Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 17 - alap
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
khirill
aktív tag
válasz
kisza25
üzenetére
igen, van... odamész a drágaköveshez és kiszedeted vele (remove gem)... kőkemény birodalmi dollárért... vagy elmész a kovácshoz és szétszedeted vele a tárgyat (salvage), amiben a drágakövek vannak, mert akkor a megsemmisülni készülő tárgyból a kövek az inventory-ban landolnak...
-
kisza25
félisten
sziasztok pár napja kezdtem a játékot, az lenne a kérdésem, hogy egy felszerelésre, ha raktam drágakövet, de le szeretném cserélni, van lehetőség kiszedni belőle mielőtt eladom?
-
jookomak
őstag
Sziasztok! Leírná valaki pár szóban röviden a húzás menetetét? Mit kell csinálni, ha én, illetve ha engem húznak?
Azon kívül lenne valakinek kedve/ideje felrántani egy dh-t? Annyit írtok róla, most már kipróbálnám, mivel a raerkor-os barbim gyenge mint a tavaszi szellő, dam van, de rögtön fekszik némi ground effekttől.btag: jookomak#2756
-
Sárpac
nagyúr
válasz
MrCsiT
üzenetére
Egyébként röhej, de mióta monkozok áttértem egy új miszlikes rerollozásra, mégpedig olyan kaszttal misztifikálok ami teljesen más main statos és basszus 100x hamarabb beadja a max közeli értékeket mint akivel találom az adott itemet. (jéé csak nem itt is blizzféle megmondom mi legyen rajta random van?)
-
Sárpac
nagyúr
Ez mennyire jó Tasker? Elfogadható, jó vagy klassz melyik kategória?

-
MrCsiT
addikt
Mi a franc van megint az EU-s beléptető szerverekkel?

-
tal-garius
aktív tag
Hellosztok!
Hosszú idő után újra elkezdem a játékot
Szegény kis Monk-om rég nem látott már szörnyeket.
Utoljára még AH-ba farmolgattam, de már az sincs régóta. Na megyek is, ja és kérvényeztem meghívást a klánba. -
ZeroSoul
tag
válasz
KubanitoS
üzenetére
Area DMG-et nem igazán tudsz kimaxolni. Fix 20% esély van rá, és a karakterlapon látható % át sebzi le az ütésnek 10yardon belül ha procol. Arcane torrent wizznek ez nálam 120% volt, de nincs rajta (tudomásom szerint) cap. (soft és hardcap nyilván van de ez olyan mint a droprate, sosem fogod megtudni hány %)
-
KubanitoS
veterán
Ennél mit érdemes pörgetni? Mehet az armor, vagy inkább az area dmg? Toughness nem lenne rossz, de nem tudom mennyit is ér az area dmg pontosan (ráadásul a karimnál már ki van maxolva).

-
hokuszla
senior tag
Látom találtál átszámolót, azért beteszem, hátha valaki nem ismeri:
-
KubanitoS
veterán
válasz
Klemice
üzenetére
Be lehet állítani a menüben, hogy odarakja a csillagokat a legendary és a set itemekhez.
Pet WD esetén érdemes lehet használni a Singuality Strength gemet? 30-as szinten +40% dmg-t ad a békáknak. Bane of Trappedet gondoltam lecserélni, mivel talán az nem hat a petekre.
-
Mezi1982
tag
Tudni lehet meddig tart a mostani season ?
-
Tom5
addikt
Season szint normál szint átszámlálót valaki belinkelné?! Nemtalálom egyszerűen....
mod - megvan
-
schwartz
addikt
válasz
Brumi˘
üzenetére
Meticulous bolts + Night Stalker-es lightning buid-be nem. Ugy hasznalnod kell a Punishment-et vagy valami primary hatred toltot helyette (aktivan is kell tolni a discipline utantoltes miatt). Inkabb Helltrapper es azzal legalabb lesz 5 sentryd. (a resource management viszont problemasabb mint Krider-el)
Sima Bombardier Rucksack-os 2-3 spender-es sentry buid-ben esetleg. (de en nem lonek el egy giftet arra az ijra) -
-
schwartz
addikt
válasz
DaveNo1
üzenetére
Nem tudom Gabynator mivel rohangalt 49-en (lehet azt is a bot-ja tolta
) de lightning DH-val nem erzem a kulonbseget (szinttol fuggetlenul kb. ugyanaz a nehezsegi faktor, legyen az akar 45+ solo is ) mig pet WD-vel az istennek se tudom behuzni a 38-at.Kulonben az a fire dh ami egyre terjed partyban es mindenki LfB cluster runat hasznal Ballistics mellett (mert az ugy annyira pro) az mit takar? Epic Fail...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Thrawn
félisten
A nagy vita közben megkérdezném, hogy van valakinek jól felszerelt zdps WD-je? Mert zdps monk az van, DH is akad, csak egy ilyen WD-vel megspékelt partyban nem tudtam még GR-t menni

-
DaveNo1
veterán
válasz
schwartz
üzenetére
Furnace híján full geares phalanx crusaderem bőven elmarad boss dps-ben a fire vagy lightning dh-mhoz képest. Az meg hogy egy boss mennyi idő alatt megy le boss és map függő is, egy stone-t gr40+-ban is le lehet 1-2 percen belül ölni. (DH esetén a 2-3 perc bőven túlzás gr38-ban, Gabynatornak GR49 solo boss (amit nem sikerült beakasztani és össze vissza rohangált, ami elég nagy dmg kiesés) kb. 4 perc alatt ment le, 38 és 49 között meg hadd ne mondjam mekkora különbség van.)
-
schwartz
addikt
válasz
DaveNo1
üzenetére
Akkor bizonyara azt is tapasztaltad, hogy single target DPS-ben a DH sehol sincsa a pet WD-hez merten es azzal megsem lehet 40+ GR-t solozni (37 a max amit eddig toiltak pet build-el). A sacrifice WD-m a 38-as Rift Guardian-ok nagyjat kb fel perc alatt szetkapja. Monk-al ez mennyi ugyanott? 3-4 perc? DH-val 2-3 perc? Meg a Phalanx-os crusaderem is hozza single target dmg-ben azt amit egy DH, akkor mirol is beszelunk?
-
khirill
aktív tag
-
DeckardCain
senior tag
Olvasom itt a hozzászólásokat, mostanában wiz-el játszok.
Jó lenne, hogyha a blizz változtatna valamit. Illetve, ha kezdenének valamit, a variálhatósággal.
Jött a 2.1 és a firebird, konkréttan azóta többi set kuka magasabb griftre. Igaz ez a fire ágon kívül a többi elemental ágra is.Kíváncsi leszek mit fognak csinálni, itt a grift ugye... érdemes megnézni szinte mindenhol firebird és furnace na jó esetleg sunkeeper.. Iszonyatosan egysíkú..
Mindegyik kasztra ráférne még 2 játszható set..
Ami választható alternatíva lenne a meglévők mellé. Kérdem, én olyan bonyolult lenne kitalálni még egy pár set-et, vagy a meglévőket rendbe rakni. Ott a ptr, rommá lehetne "tesztelni"...Wizard-dal is megnéznék egy cold ágas setet pl..
Vagy egy hydra-s setet ahol kb 4-5 hydra-t lehetne lepakolni. De magára skillre is ráférne valami balance, mert csak az egyik rúnája használható...A fegyverekről ne is beszéljünk.. Mindenhol szinte csak a furnace... Konkréttan ott tartok, hogy fullos devasatatort próbálok craftolni...Mert nem esik semmi.. De csak próbálok.
Jöhetnének új fegyverek, pl szívesen játszanék coldos blizzardos wizzardal, kitalálhatnak hozzá valami legendet is. Lásd mint a meteoros staff.
De ez igaz a többi kasztra is. Legyen már választási lehetőség. Mert ez így karcsú… -
DaveNo1
veterán
válasz
schwartz
üzenetére
Tapasztalat, hogy egy furnaces wizzard, vagy egy full geares crusader sincs sehol single target dps-ben egy dh-hoz képest, ha már lent van az 5 sentry, legyen ez mondjuk Grift boss. De a reakor barbárok is képtelenek magas szinten lesoloni egy grift bosst, ha nincs conduit pylon.
-
schwartz
addikt
válasz
DaveNo1
üzenetére
Amúgy meg nem csak azért nem visznek barbárt, wizzardot, crusadert, dps wd-t, dp monkot mondjuk grift 45+ba csapatba, mert nehéz megoldani a túlélésüket, mert mondjuk ha van support wd ami fearel mindent, akkor ez kevésbé probémás, hanem azért, mert sebzésben mind nagyon elmarad a dh-hoz képest
A tobbi karakter kizarolag csak hatekony AoE skill hianyaban marad el. Az nem mervado, hogy ACT1-es csontokkal degeszre tomott riftet pont az immune sentrykkel lehet a leghatekonyabban pucolni 100 yard tavlatbol A GR progress nem errol kellene szoljon. (meg a turbo hud-os maphack-es csalasokrol) Ha ez marad az end-game content, akkor a fejleszto csapatot ideje lenne szelnek ereszteni... Apropos, a PVP-rol van mar valami hir?

-
Gorneck
legenda
válasz
DaveNo1
üzenetére
Épp ez az, hogy már 36tól se viszem a Monkot/Palat/Barbit se sehova, mert kínlódok velük...és most nem soloról beszélek, ahol te irányítasz, hanem mikor a DH elkezd mozogni össze vissza ne egyhitelje egy kinyíló láda...oszt ezzel a mobok is mennek össze vissza...
Én reménykedem benne, hogy ezt megoldják, mert a játék 1etlen tartalma kezd kurvára unalmas lenni, hogy megvannak a kötelező szerepek...és sorry Edge, de egy bizonyos szinttől a wiz csak kolonc, ahogy a többi kaszt kompletten vagy bizonyos buildjei...
A seasonnek pont ezzel kéne vmit kezdenie, hogy jön be 1-1 olyan item ami tol a szinten/a túlélésen minden kasztnál...de nem...behoznak olyan itemeket amit kutya se fog használni...mivel ahol le tudod mérni a geared oda spéci itemek kellene, mert azok nélkül megállsz...pl Kukri nélkül szart se ér a suppWD, DH TnTnélkül kifullad egy bizonyos szint után...mivel elég nehézkes pótolni a hiányát...akinek pl ezek nem esnek az megrohad ott ahol van...
Szal vannak gondok gazdagon a játékkal...
-
DaveNo1
veterán
válasz
Gorneck
üzenetére
A játék jelenlegi mechanizmusai alapján nem lehet megoldani, hogy a melee classok dps-ként használhatóak legyenek grift-ben, és erre rövid távú megoldást sem látok. Nekem is a crusader a fő karakterem, de mivel nem lehet 40+ érvényesülni vele kénytelen voltam a DH-mra visszaállni, amivel még pre RoS játszottam.
Az alapvető probléma, hogy a grift szint fokozatos növekedése mellett a bekapott sebzés szint elér egy olyan szintet ahol már toughnesstől függetlenül 1 shotolnak, hacsak nem vagy tank (50+ már a tankokat is egy shotolhatják). Ezzel maximum annyit lehetne kezdeni, hogy lejjebb állítják a sebzéseket, ez maximum annyit jelentene, hogy mindenki a jelenlegi szintjéhez képest elmenne maximum +10 szintig, ha bírja DPS-sel. Bár ettól függetlenül a melee dps ugyanúgy hátrányban lesz.
Az alap rendszerben a melee-ket úgy kompenzálták, hogy kaptak passzívban -30% dmg csökkentőt, ami elég volt, a grift-eknél ez viszont értelmét veszti. Ha ezt feljebb tolnák se érne semmit, grift 40 körül ha ez mondjuk -50, vagy -60% lenne a passzív, akkor is pillanatok alatt elfogyna az életed. Még akkor is ha melee karakterek set itemjeire elite dmg csökkentést raknának. Bár az előző okfejtéssel kombinálva (kicsit csökkenthetnék a sebzést) ez részben megoldást adna.
A def gemek semmi segítséget nem fognak adni, mert az offensive gemek lecserélésével túl nagy lenne a dmg kiesés, nem véletlenül javultak a grift eredmények a gem szintek felfuttatása mellett. Lehet, hogy ezek a gemek olyanok lesznek amik valós megoldást adnak a túlélésre, viszont akkora lesz a kieső dmg, hogy nem éri meg vinni meleet
Amúgy meg nem csak azért nem visznek barbárt, wizzardot, crusadert, dps wd-t, dp monkot mondjuk grift 45+ba csapatba, mert nehéz megoldani a túlélésüket, mert mondjuk ha van support wd ami fearel mindent, akkor ez kevésbé probémás, hanem azért, mert sebzésben mind nagyon elmarad a dh-hoz képest. Ezt nyilvánvalóan úgy lehet megoldani, hogy egy nagyobb patchben felhúzzák a többi build sebzését a dh szintjére, viszont ez sem 1 hónap. Ez viszont már a Blizzard hibájának tekinthető, mivel az előző patchben például a DH-t úgy buffolták tovább, hogy már alapból OP volt.
Amúgy az, hogy a Blizzard szarik a játékra az kivehető abból, hogy iszonyat tré bugos az egész rendszer, trialban lightning DH-k mellett állandóan brutál lag van, olyan mintha diavetítés lenne az egész (nem fps, hanem rendes lag), így nagyon nehéz gr45+os köveket kiütni, a MISSING RARE ELITE továbbra is megoldatlan, de az is, hogy egy csomó affix úgy sebez, hogy benne sem állsz (pl. arcane sentry), nem beszélve a halhatatlan mobokról, mint a sokszor előbukkanó halhatatlan fallen, de nekünk két napja riftben egy hatatlan elite maradt bent. Mondanom sem kell, hogy griftben, egy halhatatlan elite = lehet zárni, ha nincs a közelben lejáró.
schwartz: szerintem alapvetően te sírsz itt minden nap, hogy mennyire rohadt jó a wd mert "egy shotolom vele a bosst", de mégis mennyire szar mert képtelen vagyok megcsinálni vele egy közepes szintű gr-t is.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
0Li
senior tag
Valaki tudna segíteni?
Vettem G2A-n egy kulcsot, aktiváltam müködött, aztán estére eltünt a ROS az accountrol és a key azt irja expired.
-
Gorneck
legenda
válasz
DaveNo1
üzenetére
Nem azért viszik azt mert mekkora fun...hanem mert a blizz így oldotta meg...lássuk csak...38+
- Barb kilőve.
- Pala kilőve. (új set már alacsonyabb partikhoz is vicc)
- BillSpamDPSMonk kilőve
- PetWD kilőve.Mit is vihecc...
- DH, de jobb a kettő...ezt még tudom vinni de kurva uncsi.
- suppzdpsWD...hogy ne legyen fakereszt és tényleg ott legyen 2 olyan cucc is kell ami nem túl sűrű nekem nincs is...mondhatni számomra kilőve. Ezt korábban próbáltam uncsi.
- zdpsMonk (kraftolható minden rá ami plusz az elérhető rá végtelen unalmas farm nélkül is). Van, kénytelen vok vinni...a klánba másnak nincs. Funfactor? Zéró ahogy a nevében benne van.Ebből 2 spambuild ami minden csak nem szórakoztató...legalábbis engem nem nagyon szórakoztat, hogy nonstop nyomizni 4-5 gombot mint egy félkegyelmű...
A fun buildek nem szerepelnek Blizznél azon a listán ami GR ready-n van...Persze íííízlések és pofonok...de én igazából azt a barmot pofoznám fel, aki így kiadta a peccset...illen xar balance mellett...
-
schwartz
addikt
válasz
ZeroSoul
üzenetére
1900 oram van a WD-ben de valahogy nem jott at az a bazinagy nyomod a feart es elvezed..
Es igen, fokozott figyelmet igenyel idore lehozni egy GR36-37-et (pet build-el) de nem az a faek stilus amit manapsag partyban tolnak vele.(#68644) DaveNo1
Szerintem nem kellene tovabb egetned magad. Inkabb sirj egy kort, hogy a karakterbe tolt eszement (van vagy 20 ora?) jatekidod alatt csak az a szar Kukri esett amit linkeltel...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
vhunor
őstag
Az érzés, amikor epiphany+healing mantra shield+80k healing+32% elitdamred mellett körbetekerik rajtad a firechaint, és nem tudod elég gyorsan megnyomni a healing poti gombját. Minden másra ott a mastercard.
-
vhunor
őstag
válasz
DeckardCain
üzenetére
Azt a Firebird kesztyűjét neki
. -
DeckardCain
senior tag
Na alakul a fire wiz-em. De normális fegyverem nekem sincs...
[link] -
schwartz
addikt
-
Mirman
őstag
Set item nem csak az adott kaszthoz tartozó karinak eshet ? Most esett monknak DH set.

-
vhunor
őstag
-
KubanitoS
veterán
WD petekra hat a Bane of Powerful, illetve a Bane of Trapped? Magyarán ők ezekkel nagyobbat fognak ütni?
-
vhunor
őstag
Negyedik Sunwuko amu, negyedik fos.
-
userxy
őstag
Ez a szint már szerintem erősen súrolja amit írtam, hogy mák mák és még több mák

Kb ha végig nézel top1000 be már rég nem a gear miatt vannak különbségek, hanem hogy aznap kilépett bele ngyobb kupac szarba és utána meg pont azon a mezőn törli le ami tele négy levelű lóherével.

És akkor össze is van foglalva szerintem az end game

multhéten vertünk egy gr42-t de olyan fasza pálya volt hogy kb még ha gr 45be adja akkor is simán meg van.
Azóta se kapunk olyan pályát.
-
ZeroSoul
tag
válasz
userxy
üzenetére
Köszi az infókat
Ez a gear dolog is olyan megmosolygtató néha
41 ig jutottam a minap egy olyan "kezdőkből" álló partival akit a "nagyok" 35 re sem vittek volna. Viszont az érzés amikor egy szar riften (értsd üres) a számláló éppen nullára fordul és akkor ölöd meg a bosst... utoljára szerintem WoW ban éreztem ilyen izgalmat első Nefarian(85) killen. 
-
-
Pekkk
aktív tag
Ez valami hack? Két mantra nem lehet egyszerre.

-
khirill
aktív tag
a diablo 3 megjelenése óta a folyamatos teleportért sírok... hát ez nagyon szupi...

-
schwartz
addikt
-
DaveNo1
veterán
válasz
vhunor
üzenetére
Solora a paci crusader sem rossz, mert simán lehet rangedként használni, ráadásul a knockbackkel távol is tudod tartani magadtól a lényeket.
Partyba meg egyszerűen azért jó a DH mert ahogy írtátok nem kell benne állnia a sok trutyiban, plusz nyomába sem ér senki sem dps-ben.
-
vhunor
őstag
válasz
ZeroSoul
üzenetére
35 felett tuti nem szólóra találták ki. Van az M6 dh meg a firebird wizard amikkel nem kell leállni, így jóval kisebb a kockázat is, míg a sebzése mindkettőnek az egekben, a wizardnak főleg elitek ellen. Ezekkel viszonylag jól el lehet szórakozni magas nehézségen, a többivel viszont bele kell menni a sűrűjébe, ahol aztán vagy szerencséd lesz vagy nem, vagy egyszer elnézed és meszeltek. Furnace-es jade-es 50% cdr-es dokival sokat szórakoztam, már 33-tól tiszta stressz, hogy mikor nem jön jól ki a skillek rotálása és bármilyen random mob agyonver. Sunwuko monkkal is ha épp nincs epiphany vagy pajzs, jön a térdelés. Barbár nekem még T6-on is szenvedés Raekor nélkül, fogalmam sincs, magas gr-en nem tank vagy nem raekor builddel meg lehet-e úszni vele percenkénti padlózás nélkül.
Minden kaszt aminek le kell állnia és közel kell maradnia a sebzéshez, sux már 35 körül, kivéve ha 0 dps tank/support.
Mint fentebb írtam, csak 36-ig szoktunk menni párosban, de 34 felett már csak wizarddal érzem igazán jól magam, még a perma akaratos lókupecnél is jobban szeretem, egyszerűen azért, mert akár másfél képernyőre is lehetek a szerencsés csillagzat alatt vortex+frozen+arcane+horde csillagzat alatt született elittől. És ahogy nézem az itteni fórumozók meg a külhoni streamerek mikkel és milyen összeállításban mennek 40 közelébe meg fölé, hát nem a melee dps a jellemző.
-
DaveNo1
veterán
Ja hát kéne socketes + cdr-es verzió mindkettőből akkor lennék oké teljesen. 3 Gemnek amúgy toxin + swift + mora vagy lassító gemet használnak, utóbbi akkor jön jól ha nincs más lassítás a partyban.
Zero: azért a stormshield néha jól jön, nem mind1 sokszor, hogy 1-2 lövéssel kibírsz-e többet. Amúgy offhandnek a Shukrani a legjobb a mobilitás miatt, ha nem akarsz pajzsot használni.
-
ZeroSoul
tag
válasz
vhunor
üzenetére
monk:Jah mirane agyonveri a bosst :/ Úgy 32-3 ig. Néztem quinn-t buildjét, kb ugyanaz van az én monkomon is, de vagy én tolok el valamit, vagy neki van nagyon nagy makkja a proccokkal, de azt sehogy nem hiszem el hogy 60 sec alatt lepörget egy 25b-hps bosst, ahogy azt a guide-ban említi.
barbi: Hiába rakod rá az ice walkerst, az a sebzéstől nem fog mevédeni, szimplán a vége effekt nem fagyaszt be. Én azt hittem, hogy ó farnkó innentől nem sebez majd a jailer meg a frozen dejólesz nekem. Egy frászt... azóta 3 IW-t ajándékoztam el, a sajátomat is csak azért tartottam meg, mert olyan sok hely van a sztessemben (ja nincs...
)Support WD-hez: Stormshieldet én tök fölöslegesnek érzem, ha molten/desec/plague-n kívül (azokra úgyis immun bt4 miatt) valami megüt fájni fog azzal is és anélkül is. Továbbá CDR nem mehet rá. Én most egy brekit raktam be, Grave Injustice is jobban procol és még CDR is mehet rá. Mobok amúgy is fearben állnak, nincs ami ütne, és ha jól tudom range dmg reduction nem fog rámenni secondaryben, pedig az lenne az egyetlen előnye mert még a kis fehér rangedek tudnak fájni 40 fölött.
tipp:Ha nincs esetleg meg valakinek a Xephi amu. (mint pl nekem
) electrified pakkokon érdemes MC-t tolni, amíg abban vannak nem sebez az electrified. És ne spammeld a feart, mert vmiért felülírja az MC-t és ha egyszerre van rajta a kettő akkor már sebez (fuck logic
).
Az viszont vicc kicsit, hogy reflectes pakkon 40 fölött már a fetishek visszacsatolása is rendesen tud fájni. -
khirill
aktív tag
válasz
Thrawn
üzenetére
nem jól fogalmaztam... srry... tehát azt tudom, 981-1490... de azt nem vágom ebből mi jöhetne be... lehet, h sikerül rá nyomatnom egy 1490-1490-et és akkor brutál alap wpn dmg-em lesz? vagy olyan nem lehet inkább as a vita helyére és azzal az emelkedéssel járok jobban... mert ha nem akkor a majdnem fullos vita maradhat... és alap dmg-et rollolgatok rá... (ahogy én halottam t3 speedfarmra jó az aether max, ergo nyilván nem highend wiz buildben gondolkodom...)
edge: nem még nincs sajnos...
lol ... az első 70es legendary wand ami esett... (még csak 26 vagyok) apropó pont te mondod, h nem piszkáljam aki nem bírná ki, h nem maxoljon ki egy fasza tárgyat? 
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 16GB I 500GB I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! HP Revolve 810 G1 - i5-G3 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- PNY XLR8 CS3140 M.2 NVMe 4.Gen 1TB SSD
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, azért gz! ^^

) de lightning DH-val nem erzem a kulonbseget (szinttol fuggetlenul kb. ugyanaz a nehezsegi faktor, legyen az akar 45+ solo is ) mig pet WD-vel az istennek se tudom behuzni a 38-at.

Ezenkívül viszont nem sok ilyen hibát fedeztem fel eddig , bár az utobbi pár napban már többször is összefutottam leölhetetlen életcsík nélküli ellenféllel.

(ja valszeg legkésőbb a hétvégén