- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Aktív témák
-
Mukorka
addikt
válasz
frame>24 #20640 üzenetére
Elvileg ha egyedül vagy akkor is 10mp a kilépési idő. Akkor már érdemesebb megpróbálni visszateleportálni városba. Mondjuk a resetre nem tudom hogy reagál a játék de gondolom akkor se dob ki rögtön.
Tényleg, nincs itt valaki aki lvl 40 HC-n? Lehetne cserélgetni cuccokat hogy elkerüljük a horribilis AH árakat.
-
Huma
addikt
válasz
frame>24 #20640 üzenetére
Nem tudsz gyorsan kilépni. Városon kívül visszaszámlál 10 sec-ről és csak utána lép ki. Ez idő alatt nem csinálhatsz semmit különben megszakad a visszaszámlálás.
(#20616) Sonja:
Ez mekkora b@romság a Blizzard részéről. Nem tök mindegy, hogy hogy nevezi el az ember a karakterét? Ha annyira piszkálja a csőrüket akkor miért nem voltak alapból letiltva névválasztáskor? -
mephi666
nagyúr
válasz
frame>24 #19562 üzenetére
ja, gemről jut eszembe: jó a cuccok szórása... mondjuk d2-ben hell-en simán hullott még lvl90 környékén is chipped, itt meg lvl 50 körül perfect körüliek esnek folyamatosan
de cuccoknál is akadnak a szintem körüli használható magic-ek is... nincs az, hogy magas szinten esik egy lvl10-es akármi, ami ad pl 2str-t
ezt szerintem jól beállították (a gold dropja gyenge talán... megérheti esetleg goldfind-ra öltözni... nem sok fölösleges tulajdonságot érzek)
-
BorkL
tag
válasz
frame>24 #18853 üzenetére
Igen, annyival növekednek az értékek játékosonként. Lehagyták a plusz jelet.
Valahogy így kéne kinéznie a táblázatnak:
Normal - +75% Health; +0% XP; +0% Damage /additional player
Nightmare - +85% Health; +0% XP; +5% Damage /additional player
Hell - +95% Health; +0% XP; +10% Damage /additional player
Inferno - +110% Health; +0% XP; +15% Damage /additional player -
mikromanus
veterán
-
mikromanus
veterán
válasz
frame>24 #16994 üzenetére
Ismerős érzés. Tegnap még kb én is így kezdtem. Győztem kidobálni néha a véletlen felszedett "fehér" cuccokat, mert valljuk be azoknak egész kedvezőtlen az árfolyama. Megvolt épp a hangulata a gagyi magic-rare itemek közti turkálásnak is. Milyen karid van? Milyen itemekre "gyúrtál" az elején?
Én barbárral voltam és vagy a +life/hit, vagy a xp/kill cuccokkal vadásztam eleinte. Nem is nagyon csaptak le, bár a sebzésem néhol kezdett 16-18 szint körül így már "jelzésértékű, de nem komoly" kezdett lenni -
Ptech
addikt
válasz
frame>24 #16984 üzenetére
Pedig az AH az első számű gear szerzési forrás. Ez mondjuk egyértelmű, ha megnézed, hogy mennyi kombinálicó vagy egy item statjaira.
Az meg, hogy valami bevásárol mindent RMAH-ból és azzal tolja téged nem akadályoz semmiben. Nem is értem, hogy miért zavar, skillt amúgy sem lehet venni. -
atidzsiforc
őstag
válasz
frame>24 #16294 üzenetére
Szerintem pl attol, hogy milyen skilleket hasznalsz, mert hiaba leszel 60as fullra unlockolva, egyszerre csak 2mouse+4aktiv skilled lehet az action baron, meg 3 passziv a hatterben. Egy csomo kombinacio kihozhato beloluk, mindenki kikiserletezheti a sajatjat. Amugy hanyas szintu vagy?
-
ChromeX
addikt
válasz
frame>24 #1825 üzenetére
"Egy sivatagos helyen rengeteg ellenség özönlött, ahogy kiválasztottam az Ördögűzőt, aki szellemidézőre emlékeztet és különös varázslatokra képes. Csak korlátozott képességekkel rendelkeztem a szörnyek vérpacává változtatásához, de azok mind hasznosnak bizonyultak. Izzó koponyákat dobálhattam a levegőbe, amik akkor robbantak, ha megnyomtam a támadás gombot, így megfelelően változathattam a hatótávot. A robbantások egész tisztességes méretű környezeti károkat is okoztak, ideálisak voltak bármilyen csoport elsöprésére. Egy fenyegető kísértet éles sikoltással előtör a Boszorkánydoktor testéből, amivel halálra rémíti az ellenséget, és egy időre megfutamítja őket. A csatákban segítségül hívhattam a zombi kutyákat, azt hiszem, abban mind egyetértünk, hogy ez a legjobb kutyafajta. És végül sikerült végrehajtanom egy olyan hullapók-támadást, amitől az ellenfelek, miután megöltem őket, kiéhezett, sápadt zöld pókfélékké váltak, amik szedték a lábukat és mindent megtámadtak, ami a közelükbe került. Azzal, hogy a kutyákat, a hullapókokat és a tűzbombákat egyszerre vetettem be egy támadás során elég szép pusztítást sikerült véghezvinnem."
ez mekkora duma
-
Flash Gordon
senior tag
válasz
frame>24 #1486 üzenetére
Fogják is, csak majd a sokadik kiegészítőben, amit majd persze jópézzé eladnak neked, van ám gógyi a cégnél, nem ám ingyé osztogatja a +kasztokat a csóringer gamereknek, ezért kezdenek csak 5 kaszttal, és már most gyúrják közbe a fizetős kiegeket, ahogy azt a drágalátos cégtől megszokhattuk... jó, odafigyelnek a visszajelzésekre, peccs, kieg stb., de mindenek felett a maximalizált profit a lényeg, ennek jegyében nem lennék meglepve, ha a bnet is havidíjas lenne, csak úgy, mert az nekünk mijjen jó
-
Djuree
félisten
válasz
frame>24 #1471 üzenetére
olyan hangulata és zenéje meg összhatása mint a diablo1-nek nem lesz egy következő diablo-nak sem és nem is szabad ezt várni. a diablo1 egyszeri és megismételhetetlen remekmű, egy csoda, a játékvilág csodája, a világ eddigi legjobb játéka.
ilyen nem lesz több....akár a kosárlabdában Michael Jordan.... -
Pí
csendes tag
válasz
frame>24 #458 üzenetére
A ssztori eddig sem volt igazán magával ragadó és csak ezzel tudnák alul múlni az eddigieket
De ez is csak ugy hasraütésből jött
Szerintem Dio3 hoz nincsenek tuti infók még a BLIZARD nál sem
Csak az a tuti hogy még a nyaralást is lemondanám ha azon múlna hogy megkaparint hasam még a nyáron -
-
Aktív témák
Hirdetés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Gitáros topic
- Google Pixel topik
- Programozás topic
- Combosnak tűnik a Thermalright legfrissebb, kéttornyos CPU-hűtője
- Windows 10
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
- Apple MacBook Air Megbízható társ a mindennapokra!
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest