- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Erős specifikáció, kompakt formában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az tényleg érdekes, mert nem kéne...., legalábbis tudomásom szerint. De ahogy írod, hogy az a ram 1,5v/1,35V így elméletileg jó, ahogy gyakorlatilag látszik is. Mindig talál az ember újat
Fotózd már le légyszíves a két modult, ahol van a típusa. Ha nem gond kíváncsi vagyok.
Köszi -
Szia!
Ami neked van az is 1600MHz, azt kell még nézni, hogy DDR3 vagy DDR3L, ugyanolyannak kell lennie. Ha jól emlékszem ez a sima DDR3-al van még kiadva. Feltétlen nézd meg.
Elvileg más márkájú is jó bele, de én is szeretek 2 egyformát beletenni. Nálam 2 egyformánál is fordult elő inkompatibilitás, de ez 1000-ből 1.
Üdv -
JasL
őstag
Kibírja. Az üzemhőmérsékleti tartományon belül esik, ha jól sejtem, ami amúgy is nagyon biztonságosan van megadva, jóval a tűréshatár alatt. Ráadásul csak félvezető elemek vannak a burkolat alatt, ami ha műanyag, akkor nem adja át a hőt. Azonban én is inkább óvatosságra intelek, ugyanis a ragasztókat viszont ez a hőmérséklet feloldja, mobiltelefonszervizekben pl. hőlégbefúvással távolítanak el gyárilag ragasztott alkatrészeket. Lehet, hogy a képernyő eltávolítása nem is elégséges. Én inkább beadnám valami szakértőhöz, hogy játszon vele ő a szakállára.
-
mghltm
addikt
nem kell hozza uj operacios rendszert telepitened. hasonloval meg nem talalkoztam, pedig volt wwan modem az e4300, e6510 es e6330 laposomban is. probaltad bios-bol vagy eszkozkezelobel letiltani a wwan kartyat? csak melohelyen lassu a wifi vagy mindenhol mashol is? ( otthon, bevasarlokozpont, egyeb hely ) nem sugaroz jelet egy masik router ugyanazon a csatornan, mint a ceges router? wifi channel scanner segitsegevel meg tudod nezni. driver csak a wwan-hoz kerult fel vagy a wifi is frissitve lett? linux live cd-s tesztre van lehetoseged? nem kell telepitened, lemezrol / usb-rol elinditod es azzal teszteled a sebesseget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest