Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- VoLTE/VoWiFi
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Retr0
tag
Megoldódott.
Safe módban indítva lefutott a scan
Nem tudom, hogy ez valami win7 bug, vagy a biossal nem stimmel valami, de remélem nem jön elő többett.
Azt tudja valaki, hogy miért lehet az, hogy 3 programból 1nél szektorhibát ír ki a gép a merevlemezen?
2hetes használat után nem kellene.
HD tune Pro és a Hard Disk sentinel szerint minden rendbe -
Retr0
tag
Próbálgattam tegnap de semmi.
Ha rámegyek arra, hogy elmezellenőrzés ütemezése, akkor ugyebár a következő restartkor kellene ezt megtennie, de továbbra is megáll.
Negyedóra türelem után kinyomom, mert addig meg se moccan.
Próbáltam rendszervisszaállítást is csinálni, jelzi, hogy sérült a C meghajtóm.
Szóval valahogy csak lekéne futtatni azt az ellenőrzést.
HDS szerint 100% a lemezek állapota.
Egy WD 5000BEVT van benneÖtletek?
-
Chaser
legenda
Alapból felajánlotta nálam. Nekem a dell managar semmivel nem működött, explorerrel se.
Ace Ventura: Win7 alatt többet tudnak a gépek akuról, valahogy kevesebbet eszik a gép kb 5%-kal, mint xp vagy más alatt, vista alatt még nem mértem. Érdekes fogyasztású a géped meg kell hagyni.
-
-
Milan24
aktív tag
Nekem is az van fenn. Nekem nem szaggat, de nem is gyorsak a játékok.
Nekem is jobb lenne valami használhatóbb driver. Amúgy ebbe ki se teszi a kijelző széléig a képernyőt ha játékba lejjebb veszem a felbontást, szal a fene se tudja. Énnekem összehasonlítási alapom nincsen mer ezt tettem fel legelőször. -
premete
veterán
Olvasással van gondod, vagy a szövegértéssel, vagy az angol nyelvvel? Mindegyik letölthető program alatt ott a leírása is.
[hasznos dolog a google]
Ugyanott van driver update program is általában. -
DV
senior tag
Hogyha a "LED backlit display (optional)" van kiirva a gephez, akkor azt meg kell rendelni, marmint alapbol nincs a gepbe szerelve (opcionalis).
1747 manual, merevlemez-meghajtót(k), 2 db HDD/SDD-nek van hely.
A 1557 eleve kisebb gep, nincs hely a 2. HDD/SDD-nek. Manual, merevlemez. -
premete
veterán
Igaz, csak kicsi delljeim vannak/voltak, az ilyen böszme nagy laptopokat nem kedvelem, de erre is igaz, hogy a hdd egyszerűen cserélhető: minden Dell laptophoz van letölthető szerelési útmutató. [hdd csere]
A legtöbb gépen van [segédlet is]
Optikai meghajtó helyére második hdd, vagy pótakku a Dell üzleti laptopjaiban is van, de az xps nem az a kategória.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LENOVO LEGION PRO 7 16" WQXGA i9-13900HX RTX 4080 32GB 2TB NVMe SSD MAGYAR VÁSÁRLÁS/SZLA/BILL.
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- Dell G15 5511 i7-11800H RTX 3050Ti 16 GB RAM 15,6" Full HD 120Hz
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- Acer Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- 27% - ASUS Vivobook S15 OLED Notebook! Ryzen 5 5600H / 24GB 3200MHz / 500GB NVMe
- LG UltraGear 32G810SA-W 4K AI Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Samsung Galaxy A22 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Ryzen 7 9800X3D // Számla // Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest