- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kisherceg85
tag
válasz
lamazonia #58405 üzenetére
Hát nem tudom, lehet én vagyok igénytelen, de nekem ez a Dell 7567 így elsőre bejön. Számomra elég masszív a felépítése, ahhoz képpest hogy műanyag. Plusz nem is buta gép. Persze van szebb jobb, de ez mindig így van. Én ennyi pénzt nem utalok sehova látatlanba, inkább megvettem a Laptopszalonban.
-
somasz
Topikgazda
válasz
lamazonia #57587 üzenetére
Azt remélem pótolták, mert az fogja oda az nvidia chiphez a heatsinket.
Ha nem rendeltek hozzá alkatrészt a C-ben, akkor hívhatod őket, nem kell várni. Mit veszíthetsz?
Kifutó széria egyébként, nem csodálnám, ha lassan érkezne hozzá bármi. Azt furcsálom, hogy be kellett vinned.
-
-
-
kardkovacsi
senior tag
válasz
lamazonia #55572 üzenetére
https://blog.jetbrains.com/idea/2015/07/intellij-idea-15-eap-comes-with-true-hidpi-support-for-windows-and-linux/
Van rá support de csak 200%. Bár az UHD pont az ha az FHD-t 100%-on használtad. -
kardkovacsi
senior tag
válasz
lamazonia #55551 üzenetére
Nekem UHD kijelzős Precisionöm van. Olvasd el a Precision topicban amit írtam (van több írás is).
Annyit tennék hozzá, hogy így két hónap után újra az UHD-t választanám a leírt problémák ellenére.
Pont a kellett elővennem a régi 6520-as Letitude-öm és annyira szánalmasan nézett ki a kijelzője az UHD után. Olyan volt az egész mintha egy kiégett DSLR fotót néznék aminek maxra tolták a fényerejét.
Alapvetően más a technológia a TN panel meg az IGZO UHD között. Utóbbiban sokkal kisebb a pixel mérete (ezért is fér el ennyi) ezért az elején szokatlan de ahogy egyre többet használom egyre jobban szeretem.
Ami programokat illeti ez szerintem nem gáz. Windows 10-el kell használni. Nekem 200%-ra van állítva a scaling és néhány régi program kivételével minden jól működik. Illetve a sz@r Javás desktop appok mert az Oracle béna, hogy kijavítsa a hibát. -
Kari1
aktív tag
válasz
lamazonia #29873 üzenetére
Jah ok, csak azt hittem hogy az is kevés.
SSD: tesztek alapján elég jól bírja a 830 az írást pl.
Vagy másik megoldás hogy veszel egy hdd caddy-t és dvd meghajtó helyére beteszel egy másik hdd/ssd (amit nem sajnálsz) és az olyan dolgokat amik jobban nyúzzák a meghajtót onnan futtatod (oda írsz).
-
mghltm
addikt
válasz
lamazonia #29868 üzenetére
Ezt így be tudom építeni a gépembe? - igen
"Lötyögni" fog? - nem
vagy hogy kell majd elképzelnem? - 2 csavart kell kitekerni a gep aljan majd a keretbol kiszedni a hdd-t, a hdd helyere megy az ssd.
nagyon jo geped van, az ssd-vel olyan erzesed lesz, hogy soha nem akarod eladni
-
BigBlackDog
veterán
válasz
lamazonia #27747 üzenetére
Nálam is hasonló a jelenség a touchpad-stickpoint-bill kombóval. Szvsz ez ilyen, bármelyiket használod blokkolja a kommunikációs csatornát (usb?), a másik kettő nem tud forgalmazni adatot. Tudom, én sem ezt várnám el egy ilyen kategóriás géptől. De külső egérrel nincs gond szerencsére.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1370P 16/512 FHD+ IRIS Xe
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD IPS Touch , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11 ( olvasd végig )
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET!
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest