- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kisherceg85
tag
válasz
lamazonia #58405 üzenetére
Hát nem tudom, lehet én vagyok igénytelen, de nekem ez a Dell 7567 így elsőre bejön. Számomra elég masszív a felépítése, ahhoz képpest hogy műanyag. Plusz nem is buta gép. Persze van szebb jobb, de ez mindig így van. Én ennyi pénzt nem utalok sehova látatlanba, inkább megvettem a Laptopszalonban.
-
somasz
addikt
válasz
lamazonia #57587 üzenetére
Azt remélem pótolták, mert az fogja oda az nvidia chiphez a heatsinket.
Ha nem rendeltek hozzá alkatrészt a C-ben, akkor hívhatod őket, nem kell várni. Mit veszíthetsz?
Kifutó széria egyébként, nem csodálnám, ha lassan érkezne hozzá bármi. Azt furcsálom, hogy be kellett vinned.
-
-
-
kardkovacsi
senior tag
válasz
lamazonia #55572 üzenetére
https://blog.jetbrains.com/idea/2015/07/intellij-idea-15-eap-comes-with-true-hidpi-support-for-windows-and-linux/
Van rá support de csak 200%. Bár az UHD pont az ha az FHD-t 100%-on használtad. -
kardkovacsi
senior tag
válasz
lamazonia #55551 üzenetére
Nekem UHD kijelzős Precisionöm van. Olvasd el a Precision topicban amit írtam (van több írás is).
Annyit tennék hozzá, hogy így két hónap után újra az UHD-t választanám a leírt problémák ellenére.
Pont a kellett elővennem a régi 6520-as Letitude-öm és annyira szánalmasan nézett ki a kijelzője az UHD után. Olyan volt az egész mintha egy kiégett DSLR fotót néznék aminek maxra tolták a fényerejét.
Alapvetően más a technológia a TN panel meg az IGZO UHD között. Utóbbiban sokkal kisebb a pixel mérete (ezért is fér el ennyi) ezért az elején szokatlan de ahogy egyre többet használom egyre jobban szeretem.
Ami programokat illeti ez szerintem nem gáz. Windows 10-el kell használni. Nekem 200%-ra van állítva a scaling és néhány régi program kivételével minden jól működik. Illetve a sz@r Javás desktop appok mert az Oracle béna, hogy kijavítsa a hibát. -
Kari1
aktív tag
válasz
lamazonia #29873 üzenetére
Jah ok, csak azt hittem hogy az is kevés.
SSD: tesztek alapján elég jól bírja a 830 az írást pl.
Vagy másik megoldás hogy veszel egy hdd caddy-t és dvd meghajtó helyére beteszel egy másik hdd/ssd (amit nem sajnálsz) és az olyan dolgokat amik jobban nyúzzák a meghajtót onnan futtatod (oda írsz).
-
mghltm
addikt
válasz
lamazonia #29868 üzenetére
Ezt így be tudom építeni a gépembe? - igen
"Lötyögni" fog? - nem
vagy hogy kell majd elképzelnem? - 2 csavart kell kitekerni a gep aljan majd a keretbol kiszedni a hdd-t, a hdd helyere megy az ssd.
nagyon jo geped van, az ssd-vel olyan erzesed lesz, hogy soha nem akarod eladni
-
BigBlackDog
veterán
válasz
lamazonia #27747 üzenetére
Nálam is hasonló a jelenség a touchpad-stickpoint-bill kombóval. Szvsz ez ilyen, bármelyiket használod blokkolja a kommunikációs csatornát (usb?), a másik kettő nem tud forgalmazni adatot. Tudom, én sem ezt várnám el egy ilyen kategóriás géptől. De külső egérrel nincs gond szerencsére.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba áron dobozos új GIGABYTE /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS
- MSI Vector GP76 16 Gamer Tervező Laptop -60% BRUTÁL i7-12700H 16/1TB RTX 3070Ti 8GB FHD 360Hz !!!
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% Bivaly i7-13700H 14Mag 16GB/1TB RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest