Új hozzászólás Aktív témák
-
slyowich
csendes tag
Sziasztok! Dell N5110es laptopom van és nagyon melegszik semmivel sem tudok rajta játszani. Kikapcsol magától kb 10 perc után. Hűtőm is van alatta de semmit sem ér. Valakinek valami megoldás?
-
slyowich
csendes tag
dell n5110 hez légyszi linkeljétek már el a 3 hálokartya drivert mert mar szetbasz az ideg hiaba telepitem nem akar mukodni koszike elore is
-
slyowich
csendes tag
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
-
slyowich
csendes tag
Senki nem tudja a választ?
Service Tag alapján 3 év Next Business Day garancia és 1 év Parts Only Warranty garanciám van. Most akkor melyik az igaz?
Segítségeteket előre is köszönöm! -
slyowich
csendes tag
Sziasztok!
Service Tag alapján 3 év Next Business Day garancia és 1 év Parts Only Warranty garanciám van. Most akkor melyik az igaz?
Segítségeteket előre is köszönöm! -
slyowich
csendes tag
Helló Mindenkinek!
Tudom hogy van olyan topic ahol a laptop hűtőkről van szó , de azért kérem itt a segítségeteket mert nekem konkrét válaszra lenne szükségem! Milyen laptop hűtőt ajánlotok ehhez a típushoz? Dell N5110 : [link]
Segítségetek előre is köszönöm!
Üdv : Krisztián
-
slyowich
csendes tag
Van iit valaki ilyenkor?
-
slyowich
csendes tag
Köszi a segítséget!
-
slyowich
csendes tag
Kedves reziscc!
Olvastam előző hozzászólásaidból , hogy te is egy új N5110-es tulajdonos vagy. Mennyire vagy vele megelégedve? Esetleg nem akarsz valami újabb gamet futtatni és leírni a tapasztalatokat?
-
slyowich
csendes tag
Sziasztok!
Én is a Dell N5110-es típusát néztem ki. Olvasgatok már róla egy ideje, többek közt itt is, jót rosszat egyaránt. Amire én kíváncsi voltam azt már tudom. Már csak annyi érdekelne hogy összességében szerintetek megéri-e vagy sem? Ha nem akkor nagyon megköszönném ha esetleg tudnátok vmit ajánlani helyette ebben az árkategóriában.
Itt a link "róla": [link]Válaszotokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged