- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
eastsider
nagyúr
-
fps8
senior tag
válasz
soldi3r #33425 üzenetére
Lehet hogy nekem nem világos minden, de valahol szerintem félreértjük egymást.
A hangszóróval megy rendesen, azzal nincsen semmi baj. Ellenben azóta amióta benne volt a csatlakozó a gyári beépített egységének csak a jobb oldal szól. A gépet nem szedem szét, mert még 4 év gari van rá -
fps8
senior tag
válasz
soldi3r #33421 üzenetére
A csatlakozónak 2 gumi elválasztása van. Azért 1.0 mert ez egy ilyen akkus utcai hordozható láda, 2db hangszóróval. Az a 2 hangszóró viszont egybe van építve, ezért gondolom mono.
Így néz ki -
premete
veterán
válasz
soldi3r #33362 üzenetére
Jobban jársz, ha felhívod a supportot, és elmondod, hogy a Dell Diag azt írta, az akkut cserélni kell, és piros az akkujelzés windowsban. Előfordul olyan, hogy az akku 20%-okat esik egyik pillanatról a másikra. ha felajánlják, hogy futárral küldenek egyet, fogadd el; az eredeti akku sorozatszáma legyen kéznél, amikor hívod őket.
-
Chaser
legenda
válasz
soldi3r #33336 üzenetére
Aidaban, nem láttam, biosig még nem jutottam.
tobias40: Áltban 1-2 munkanap alatt kész a gép bejelentéstől. Én úgy tudom NBD-t nem lehet venni, olyat lehet csinálni, hogy veszel +1év NBD-t és az kiváltja az addigi szervizgart is. Persze NBD-s gépet is beviheted a szervizbe, ugyanolyan gyorsan elkészül. Persze ahhoz nem árt értelmes szerviz közelében lakni, pl humansoft.
-
Chaser
legenda
válasz
soldi3r #33332 üzenetére
Az a vicc, hogy az ssd úgy került nemrég a 4310-be, hogy TP rendszer volt rajta. Legyalultam, ráhúztam a dell drivereket és sehol semmi gond. Most is ugyanezt csináltam csak hdd-vel, de valahogy nem jött össze...w7 elég jól tolerálja az ilyeneket.
BT-t hogy tudom meg, hogy van-e? Ikont nem látok neki, telepíteném de leáll. Wifi kapcsoló csak wifit nyomja ki. Eszközkezelőben nincs ismeretlen cucc. Esetleg wifi+BT modul lenne benne? talán dell 1520 benne a wifi, nem tudom most nem arról a gépről vagyok. -
mghltm
addikt
válasz
soldi3r #33223 üzenetére
ha debreceni/kornyekbeli vagy, nekem lenne mivel kiprobalni
koszonom a valaszokat, ugy tunik mindenki maskepp tudja es senki nem biztos benne, pont mint en. kollegam vett egy aranylag komoly e6430-at ( i7q, quadro, 16gb ram, hd+ ) de abban meg sem moccant a samsung msata ssd.
-
tobias40
veterán
válasz
soldi3r #33062 üzenetére
De én nem másolatot szeretnék csinálni a jelenlegi állapotomról hanem telepíthető változatot ami a gépem vinyójáról telepíthető,mint amikor így adják ki a gépet előre telepített win-el!
Vagy erre képes az acronis?
Eddig még csak egyik vinyóról másoltam vele egy ssd-re,arra tökéletes volt!Tehát én azt szeretném ami desolator kollégánál adott!
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
válasz
soldi3r #32778 üzenetére
Amiatt nem állhatsz el, ISO szerint megvan határozva mi minősül garis pixelhibának. Ha neten veszed akkor persze elállhatsz 8 napig, megint más kérdés hogy saját ktsg-en vissza kell juttatni és a kiskernek 30 napja van visszaadni a pénzt.
Scale: Az első napokban ki szokott ugrani ha valamelyik defektes, utána már kicsi az esélye.
-
KMT
addikt
-
somasz
addikt
válasz
soldi3r #32504 üzenetére
M6600/6700 nem rossz.
Alienware m15x/m17x r2 is jó lehet, mxm3.0b videókártya foglalatba a legerősebb kártyákat is be lehet tenni. Árban annyira nem vészesek szerintem, viszont igaz, hogy brutál vastagok és a garanciás példány ritka mint a fehér holló.
Esetleg a frissebb 17-esek, de azok meg drágábbak.Csak alaplapot vagy kijelzőt ne kelljen cserélni bennük...
Ha a többi alkatrész legózása nem jelent problémát, jó vétel lehet. -
-
mghltm
addikt
válasz
soldi3r #32379 üzenetére
sajnos igazad van, a kepeken jol lathato az osszeszereles minosege. nem ertem a vga-t benne, ez valami eros uzleti gamer laptop lenne? aki melozni akar, precision-t vesz a quadro/firepro miatt. hianyolom rola az ec foglalat es talan meg az e-sata-t. valamilyen haswell alapu latitude lesz a kovetkezo gepem, kicsit tartok tole elso ranezesre...
-
-
MurdR
veterán
válasz
soldi3r #31561 üzenetére
Arra is van lehetoseg?
Mert ha igen, akkor eleg lenne egy 64es SSD a rendszernek, meg akkor benne maradhatna a 320-as, arra meg mennenek a filmek meg a kepekkiskaktusz eleg nyers a rendszer, szerintem nem nagyon lehet rajta ami fogja.
win7nel le lehet tolteni magyar nyelvet a rendszerhez amugy? mert angol, es kenyelmesebb lenne magyarul..
-
subidu
tag
válasz
soldi3r #31001 üzenetére
Jövő héten fel fogom hívni őket. Kötve hinném, hogy egy 400 ezer forint fölötti gépre rendelt garikiterjesztés, olyan nagy átb. lenne. Ha jól láttam a garinál, akkor on-site-ra változott a garanciám. Ha lesz időm, akkor felhívom őket és megkérdezem, hogyan működik ez náluk.
-
Ice&Lime
veterán
válasz
soldi3r #30861 üzenetére
persze hogy nem, de a tény attól még tény marad és igaz.
mert ha azt mondjuk, hogy valami nem hajlik, akkor az tényleg nem hajlik vagy két értelme van már ennek a kifejezésnek is, hogy hajlik valami és nem hajlik valami?...
nyilván nem a merevítő lemez hajlik, de az nem is látszik, mert a horpadós burkolat veszi körül. és szó sem volt arról, hogy a burkolat alatti váz az ami hajlik.(#30862) tiborandras: ezt én elfogadom és inkább jobbnak is találom, mint pl elitebookoknál, ahol a fémen maradandó horpadás keletkezhet, addig a rugalmas műanyag borítás visszanyeri eredeti állapotát, ez eddig teljesen oké, de ne mondjuk és jelentsük ki, hogy meg sem moccan és hogy nem hajlik a burkolat, amikor az tény.
-
SzaboZE
addikt
válasz
soldi3r #30518 üzenetére
Itthon is lehet a garit bővíteni/kiterjeszteni. Ugyanolyan NBD lesz, mintha azzal vetted volna. Az más kérdés, hogy megéri-e (nyilván üzleti gépeknél inkább, mint a home kategóráinál).
Szerk: most látom hogy TP gépnek az NBD-jére válaszoltál. Én a dell megoldását írtam le
-
-
subidu
tag
válasz
soldi3r #30518 üzenetére
Megrendeltem, megkérdeztem ahonnan rendeltem, hogy akkor fog-e működni(mysoft), azt a választ kaptam, hogy igen. 2-3 hét az átfutási idő. Tehát a dolog folyamatban van, azt mondták ugyanolyan NBD gar lesz, mint amilyen a dellnél van. Utánanéztek. Privátban elküldöm neked a levelüket.
-
oncsi
őstag
-
mghltm
addikt
-
Krystal_s
addikt
válasz
soldi3r #30135 üzenetére
Igen feltettem az egészet. szoftver+driver, 83Mb a telepítő.
Lehet a Routerben kéne állítani valamit, csak nem tudom mit, vagy a másik gépemmel vesznek össze ? Az is Wifit használ, de ott nem veszek észre semmi hibát.
Valahol pedig olvastam itt a fórumon, hogy másnál is volt ilyen, csak még nem találtam meg.premete: Értem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged