- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Yettel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
Milan24 #15781 üzenetére
Nem tudom milyen géped/garid van rá, de én amikor felhívtam őket, hogy valami hibás, csak kicserélték. Az, hogy tölt vagy sem meg OS független, és különben is azt teszel a gépedre, amit akarsz, nekem az első dolgom volt Vistát lekapni, most Ubuntu van meg egy W7, szóval kétlem, hogy ezen fennakadnának.
Ha kérsz egy takarítást, szerintem megcsinálják (egy hátlapot levesznek, és kifújkálják, gondolom).
Ha a Dell központot hívod, rákérdeznek, hogy kiknél javíttatnád, én tudom javasolni a Humansoftot. -
válasz
Milan24 #14760 üzenetére
nem rég vettem én is egy vostro 1015 öt és egy sxp1640-est vistával, azzal simán ment a bluetooth. majd miután win 7 re csréltem az op okat, csak a vostora telepített drivert a win 7, az xps valahogy nem akarta.. benyomtam a driver lemezt, kikerestem, telepítettem és simán megy a bluetoot..
a webcam centrált pedig innen szedtem le..
http:/downloadstore.dell.com/media
itt megvan minden gyárilag, lemez nélkül telepített progi.. -
-
asadasad22
őstag
válasz
Milan24 #14438 üzenetére
nekem is fullhd.
bizonyos jateknal oke, de amit linkeltel, ott a desktop volt osszenyomva, desktopon miert venned le a felbontast? akkor is osszenyomodik a kep amikor egy jatekban veszed le a felbontast? mert az ugy mar tenyleg problemas..
egyebkent a jatekok 90%-a gyonyoruen fut nalam fullhd-ban, es a nagyon durva igenyu jatekoknal is inkabb veszek le par beallitast medium-low-ra, minthogy ne fullhd-n jatszak..
osszesen talan 2 jatekot tudok elkepzelni ahol tenyleg megeri levenni a felbontast, pedig nagyon sokat probaltam mar: Crysis, GTA4. de ezekkel sztem ne egy laptopon akarj jatszani#14440: nem olyan szornyu, de eleg sokat ront igy is. hiaba fullhd, ez is lcd..
-
nkmedve
őstag
válasz
Milan24 #14386 üzenetére
Catalyst Control Centerben van valahol egy rész ami ezt tudja állitani. Általában 3 opció szokott itt lenni: Full Screen, Aspect, 1:1 (vagy hasonlók). Nálad a legutolsóra lehet állitva, szerintem rakd Aspect-re az mindig felnagyitja amennyire lehet, anélkül, hogy kinyújtaná.
-
asadasad22
őstag
válasz
Milan24 #14338 üzenetére
6300 nem olyan rossz pontszam, alap orajeleken parszazzal lehetne tobb, de sokkal tobbet ne varj.
everestes gondot en nem tapasztaltam.
ati driverbol egyelore ez a legfrissebb amit talaltam.
amugy catalyst 10.3-tol kezdve (kovetkezo valtozat) elvileg hivatalosan is tamogatva lesznek a mobility kartyak. -
Rocko007
aktív tag
válasz
Milan24 #14338 üzenetére
Üdv!
Ne bosszankodj, mert Amíg a P8600-am volt 5700 pontot kaptam default beállítások mellett. ATi 9.11 mobility modded volt fent. VGA oc-val hirtelen megtáltosodott a gép, 7650 pontot zsebelt be. Most próbálom ki a legfrissebb drivert (10.2), remélem, hogy még gyorsulni fog egy kicsit::-]
Quicksetből nekem a 9.6.8-es van fent, minden funkciója működik. ment pü.
-
SzaboZE
addikt
válasz
Milan24 #14310 üzenetére
Nem tudom hol tart a téma, de 1-2 héttel ezelőttig úgy volt, hogy az AH Budapest térségében valami minősíthetetlenül gyenge jellel sugárzott, mert valami katonai frekit használt a DVB-T sugárzáshoz. Úgy akkoriban hallottam, hogy megállapodtak az illetékesekkel és hamarosan rendes minőségben fognak tudni sugáozni.
-
Rocko007
aktív tag
-
asadasad22
őstag
válasz
Milan24 #14195 üzenetére
az igencsak fasza ar, foleg ebben az orszagban, szinte gyanusan olcso megha hasznaltan is vetted. tuti h rgbled-es?
#14204: egy ilyen meretu notebook-ban a numpad nem elony lenne, hanem hatrany es nem csak a numpad gombok lennenek hasznalhatatlanok rajta, de a rendes billentyuzet resznek is betenne az egesz. legalabb 17" kell ahhoz hogy a numpad szoba jojjon, kulonben csak nyomorinttva lehet ratenni, aminel az is sokkal jobb ha nincs ott..
-
DV
senior tag
válasz
Milan24 #14151 üzenetére
Mikor megrendeled a geped, akkor ne a kosarba tedd, hanem menj a "Personalise" gombra es azutan bejon a konfiguracios varazslo es majd ott tudod kivalasztani, hogy mennyi garit szeretnel. Lehet, hogy utolag is meg tudod hosszabitani, mielott lejar az 1 ev alap-gari, de ennek nem tudom a menetet.
-
DV
senior tag
válasz
Milan24 #13941 üzenetére
Most veszem eszre nem tartalmazza az ar az AFA-t es a kiszallitasi dijat! Ugy tudom jelenleg 17.5% az AFA (VAT).
"VAT & Shipping NOT included".
Ne feledd, ha rendelsz minimum 1 het mig osszerakjak es kiszallitjak. Miker en rendeltem egyet, akkor valami gubanc volt es 4 hetet vartam, mire kiszallitottak, cserebe 1-el nagyobb procit kaptam, mindez Angliaban tortent.Szerk.
Vegigfutottam a konfig. varazslon es a vegeredmeny £1003.03 ez a vegso ar. [link]Jan. 27-ig ingyenes a kiszallitas (£20).
-
asadasad22
őstag
válasz
Milan24 #13889 üzenetére
tess, dell uk, itt a jobboldali: i7 720qm-el, RGBLED-el. 1100 font mondjuk nem olyan keves erte, de az itthoni arnal iztosan jobb.. billentyuzetet ki lehet cserelni utolag magyarra, Badb0y kollegat keresd meg az ugyben, asszem o foglalkozik ilyenekkel is, ha jol remlik, olyan 10-12k huf a billcsere.
-
DV
senior tag
válasz
Milan24 #13887 üzenetére
A bal felso sarokban valaszd ki az orszagot es megnezheted a gepeket. Magyarorszagon meg nem lehet ugy rendelni, mint pl. Angliaban, hogy te allitod ossze a konfigod.
Azt nem tudom, hogy szallitanak-e kulfoldre, ha igen, akkor akar Ausztriabol is rendelhetsz olyan konfigot, amit te allitasz ossze. Irj egy e-mailt nekik.
Dell.huTomszy1
A gepedez valo (d620) NSS:Fixes and Enhancements
1. Fix for issue documented in Microsoft Knowledgebase article KB937930: You may be unable to switch between displays on a portable computer that is running Windows XP.2. Fix for issue documented in Microsoft Knowledgebase article KB934428: Hotfix for Windows XP that adds support for SDHC cards that have a capacity of more than 4 GB.
-
Kobe
veterán
válasz
Milan24 #13853 üzenetére
ugyanilyen hirdetésbe futott bele egy llető expreszen, őt egy majd 400 ezres imackel huzták le....hajrá hajrá, fuss csak neki ha bukni akarsz több 100 ezret.
(miután elutaltad a gép árát, a cég vámolásra kérni fog még 450 eurót, amit egy jofej alkalmazottal le tudsz alkudni 2-300 euróra.....ami eun belül érdekes, mert nincs vám, s ha volna sem lenne alku tárgya.....aztán illető ir majd egy levelet, hogy a főnöke mégse ment bele a kedvezménybe, kéne a teljes összeg, a 450 euro pluszba, anélkül nem tudnak szállitani. ekkor persze már kilábalnál inkább a bizniszből és visszakéred a pénzed. Amit nem kapsz vissza......megéri?)
mellesleg .tk s webshop amit 2 perc alatt össze lehet dobni, a tököm utalna bármilyen pénzt
-
asadasad22
őstag
válasz
Milan24 #13848 üzenetére
a hivatalos dell oldalrol, afa es mindenfele haszon nelkul kerulne ez a konfig inkabb olyan 1550 euroba.
sztem: jobbik eseten lopott a cucc (a hivatalos tamogatasrol es garanciarol termeszetesen ebben az esetben is lemondhatsz), rosszabbik esetben elore varjak az utalast, utana pedig soha tobbet nem hallasz feloluk.
en semelyik esetben sem javaslom a dolgot, ha ki akarsz baszni 550 eurot az ablakon, akkor csak nyugodtan (de ezt mashogy is megteheted), ha pedig egy hasonlo kategorias laptop kell, inkabb gyujts meg hozza 2-3szor annyit.
kis google utan meg ezt talaltam: [link]
ritka naivnak es keves tapasztalatunak kell lennie valakinek ahhoz, hogy egy ilyennek bedoljon. -
asadasad22
őstag
válasz
Milan24 #13351 üzenetére
"mindenhol 320k, az RGB LED Full HD kijelzős, 4670-es p8700-as gép"
nem mintha kulonosebben erdekelne de egyet tudsz mutatni? en eddig csak wled-eseket lattam itthon ezen kivul.
egyebkent tenyleg a pofatlansag netovabbja ami itt megy. ez hogy ennyiert ki merik irni, jol jellemzi h itthon mennyire hulyenek nezik az embert sok helyen (es sokszor nem ok nelkul, mert meg igy is megveszik)
-
medvegy
aktív tag
-
asadasad22
őstag
válasz
Milan24 #13142 üzenetére
ja, ugy mar mas
nezegettem mar parszor a BIOS-t, de ilyet sztem biztosan nem lehet beallitani, az ilyen dolgok beallitasat nem szoktak a felhasznalora bizni, eleg veszelyes jatek lenne azoknak akik nem ertenek hozza.. es nyilvan onnan indulnak ki, h nem ert hozza az ember
-
asadasad22
őstag
válasz
Milan24 #13131 üzenetére
sima hasznalat (netezgetes, ilyesmi) kozben nalam elegge halk atlagban, a legtobbszor csak egy nagyon halk porgest hallok, meg az is lehet hogy ilyenkor a proci huto nem is porog, csak a vinyo, mert annyira halk a hang. neha 40 fok kornyeken bekapcsol egy csendben mar kicsit hallhato zaj, de sokszor gyosan vissza is megy 30 fok kornyekere es kikapcsol.
-
Rocko007
aktív tag
válasz
Milan24 #13004 üzenetére
Szia!
1. hűtés: Jól működik, ajánlott hűtőpaddal használni, hogy ne hangoskodjon a ventije. Az alján van e legfontosabb légbeömlők, alátámasztva sokat javíthatsz a hatékonyságán. Én egy CoolerMaster Notepal U2-t használok, 6-7e Ft körül mozog és a ventiket a padon oda rakod, ahova szeretnéd, igaz nincs rajta hub, de lehet rá barkácsolni. A paddal, aktív ventillátorral 60 fok fölé nem megy a vga, a proci 50-52 fok körül megáll. Elég hamar bekapcsol, 40 fok körül, de alig hallható. HD alatt se hangosodik fel nálam.
2. Kijelző: Nekem 15,6"-os WLED-es Full HD kijelzőm van. Kontrasztos, éles kép, nagy fényerő, jó minőség. Ha van rá pénzed, akkor az RGB LED-es panellal vedd, mert az 16"-os panel és a színhűsége láthatóan jobb a Wledesnél. Nagyon jó a beépített hangrendszer, kellemes "házimozira" alkalmas notesz.
3. Játékok: 720p-ben játszok, magas grafikával: Shift, Bioshock, Wolfenstein, Red Alert 3-mal. Több játékot nem néztem, de ebben a felbontásban 30-50 FPS körül muzsikál
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -50% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -55% i5-1145G7 32/512 Iris Xe FHD
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Asus TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe gar
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest