- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
nokiauser
aktív tag
válasz
andrisbandi #75693 üzenetére
Így nekem is sikerült, köszönöm szépen!
-
traktorgumi
aktív tag
válasz
andrisbandi #75682 üzenetére
Most látom amit írtál. Megnéztem én is hogy milyen állapotban van az aksim, de nem értem....
hwinfo szerinte : 29.5% a kopás [kép]
dell power manager: 100% [kép]Az tény hogy a gép 4éves és érzem hogy gyorsabban merül mint régen, de érdemes cserélni?
Ha igen akkor külföldről vagy itthon?
ez a pontos típusa: [kép]
(dell xps 7590)A másik kérdésem hogy 1 hónapja kérdeztem hogy a szar 1650 killer wifi kártyát mire cseréjem.
Akkor ax200 vagy az ax210 mondtátok, de van 211 is
Az ár mindegymelyiket? [link]
-
válasz
andrisbandi #75728 üzenetére
Nem tudom, én az ilyet már cserélni szoktam mikor a kis tartófül eltörik, a videóban ez azért kókányolás, még ha olcsóbb is.
az azért fog mozogni még így is.
-
Beecy
tag
válasz
andrisbandi #75721 üzenetére
Szia! Sajnos egyik módszer sem működött! Továbbra is hibát jelez.
-
DonThomasino
veterán
válasz
andrisbandi #75703 üzenetére
Köszi ezt én is néztem, bár nem tudom mennyire hivatalos... ?
Ilyen jellegű leírást sehol máshol nem találtam.Akkor ezek szerint:
WD19S
3 Displays Supported:
3840 x 2160 at 60 Hz (Single)
2560 x 1440 at 60 Hz (Dual)
1920 x 1080 at 60 Hz (Triple)WD19DCS
3 Displays Supported:
5120 x 2880 at 60 Hz (Single)
3840 x 2160 (Triple)WD19TBS
4 Displays Supported:
7680 x 4320 at 60 Hz (Single)
2560 x 1440 at 60 Hz (Quad) -
nokiauser
aktív tag
válasz
andrisbandi #75693 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
5leteseN
senior tag
válasz
andrisbandi #75687 üzenetére
Latitude 3500 megy aksi nélkül.
-
tylerddd
veterán
válasz
andrisbandi #75687 üzenetére
Köszönöm, valamit próbálok majd!
-
tylerddd
veterán
válasz
andrisbandi #75685 üzenetére
Akármikor próbáltam, ugyanaddig jut. Másik töltőt is próbáltam, azzal is ez a helyzet.
-
Francia91
veterán
válasz
andrisbandi #75679 üzenetére
Igazából szerintem itthoni nettel nem fog érdemi különbséget észrevenni az AX200 és AX210 között. Nekem 2000-es netem volt (1000-es feltöltéssel), még ott sem volt kihasználva az AX200-as teljesen, a szolgáltató Wifi 6-os AX routert adott a nethez.
Azt választja, amelyik szimpatikusabb, ha meg csak egy ezressel drágább a 210-es, akkor azt érdemes -
traktorgumi
aktív tag
válasz
andrisbandi #75679 üzenetére
koszi!
Utolsó kérdésemTi honnan rendelitek az akkumulátort?
4 éves a gépem és nem szeretném megvárni amíg fel púposodik -
DonThomasino
veterán
válasz
andrisbandi #75671 üzenetére
Köszi.
Akkor ez alapján , simán jó a Wd15 ?
Vagy jobb a békesség és Wd19. -
Francia91
veterán
válasz
andrisbandi #75657 üzenetére
Olvastam még tegnap ezt a bejegyzést. Valamint most feltettem csak betallózva a drivert kicsomagolás után, és ugyanúgy felnyomta a MaxxAudio-t...
Jelenleg maradt az a megoldás, hogy az automatikus indításból töröltem a bejegyzést, és nem indul a rendszerrel, így minden hang rendben van.
-
moma
őstag
válasz
andrisbandi #75634 üzenetére
Úgy tűnik működik
. A method 3 nem csinált semmit, de a method 4 az segített
Nagyon nagyon nagyon köszönöm
sokszor frusztráló volt állandóan menedzselni, hogy legyen konnektor. (ahogy hasonlítgattam össze mintha még így is lenne egy pici sebesség különbség amit akkor látok, ha pl egy gmailben váltogatok az inbox és updares email tabok között, amikor aksival kell várni egy picit amire behozza, kábellel kb azonnal. De ez már nem érdekel
mert tök használható most a rendszer)
Amúgy kicsit utána olvasva van ahol inkább a ThrottleStop-os megoldást javasolják csak nem annyira van indokolva, szóval főleg mivel az általad linkelt cikkben erre nagyon azt mondják, hogy óvatosan, így maradtam a method 4 nál.
Amúgy azt is nézegettem, hogy bár a Dell Command nem javasol semmilyen driver updatet, de online support oldalon, van 25 intel driver kritikus vagy recommanded státuszban és abba vannak ilyenek is:
Intel-Dynamic-Tuning-Driver
Intel-Integrated-Sensor-Solution-Driver
Intel-Processor-Power-Management-Utility
amik akár kapcsolódhatnak. Szóval lehet ha ezzel neki állnák kísérletezni, akkor segítene nem tudom, mert amikor új volt nem volt ez a gond, szóval valami közben csesződött el szoftveresen. Ha egyszer újra isntallálom lehet játszok majd ezekkel, de most nem merek semmit változtatniKöszi még egyszer
Amúgy neked is volt ez a gond?(a xiaomi töltőt majd holnap, ha otthon leszek kipróbálom
mert most meg az van, hogyha nem vagyok otthon, akkor azt nem hozom, hanem a laptop töltővel töltöm a telót)
-
5leteseN
senior tag
válasz
andrisbandi #75624 üzenetére
Egész jó érték!
Nem az aksin fog múlni az eladás!
Sok sikert! -
5leteseN
senior tag
válasz
andrisbandi #75622 üzenetére
Szerintem a HWiFO akkuállapot részénél lévő Kopásszint(nevezzük most inkább a helyesebb Kapacitás veszteség-nek) viszonylag jól és hitelesen mutatja az akkumulátor aktuális kapacitás állapotot(nem a pillanatnyi feltöltöttséget). Mint minden ilyen programnál lehetnek kisebb bakik, valószínűleg "nem kedvelt típusok", de én jónak találom.
Eladásnál pedig szerencsésebbnek gondolom, ha nem a veszteséget adnám meg, hanem a meglévő akku-kapacitást!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest