és a loot rendszert -, ez meg fog változni hamarosan.

Köszi még egyszer.
(#72360) Gyick: Sajnos nagyon sok kihagyásom volt, megjelenéskor szinte folyamatosan játszottam, de utána abbahagytam. Loot 2.0 óta vagyok többé-kevésbé, de azóta sem folyamatosan. Most például a Dragon Age: Inquisition kötött le két hónapig, előtte WoW-oztam, szóval nem kockulok folyamatosan a Diablón. Most visszajöttem, de ha lesz egy jobb játék, megint szünet lesz. Pedig várom már a Season Two-t, de ha megjelenik a The Witcher 3, akkor tuti nem fog érdekelni a dolog egy darabig.

-
ReFleXx
addikt
válasz
killerjohn
üzenetére
Thrawn mar hetekkel ezelott linkelt 1 chatet, ahol valaki mar akkor jan 14.et mondott.

-
Sheol
aktív tag
válasz
killerjohn
üzenetére
Nem írhatok ennél konkrétabb dátumot, mert pl. ki tudja ez a legújabb csalás befolyásol-e majd valamit, vagy sem.
A fórumokon már zúgolódnak a népek, LeGem nullázást stb. javasolva. -
Sárpac
nagyúr
válasz
killerjohn
üzenetére
Előre félek, induláskori bug hegyek garantálva, akár fogadok is rá!

-
Sheol
aktív tag
Aki nem követte a PTR eseményeit, az most felveheti a fonalat és felkészülhet a hamarosan bekövetkező változásokra.
-
Sárpac
nagyúr
válasz
mikromanus
üzenetére
Persze ancient fegyók oylan 30%-al lesznek jobbak mint most. Végül is elenyésző!

-
mikromanus
veterán
válasz
Sárpac
üzenetére
" Én pl. Karácsonykor játszottam utóljára a dioval, nem is fogok patchig egy percet sem."
"Lehet nálam meg így életképtelen lassan 3 hete!"Azaz nem játszol és nem esik semmi jó. Ez vérlázító

"gyakorlatilag az itemek 80%-ka ki lesz cserélve herélve. "
A DPS slotokból csak a stat lehet jobb, ezten felül meg az allres. A chc, chd, as, skill dam és elemi dam marad. Nem vagy te egy kicsit ... na inkább hagyjuk! -
Gyick
őstag
válasz
Vistaboy
üzenetére
Azért a tieden nem olyan nehéz mit fejleszteni ahogy elnézem(no offense).Szerintem nincs ez az elején jobban esik utánna meg szarul dolog,vannak jobb körök meg meg rosszabbak ennyi..Én is mostanában 85% mf-el járok dh-val speed riftezn és azért észre veszem.Ami szemet szúr hogy jóval kevesebb kék cucc esik magyarul több a sárga és abból lesz a lego 1-2% esllyel ha jól tudom
Tombi:miben tudsz segiteni?
-
Tombi
őstag
Akit érdekelne a GR Trial kereshet a játékban. Segít(het)ek

-
Sárpac
nagyúr
válasz
mikromanus
üzenetére
Lehet nálam meg így életképtelen lassan 3 hete!

Totál felesleges beleölni a munkaórát mikor gyakorlatilag az itemek 80%-ka ki lesz cserélve herélve. Gr meg a világon semmi extra bónusszal nem jár, tök m1 gr10-en vagy gr50-en jársz értelmetlen, tehát ezeknél még mindig sokkal jobb goldért farmolni egy áhított item megszerzése céljából!
-
mikromanus
veterán
válasz
Sárpac
üzenetére
Ja, hogy goldért, Az is hülyeség. Mennél t1-2-re halomraölni a fehér mobokat mer az olyan jó goblinos kaviccsal. Az "érdemi"' run rovására menne a goldhajhászás. Nem a karakter fejlesztése lenne a cél, hanem a maximális gyilokszám függetlenül az ellenfél erejétől. Volt már ilyen. Csak esetleg nem goldra, hanem legend dropra vagy más itemre. Akkor lelkesedtél érte?

A gold könnyen botolható, így haszontalan high-end item beváltásra épp ezt venni alapnak. Életképtelen ötlet ez mindenképp. -
Thrawn
félisten
válasz
mikromanus
üzenetére
Ennyi.
Épp eleget játszottam Mara nélkül DH-val, eltelt "kis" idő mire meglett a komplett set meg egy RRoG. Ha mindezt megvehettem volna AH-ban, akkor kb nem játszanék már vagy fél éve. Valahogy nem tud meghatni a picsogás para 1-200-as emberektől (de magasabbtól sem), hogy nincs rendes gearje. Crussal megintcsak vért izzadtam mire lett Akkhan set rajta meg elég cédéer hogy az Antióchiai Szent grán... janem, Shotgunt ki tudjam próbálni. Ami kariba kevés idővel 40+ GR-t tudtam menni az a support monk-wd-crus volt, ergo ha valaki akar durva GR-t menni akkor van rá lehetősége. Tegnap 20 perc alatt dobtuk össze a support cruzom, szóval hova is kéne ide AH?
-
Sárpac
nagyúr
válasz
mikromanus
üzenetére
persze dio gold nagy biznisz lenne a blizznek!
Farmolt goldért vehetsz random rollos tárgyakat. Nincs semmi féle pénzhajhászás benne csak gold. -
rt06
veterán
-
mikromanus
veterán
válasz
Sárpac
üzenetére
A blizztől vétel sose jó üzlet. Már a vállalat jóhírének. Ha nem vetted volna az előzőek alapján a lapot: hajlamosak lennének a balszerencsésebbek a blizz pénzéhességére fogni, hogy nem esik ki egy item amit épp szeretnek (szokásos igények pl a 6 chc, 15 skill dam, 745+ main stat, 745+ vita set sisakra például amit páran magától értetődő alapelvárásnak vesznek). Persze. Azért nem esik, mer' a blizz pénzért adja. Szar p2w. Ezért fizettem 60 ojrót???

Nem. Határozottan szükségtelen. Ha nem esik, akkor nyomj mást!
-
Sárpac
nagyúr
válasz
mikromanus
üzenetére
Amit veszel itemet blizztől accbound lesz azaz 0 értelme lenne bármiféle botozásnak.
-
mikromanus
veterán
válasz
Vistaboy
üzenetére
A trial és a GR szintlépése is sikeresség függő. Ha hamarabb végzel, akkor többet ugrik. Nem csak 1-2 szintet lépeget, hanem akár 5-7-et is. Persze ha nem sokkal az idő lejárta előtt végzel, akkor max egy szintet engedélyez pluszban. Ha beváltod az upgrade lehetőséget, akkor nincs további móka és kacagás. Vag ykulcs vagy kavics upgrade.
-
khirill
aktív tag
válasz
Vistaboy
üzenetére
nem a karidhoz van igazítva... 25ös kő asszem ami kb. t6-nak felel meg... szerintem 200 plvl alatt nem igazán fogsz solo 35+ grifteket időre teljesíteni, bár én nem értek a monkhoz semennyire sem, szóval az is lehet, h meg lehet vele csinálni...

szerk.: ja! ...és ha sikerül időre jön ursi és mindent enged fejleszteni... a riftkey upgrade asszem 2-őt tol rá... tehát 37-es kőből 39 lesz... ha nem sikerül időre befejezni akkor csak a leggem-et fejlesztheted, aminek szintén vannak korlátai/szabályai...

sheol: ezt nem kellett volna linkeld!
most csak elszomorodtam, h nekem csak t&t és frostburn volt idáig az ultarare...
(a frostburn ráadásul nagyon-nagyon-nagyon szar volt...) -
Vistaboy
veterán
Sziasztok. Mostanában elég szépen esnek a legek, ezek szerint mégis használ valamit a MF? Mert korábban alig lehetett észrevenni. Vagy csak arról van szó, hogy a papommal csak nemrég kezdtem komolyabban riftezni, így meghozza a kedvem, utána meg egyre ritkább lesz?

Jut eszembe: Most a Greater Rift végén hogy működik a dolog? Először részt veszel a trialon, kapsz egy bizonyos szintű követ, utána egyesével tudod azt növelni - meg a szint végén annál a szellemcsajnál? Ha nem sikerül időben legyőzni a Guardiant, akkor buktad a követ?
Ja, és a Greater Rift a karidhoz van igazítva nehézségileg? Vagy a 40 felettihez már csak 600 paragon szint és csúcsra járatott gear mellett van esély?
-
T. M.
aktív tag
Ugyanott tartanánk, mint 2.0 előtt: mindenki az AH-t túná egész nap...
Kb. ez a véleményem az egészről.
A loot meg olyan, amilyen. Úgy gondolom, hogy pl Furnace-re még így is nagyobb eséllyel pályázunk, mint anno crites Mempho-ra.
(#72340) Sheol, mi számít ultra rare tárgynak? Furmány ,SMK, van még valami?
-
mikromanus
veterán
válasz
Sárpac
üzenetére
Jaja. Több időd van fórumozni

Az AH egyvalamire volt igazán jó: a jó itemeket csak botozással láttál vagy az AH-ban és a pénzedért kiválthattál több ezer játékórát. Sok genya húzása volt a bliznek. A "Fejlesztésekkel" egy rakat igéretes buildet kinyírtak. Az AH kikukázás viszont nem volt rossz dolog. Ha teret biztosítanak a pénzes kereskedésre, akkor lesz botolás és feketekereskedelem is. Mindegy hogy játékpénzért vehető valami, vagy van valós pénzes market is. Ha jó itemeket lehet venni, akkor az feketén is fog menni. Valós pénzért. HA nincs ojrópiac, akkor több jut szerveren kívülre belőle.
Valami klánon belüli korlátozott csere-bere jó lehetett volna, de az is olan mint a rare itemek. Túl sok változó, túl sok lehetséges kimenet. MAcera szabályozni és balanszolni. Jobb kikukázni mindent. Sokkal egyszerűbb ha egy azaz egy item jó minden slotra és kb 1-2% változatosságra van hely. Eccerűbb a ballansz. Hát nem?
-
.OM.
aktív tag
válasz
Sárpac
üzenetére
Szerintem az AH tönkretenné a játékot, mert a Diablo játszásának (rift, bounty) egyetlen értelme a loot vadászat. Ha ehhez elég licitálni, vagy aranyat grindelni, az már nem Diablo. Amint NPC-nél állva találnám magamat Diablo-ban, már valami egészen más lenne számomra..
Plusz endgame ami jöhetne vagy, hogy több alternatíva legyen a hatásos (nem ffun) build-ekre.
..szerintem
-
Sárpac
nagyúr
válasz
mikromanus
üzenetére
Te még mindig nem kapizsgálod úgy veszem észre, tessék elolvasni még 1x!

Amúgy meg a régi ah egy szempontból baromi jó volt, bármilyen buildet ki tudtál próbálni, tesztelni kéznél azaz ahnál volt minden item hozzá itt meg a blizzféle abbnormális randomra van bízva minden. Én pl. Karácsonykor játszottam utóljára a dioval, nem is fogok patchig egy percet sem. -
Sheol
aktív tag
válasz
Joezyka
üzenetére
Nekem meg a 2 db Calamity, amit eddig találtam a DH-val, ugyanazon a napon esett.

Remélem megírja majd az egyik D3 fejlesztő a könyvében egyszer, hogy hogyan is volt ez a random drop rendszer!
sto1911: Nyomsz a játékban egy Shift+L-t, és megnézed mit használnak az emberek, mi is azt ajánljuk neked!

-
sto1911
veterán
Akarhanyszor benezek, mindig megy a random tema

Kiesett par hete a teljes Firebird szett, milyen buildet ajanlotok hozza?
-
Joezyka
senior tag
nekem T&T 2 is esett. alighogy kiesett az egyik, rá 1-2 napra a másik. persze az első egy rakás... volt a második már már egész jónak mondható.
De pl WH övet még csak másokon láttam, meg furit is...Amúgy ez az acc-hoz rendelt random is érdekes... Wizzel toltam kb para 300-400 lvl-t. kell MÉG MINDIG neki pár dolog... DH-val játszottam kb para 50-100 lvl-t és T&T meg krinder is esett. de pl bombaider meg nem. Akkor hogy is van ez!?
-
mikromanus
veterán
válasz
Sárpac
üzenetére
JA. A k*cs*g pénzéhes lenyúlós blizzard a pénzünkre pályázik. Ekkora egy tróger bandát. Tuti azért nem esett nekem 10 órája furnace, mer' visszavették a dropját, hogy pénzért többen vegyenek. Nagy parasztok. Ezeknek csak a pénz számít.
Ismerős?

HA hiányzik az ilyesmi, akkor menj "f2p" MMO-ba játszani. Annyira free ott, hogy pénzért kb bárhova benyalhatod magad. A fontos az, hogy legyen AH, meg marketplace is.

-
Norbee87
tag
Van jelentkező itt
trialra és utánna 55+ gr-re ? -
Sheol
aktív tag
válasz
Gorneck
üzenetére
Viszont legalább tudsz szerezni, még, ha nem is könnyen.
Nekem szörnyekből soha nem esett sem WH, sem T&T, csak Kadalától. (Pontosabban 1 db szar WH esett szörnyekből is.)
The Furnace-t is adott volna a banya azóta már, ha úgy menne a dolog mint pl. az öveknél, így meg még sosem volt egyik karakteremnek sem.
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Gorneck
üzenetére
Klánon belüli nem jó, simán lett volna egy olyan opció ahol vásárolhatsz nem 2. személytől hanem a blizztől és kész. Lehet az nyersanyag soul stb. vagy ritka item vagy set item persze mind accbound. Megveszed kipörgeti a statot és lőn boldogság vagy csalódás, akkor meg irány újból goldot farmolni. Egyértelműen egy + tartalmat adna a játéknak!

-
_ocsisajt
őstag
válasz
mikromanus
üzenetére
en gold szinten tamogatnam az AH visszaallitasat... Penzert nem lehetne venni goldot direkt, sem RMAh-t NEM tamogatnam! es goldot SEM lehetne tradelni (kiszurve evvel a 3rd party megoldasokat) csak AH-ban engednem kolteni... (<-persze ezt is ki lehet kerulni, feher item 2 milliard, Te meg fizetsz 3rd party usernek, de na...)
-goldert szeretnek venni nyersanyagot, nem akarom foldrol szedegetni, ez van
-goldert lehet vennek nagy gemeket
-TALAN goldert lehet vennek sargakat/nem porgetett legokat szintezesre -30 (-40 lego) levreq (ok lattam s2-n uj gemet, ki is nyitottam secondaryt poen volt, persze jol jonne ez s3-ig aki ns s2-t jatszana)HC-n jol jonne ez a ficsor, mert sajnos az elso ketto az fogy, nalam a direkt/indirekt halalok aranya inkabb 1:5 aranyban van kb...
-
Sheol
aktív tag
válasz
Sárpac
üzenetére
Mert nem akarják a véletlen faktort kivenni a tárgyakhoz való hozzájutást illetően.
Kadala jó megoldás lett volna valamennyire a célzott tárgyvadászatra, pl. WH öveket, T&T-ket simán adott a boszorka, csak fegyvereknél elcseszték az irreális blood shard árakkal, illetve, hogy nem lehet pl. 2h mace-t kadalázni, csak 2h fegyereket. -
Sárpac
nagyúr
válasz
mikromanus
üzenetére
Elolvastad amit írtam?
És akinek p600 alatt egy furnance se esik miért ne farmolhatnak az idő alatt annyi goldot amiből vehetne egyet magának? Nem egymás közti adás vételről beszélek, hanem egyes tárgyak fix farmolt goldért való vásárlásáról.
Mellesleg valamennyi online játékban van ilyen vagy ehhez hasonló megoldás is. -
mikromanus
veterán
válasz
Sárpac
üzenetére
"miért nem képesek ezek valami normális shoppingolós részt visszacsempészni a játékba?"
Mert a kutyának se hiányzik. No jó. Pár perverznek talán. Mindig vannak olyan mazochisták akiknek az jó ha fáj. Az AH csak játékgyilkos tévedés. Jobb ha magával a játékkal szerzed az itemeid és nem apu bankkártyájával. -
_ocsisajt
őstag
tudom etetem a trollt, de miert porogtok ra erre a conteo prng vs random temara? van AH? lehet belole profitalni? nem! hatakkormeg?
Mar inkabb lehetne conteozni poker temaban, ahol mar talan hajlanek a dolgokra.. es miert? ->
miert van az, hogy 20-30% kozott mozgok elo" versenyen ITM-ben? (tehat nem lehetek annyira "csak makos" amugy pokert inkabb matematikai-statisztikai alapon jatszom, turelmes feszes a jatekstilusom, de szoval: eloben egesz jol megy... aztan akarhanyszor probalom az online pokert, ott besulok... az NL szisztema nalam csodot mond, zsinorban mutatok preflop allinnal 16x jobbat es besulok... versenyeken ugy esek/fogyok el/ki, hogy MINDIG jon az ellenfelnek a 2-5% a riveren... multisng ugy fogyok el, hogy benutsolom a flopot es ellennek jon riverre full sor vs flush... nagypar-kispar riveren szet ellenfelnek stb... onlinet abba is hagytam... ott talan el tudnam fogadni a conteot, hogy aki regular (tehat NEM en, aki ritkan befizet) annak kicsit jobban kedvez az ottani "rng"... en meg fizessek csak be... napersze.,,,de diablonal? mi ertelme? most komolyan?

-
Sárpac
nagyúr
válasz
mikromanus
üzenetére
Szerintem is 4 rosos van de 8 simája volt ahs korszakban.

AH-ról jut eszembe, miért nem képesek ezek valami normális shoppingolós részt visszacsempészni a játékba?
Pl. lehetne venni furnance-t 1mrd goldért set itemeket 50-100milláért, és a stat pedig ugyan úgy lenne random mintha csak a játékban esne.. Annyira hiányzik egy ilyen opció szerintem..."Ha a súlyozásra gondolsz az benne van. " Ugyan ezt írtam le én is prng alatt, de m1, maga a random algoritmusa pontosan úgy működhet ahogy gyilkos is leírta, csak éppen súlyozva van!

-
mikromanus
veterán
válasz
Sárpac
üzenetére
Vagy csak simán túloz mint itt páran teszik előszeretettel (khm)

Én csak arról tudok hogy három accal multiboxozott mer' a fene se fogja kockáztatni hogy banolják a "főkarit". Bármit is mondjon a blizz arról mi mehet. Négynél többnek meg semmi haszna. Legalábbis ha jobb cuccokra mész. Négy karakter lehet egy csapatban. Minden efeletti account felesleg."Randomitás elmélet nekem és akik tanácsot kértek tőlem azoknak bevált, "
Linket plíz!!! Hol az amikor bevált és megkapod az inputot?!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A választásos példád csacsiság. Ki hisz már el ilyen ződségeket. Dübörög a gazdaság. 5 év alatt 7% növekedés. vagy valami ilyesmi volt hasonló címszóval. Ez már milyen parasztvakítás. 1,2-1,4%-okat kb észre se veszed. De azért dübörög...
"Ha a wizznek is vegyesen eshetne bármi egyforma eséllyel"
Nagy átlagban úgy esik. Ha a súlyozásra gondolsz az benne van. Van pl 10 sipkaféle és abból 2 ritka, azaz fele az esély a dropra a sapik közt. Ilyen előfordul. Attól még ez random.(#72314) Rayner
Hydra sosem procolt semmi élettöltést tudtommal. Olyan mint valami "pet". A blizzardnak meg simán csak szar volt a proc rateje, de lehet ez változott. Akkor viszont mindegy mennyi ellen van a területen mert castolásonként procol. (a life on kill meg killenként) Pár skillen csináltak ilyen módosítást. vagy ez mindre egységesen változott legutóbbi patchnél/seasonnál? -
Sárpac
nagyúr
válasz
mikromanus
üzenetére
Igazad van csak 8 volt neki!

Randomitás elmélet nekem és akik tanácsot kértek tőlem azoknak bevált, nyilván elmélet, de ha bejön gyakorlatban többeknek akkor az már közel tény!
Ez olyan mikor választások előtt hírdeti az aktuális kormány, hogy dübörög a gazdaság hatalmas nagyott nőtt a gdp aztán mikor meg újra hatalomra kerülnek bevezetnek 172 féle adót! Nyilván ha az állítás igaz lenne utóbbira semmi szükség sem lenne. Ha a wizznek is vegyesen eshetne bármi egyforma eséllyel, akkor igaz lenne a random elmélet is, de hát esetek 95%-ban csak neki való cucc esik neki való main stattal, tehát van benne manipula. Viszont ha benne van egy ilyen manipula akkor miért ne lenne másban is?

-
Tapipapi
tag
Paragon 138 voltam a kieg megjelenésekor, most vagyok 571 talán... Ez idő alatt 1 witching hour esett (az mondjuk elég fullos) és egyetlen darab starmetal kukri (a poén, hogy wizardal játszottam és úgy esett a kukri). Se furnace, se calamity vagy krider, elvégre hunterrel nyomtam a legtöbbet. Van még 2 taskerem, ebből az egyik olyan, hogy van, de kb. minek? Másnak potyognak a lootok, dobálja ki a furnace-t és a jobbnál jobb cuccokat, nekem 1db 76% pet dmg-et adó jeramom van, több nem is esett. Szóval nagyon változó a drop. De ezért szeretjük diablot.
-
Sheol
aktív tag
válasz
Rayner
üzenetére
LaK-nek elvileg nincs köze a fegyverhez, ha elhullik egy szörny, akkor kapsz bizonyos mennyiségű HP-t érte, meg amúgy is secondary affix, azt meg csak nem akarsz tekerni egy furmányon.

Ha később annyira nagy szám lenne a LpH, akkor is tudod módosítani a vitet rá, de nem hiszem. -
Rayner
őstag
Sziasztok!
Lenne egy technikai kérdésem wizarddal kapcsolatban.
Van valami számítás arra, hogy a loh vagy a life after kill milyen módon és mennyire hatékonyan proccol a blizzard/hydra/black hole trióval? esett egy furnász és fogalmam sincs mit tekerjek rajta. dps elvileg nekem elég lenne inkább az életben maradást erősíteném, vagy hagyjam a fenébe és tekerjek rajta + as-t vagy vitet vagy mit? wizard
-
vhunor
őstag
Vettem egy 7.1-es fülest. Azóta a lovak átnyargalnak az agyamon változó irányokban. Végre van újdonság, amiért érdemes játszani
. -
mikromanus
veterán
válasz
Sárpac
üzenetére
Ez is olyan fejtegetés lehet mint a korábbi vad randomitás elméleteid.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nem, nincs 10 accountja. Csak annyi amennyit tuti engedélyez a Blizzard multibox-szal.
Persze ha változott és világos most már a Blizzard álláspont ezügyben és már megengedőbbek + elfut multiboxon több account is, akkor lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung 75 QE75QN90A Neo QLED 4K UHD Smart TV Mini LED + Quantum Dot eladó
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- HP ProDesk 600 G2 MT, DVD-RW , i5-6500 CPU félkonfig
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB fekete / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

...remeltem hatha

)
szóval marad a jól bevált firebird set és mechanika 
) buffolták... aztán nerfelték, de még mindig jobb! ...ezért gondolom a sebzése is effektívebb lesz. én idáig nem használtam serpent-et, mert furább és szarabb volt a sunkeeperemnél... de most majd csak kipróbálom! edge vágja az ufóbizniszt mindenképp kipróbálom ezt az irányt... 

(a frostburn ráadásul nagyon-nagyon-nagyon szar volt...)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)