- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A wifi-re vonatkozó beállítás nálam sincs ott ahol keresed.
Az eszközkezelőben az adapter beállításoknál vannak.
De nem az lesz a gond, nálam is ledobál néha, a routernek van egy beállítása hogy hány másodpercenként osszon ki egy új IP-címet, én ezt maximumra állítottam, de így is ledobál naponta 1-2x. Biztos van még más beállítás is amivel lehetne finomítani, de nem foglalkozom vele.
A 8850 még a 7730-ban is túlmelegszik, pedig annak 3x akkora hűtése van mint a tiednek.
Nem ott kell állítani amit szeretnél. A throttlestop programnak nézz utána! -
-
Immy
őstag
Drivereket frissítsd.
Azért a szolgáltatói routerektől ne várjál acélos sebességet
Nézd meg a router logokat hátha van benne valami.
Ebbe a topikba nézz szét: https://prohardver.hu/tema/wlan_wifi_vezetek_nelkuli_halozat_kerdesek_es_valaszok/friss.html -
Jaosti1984
csendes tag
Szervusz!
Természetesen meg lehet, én egy informatikai és rendezvénytechnikai cégnél dolgozom, ezen keresztül van lehetőségem konfigurációt kérni, az ár még kérdéses, lehet hogy szarabbul jövök ki mintha egy valamilyen kész konfigot veszek, de majd meglátjuk.
Ha érdekel konfiguráció téged is akkor irj priviben, hogy mit szeretnél és én megérdeklődöm hogy mennyibe lenne.Üdv!
-
tkazmer
addikt
Áhhh, ez a baj az isnpironokkal, h nagyon alap kiszerelésben adják őket...pl nem földelt a táp...elvben egy kategóriájúaknak kellene lenniük a thinpad r ekkel, de azért minőség és hozzáadott érték szempontjából alattuk vannak..más kérdés, h a hardverösszeállítás nagyságrendekkel jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5480, 14" FHD, I5-6440HQ CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Lenovo Thinkpad L560 & L570 T440P T540p T430, T420 T410 eredeti akkuk
- Asus TUF Gaming A14 FA401WU - 14" 2.5K 165Hz - Ryzen AI 9 HX 370 - 16GB - 1TB - RTX 4050 - 3 év gari
- ÚJ Asus TUF - R5 7535HS, RTX 3050 és 16gb D5, 144Hz + 2 év GARANCIA
- Dell Latitude 9410 i7 / 15GB RAM / 512GB SSD 2in1 érintőkijekző Profi gép, kedvező áron!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (2) (ELKELT)
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest