Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple Watch
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
Tudom, hogy nevetségesen hangzik
,de most megint többször produkálni tudtam a jelenséget. Sőt, amikor a fotelhez tartozó kis lábtartót rakosgattam hozzáért egy pillanatra az asztal (amin a notebook van) lábához, akkor ahol hozzáért egy picit szikrázott és akkor is villant egyet a kép. Az asztal lábai fémek és a fotel, lábtartó alja szintén.
A padló beton és azon szőnyeg. Megnéztem sima székkel és semmi.
Másik érdekesség, átcseréltem a ruhám és azóta nincs villanás.
Ez csak statikus áram jelenség lehet a műszálak miatt a ruhám és a fotel anyaga között. 
Viszont nem szeretném, hogy meghibásodjon valamelyik eszközöm. A neten sokan panaszkodnak a "magnet lid sensor" érzékenységére, de nem lehet kikapcsolni, alaplapra van forrasztva. Miért nem lehet letiltani? Amiatt is jó lenne, mert ha lecsukom a kijelzőt, akkor gép restartnál addig nem indul újra, amíg fel nem hajtom... -
törölt tag
Szerintem ha kíváncsi vagy, akkor keresgélj a neten!
Nekem személy szerint még nem volt szükségem ilyen hosszú futtatásra saját gépen, csak kollégák panaszait olvastam, amikor épp nem úgy sikerült a sleep, ahogy elképzelték és ment a kukába a komplett session, amiben dolgoztak...
De mindegy, nem akarlak győzködni, higgy amit akarsz. -
törölt tag
Bocs, de az, hogy TE nem láttál ilyesmit, az csak annyit jelent, hogy nem voltál olyan munkahelyen, ahol mondjuk fél napig tart megnyitogatni egy komplett projekt összes szükséges állományát. Szerintem ezen a fórumon is, meg néhány más, főként fejlesztői fórumon is találkozhatsz ilyen emberekkel - ahogy szerintem olyat se láttál még, hogy laptopon kell futtatni valami szart, ami szó szerint napokig fut.
Nem hinném, hogy az én hibám, ha te keveset láttál a világból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hardcore café
- Bittorrent topik
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- További aktív témák...
- Eladó Dell Inspiron 15 3520 laptop Újszerű állapot, garanciával!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729x - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax STORM Black Adata 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
,de most megint többször produkálni tudtam a jelenséget. Sőt, amikor a fotelhez tartozó kis lábtartót rakosgattam hozzáért egy pillanatra az asztal (amin a notebook van) lábához, akkor ahol hozzáért egy picit szikrázott és akkor is villant egyet a kép. Az asztal lábai fémek és a fotel, lábtartó alja szintén.
Ez csak statikus áram jelenség lehet a műszálak miatt a ruhám és a fotel anyaga között.