- iPhone topik
- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
drk88
senior tag
2. set item ma XD
-
Kobe
veterán
eddig 2,5 óra alatt nekem is 2 legendary és 1 setnél tartok. Mondjuk mindegyik lehetne jobb, a set talán eladható, de barbár specifikus 1kezes fegyó.
-
SLYM
veterán
hehe lol. esett még egy things of the deep is. aztakurva
-
Gyick
őstag
Nálam a patch óta mintha szebb lenne a grafika,bár lehet csak ilyen placebó-hatás
-
SLYM
veterán
válasz
radi8tor #6035 üzenetére
hát annyi magic find, amit a paragon 11 leved ad. de NV még nem volt 1 se, mert épp most kezdtem. ezt a MP-t kipróbáltam, feltettem 10-esre, de az első zombit is lőttem egy csomó ideig első aktba, szóval ezt hanyagoltam. utána indítottam egy új kört és akkor dobta az első elite pack
-
-
SLYM
veterán
az előbb esett egy immortal king öv
[link]
-
abéla
senior tag
válasz
KonzolKartel #6006 üzenetére
Esetleg egy fél-frost build?
Ray of frost helyett esetleg Disintegr., de akkor Blur helyett Astral pr. (de még így is zabálja az ap-t); vagy az erdetiben a Hydra helyett Archon(pure power) és Blur helyett CM.
Ja és rengeteg armor (nekem 8200-ből 6200 lett) és bár kevesebb de allres sem árt (ugye arm:30% vs allres:15% nerf).
Esetleg sok dex a dodge-hoz.
Nekem a fenti build/gear mpl7-en szétkite-olva épphogy játszható, mpl5-6 ok.szerk: ja és lifereg/loh a maratoni hajkurászáshoz
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
KonzolKartel #6031 üzenetére
Többször elolvastam a HSZ-ed, de nem tudom hogyan kapcsolódik ahhoz, amire válaszoltál.
Wizardod 68-as paragon lvl és még nem ölted le vele Diablo-t inferno-n?
-
drk88
senior tag
Első set item megvan 1.0.5-be! IK Belt!
-
BaLee
addikt
válasz
Helmoras #6026 üzenetére
Szerintem csak a ring receptet lehet megvenni ha majd a főbossokból kiesett mindhárom hozzávaló.
DH-val nincs túl jó tapasztalatom.
MP LVL4-en 5 perc után meguntam egy pack lövöldözését (mert sosem fogyott el az életük én viszont rohangálhattam, hogy ne haljak) és inkább kiléptem. MP LVL2-n act1ben egy mortaros group 2x olyan gyorsan ölt meg mint patch előtt egy ugyanilyen act3ban, mondom wtf akkor most? -
Helmoras
őstag
2 es Mp levelen kiesett mind a 3 kulcs elsőre... most megyek a receptért bár ha jól láttam azt meg is lehet venni?
-
Coyot
őstag
Véégre esett volna egy ződ felveszem egy chest majd DC és az item már nincs meg... miezmár.
-
Cyberbeni
addikt
Negyedszerre csak kidobta a plant (azért az élettöltés debuff nem tett jót, és körbe kellett futkorászni)
-
drk88
senior tag
válasz
KonzolKartel #6012 üzenetére
Akkor az a gear kicsit túl volt árazva ha az mp1 nem megy XD
-
P00By
nagyúr
Annyira jó volt nekem a patch, h infen(0) kinyírtam diablót
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
mcsabee #6007 üzenetére
Trade topicban kérdezz rá. Ez a topic másról szól.
vendingo: 160MB a patch, a többi a kicsomagolás és a fájlok cseréje. Ha lassabb géped van (nem SSD), akkor fél órát is el szöszöl vele.
-
thesound
addikt
Pörög az AH. Oyan ringek amik eddig nem mentek el 50k-ért sem, most 90-100k-kért viszik
-
mar_tin
tag
Archon buildhoz ajánlott a Energy Twister Raging Storm rúnája. Két tornádó egyesüléséből létrejött nagy tornádó még jól procolja a CM -et. Igaz, hogy nem lehet irányítani a dolgot.
Kiesett a harmadik legend is. Ezúttal egy béka mojo. Megint csak belépés után 10 percel 4 -es NV -el.
-
userxy
őstag
válasz
KonzolKartel #6012 üzenetére
Ez nem feltétlen igaz mert pl én mp6ba megyek Kicsimixel
-
KonzolKartel
őstag
Vicc, hogy a több százmilliós gearrel mpl1-en tudok úgy haladon, ahogy szeretnék.
Eltemették szegény wizardot. -
ooooobi
senior tag
Az mitől lehet, hogy nem jön be az armory lapom?
-
vendingo
veterán
Nektek is baromi lassan ment fel a patch?
Nekem 20 perce rakja -
drk88
senior tag
Valamit eltaláltak a patchban mert nekem laposon eddig nagy tömegbe fps laggom volt, most ezzel a patchel megszünt..de előtte is fura volt, hogy laggolt tömegbe mert azért nem szar vga van a laposomba és asztalin sosem volt ilyen gond..de legalább ez is megoldodott XD
-
Helmoras
őstag
Monkkal mennyi számít jó dps-nek? ha mondjuk redu meg hp már van elég, nyilván a végtelen de ugy mégis.
-
mcsabee
senior tag
Szevasztok,
any tipp, hogy ez az amu vajh mennyi goldot érhet? AH alapján nem igazán tudom belépni, mert kb lehet bármi ^^.
-
KonzolKartel
őstag
Hát, én eléggé benéztem ezt az mpl3-om simán megy dolgot.
Egyszerűen megölték szegény wizardom.
Egy-két okos buildet szívesen fogadok.
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Bluetooth-headsetekről általában
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Windows 11
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest