- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Egy ponton visszaléphet a Z Fold8
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Android szakmai topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
radi8tor #45857 üzenetére
nézz körbe a topikban, első pármilliót kitermelni most már nehéz, geart összeszedni szintén. nem csak a casualok szenvednek, illetve 100órás karikat én nem neveznék annyira casualnak. sok függ kaszttól is, egyik barátommal azon röhögtunk, hogy ott volt a két wizardunk ilyen 5-15mek körül, sehova nem jutottunk, de még A2 farm is röhejesen nehéz volt, meg melllette ott a két kb akkor még 6-8mes DH (ebből egy magatalálós), és lazán haladtunk ott, ahol a wizardokkal zergeltünk.
egyébként nerfben egyáltalán nem vagyok biztos, siege breakernél ma sikerült ötször(!) halnom, amikor utóbbi 5-10 alkalommal nem haltam.
-
Agro
senior tag
válasz
Ezzel a helles dologgal akkor értenék egyet, ha annak a nehézségét megnövelték volna és akkor mindenki örül.
Infernoval se feltétlen az volt a baj, hogy nagyon nehéz, hanem az, hogy az ember halad mint kés a vajban. Hell act3-ig egyszer se halsz meg ha kicsit is ügyes vagy. Aztán hell act 4-ben már megtudnak izzasztani, de kb 10 óra farm után act 4 zéró kihívást jelent, de a gear még mindig nem elég, hogy akár 1 métert megtudj mozdulni inf act 1-ben. A1 és A2 közt pedig még durvább a kontraszt
-
törölt tag
válasz
WoW-ban is nerfelik egy megadott idő után a raid/instákat. Idővel a casual játékosok is lássák meg azt ami csak a keményebb rétegnek sikerült.
Inkább ezzel a HC-val kellene valamit csinálniuk, legyen irreális a javítási költség ha meghal vagy valami ilyesmi de, hogy végleg lecsó legyen szegény az már inkább hülyeség.
-
mikromanus
veterán
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
radi8tor #45785 üzenetére
igen, és 10szeres áron meg túl lesz árazva, aztán nem veszik meg.
buffra kíváncsi leszek, elvileg evasive firet buffolták, DHval meg mégiscsak inferno diablo előtt vagyok. hát, belehúztam, hogy ha megint nerfelés lesz 1.0.3ra legyen meg vele a dia kill, de három napja, amikor már két hete nem bírtam egy normál íjat beszerezni, feladtam. vicc, de egy lvl62 915dps íjnak kéne csere, mondjuk van rajta life steal meg 55crit, socket és némi life on kill. life steal és LoK nélkül próbáltam íjat, 10%damot hozott, de lassabb lettem.
nem leszel bajban, DH rongyokban/filléres cuccokban átmegy A1en (dex, crit, esetleg 150 allres) és olyan 6-8mből A3ig első felét egyedül/második felét kisebb csapatba lenyomja, meg a2őt még valamennyire stabilan farmolja. 1.0.3ban.
-
-
FehérHolló
veterán
-
SSJPeter
őstag
válasz
radi8tor #45714 üzenetére
Ezt egyébként hol írják?
Tudsz adni egy linket, mert én ilyet megint csak nem olvastam?(#45718) radi8tor1
"Eventually, once you hit Paragon level 100, you’ll have the freedom to completely focus every slot on stats that help your character kill stuff faster and stay alive longer."
Ez baromira nem azt jelenti, ez csak annyit jelent,hogy ha megvan a paragon lvl 100 akkor már kizárólag a statokra lehet fókuszálni minden slot-ban és nem kell mf-ed cuccokat használni...
Tehát akkor ha ez alapján lett lefordítva, akkor újraosztás nem lesz.
-
DjDanee87
addikt
-
Ren Hoek
veterán
válasz
radi8tor #45362 üzenetére
Hát abból nem sok kára származna, hogy esetleg páran meg tudnánk menteni a kuporgatott kis kp-nket... de ebben a világban hiéna, hiénának farkasa, érthető. (LoL)
Szóval akkor ki mire tippel patch után?
A most felturbózott árú termékek ára béka segge alá csökken, vagy még tartja magát picit?
Érdemesebb még patch előtt eladni haszonnal a cuccokat, vagy utána... -
válasz
radi8tor #45343 üzenetére
Jelenleg azért ilyen magas az ára e-bay-en, mert potenciálisan el lehet adni RMAH-ban 1,75€-ért.
Ha a goldfarmerek betolnak pár milliárdot RMAH-ba, sztem ettől sokkal olcsóbb lesz.
Csökken a kereslet, de amíg nem banolják a botokat, addig azok termelnek.
Inkább eladja a sokmilliárd goldot akármennyiért is, mert nem tud vele mit kezdeni. -
danilla
őstag
válasz
radi8tor #45286 üzenetére
Jó látod a dolgot. Nagyrészt csapatban haladtam infernon, de ettől függetlenül olyan karaktert szerettem volna ami egyedül is érvényesülni tud. Hát a WDvel ezt nem tudtam elérni, de most örülök, mert a DHval ugyan úgy jól haladok csapatba mint soloba. Sőt néha soloba még egyszerűbb is
-
laceszgamer
addikt
válasz
radi8tor #45284 üzenetére
Mondjuk sokkal jobb lenne ha már kinn lenen a patch, talán az még jó lenne hogy megnézni a változásokat meigymás, mert már szerintem több mitn egy hónapja be se léptem.
Elején még probáltam farmolni, hátha esik valami értelmes ami elmehet pénzért ah n de a nagy asemmi. Ami meg esett sárga abbol mindböl telitett volt az AH. -
mikromanus
veterán
válasz
radi8tor #44998 üzenetére
A játékon belüli item és gold átadás megszűntetésével elég szépen bele lehetne szorítani a kereskedelmet az AH-RMAH-ba, csak az persze meglehetősen nagy funkcióveszteség lenne így sok esély nincs rá. (Ha se trade ablak, se a dobott itemek nem látszanak a többi játékosnak, akkro nincs lehetőség kikerülni az AH-t)
-
mikromanus
veterán
válasz
radi8tor #44981 üzenetére
A legjobb itemek ára elszáll mint a hidrogénes lufi. A közepes és használható cuccok ára elérhető és alacsony marad. A májusban jónak mondható és azzal infernot is farmoló emberek itemei meg kb annyiba kerülnek hogy ki se érdemes rakni (20-50k max). Akkor érint ez az árdolog bárkit is ha nagyon jó itemeket akar szerezni. Ezek egyébként is drágák lennének, viszont a botok miatt ezek az árak nem "természetesek" és egyszerű játékkal kitermelhetetlenek.
(#44983) Cyberbeni
A szabály értelmezésben van némi eltérés köztünk. Szerintem úgy akarták leszabályozni, hogy egyszerre egy ember használhatja az accountot és persze ha nagyon eltérő helyekről használják (eltérő időben) akkor bizonyítsa az új helyről belépő, hogy jogosult rá,. De ez a felhasználók biztonságát (is) szolgálja. Nem az a lényeg, hogy egy ember használhatja az accountot, hanem hogy egyszerre egy léphet be. -
Paarthurnax
senior tag
válasz
radi8tor #44946 üzenetére
Szerintem meg pont, hogy fordítva lesz.
Az arany árak azért emelkednek, mert az arany egy végtelen forrásból jön és egyre több lesz belőle a piacon. A rendes pénz viszont egy véges forrásból jön.
Ha egyre több termék van a RMAH-ban, akkor a kereskedők kénytelenek lesznek lejjebb vinni az árakat, mert különben nem fogják tudni eladni azokat. Nyilván 200 eurós áron nem sokan fognak vásárolni, tehát csökkeni fog a forgalom, majd néhány kereskedő el fogja kezdeni csökkenteni az árakat drasztikusan, hogy megszabaduljanak a készletektől.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
radi8tor #44620 üzenetére
Hogy lehet összemosni a Diablo3at a GW2vel?
Nem is egy műfaj.D3 felül nézetes hack "n" slash, a GW2 meg "WoW" szerű MMORPG lesz (nem úgy mint az első része, ami CORPG volt).Diablo totál más műfaj, annyi a közös bennük, hogy mind a kettő fantasy...
A WoWnak talán van félni valója, bár ez sem biztos.A GW2 nagyon akar tetszeni a "casual" rétegnek, amitől egy "igazi" gémer hányingert kap.
Ettől függetlenül bitang jó játék lesz a GW2.Nem is merem megvenni...szociális életem lenullázódna. -
Neró
őstag
válasz
radi8tor #44620 üzenetére
A GW2 sok szempontból elég ütősre sikeredett. Játszottam a Betával is (WoW -al is) - Blizzard jogosan fél.
Kripparian itt beszél az 1.0.4 -ről. - nagy igazságokat mond.
-
Gyuri27
félisten
válasz
radi8tor #44617 üzenetére
LOL Mitől süllyedne?
Másrészről ezek a cuccok full használhatatlanok voltak, hülye statokkal. Most ezeknek is lesz értelme.
Arra is számítok, hogy új set-k is lesznek majd. Bár erről semmi infóm nincs még.Cyberbeni: ? gondold át. Az egy slotot elvett a skill barból. Így meg rajta lesz a knifén alapból. Nem mindegy!
-
mpierre
veterán
válasz
radi8tor #44388 üzenetére
Jah, már látom, hogy copós ez az öcsi...
Érdems még beleírni, hogy spoiler?
A 10 lehetőségből, eddig 1-t már megtaláltam.
Qru: Majd megkeressük.
-
sunnymarcell
aktív tag
-
mpierre
veterán
válasz
radi8tor #43894 üzenetére
10k fölött, de 11k alatt wc-vel. Itt nincs nálam az új pajzs...
Szerk.: A pajzzsal lehet, hogy több is... Nem emlékszem. 1,2k allres olyan 80-85% sebzés mínuszt jelenthet kb. Vagy tévedek?
Gorneck23: A múltkori menet elég professzionálisra sikeredett... Nagyon együtt voltunk.
-
SSJPeter
őstag
válasz
radi8tor #43882 üzenetére
Ez de durva.
Ezek a kínaiak...na és a Blizzard...szánalom!Én amúgy D2-t kizárólag a "kani.hu" nevű magyar szerveren játszottam. Nem volt ugyan annyi jó cucc a játékosoknál, de nem voltak se botok, se ilyen csalások.
Visszasírom azokat az időket.
Most is átmennék egy magyar szerverre. -
sunnymarcell
aktív tag
válasz
radi8tor #43882 üzenetére
szép munka blizzard
minek raknak 823 féle biztonsági zárat az accountra, ha simán tudják restore-olni az egész accountot? ultra istentelen nagy faszság. erre ennyit tudok mondani.
csak hát ugye blizzard, mint a legzsírosabb játékfejlesztő, esik áldozatul a legtöbb hackernek, és ha az ember elköltött 1200 eurót az accountjára, akkor nem tehetik meg hogy a blizzard hibája miatt ő elvesztette az összes cuccát...
-
mephi666
nagyúr
válasz
radi8tor #43824 üzenetére
azért a statokon is rántanak és adnak olyan bónuszokat, amiket semmi más nem
...jó lesz ez
kíváncsi vagyok lesz-e negatív bónusz, mint pl d2ben a delirium pajzsnál: ha megütöttek volt rá talán 1% esély, hogy átváltozol olyan mini csontivá, amik a3ban mephisto előtt szépen belerobbantak az ember pofájába
a cucc irtózatosan jó bónusza mellett volt negatívum is
#43827: az még betenné a kiskaput
...szerencsére elvileg ilyet nem terveznek... (hacsak nem hoznának be idővel mondjuk rúnákat, amik törhetetlenné teszik a tárgyat... úgy mondjuk lenne értelme, hogy nagyobb statok/dam/def, mellé socket és egy baromi drága rúna bele)
-
Cyberbeni
addikt
válasz
radi8tor #43798 üzenetére
Persze hogy a drop pillanatában dőlnek el egy cucc statjai, különben elég durván próbálkoznának, hogy azonosítás után úgy diszkonnektáljanak, hogy ne mentse el a változásokat. Persze így meg nem lehet eladni az unid cuccokat, mert egy bug miatt pontosan meg lehet állapítani, hogy milyen lesz id után.
-
sunnymarcell
aktív tag
válasz
radi8tor #43672 üzenetére
nem jössz rá, hogy aki nem botol az kb. nem életképes a diablo 3-ban? adok neki másfél évet, és az lesz a normális ha valaki botol.
diablo18: nightmare act 3 arreat crater 1-2, core of arreat. nem kell semmiféle durva DPS vagy hp (kb. 150-200k-ból összeszedsz 220-230% mf-et 10k DPS-sel), és mivel nightmare act 3, semmiféle kihívás nincs. óránként simán össze lehet szedni 300-400k goldot, attól függ milyen gyors botot használsz.
-
drk88
senior tag
válasz
radi8tor #43636 üzenetére
Most mit vársz, ha már a diablo3 hungary-n is kimerítő botolás gyors kurzus hírt tesznek közzé..
Mert azzal nem lenne, gond ha leírnák a történetet h mit csinált és mennyi idő alatt...de a cikk tartalmazza a botok nevét stb. aki eddig még nem tudta most már az is bátran belekezdhet
Lassan oda érünk el, hogy teljesen alap lesz h valaki botol és b@ssza meg aki meg nem kb.
-
-
Ren Hoek
veterán
válasz
radi8tor #43520 üzenetére
Jah akkor valszeg a noti HDD is elhasználódna egy nap alatt, mert az 1 perc után is leveszi a fejet kb
Különben meg meg se nyikkan a HDD a gépemben, SSD-nek meg olyan mindegy.
Viszont régebben pukkant már el gépem, hogy elmentem kicsit és ment idle-ben. Egész szobát elárasztotta a füst... Szóval inkább akkor pusztuljon meg, ha ott vagyok.
Továbbá azt az elvet vallom, ha lemegyek hosszabb időre, akkor sem hagyok ott égni egy 100 wattos lámpát... így is eléggé magas a villanyszámlánk...
Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Villanyszerelés
- BestBuy topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Goddess of Victory: Nikke
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- További aktív témák...
- Napirajz könyv
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest