- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
kecz
aktív tag
válasz
soldi3r #37053 üzenetére
Nem tettem fel. Most a legrégebbi inteles driver van fent egyedül amit csak fel tudtam tenni.
A "g only" wireless szabvány beállítása nem hozott sikert és a fixen kiosztott csatorna sem (1-est választottam, mert azt nem használta semmi).Azért jó lenne tudni, hogy most a laptopommal a router beállításaival vagy esetleg a szolgáltatóval van-e a gond, mert az internetes vásárlástól való elállásom lassan lekettyen.
-
kecz
aktív tag
válasz
soldi3r #37049 üzenetére
Tegnapelőtt elmentem egy kávézóba, hogy ott netezzek, ha már itthon nem jó és ott mikor csatlakozni akartam, nem volt jó a net. Router és modem újraindítása megoldottta. Tegnap haveréknál próbáltam újratelepíteni a gépet és az ő hálózatukat is kinyírtam. Elmondása szerint másfél éve nem kellett resetelni a routerüket. Miután letöröltem a wifi drivert és újraindítottam a gépet utána nem volt gond a wifivel. Gondolom a legfrissebb driver csinálta ezt. Amit az előbb itthon is sikerült reprodukálni, a másik laptopommal sem tudtam fellépni a hálózatra. Drivert megint visszaállítottam egy tavaly szeptemberire és megoldódott a probléma.
-
London26
tag
válasz
soldi3r #36931 üzenetére
Én 14'-es 1600x900 helyett már 15,6' ost vennék full HD-val. Filmnézéshez sztem jobb és többminden elfér a képen? Mondjuk ebben nem vagyok biztos, ezt csak laikusként mondom. Cipelhetőségben nem hinném, hogy nagy különbség lenne 1-2cm sztem nem oszt, nem szoroz.
Egyébként milyen egy 15.6 1920x1080 felbontással? Nem gúvad ki a szemed? -
gery2123
őstag
válasz
soldi3r #36001 üzenetére
ha broadcomos kartya van benne akkor azért lehet szívás a Linux alatt a wifivel. Illetve az 5420 valamiért nem az igazi. Teszteket olvasva se a leghalkabb jószág, pedig elég jó árban vannak 900p-s kijelzővel szerelt változatok már. Illetve a 6xxx és az 5xxx között azért van minőségbeli különbség is ha minden igaz.
Kijelző fontos hogy ne 768-as legyen mert 1680x1050 után a barátnőm 1280x800-as kijelzője maga a .... -
HaZse
őstag
válasz
soldi3r #35882 üzenetére
SMP aida64 szerint.
Eszköz neve: DELL HGKH025
60WH-s. DELL Extended
Bp-Szeged oda-vissza végignéztem 2 egész filmet és még volt benne 24% szufla.
moncsuh Ha olyan 5 évre tervezel notit, akkor oda érdemesebb egy tartósabb vasat nézned. És a játékot másodlagossá tenned. Én példáúl ezt úgy oldottam meg, hogy vettem egy EGPU-t az express card-ba és arra kötöttem egy mezei PC-s NVidia 660GTX-et, amit egy XBOX táppal hatok meg.
A játékélmény tökéletes, akár belső(HD), vagy külső(FHD) monitoron is.
Ez nekem egy jó kompromisszum. Ráadásúl egy egész cucc belefér egy fél hátizsákba.
-
tvamos
nagyúr
válasz
soldi3r #35783 üzenetére
Node, ha van otthon dobozos win7, akkor az upgrade tenyleg csak gombok!
Az meg rogton menne, mert ugye azt tamogatja a Dell! Nem? Nem tudom!
Sosem volt dobozos OS-em...(#35784) trassher válasza arpeen2 (#35756) üzenetére
Mar inkabb a masig veget hasznalom, de ugyan ez a velemenyem! -
cekkk
veterán
válasz
soldi3r #35588 üzenetére
9. kerület Páva utca.
Ha jó lenne a te fajta tápod természetesen kifizetném neked.(#35589) SzaboZE
intel centrino advanced-n 6200 agn wifi kártyám van, ehhez van driver, és működik is, de itt Pesten nem használom a wifit, mert olyan sok hálózat van a környéken, hogy nem lehet használni rendesen, otthon szülőknél működött tökéletesen. -
szabonagyur
félisten
válasz
soldi3r #35522 üzenetére
Most ne nekem osszátok azt észt mivel nem nekem van bajon vele. Ennyit írt a kolléga, én meg annyit írtam, hogy lehet van valami amihez kevés.
(B)A váltható grafikus rendszer konfigurálásánál a VLC-nél lakat van és nem tudom átállítani az AMD-s kártyára. A HD 4400-zal viszont a 3D-s full HD filmek szaggatnak a tv-n. Pedig a HDMI kábel minőségi. Csatolok egy képet is:(/B) -
TheProb
veterán
válasz
soldi3r #35225 üzenetére
Ne mond nekem azt, hogy szerinted egy 200ezres laptop arra való amiket most ide leírtál... netezésre, film nézésre a 120-140ezres kategória is bőven elég, azt is csak az vesz akinek kicsi a netbookok kijelzője...
5537 vagy 3537 tökéletes játékra, nem csak parasztvakítás a relatív erős vga, mint ahogy sirszevenap is modta, szépen mennek rajta a játékok. És itt nem magával az inspiron szériával volt a gond vagy a kifejezett modellekkel (legalábbis részemről), hanem az idióta intel idióta, useless supportjával (igaz a dell féle vga drivereket is fikázom, mert nekem totális használhatatlanok voltak). Kétségeim voltak mikor ati-s gépet ajánlottak nekem, sajnos beigazolódott.
-
-
VGYke
addikt
válasz
soldi3r #34609 üzenetére
Köszönöm válaszaitokat!
Úgy gondolom, a kályhától (kezdetektől) kellene elindulnom, mert laptop fronton CPU és VGA típusokban abszolút le vagyok maradva, nem értek hozzá. Illetve annyit talán CPU-ban, hogy az Intel CPU sorozatszámban az I(5,7)-után következő szám a proci generációt jelöli, tehát 4800MQ az 4.generáció, 3537U, az 3.generáció.
Szerintetek miben több/kevesebb egy I5-4200U CPU, az I7-3537U társánál?
Mivel több vagy kevesebb egy GeForce GT 750M VGA, a GeForce GT 720M 2GB kártyánál?
Asztali fronton otthon vagyok, laptop szinten nem, kérlek segítsetek.Dilemmám pl.:
Dell Inspiron 7537
acer Ultrabook Aspire V7-581G-73538G12akkSzerintetek?
-
Ice&Lime
veterán
válasz
soldi3r #34123 üzenetére
hálózatiról sem aktív a venti? vagy csak akksiról passzív?
most komolyan azt akarod mondani, hogy normális hűtésért egy vállalati drága gépnél külső programot kell használni, hogy megoldja a gdell helyett a munkát, a gépnél nem lehet beállítani vagy nincs a dellnek ilyen software-re?
a speedfan-nal meg nem akarnám véletlenül hazavágni a bios-t.
egy új üzleti gépnél?.....na most komolyan....
még viccnek is rossz, hogy alapjáraton nem megy a ventilátor, ez számomra elfogadhatatlan, ez nonszensz. -
somasz
addikt
válasz
soldi3r #33982 üzenetére
itt van ez a kép, a piros karikás a wwan, rá merőlegesen levő helyre rakta, ha jól látom mini mylar névre hallgat a hely.
-
mghltm
addikt
-
Roku
csendes tag
válasz
soldi3r #33958 üzenetére
A gondom az, hogy a konfig amit néztem ezért az árért, nem valami meggyőző... Úgy néztem, ahogy kéne, vagyis a 0-ról kezdve raktam össze egy asztali PC-t és ezért az árért egy VGA nélküli igp-s i5-ös asztali megoldás jött össze monitor nélkül... AMD nálam nem játszik, szóval nem tudom, mit lenne jobb...
-
Motaba78
addikt
válasz
soldi3r #33580 üzenetére
a dual boothoz kell valamit állítanom, vagy mehet simán a win7 az ubuntu mellé és ő megoldja magának ?
#33583 Petyus87
Radeon HD8730m vga van benne, eddig nem vettem észre, hogy valami morogna benne, de nem is volt olyan terhelésen, a holnapi nap előtt nem lesz lehetőségem leterhelni ha az még jó neked, mivel terhelted, hogy előjött a "morgás" ?, jelenleg ubuntu van rajt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged