- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DonThomasino #75727 üzenetére
Ideje lenne észbe vésnie az embereknek, hogy NEM INDUL ÚJRA a garancia, mégha az egész egységet is cserélik. Nem sok logika lenne benne, és a gyártó is beszarna örömében
Az eredeti egység gariját viszi tovább! -
pohár
félisten
válasz
DonThomasino #75725 üzenetére
jelentsd le a központi számon (06-80-016-157), ha garis még, küldi hozzád a cseredarabot a dokkolóból
-
válasz
DonThomasino #75709 üzenetére
Legalább kettő 4K@60Hz, mert én WD16 óta annyival használom (most talán WD22 van). Kettő Displayport porton ha ez számít. De a notebook procinak (illetve a GPU-nak inkább) is támogatnia kell.
-
pohár
félisten
válasz
DonThomasino #75704 üzenetére
itt egy DELL-es táblázat, Google 3. találat...
-
andrisbandi
őstag
válasz
DonThomasino #75696 üzenetére
bhphotovideo Comparing Dell
Most találtam; táblázatos összehasonlítást tud.
-
hotkar
senior tag
válasz
DonThomasino #75696 üzenetére
Az "S" - úgy tudom - a Simplified rövidítése. A WD19 és 19S között az az egyik különbség, hogy a WD19S-ben nincs audio kimenet. A többit nem tudom.
-
gaborbol
őstag
válasz
DonThomasino #75674 üzenetére
Nem csak te
Par hete nekem is kellett egy, egy otthonrol dolgozo hazasparnak. A csajnak egy regebbi XPS laptopja van a ferjenek meg egy HP elitebook. Ez talan a legjobb Dell tablazat amit talaltam a dokkolokkal kapcsolatban: [link]
-
válasz
DonThomasino #75674 üzenetére
Többek között a 22es frissebb, már thunderbolt4-es dokkoló.
-
válasz
DonThomasino #75672 üzenetére
A további kompatibilitás végett én a 19-re mennék.
-
andrisbandi
őstag
válasz
DonThomasino #75670 üzenetére
Találtam pár leírást.
Can the WD15 docking station charge a laptop?
Dell WD15 docking station can be purchased in 2 configurations - with 130 W or 180 W power adapter. See the table below to understand how much power can the WD15 docking station provide through the USB-C cable to charge compatible laptops.
- A dokkoló vissza tart némi dzsúszt. Úgy értettem később csatlakoztatható eszközök miatt.A vas leírása szerint ez elég.
A nagy titkot is megpróbáltam megfejteni; mitől függ hogy egy dokkoló kompatibilis.
A megoldás: "DisplayPort"Dell Docking Station WD15
User GuideEz a laptop tudja.
Latitude 7440
Setup and Specifications -
válasz
DonThomasino #75668 üzenetére
Azért nem szerepel mert nagyon régi a WD15, már a WD19esek első sorozatai is kifutóban vannak. Ettől függetlenül mivel USB-C-s szerintem működne vele csak kérdés a WD15 130W-os tápja elég-e neki. Valószínű nem.
-
andrisbandi
őstag
válasz
DonThomasino #75666 üzenetére
How to Charge Your Laptop With USB-C: Your Questions Answered
https://www.pcmag.com/how-to/how-to-charge-your-laptop-with-usb-c-your-questions-answered
Ez úgy meséli, ha a laptop AC adapterén van USB Type C kimenet,
akkor venni fogja a töltést más forrásból is.Nemrég volt róla szó; elvileg ha a laptop gyárilag tud töltést fogadni usb-c-n, akkor szinte biztosan más forrásból is fogadja cén át a delejt. Egyéb márka hálózati adatpere, pl telóé, vagy power bank, stb.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
DonThomasino #75215 üzenetére
Aliról van rá fillérekért PD átalakító, ami valószínűleg nem csak egy átvezetékelés, hanem egy PD elektronika. Én inkább ebbe az irányba mennék, és pont 65W-ot tud, mint a linkelt töltő.
-
hotkar
senior tag
válasz
DonThomasino #75192 üzenetére
Meg találtam egy ilyet is.
-
hotkar
senior tag
válasz
DonThomasino #75194 üzenetére
A WD19S - amellett hogy Thunderboltos - rendelkezik a régi tápcsatival is, én pl. egy 12 évvel ezelőtti 135W-os Dell táppal használom.
Így a Thunderbolt csatlakozó megmarad annak, amire való - gyors kommunikációra + még a gépemet is tölti. -
válasz
DonThomasino #75194 üzenetére
Úgy érted régi fajta kerek töltő csatlakozós tápegységre usb-c átalakító fej? Nem, nincs tudtommal, nem is javasolnám.
-
válasz
DonThomasino #75192 üzenetére
Hát félek az nem lesz...
Dell Dock WD19/WD19S.
Dell Performance Dock WD19DC/WD19DCS.
Dell Thunderbolt Dock WD19TB/WD19TBS.
The WD19 is available with three connectivity options: USB-C on the WD19, dual USB-C on the WD19DC, and Thunderbolt 3 on the WD19TB
Az S verziókban pedig már nincs jack. -
válasz
DonThomasino #75190 üzenetére
Általában csatlakozó és tápegység méretben térnek el. Pl. Thunderboltos vagy nem.
-
gaborbol
őstag
válasz
DonThomasino #75123 üzenetére
Mind a ketto csatlakoztatva egyszerre akkor KVM lesz a megoldas
-
gaborbol
őstag
válasz
DonThomasino #75113 üzenetére
Mi a pontos tipusa a dokkolonak es hany wattos a toltoje?
-
gaborbol
őstag
válasz
DonThomasino #75094 üzenetére
Soha nem probaltam, de szerintem mennie kene a PowerShare reven, max a dokkolo tapegysege felezodik vagy valamilyen aranyban osztozik. Lesz-e abbol gond, hogy mind a ket laptop hozza akar esetleg fermi majd a dokkolon levo eszkozhoz az is egy kerdes.
-
válasz
DonThomasino #75099 üzenetére
Minden up-to-date.
-
azbest
félisten
válasz
DonThomasino #75060 üzenetére
70 foknál elegendő problémát keresni. Sebességteszt alatt akár fölé is mehet.
-
válasz
DonThomasino #75062 üzenetére
komolyabban nem sztem. Nagyobb adatmozgásnál igye az is dolgozik, de a nagyobb adatmozgás alapból dolgoztatja az ssd-t.
-
válasz
DonThomasino #75060 üzenetére
Ha dolgozik is, akkor teljesen. A régi samu 850-esem ha nagyon meggyötörtem+nem volt alatta a bekapcsolt notihűtő, volt, hogy kilőtte a hővédelem
-
válasz
DonThomasino #75046 üzenetére
Dell esetében cserélheted őket, de óvatosan, ne sérüljön-törjön semmi!
-
válasz
DonThomasino #75046 üzenetére
SSD és RAM általában CRU (customer replacable unit), azaz ügyfél által cserélhető.
Értelemszerűen ha a cserélt darabok hibásodnak meg akkor ne hívd a Dell szervizt. -
válasz
DonThomasino #74990 üzenetére
Erről nem tudok mondani semmit. Elviekben kéne legyen arra is. A Dell support oldal ha ír rá garit, akkor van, annyi amennyit ír.
-
válasz
DonThomasino #74988 üzenetére
Felújított vagy "selejtezett", főleg cégektől.
-
válasz
DonThomasino #74985 üzenetére
Számla szerint.
-
pohár
félisten
válasz
DonThomasino #74985 üzenetére
ha magyar beszerzés, ott a 3 év a minimum, nem tudjuk kevesebbel rendelni sem a gyártótól
nyugatabbra tőlünk mehet 1, vagy 2 év garival is, ha úgy szeretné a disztri
-
válasz
DonThomasino #74982 üzenetére
Általában igen.
-
soldi3r
veterán
válasz
DonThomasino #70617 üzenetére
Szoftveresen ennek valószínüleg nincs gondja. Valami esetleg a kábellel, routerrel?
-
válasz
DonThomasino #70624 üzenetére
Pü ment
-
válasz
DonThomasino #70622 üzenetére
De a jobb alsó sarokban, vagy egy földgömb van, vagy egy monitor ikon kábell-lal, vagy ez piros x vagy sárga háromszögben felkiáltójel. Live linux-al tesztelted?
Az a kaspersky adapter, azt te tetted fel?
esestleg a kaspersky vírusírtó vagy tűzfal nem tiltja a kimenő kapcsolatokat? azok nélkül megy? -
válasz
DonThomasino #70617 üzenetére
amiket te linkeltél az xp és 32bit. most mi van rajta? Win10 64bit? HA igen akkor a win7 64bit oprendszert válaszd ki, azzal menni ekell, sok 6500-át telepítettem már (Bár az is igaz, hogy ahogy én emlékszem a lan driver az magától ment. Mikor bedugod a kábelt, mit ír a jobb alsó sarokban az óra mellett?
-
válasz
DonThomasino #70611 üzenetére
Ha letöltötted a win7 drivert figyelve a 32/64 bitre, és nem megy, akkor nézd meg, hogy pl a biosban nincs-e letiltva. Esetleg dobhatnál be képet az eszközkezelő hálózat részéről is. Meg meg lehetne próbálni live linux alatt. Windows szolgáltatások résznél fut aminek kell?
-
soldi3r
veterán
válasz
DonThomasino #70609 üzenetére
A W10-ben nincs benne egy ilyen regi gepnek a drivere? Milyen kartya van benne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xbox Classic / Xbox 360
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- PlayStation 5
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Revolut
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged