Hirdetés

Aktív témák

  • frame>24

    addikt

    válasz mikromanus #16997 üzenetére

    Tehát wizardom van.
    Emiatt minden kell, ami intelligence-re ad, és nem árt a + life/kill attribútum sem. Eddig ennyi, Act I vége felé még nem tudom, pontosan mi kellhet majd még. (valszeg +resist, +vitality, +max arcane, dmg converted to life, stb. de az is kérdéses, később milyen attribokat adnak az itemek.) Tényleg itt van később +to all skills cucc? - az jó mindig :)

    Skillek közül diamond skin, wave of force, ice armor, electrocute, arcane orb --> ezek vannak beállítva, passzívnak meg a power hungry, (hogy a health globe-ok arcane-t is adjanak)

    Ez a játék nagyon más, mint a 2. Csak most kezdem megérteni, hogy itt tényleg azon van a lényeg, hogy a képességeid mindegyike csak a "végén" lesz nyitva, és addig rajtad áll, hogyan válogatod a geart. Amúgy gemet még nem dobtak nekem, azokra még kíváncsi leszek.

    mod (#17007) Wolverine az elective mód kötelező, sokkal jobban be lehet állítani a kezelést, azonnal kapcsoljátok be!
    Meg Integra-nál én sem értem, hogyhogy nincs rúnája, nekem már 3-4 van tuti. Lehet nem vette észre, hogyan lehet társítani.

    [ Szerkesztve ]

    ▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1

Aktív témák