- One mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
Aktív témák
-
oxox
addikt
Nekem is volt papírom, hogy ne legyek katona. (de szerencsére nem egészségügyi).
Mondom, nekem csak a bliz volt zavaró, s ez az utolsó hozzászólásod elég jól sikerült.
A lenti pajtásoknak. Nincs szó Diabló III-ról, ha lesz akkor se véti el azt a hibát a Blizzard, hogy ne online játék legyen belőle. Egyszerű matek: 1 single játék legyen 10k, egy online legyen 8k+havi 3k...és ha szépen adagolják a kiegészítőket jó pár évig eltartja az egész bagázst. (lásd wow)
oxox -
oxox
addikt
Az nem blizard, hanem blizzard. Nem kötegedésképpen, csak oly sokat láttam helyesen kiírva, hogy így zavarja a szemem....sry...A heJesírásod elég borzalmas e hiba nélkül is, s nyáron inkább ezt kéne gyakorolni
(nahh ez kötekedés)
Fentebbi kollégának: Persze elbírja a totyik, de mint írtam, nyugodtan lehetne valami még tervbe sem lévő játékról is nyitni egyet....akár a diablo 4-ről....
oxox
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest