- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
ranatonta
csendes tag
Köszi a választ!
Akkor nem kell a sok hőmérséklet figyelő programot bámulnom?Tényleg még egy kérdés: ezeknél a progiknál ( pl: SIW, CPUID HW, SpeedFan ) van egy adat amit nem értek esetleg tudod mi az,
"ACPI temperatures temp1, temp2, temp3"?
e értékek közül az első és a harmadik 60 és 70 fok között is szokott lenni, bár általában 50-55 között van. ez normális?
Bocs, hogy itt kérdezem és ezt, de számtalan helyen megnéztem már és sehol nem találtam igazi választ.
-
ranatonta
csendes tag
DV!
Köszönöm a gyors és értékes segítséget!!!
A CD kiadás megoldódott, ahogy írtad feltettem a quick set-et és működik.
A melegedés még mindig jelen van (win 7 telepítéssel együtt fel raktam azokat a drivereket is, ezekkel együtt) melegszik. Úgy érzem, hogy gép aljának középső (tenyérnyi méretű része) melegszik és ez melegíti át az egérpadot.Köszi mégegyszer a segítséget!!
Tomeewap!
Köszi a gyors választ!
Egy kicsit megnyugtattál!!! -
ranatonta
csendes tag
Segítségeteket szeretném kérni!
Pár napja lettem tulajdonosa egy Studio 1555 gépnek (Intel Core 2 Duo P8700 2.53GHz / 3MB / 1066MHz, 4GB DDR2 800MHz (2*2GB), 15.6" Full HD TrueLife (1920x1080 fényes) WLED TFT, 500GB 5400rpm SATA HDD, 512MB ATI Mobility Radeon HD 4570, 9 cellás akkumulátor 85WHr, stb)
Csak most az ünnepek után volt időm foglalkozni vele.
Nagyon tetszik, de van néhány zavaró dolog.
Telepítettem a win7-et (64 bit).1. Kb. 30 perces használat után az egérpad melegszik (nem tűzforró, de sokkal melegebb mint a gép bármely része (a gép alján ugyan itt szintén meleg). Van egy Vostro 1015 és egy Inspiron 1520-as a családban azoknak egyiknek se ilyen meleg az egérpadja)
Feltettem a CPUID Hardware Monitor-t a proci max 44 fokos, a HDD 42 fokos, az ACPI-nél (nem igazán tudom mi ez) az egyik hőmérséklet (TZ02) 56 fokos.
Ezek az adatok normálisak? Normális a melegebb egérpad?2. a CD (slotload (nem tálcás, kis nyílásos)) meghajtón nincs cd-t kiadó gomb, de van a billentyűzeten. Nos ez OP rendszer alatt nem működik. Op rendszeren kívül (pl BIOS beállításánál) simán megy.
Valakinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata???
Segítsetek PLÍZ!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Gaming notebook topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kuponkunyeráló
- Call of Duty: Black Ops 6
- Mobil flották
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged