Hirdetés
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- VoLTE/VoWiFi
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prof
addikt
Mentem egy GR46-ot pug-al, de volt monk es 2 DH mellett egy Tiklandian Visage-os support WD. Lol a Big Bad Voodoo + fear/root a mobokon kotelezo, nagyon durva. 44-est mentunk elotte ugy doltek a mobok mintha 38-on lennenk.
Egy nagy gond endgame-ben, se wiz/crus/barb-nak nem jut igy hely. De azert lehet lvlezni igy gemeket ezzel a 3 class-al buildel.
-
szmegma
aktív tag
válasz
MrCsiT
üzenetére
Ezzel teljesen egyet ertek. Amikor nekem 1K+ jatekido utan esett olyan fegyo, amibol lehetett egy szar 2723-at kihozni, akkorra mar a klantarsaknak 2994-es fegyoik voltak, fele annyi jatekidovel.
Detto a kridershot, klanban akiknek fele, esetleg negyed annyi jatekideje van mint nekem, mar minimum ketto kipottyant, mig nekem egyetlen egy sem.

A HF amurol nem is beszelve, klanban mar lattam eleg durvakat (10chc, lyuk), mig nekem a legjobb ami sikerult 18 amu legyartasabol 53chd volt ami emlitesre melto, a tobbi stat ugye a jo kis % life, vagy a LoH, esetleg az area dam.
Kadalarol csak annyit, hogy kb. egy honapig en is csak bracerst vettem, semmi mast es ket LP adott, amibol az egyiken meg main stat sem volt, a masik megy egy nagyon gyer steady strikers-szel sem ert fel.
...es en hulye csak jatszom, de nem tudom miert...
-
DaveNo1
veterán
Elkészült a tank crusaderem
Bementem kipróbálni egy gr37-ben, magamra húztam vagy 50 mobot + 1 elite packot minden fos elementál effektel és végig max hp-n maradtam. Sweep Attack végig chain stunban tartja őket, így a bracer elég jó kis ellenállást ad, nem beszélve a további active spellekről.
Toughnessem amúgy selfbuffed 110 millió, bár ezt bőven lehetne növelni, de kell a sok cdr, hogy minél gyakrabban tudja használni a spelleket.
-
Assdak
őstag
Akinek magasabb szintű kő kell,
Goldwarp, Hoardel felpakol. Dmg bestackel.
Trial megnyi.
Rögtön tp.
Rögtön tp vissza.
pakpakpak
Repeat. -
D4v3
őstag
Sikerült jól socketelni a Furnacemet

-
oxox
addikt
válasz
Reinhardt
üzenetére
27 soloban meg teamben is..szerintem 1-2 szint soloban simán menne még, legábbis lvl27 sima ügy volt...egy jobb teamben 30+ is..ill a gemek is alakulnak, csak egy theot várok mint a messiásra
Danee-igen a hardcore HC játékosok szezonolnak
, de a karaterem lassan oda is felkerülne...sc grift más játék egészen..a rendszerest nem mondanám az elsőnél...hellrider is letolja ezt a szezont és jön vissza (ezt mondta)..Ameddig nem lesz valami értéklhető értelme a szezonnak addig a másodiktól kihall szerintem -
sto1911
veterán
Fegyveren nem lehet int-et str-re enchantolni?!
-
KubanitoS
veterán
Meglett az első Demon Hunterem, ebben szeretnék tanácsot kérni. Mit érdemes használni vele? Azt nagyjából eldöntöttem, hogy tűzalapú lesz. Passzív szkillekben is tanácstalan vagyok. Egy kis útbaigazítás jól jönne!
-
DjDanee87
addikt
Láttam mikor kiírta játékban hogy felkerültél a listára. Meg is néztem utána, mondom nem lehet, hogy HCn ilyen kis szint is listát ér erre látom hogy mégis, már rank24 elég. Gondolom a többség aki van annyira mazochista hogy HCzzon rendszeresen "újraindult" seasonsben és ezért lehet ilyen alacsony a határ sima HCn. Sztem én is felkerülhetnék rá WDvel. Gemek nélkül mentem petes WDvel 23ast korábban csak tesztként, azóta meg nem is HCztem

-
oxox
addikt
510, helyezett vagyok a HC DH-al...lvl27 minden megerőltetés nélkül, 5perc fentmaradó idővel (kétszer is teljesitettem, tehát nem véletlen...másodjára is majdnem 5percem maradt),

hátha még theo kesztyüm is lenne

-
Muton
addikt
közben összedobtam a fire wizemet, már csak egy normális fegyver kellene meg egy fire soj. nemsokára megfuttatom

már ha esne fire gatya, akkor mehetne cinder vértnek és akkor egy wh is rádobható lenne.
paragont hogy kell elosztani? area damage-et ki kell maxolni? AS kell a meteoros wiznek? -
dobolan
senior tag
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
ZeroSoul
üzenetére
lehet

hexing egyebkent csini, taskernel nem vagyok mar biztos, hogy jobb (rollfuggo), meg egy ido utan maraduerrel azert idegesito folyton szaladgalni, de ettol fuggetlenul nagyon jo dolog.
utobbi ket het munka miatt eleg huzos volt, tetejeben lassan ket es fel hete folyamatosan beteg vagyok es griftekkel folyamatosan szivatott a program, szoval lehet picit erosebben fogalmaztam

-
ZeroSoul
tag
válasz
proci985
üzenetére
Asszem pont te mondtad nekem a múltkor, hogy "ok bazz, de tied a fél PH droppja", ehez fűzném hozzá hogy tegnap kiesett a 9edik ramamatyi.
Kadala amúgy sztem érzi, hogy mikor jársz az utolsó szett item-nél és azzal szopat. Crusa 6500 volt egy akkhan vállas, kb 4000 volt a DH ra szintén a vállas, monkon már nem számolom, hogy mennyi a songoku fejes. Lehet max. 2000 mondjuk. De az összes többit egész szépen pakolta. De azt hiszem a fentebb említettek tekintetében ez a Karma.
Monknál amúgy normális hogy 1m+ dmg 30m+ tyúknessz (már ez az arány is furcsa) és úgy rohanok át t6 on, hogy alig kell leállnom bunyózni? (goku szett bónusz még hiányzik)
Tegnap esett egy csini hexing DHra, jöhet a teszt, bár többen mondtatok hideget meleget is a témában.
-
Muton
addikt
ha van egy socketes fegyver, akkor ha átrollolom a socketet vmire, akkor tudom majd lyukasztani később? vagy csak azt lehet, ami gyárilag lyuk mentes?
mod: ty
-
DjDanee87
addikt
válasz
proci985
üzenetére
Nekem meg fegyver esik kevés amihez elhasználnám. [link]
Eddig raktam petes, Jade WD, firebird Wizard és a DHnak 3 fegyverre, tehát 10nél járok már.
Kridershot 1 esett, Etrayu 2 patch óta de jó lenne belőlük jobb rollos, Furnace 0 bár wizarddal, WDvel kevesebbet is mentem mint DHval.(#66975) proci985: Írta hogy még nem esett neki Furnace. Én is Sankissal megyek wizarddal.
(#66979) Muton: Csinálhatod úgy. Socket le, gift rá, működik.
-
pluhi
tag
Cluckeye, Raven's wing, Windforce, Raven's wing, Raven's wing, Cluckeye, Windforce, Windforce, Cluckeye, Cluckeye, Windforce, Cluckeye, Raven's wing, Raven's wing...
Még jó, hogy 5 perc egy T6 rift. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
vhunor
üzenetére
sankis lehet patch ota jobb, de anno patch elott kb 2100-2200dps mar jonak szamitott es egy 2600as silaria oda-vissza verte fire dam es proc ellenere. hydrahoz mondjuk lehet jobb ha az is petnek szamit es nem szamit az AS, de akkor oda meg megint a furnance lesz a tokeletes fegyver.
-
vhunor
őstag
-
userxy
őstag
Szopat ez a blizzard... mióta meglett a arcane sebzésre healelős neck azóta egy arcane sentry és jaileres elit nem volt.......
-
dobolan
senior tag
válasz
vhunor
üzenetére
A Furnace az más tészta, nagy előnye van az elitdam miatt, főleg, így hogy nem foglal helyet az elsődleges statok között. Nem véletlenül van mindenki kezében, ha végre talál egyet

A vizier-t egyéb fegyverrel hasonlítottam össze.
De ha nem esik (márpedig nekem egyetlen egy sem esett eddig), akkor kénytelen vagy mással menni.
Nekem egyelőre a devastator vált be legjobban alternativaként. Azzal és a sok fire %-al is el tudok érni 80-100 milliós dotsebzést is. -
proci985
MODERÁTOR
-
sto1911
veterán
A 70 alatti planeket 70 felett megint ki kell farmolni, hogy a 70 feletti statokat adjak kraftkor? Reg jatszottam :S
-
vhunor
őstag
válasz
proci985
üzenetére
Adok lyukasztót, add az über förnészt
.Gyakorlatilag ugyanaz a build mint amivel Edge megy, bár a profilon most pont nem az van, hanem a T6 rift build - kergetem a jobb Furnace-t meg a tüzes SoJ-t. Az 1000 vit/int hiánya eléggé érződik gr34 körül, de ezt dobta a gép, ezt kell szeretni. Meg T6 riftben az övet ki szoktam még cserélni Harringtonra, gr33 felett meg néha berakom a String of Earst, bár nem vagyok elájulva tőle.
-
Mezi1982
tag
Hát igen tegnap nekem is elment a kedvem a GR-ektől, olyan ritka a mob sűrűség hogy volt guardian amit a 7 pályán öltem le, de általában 5-6 ig mindig el kellett mennem pedig letoltam vagy 10 db 35-ös GR-t persze egy sem sikerült időben

Amelyik meg sűrű volt ott meg voltak olyan elitek hogy haltam 3-4x amig sikerült leölnöm vagy a pálya végén volt és kénytelen voltam visszafutni.
-
vhunor
őstag
válasz
dobolan
üzenetére
Kipróbáltam mindkét verziót, sajna a vizieres-meteoros build messze elmarad hatékonyságban a hidrás-tűzesőstől. Ráadásul a Furnace spécijét egyszerűen nem tudja helyettesíteni a +meteor sebzés, a lényeg az eliteket minél gyorsabban kicsinálni griftben, abban pedig ez a fegyó verhetetlen. Meg persze ott van amit te is írtál, hogy álló vs. mozgó célpont vagy, nem kérdés, melyik esetben kalapálnak el előbb.
Az én szar Furnace-emmel (crusadernek esett úgyhogy strengthes, int és vita nélkül) szólóban 34-est csináltam, 35 is meglett volna ha nem kapok dc-t majdnem a végénél. Rendes fegyóval és tüzes SoJ-nel (ez is baszik esni, kb. minden másik van, de akkor meg lyukat nem tudok hegeszteni bele ha átforgatom tüzesre) sima ügy kell legyen legalább 36-ig biztos, Vizieres builddel már a gr30 is szenvedés volt.
Sima T6 riftre talán gyorsabb lehet a gyengusz mobok miatt, de még úgy is kényelmetlenebb állandóan megállni meteorozni, mint végigtelézni a pályát és feldotolni tűzesővel meg hidrával mindent.
mikromanus: én próbálgattam Wyrdward + dupla lassítós mystic ally + thunderfury + bane of the trapped + berántós kombót, és igazán remekül lassít, stunol és leszed másról mindent, amíg nem próbálok 50m toughnessel meg 60-100k healinggel (attól függ, hogy kombózom össze) betyárkodni és összerántani az elitpakkokat gr30 felett, ahol random meghalok full hp-ról. T6 viszont elég sima ügy (össze szoktam terelni néhány képernyőnyi elitet, aztán felpalmozom a felét, és mehet a tüzijáték). Majd megnézem 40-50% cd redukcióval meg epifáncsival eccer.
-
mikromanus
veterán
válasz
MrCsiT
üzenetére
Tegnap összedobtam egy "glasscannon" monkot. Veszett jó T6-on. Kb minden egy ritmusnyi az eliteken kívül. Beránt-lecsap-beránt-lecsap. Mondjuk a sok "Tohhness kompromisszum" miatt (pl WH öv) a karakter is meg tud borulni alkalmanként. De a haladás veszett gyors. Az első kanyarig ahol felkenődik a falra... kb.

Ma esti mókára valami CC kombós support monkot kisérlek meg összehozni. A haranggal elég jól lehet stunolgatni, de valami komolyabb kombóra gondoltam.
Sledge Fist, Wyrdward, esetleg még azure és a szado-mazo maszk, de ezek el is hagyhatóak. Némi condu kavics, lightning és cc skillek, azt meglátjuk mi jön ki... -
Sárpac
nagyúr
válasz
proci985
üzenetére
Ez meg úgy van kitalálva, hogy 14ből 13x vita vagy % life, érdekes láttatok már 14ből 13x chd chc kombót, mert én még 14ből 3-ast sem?

Jó lenne valami % információt kidobni az esélyekről. pl. chc 5% chd 5 % vita 80% stb. mert ez szinte állandóan így van.
ui.: RANDOM tudom persze, hogyne!!!

-
MrCsiT
addikt
válasz
diegho
üzenetére
Nekem tegnap este elmászott vmi szutyok lény trial-on, így szerintem történelmet írtam a sentry dh + 18-as kulcs eredményemmel

Ezek után egy klántárs kedvesen elkezdte elemezni, hogy Ő nálam mennyivel többet sebez, miközben 1 hónapja kadalázom a sosem esett WH övet, ami önmagában adna +12% dps-t, és a csodára várok, mert sem a játékidő, sem az ügyesség nem számít semmit, a 300M aranyam meg szétoszthatnám a szegényeknek, ha lehetne.Nem baj, megyek T1-re, ott még talán elég erős vagyok, amíg meg nem unom ezt a "random" fost, és 100% eséllyel le nem törlöm a p*csába a 3000+h played D3-at..

-
Kicsimix
őstag
válasz
dobolan
üzenetére
Ha jól értem itt nem késleltetett sebzésről van szó hanem arról, hogy kapsz egy 700k-s ütést (ez már 1 hit sokaknak) és az eloszlik annyi secre amennyire feltoltad a gemet. Tehát ha van 7 sec-ed akkor a 700k helyett csak 100k/sec-et kapsz be.
Ez persze azt jelenti, hogy folyamatosan szívja az életed addig amíg nem vonta le.. De viszont arra is van esély rank 25-ön, hogy kinullázza az egész sebzést amit kaptál.
Ez elég fontos lesz később pedig szóval nem annyira érdemes hanyagolni... (Szerintem)

-
dobolan
senior tag
válasz
Kicsimix
üzenetére
Persze, lehet, de ez ördögi kör, mert nem jutok el oda, amíg nincs, hogy tudjam arra a szintre fejleszteni.

Egyébként sem hiszek a késleltetett sebzésben, mert bár nincs azonnali halál, de lehet, hogy az üres folyosón futás közben halok meg, mert nincs ami visszatöltse az életszívást... -
proci985
MODERÁTOR
válasz
Gorneck
üzenetére
kekek szerint allitolag minden oke, ez igy van kitalalva.
<sarcasm>igazabol meg annyi kene, hogy kivenni teljesen az a1 zombikat amig tomegben summonolnak, feljebb tolni a terrordemon + dark shadek aranyat (utobbiak gyakorlatilag semmit nem tolnak a %on), meg kivenni az A4 corrupted korriftet ami relative tele szokott lenni, aztan nezni ahogy az osszes M6 DH atall Danetta setre, mert azzal meg mindig gyorsabb. </sarcasm>
vagy varni ket honapot a jatek ezen reszevel amig kezdenek valamit a helyzettel.
-
pluhi
tag
Éééés kiesett a transmog era első Calamityje, természetesen híg fos. Nem baj, 5-6 hónap kérdése és próbálkozunk újra.
-
userxy
őstag
-
Gorneck
legenda
válasz
proci985
üzenetére
Kulcsozok én is...mostanában inkább abba tolom az időm nagy részét...kánaán a wardenes pályák többsége.
Ha jól láttam, akkor van már erről kék és kezdenek ezzel vmit...mert így vicc...erősödés helyett egyre gyengébbnek érezzük magunk...pedig nem így van...(#66943) Edge: Egy böhöm nagy pályán GR38-on már el is buktad a riftet, ha kellően nagy a map...és igen...próbálunk behúzni...de nem nagyon van mit.
-
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Gorneck
üzenetére
nezd en egy heten keresztul buktam be folyamatosan a single grifteket 32-35 korul amig nyugis tempoban meglett a 36 egy normalisabb riften (ertsd a4 vs a5, de normalis mennyisegben). 37-38 erzesre es a 36os ido alapjan benne van a kariban, de nincs nekem tobb napom ujra es ujra es ujra menni amig vegre kapok egy nem teljesen szivas riftet. egyebkent G1et neztem kivancsisagbol, a vizes baromi hosszu rift normal M6 gearrel 10 perc volt vegigrohanva (vault nelkul neztem) es 1hitelve mindent (a boss lehet 5s is volt). persze nem erunk vegig magasabb szinten.
dolog egyebkent ott lett feltuno, hogy nekialltam solo T6on kulcsot farmolni M6al (krider/bombardier helyett danettaban) es irdatlan tomeg van normal palyakon.
-
Gorneck
legenda
Konkrétan nincs mit megfogni...nem azzal van a baj...nem változott semmi...37-38 eddig full stabil volt, tank nélkül is...de most 35-36 is szenvedés...mert mobok nélkül csak az idő megy...pókos pálya duplán...full üres, keep lvl üres...elvétve megspékelve full szopás elittel.
Szal elsődlegesen nem a masszír a baj, hanem, hogy nincs mit masszírozni...
-
DjDanee87
addikt
Én nem a tegezt váltom GR és T6 közt hanem passzívot és fegyvert. GRre awareness, t6ra ambusht hazsnálok. Fegyver krider t6on mert van időm és lehetőségem lövöldözni, míg magas GRen etrayu, úgyis csak bújkálok. Quivert is lehet érdemes volna váltani, de nekem még nem esett a sentrysnék jobb coldos holy point sajna.
Soloban sikerült is etrayuval tegnap a 37 időre, 38 már nem. Még ez volt az első solo tryom a fegyverrel.
-
Edge
veterán
válasz
Gorneck
üzenetére
Kell a csapatba egy kari aki fogja a mobok kacsóját illetve masszírozza őket míg a többiek belenukeolják a porba őket.

40 fölé én is csak olyan csapattal tudtam eljutni ahol vagy volt 1 cold baba vagy egy stun/pull/mittomén monk, bár ha nem vagy ranged dps akkor valszeg nem fognak behívni ilyenbe

-
dobolan
senior tag
válasz
Kicsimix
üzenetére
Nincs egyensúlyban sajnos a sebzés és a sebződés magasabb gr-en. Kipróbáltam a moratoriumot, de nem ért sokat. A másik az meg semmit elvileg, mivel a sebzések nagy részét nem cc alatt kapod.
Nem szoktam használni unity-t, anélkül a meteoros buildem-mel (olyan 2,5m elit dps volt) 28-as griftet még tudtam teljesíteni, felette már lejárt az idő, mert haltam.
Hydrás verzióban unity nélkül kis szerencsével (normális sűrűségű riftre gondolok) 32-33-at is meg lehet csinálni, mert jóval kevesebbet ütnek meg.
-
Edge
veterán
válasz
Reinhardt
üzenetére
aha, nem rossz
viszont diablo fans-on van egy haunt/locust swarmos wd a magas DOT sebzésre gyúrt és hát az a 2 skill elég nagy területet bejár. Eléggé meggyőző amúgy:
500M /hour
ráment a locust swarmra és a poison skilldamra, néhol melósnak tűnik azért és a gear se átlagos darabokból tevődik össze(furnace pl.). -
Gorneck
legenda
Nahhh aszhem részemről egy kis grift pihi veszi kezdetét, mert lassan agyvérzés kerülget ettől a szánalomra méltó fostalicska xartól...ok legyen team play, ok legyen kemény...
De a jó bdsmcsks anutáják má a Blizznek...2 hete üres rifteket megyünk, már a 36 is lassan nyögvenyelős...3-4 fős kis csoportba vannak a trashek böhöm nagy mapeken képernyőre osztva...oszt jön egy pakkk amit egy hagyományos nomálisan gearelt karival megfogni nem lehet...nem hagyományos tankkal körül kihal mindenki.
Nagyon remélem vmit végre csinálnak ezzel, mert kurvára lehangoló, hogy ott egy viszonylag jól gearelt csapat oszt előrelépés helyett egyre lejebb csúszik, mert a grift map hatalmas és üres...Minap 3 elit pakk volt a szirtes pályán közvetlenül a bejáratnál...38on ez már kellemes tud lenni...lol...
-
Reinhardt
őstag
Goldfarmernek miniconduittal ahogy elneztem nekem ez jott be a legjobban.
A conduit a torrentre mindig proccol, a goldwrap tolja a toughnesst a sapi meg a sebzest, weeping hollow vagy cursed cellar meg a goldot, de vmi irgalmatlanul:

-
Kicsimix
őstag
válasz
dobolan
üzenetére
Életképes alternatíva sebzéscsökkentésre:
Invigorating Gemstone, Moratorium..
Biztos azért csinálták ezeket is ,hogy használni lehessen : )
Ha brutál dps-t is tudnál osztani + nem is halnál akkor nem lenne kihívás...Egyensúly érted? Ne akarj mindent vagy akkor essél kelj, kiteolj folyamatossan : )

-
proci985
MODERÁTOR
mukodo otlet
en probalgattam griften is, nem volt rossz otlet egeszen addig a pontig ahol jott a guardian es nagyon hianyzott a dam.
DjDanee87: lehet, DHval en is azon agyalok kene egy chc/chd/sock/[dex/elemental] magas ko farmra. awaress nelkul 1hitelnek, de azzal meg keves a dam ha nincs bent a custom engineering (+25% szamit).
-
Muton
addikt
tegyük hozzá, h legacy nem lehet, mert az gold és mf-ot ad
)DH szakértőknek:
az mennyi földtől elrugaszkodott gondolat, hogy dh-val grifthez a bombadier tegezt használom, de t6 rift és bounty-ra meg, ahol úgysem rakok ki 5 sentry-t (bossokat leszámítva sosem kell), oda meg holy point-ot viszek +20% elemental dammal? -
dobolan
senior tag
Fire ággal is jó persze a showerrel, csak akkor nincs stun. Így megcsináltam FB settel (belefér a cinder is), brutál sebzést lehet vele lenyomni, egyetlen hátránya, hogy ácsorogni kell a castoláshoz, ami meg fentebb sajna nem egészséges.
Majd ha lesz vmi életképes alternatíva a sebzéscsökkentésre, akkor használható lesz. -
DjDanee87
addikt
válasz
proci985
üzenetére
Lehet, igazság szerint én még ki sem próbáltam a jadet. 2.1 előtt peteztem, patch óta meg még csak felaggattam rá a cuccokat, de városból nem mozdultam ki vele azóta. Saját tapasztalatom tehát nincs, de solo toplista élén kivétel nélkül mindegyik WDn hellfire volt. Lehet pont azért, mert soloban jó gearrel, furnace fegyverrel valszeg 1 soul harvest elviszi az eliteket, 1 jailer effekttől meg megment a spirit vessel ami köszönhetően a hellfirenek be is fér a másik 4 jó passzív mellett is. Elképzelhető, hogy partiban cserélik juliara, vagy a lightningosra
-
diegho
nagyúr
Nekem is tegnap lett meg a conduit gem 25-ös, első körben a crusára akarom rátenni conduit+gold+cooldown gemmel egyetemben és meglesni, hogy milyen így. Wizardomon csak egy gemet használok az elit dmg-est.
Melyik a meteoros fegyó? Egyik nap esett olyan, ami a meteor becsapódási helyre húzza a mobokat. Erre gondoltok?
-
dobolan
senior tag
Hát most nem tudok sajna, mert egy karim van, amit mindig átöltöztetek.
Ezzel a skillsorral használtam:
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/wizard#PQljOS!VXSZ!aZbYcYA cuccok kb:
Tal rasha sisak+vért+amu, aughild váll+bracer, string öv, vizier fegyó, blackthorne gatya+csizma, kezes jóféle statokkal, gyűrűk soj és rorgSisakban és csizmában +% meteor dam, gemek tetszés szerint
T6 riftre partyban jó, mert sok a CC, és nagy a célzott sebzés. Ha jó viziert fogsz ki (enyém olyan), akkor az AP sose fogy el, addig tolod a meteort és a blizzardot, amíg akarod.
-
Edge
veterán
válasz
dobolan
üzenetére
mutiznál egy bnetprofilt? nekem is van egy olyan fegyóm és gondolkodok egy lightwiz építésen mini conduit gemmel meg goldos gemmel goldfarmra.
Klemice:
nem
inkább az amit én használok gear és skillek is(ez most solo, party-ra mirror images duplicate és 35+gr-en energy armor force armor). -
Klemice
senior tag
http://www.diablofans.com/builds/1139-t6-gr30-magicmissile-hydra-destroyer
ez a mostanában menő fire build?
-
DjDanee87
addikt
válasz
wukodlak
üzenetére
Mindenre vonatkozik az offhand.
Én is nézegettem a toplistás Jade WDket, mivel tudnak elérni olyan szinteket. A legszembetűnőbb a Furnace fegyver volt. Nincs igazán jó alternatívája2 kezesben, és nekem sincs meg, addig marad az 1H+OH felállás.
Elnézve a cuccaidat még szinte mindenen lehetne javítani kicsit. Már úgy értem, hogy sok esetben egy új itemmel amin más/jobb rollok lesznek esetleg. Leírom én mit tapasztaltam, a toplistás WDk hogyan öltözködnek.
Helm: int, vit, chc, socket
Shoulder: int, vit, cdr, Haunt
Neck: Hellfire amu (spirit vessel vagy a te passzívjaid közül 1) int, chc, chd, socket
Chest: int, vit, haunt, 3socket
Waist: int, vit, armor, AR/life%
Gloves: int, chc, chd, cdr/vit
Pants: int, vit, armor, 2socket
Bracer: cold damage, int, vit, chc
RoRG ring: int, AS, socket, chc/chd
Feet: int, vit, AR, armor - movement speed mehet paragon pontból
Ring2 partyban SoJ, soloban Unity halhatatlan follower comboval.
SoJ: Cold damage, elite damage, socket, int/chd/chc
Unity: int, chc, elite damage, socketLegendary gemeknek pedig ezt a 3at szokták használni:
Gem of Efficacious Toxin: főleg lvl25től a +10% damage miatt
Bane of the Powerful: elitek megölése után 20% dmg, lvl25től passzív 15% elite damage
Bane of the Trapped: extra damage CCzett dögökre, lvl25től 10 yardos körben te is lassítasz, soul harvesthez nagyon jóHa ezt vennéd alapul akkor chested, cipőd, öved 1 rollal még beállítható ilyenre, viszont fegyver és offhanden kívül mindenből új kell. Persze nem feltétlen kell a toplistásokat másolni, csak gondoltam leírom ők mit használnak. Én is pár napja néztem utána

És még 1 valami. Mivel Furnace 2H fegyver így a zombie dogos offhand sincs és kiveszik a zombie dog skillt, helyette armort adó horrorify van.
-
dobolan
senior tag
-
diegho
nagyúr
válasz
vvega30
üzenetére
Fire tűnik egyedül jónak GR30+ra jelenleg a firebird miatt. T6-ra viszont bármi jó lehet, oda firebird sem feltétlenül kell. Én még a Vyr-ben is látok fantáziát Archon módban szaladgálva, de a coldos sem elveszett.
Ami viszont elveszett az a barbár. Egyszerűen gyenge. Raekor persze jó, de az csak soloban mehet, az ugrálás pedig nagyon keveset sebez. 30+on a barbár vagy Raekor és imádkozni, hogy jó eliteket kapj, vagy tank szerepkör. Még nem néztem rá, hogy mit lehetne lightning+weapon throw+depth diggers felállásal kihozni odyn son és thunderfury párossal, de kétlem, hogy elég dps lenne GR30-hoz.
-
wukodlak
aktív tag
Kerdeznem a WD profikat,hogy az uhkapian legend bonusza x% damage redirect to zombie dogs,ez mindenre vonatkozik(elit,meele,ranged)? Meg esetleg vki ranezne a dokimra mit lehetne meg javitani rajta(jadewd).Telorol nemtok linkelni,de btagom itt van.
-
vvega30
senior tag
hey,
wizardnal csak a fire életképes, vagy esetleg érdemes lightning vagy cold cuccokat is gyűjteni? vagy teljesen kiherélték? -
DaveNo1
veterán
válasz
mikromanus
üzenetére
A lószart...most mentem egy 37et és többet sebződtem úgy hogy nekem még unity is volt. Igaz szerencsém sem volt mert állandóan arcane frozen meg társai jöttek a videón meg gyengébb elitek vannak, de több ellenálló képességgel is többet sebződtem alacsonyabb szinten mint ez a csávó a videóban...ja és nem állok bele én se minden vacakba. Úgyhogy furcsa ez nekem is.
-
mikromanus
veterán
válasz
Sárpac
üzenetére
De ha illik a fekvés, akkor miért nem fekszik? Csak mer' akarattal 150% armor buffot kap, gyengíti az ellent a taunttal és sokat van fent az iron skin? Ennyike elég a túléléshez? Értem, hogy a nagyja knockback "áldozata" lesz, de mindig van ami kimarad a szórásból, vagy ranged, vagy elit. Mi ez a tapintatlanság kedves játékos?! Tessék szépen kifeküdni!

-
Sárpac
nagyúr
válasz
mikromanus
üzenetére
Azzal a lópikula toughhal nem, hogy illene, hanem rég feküdnia kellene. Persze kap némi+ buffot blizz bácsitól és meg is van oldva a probléma.

-
DaveNo1
veterán
válasz
mikromanus
üzenetére
Én is ezzel tolom csak partyban néha hátrány a knockback, soloban viszont ez a legjobb build.
Azt viszont én sem vágom miért nem sebződik tekintve, hogy nincs fent az unity a videóban. Steel armort tolja, de az 41-en nem sokat ér...legalább is simán összecsuklottam azzal is.
-
rongyi
aktív tag
válasz
mikromanus
üzenetére
Ménes az egyik, ha nem a legjobb. Tolnám én is magas gr-en ha meglenne a toughnessem másik fele már végre

-
mikromanus
veterán
Hm... Tényleg életképesnek tűnik a ménes...Alkaizer ezzel jutott 40 fölé soloban...
Rank 1 NA CroosaderDe miért nem hal meg? Illene elhevernie ha csak a közelében vannak, nem?

edit: ez season karakter. Ott amcsiknál épp első...
-
mikromanus
veterán
NEkem másodikra elég jó lett. Használható passzív, jó rollok. Mégse használom, mert az alternatívák jobban kellenek. Vagy az erősen közepes villámvédő amu, vagy egy közepes songoku, vagy egy kegyetlenül jó "egyéb" legendary (utóbbi 17 holy skill, 10 chc, 95 chd, 743 dex)
-
SQX_Barto
addikt
válasz
DjDanee87
üzenetére
Mi nemrég farmoltunk ph-sokkal, volt olyan, hogy kettő kulcs esett egyből, de volt mikor nem esett, elég jó esélyek vannak már. Alapanyag meg majdnem mindig esett.
Csináltam is 3 szar amulettet
Ha másra nem az acsi miatt jó volt![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új Hellfire gyűrűt érdemes csinálni?
Lehet egyet megpróbálok majd.
Még 4 amura van alapanyagom, de elfogyott a FoS-om
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- UGREEN NASync DXP6800 Pro NAS, i5 1235u (10-mag), 8/32GB DDR5, 6 lemezhely, 2x10G, 2x Thunderbolt 4
- Z840 - 2x E52697 v4 18 core 2.3GHz - 1000w tap - 32 GB DDR4 - 3 év garanciával
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- LENOVO LEGION PRO 7 16" WQXGA i9-13900HX RTX 4080 32GB 2TB NVMe SSD MAGYAR VÁSÁRLÁS/SZLA/BILL.
- ASUS ROG Strix G18 Gamer laptop , i9 14900HX , 16GB DDR5 , 2K 240HZ , RTX 4060
- ÚJ/BONTATLAN Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- LENOVO ThinkPad P50 - 15,6", E3-1505M v5, 16GB RAM, SSD, Quadro M2000M 4GB, jó akku, számla, 6 hó
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (ELKELT)
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Lemon / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
2xCrus 2x DH lvl48 GR:

, de a karaterem lassan oda is felkerülne...sc grift más játék egészen..a rendszerest nem mondanám az elsőnél...hellrider is letolja ezt a szezont és jön vissza (ezt mondta)..Ameddig nem lesz valami értéklhető értelme a szezonnak addig a másodiktól kihall szerintem

Nálam jobban sebez az egykezes + source, gondolom azért mert több fire%-os tárgyad van (+40%).