Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MIUI / HyperOS topik
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- One mobilszolgáltatások
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
barnabasss
tag
Sziasztok.
Van egy dell n5110-es laptopom amiben van egy nvidia geforce gt 525m vidikártya meg egy integrált intel. Amikor játszok aidában megnézem és nem is használja az nvidiát. Játék telepítéskor is mindig az intelt veszi észre. Miért? Drivert kéne frissíteni? -
barnabasss
tag
válasz
molnarpeter #37327 üzenetére
Koszi majd ha hazaerek megnezegetem..
-
barnabasss
tag
Sziasztok!
Van egy dell inspiron n5110es notebookom (i7 2670qm nvidia gt525m 16gb ram) es olyan problemam volt hogy nagyon melegedett de megcsinaltattam kitakaritottak es egy szep hutot is vettem hozza.. 2hetig minden jatek laggmentesen (cod2 cod4 250fps-en) ment fixbe.. Majd a mai napon ismet eszre vettem hogy belelaggolgat igy percenkent codokba 100kornyekere ledobja az fpst majd vissza ugrik de akkor is laggol.. Valami beallitas vagy ilyesmi van erre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad P51S - Workstation- Quadro M520 VGA - 15.6"- Core I5 7300U
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Apple iPhone 16 Plus / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest