Új hozzászólás Aktív témák
-
Pöttön
őstag
válasz
szabonagyur #45044 üzenetére
Az e6410-ben nem első generációs i3 - i5 van?
Ha igen akkor az se tud hangot adni a hdmi-n nem? -
pixelblondie
senior tag
válasz
szabonagyur #45052 üzenetére
Akkor úgy tűnik szerencsém van ezzel a darabbal.
Köszi az infókat :-) -
pixelblondie
senior tag
válasz
szabonagyur #45049 üzenetére
Összvissz negyvenezerért vettem, pöpec állapotban van, én nem találkoztam semmi bajával, röccenés nélkül viszi amit kell, egyszerűen csak kíváncsi voltam, hogy lehet- e a későbbiekben upgradelni, ha akarnám.
Mit értesz azalatt, hogy bajos széria? És hogyhogy nálam nincsenek gondok?
-
pixelblondie
senior tag
válasz
szabonagyur #45047 üzenetére
Hát már lassan három éve ketyeg és nem főtt meg
folyamatosan monitorozva van, pasztázva, alatta meg egy cooler master notepal u3 pörög.
A videókártya részhez is van hozzáfűznivaló? -
Pöttön
őstag
válasz
szabonagyur #45042 üzenetére
Értem akkor gyüjtök még hozzá, és más lesz mert a dp, hdmi hang nekem nagyon fontos lenne.
-
oncsi
őstag
válasz
szabonagyur #45032 üzenetére
D630-ba keresek gyári új hűtőt. Kétcsöves NV135, höz. Valaki tud az ne hagya magában legyenszíves.
Természetesen nem új, de tökéletes is megfelel. Az enyém valószínüleg gázhiányos. Vagy bármi hűtési javaslat érdekel, csak a gép csere nem. Most orthos már nem fut rajta sokáig, mert 106C a proci. Napi használat közben 75-90.
Köszönöm. -
Mike...
tag
válasz
szabonagyur #45030 üzenetére
A tippem nekem is ez volt, de érdekes, hogy az akksi alatt a címkén 3,34A-es a minimum amit ír.
De akkor a töltő a ludas... ennek örülök mert az megoldható. -
Kront
tag
válasz
szabonagyur #45024 üzenetére
ár/értékben valóban abszolút nem ér ennyit. de én 5-6 évre veszek gépet. laptopot, asztalit egyaránt. az előző laptopom (szintén dell), amit lecseréltem erre, 7 éves. azt is kb. ennyiért vettem. belakom és használom. vásárláskor igyekszem megkeresni a legmegbízhatóbbnak tartottat, végigolvasom az összes tesztet (ami utólag vagy bejön vagy nem), kipróbálom, s igyekszem utána elfelejteni a következő cseréig. nekem így gazdaságos. ha évente cserélném, biztosan nem ennyiért vennék.
somasz: valóban a cég fizette, de a saját cégem. szóval, azért eléggé "megérzem" az árát.
-
somasz
Topikgazda
válasz
szabonagyur #45024 üzenetére
Azért valahol röhej, hogy ennyibe kerül a gép, pedig nem egy precision...
Gondolom ő sem adott érte ennyit, a cég fizette. -
Kront
tag
válasz
szabonagyur #45022 üzenetére
összejön az. minden gyári elem benne. i7-4610M, 840 PRO SSD + optibay 1 TB HDD, 16GB, ujjlenyomat olvasó, HD+, 6 cella és világít a gomb. mindez áfával, hazai hivatalos forrásból. 5 hónap volt, mire találtam egy hazai kereskedőt, aki hajlandó volt összerakni. itt a fórumon is többen segítettek a beszerzésben (utólag is köszönet érte). ennek ellenére nehéz szülés volt. hihetetlenül rugalmatlanok voltak a forgalmazók. a RAM bővítés még csak-csak ment, de pl. újjlenyomat leolvasóst csak 9 cellás (kilógó) akkuval akarták adni, másutt SSD-ből csak kingstsont tudtak volna beletenni, vagy nem volt világítós a billentyűzet stb. én meg nem akartam vele (garancia vesztés mellett) ennyi pénzért még "játszani".
mindenütt hangoztattam, hogy az ár nem számít csak rakják össze, ennek ellenére olyan érzésem volt, mint ha a Millennium Falcon-t akartam volna egyedi alkatrészekből összerakatni. az egész abszurditását az adta, hogy ebben az időben az egyik legnagyobb hazai dell forgalmazónál dolgoztam külsősként, szóval még "hátszél" is akadt. végül nem is tőlük sikerült megvenni.céges gép, csak hazai beszerzés jöhetett szóba, németországból a keresett konfigot egy héten belül leszállították volna. és most is valami "hivatalos", számlás utat kell majd találnom a képernyő cserére, ami nem könnyíti meg a dolgom.
-
Scale
őstag
válasz
szabonagyur #45000 üzenetére
Kár hogy nincs plusz hely benne, amúgy a dvd olvasót még nem is használtam egyszer sem az életemben ezen a laptopon
pedig meg van már több mint másfél éve.
(#45003) Tapipapi:
És a lan, wifi driverek közül melyiket rakod fel? Mert pl az én Service Tagemre ajánl 4 féle drivert a networknél.. -
PlatiaAmos
tag
válasz
szabonagyur #45000 üzenetére
Miért nem ajánlott ODD helyére?
Én vettem hozzá egy beépítő keretet az ODD helyére, csodálatosan működik az ODD-t pedig USB átalakítóval bármikor tudom használni ha szükség van rá. -
Gaborka30
aktív tag
válasz
szabonagyur #44977 üzenetére
Köszi
Sikerült
-
Gaborka30
aktív tag
válasz
szabonagyur #44975 üzenetére
Most nincs rá dugva, de volt... és valóban ugy van hogy osztott monitor. Ezt hogy tudom megszüntetni?
-
Joshi
titán
válasz
szabonagyur #44947 üzenetére
Itt írtam hőfokokat (#44936) Joshi és a driverek is rendben fent vannak, a GPU-Z tüskéire se írtál semmit. Nálatok is így működik a dolog?
Na mind1 azért köszi. Az i7-3630QM bizony erősebb mint a PH2 965 asztali proci, ezt azért írom mert lemértem amikor még ez az AMD procim volt.
ui.: nekem egy módosított bios verzió kellene ahol az IGPU-t ki lehet kapcsolni. Nem hiszem el hogy nincs ilyen lehetőség.
-
Joshi
titán
válasz
szabonagyur #44939 üzenetére
Bonyolult a dolog, mert nem én szoktam játszani a notebookon. Na most a World of Tanks ha jól emlékszem egész élvezhetően futott de most elég szaggatós az egész. Én nem tudom kipróbálni mert nem én vagyok regisztrálva. A processzor oldali teljesítmény teljesen rendben van, erősebb mint egy asztali Phenom X4 965 proci. A vga oldalról érzek valami anomáliát, sokszor úgy tűnik mintha a HD4000-es vga futna.
Azért lenne jó összevetni egy hasonló géppel a teljesítményt, mert lehet hogy az asztali gépem i7-4790k/Radeon 290 teljesítményéhez képest érzem szánalmasnak a dolgokat.
A tökömnek se kéne a prociban lévő vga, nem is értem hogy notebook szinten miért nem lehet kikapcsolni.HWinfót használok, a gép 2 éves de még soha nem volt kitakarítva viszont nagyon ritkán megy. Mivel teszteljek?
-
Joshi
titán
válasz
szabonagyur #44937 üzenetére
Igazad van, teljesen jogos.
Akkor mond hogy mit futtassak és mit mérjek.
-
Joshi
titán
válasz
szabonagyur #44931 üzenetére
A legújabb 347.52 whql van fent, most vagy rosszul emlékszem vagy nem tudom.
Futtattam a Realbench 2.41-es tesztprogit és nem volt gond vele. Idle terhelésnél normális a GPU-Z-nél ez az órajel ugrálás? realbench alatt, kb kétharmadig engedtem HWinfóval max 89 C° volt a proci, a GPU meg 67 C°. -
Shady313
aktív tag
válasz
szabonagyur #44925 üzenetére
Dell Inspiron 5537: a közzététel frissítésének dátuma változott, azonban a driverek a régiek.
-
Joshi
titán
válasz
szabonagyur #44928 üzenetére
Azért, mert gyanúsan lassú minden játék pedig korábban jónak tűnt a vga teljesítmény. Egyébként miért nem lehet letiltani a IGPU-t? Az asztali gépemben lévő i7-4790k-ban le lehet tiltani a biosban, olyan mintha egy fapados bios lenne a notebookon. Nem lehet rátenni egy részletesebb beállításos biost?
-
somasz
Topikgazda
válasz
szabonagyur #44918 üzenetére
nekem látszik az összes, lehet, nem mindenhol van zavar?
-
válasz
szabonagyur #44888 üzenetére
-
válasz
szabonagyur #44886 üzenetére
a telekom esetén már igaz egy ideje (2014. október 18-tól, a 800 MHz bekapcsolását követően), hogy országos szinten nagyon sok olyan helyen elérhető 4g/lte, ahol 3g nincs, és nem is feltétlenül lesz.
AstraCDX; szia, itt ránézhetsz; link
-
AstraCDX
senior tag
válasz
szabonagyur #44884 üzenetére
Arra gondolsz, hogy a mobilnet előfizetésem nem engedélyezné a 4G-t ?
Ha esetleg így lenne, ha csak ez lenne az akadály, akkor látnám a 4G hálózatot, csak nem tudnák fellépni rá . Nemde ?
Van Huawei E3372 4G képes USB modemem, de abban Wind kártya lakik .
Olaszországban alig van Wind 4G, de ahol van, ott az USB modemmel kifogástalanul műxik .
Nehézkes a cserélgetés, mert a notebookban micro SIM hely van, az USB modemben meg normál, így ha át akarom tenni, mindig adapterezni kell .
Az sem mellékes, hogy a notebook SIM kártya helyre nagyon nehézkes a kártya BE/KI művelet .
Majd kipróbálom majd egy nagy népsűrűségű helyen, ahol nagy valószínűség szerint van a T-nek 4G hálózata .
Találtam végre egy adatlapot a DELL DW5570/Sierra Wireless AirPrime MC8805 WWAN modemről, és sajnos hivatalosan sem tudja a 4G/LTE-t .
Üdv.
Astra
-
thomasvold
őstag
válasz
szabonagyur #44876 üzenetére
Köszönöm szépen. Nem értem én sem. Még jó, hogy el voltak téve a driver-ek.
-
mghltm
addikt
-
mghltm
addikt
válasz
szabonagyur #44844 üzenetére
lehet, de nem a latitude / precision szerianal megismert modon / csatlakozon
-
Tapipapi
tag
válasz
szabonagyur #44825 üzenetére
Igen, disztró alatt win 7 64 bit van kijelölve.
-
geza844
aktív tag
válasz
szabonagyur #44821 üzenetére
Na, ezek szerint eddig tényleg hülyének tüntettem fel magam
Tudom mi a win7 driver, csak fáradt vagyok... bocsi...
-
Denyboygod
csendes tag
válasz
szabonagyur #44792 üzenetére
a menete akár ez is lehet valóban. a cszerviznek is van vidéki partnere. nem is kevés.
-
Denyboygod
csendes tag
válasz
szabonagyur #44790 üzenetére
Lehetséges hogy a "legtöbb esetben" szót megtudnám cáfolni ettől függetlenül a választás joga mindenkinek jár.
természetesen mindkét helyen szakszerűen orvosolják a problémákat. -
nlq
aktív tag
válasz
szabonagyur #44753 üzenetére
a slice batteryhez nem kell dokkolo!
csak a dokkolo portra csatlakozik... -
nlq
aktív tag
válasz
szabonagyur #44733 üzenetére
47 Wh 4 cellas a legerosebb akksi hozzá...
en hasznalom hosszab utakon a dokkolora rakhato 97Wh -s slice batteryvel is -
oncsi
őstag
válasz
szabonagyur #44689 üzenetére
Az elvárás csak egy középketegoriás gép. Az ár meg 250 körül.
Akkor mond meg légyszíves ,miből engedjük,vagy mennyit kel még hozzá tenni? -
Atish19
őstag
válasz
szabonagyur #44628 üzenetére
Ha a bluetooth meg az usb működik az nekem már elég
ha nem akkor veszek valami régebbi olcsóbb típust külön erre a célra. Hétvégén megpróbálom ha mást is érdekel akkor szívesen visszajelzek az eredményről
-
zeno70
tag
válasz
szabonagyur #44587 üzenetére
Kb félig tudom bedugni, de semmit nem jelez az eszközkezelő sem. W8-am van, tehát biztosan reagálnia kellene, ha észlel valamit...de semmi. Próbáltam több SD kártyát is (nem azzal van-e valami), de ugyanaz.
Szóval nem tudom mitévő legyek...? -
Máté94
addikt
válasz
szabonagyur #44589 üzenetére
Akkor megnyugodtam végül is. Mos nem igazán tudnám nélkülözni a gépet se, hazajuttatni pedig problémás lenne, így még az is nehezítené a dolgot. Eszerint várhat nyárig a dolog.
Köszönöm!
-
Shady313
aktív tag
válasz
szabonagyur #44584 üzenetére
Elég igen, mindjárt nekilátok
-
Shady313
aktív tag
válasz
szabonagyur #44582 üzenetére
Természetesen segítek ahol tudok, dobj egy hardverazonosítót itt vagy priviben
Egy notebook típust is kérnék, hogy lássam, hogy mit tartalmaz a Dell driver.
-
somasz
Topikgazda
válasz
szabonagyur #44575 üzenetére
gyári alatt lehet, hogy a dellesre gondolt
-
Atish19
őstag
válasz
szabonagyur #44573 üzenetére
2db 5737 is van a családban. A régebbi driverek miatt én is szívtam eleget, de jött egy frissítés pár hónapja feldobtam mindkettő gépre és mindegyik hibátlanul működik.
-
Atish19
őstag
válasz
szabonagyur #44568 üzenetére
Ez már rég megoldódott. Dobtak már rá több frissítést és már az ezelöttivel is tökéletesen működött illetve a jelenlegi legfrissebb (ezt használom én is) is teljesen kiváló. Alvás minden működik.
-
törölt tag
válasz
szabonagyur #44554 üzenetére
Pont errol beszelek. Gondolna az ember a 2.5 halkabb, de kis utana olvasas utan hamar kiderulhetnek az ellenkezo esetek.
-
törölt tag
válasz
szabonagyur #44543 üzenetére
Ugye nem azt akarod mondani, hogy fix típusú notebook random / különböző márkájú HDD-vel jön?
-
terencehIII
tag
válasz
szabonagyur #44530 üzenetére
samsung 19d300
-
törölt tag
válasz
szabonagyur #44521 üzenetére
Beírtam a procinak a típusát, és egyből kidobta melyik vga van benne, aztán könnyebb dolgom volt
Köszönöm a segítséget azért -
törölt tag
válasz
szabonagyur #44518 üzenetére
Igen jót. Kiderítettem hogy Mobil Intel 955XM / 945GM van benne.
Ezt írja ki mindig.
"This computer does not mee the minimum requirements for installing the software."
Aztán innentől annyi. -
törölt tag
válasz
szabonagyur #44516 üzenetére
Ezt próbáltam de sehogy se volt jó
-
Máté94
addikt
válasz
szabonagyur #44511 üzenetére
Oh, nálam még Haswell játszik. Ezért sem aggódtam.
-
Máté94
addikt
válasz
szabonagyur #44509 üzenetére
Az mondjuk durva lenne, én azért ebben jobban bízok.
-
Máté94
addikt
válasz
szabonagyur #44507 üzenetére
Igen, persze, tudom. Csak lehetne kicsit kevésbé láthatatlan...
Reméljük Windows 10-zel új szoftvereket hoznak majd...
-
Máté94
addikt
válasz
szabonagyur #44505 üzenetére
Igazából sose szól, önmagát is szó nélkül frissíti.
-
Ákinard
aktív tag
válasz
szabonagyur #44299 üzenetére
Találtam egy ilyet:
Ez műszakilag szerintem ugyanaz(?), de itt 169e...
Vagy átsiklottam volna valamin?
Szerk:
Sőt, NVIDIA GeForce GT 740M kártyával is csak 179.900
kistewe
Nekem az N5110-en is ugyanez a felbontás van, és nincs vele semmi gondom. 14"-on sincs nagy eltárás gondolom. -
Ákinard
aktív tag
válasz
szabonagyur #44295 üzenetére
Köszi a választ.
Közben kibökte, hogy ha már rákölt, akkor rugalmasabb árban is, de mindenképp Dellt szeretne, és 14"-hoz ragaszkodik.
Egyelőre őt találtuk: http://www.notebook.hu/dell-vostro-5470-168466#reszleteksoldi3r
Mondom neki, hogy nézze meg, biztos ami biztos, de az UK billentyűzetes, garancia is kérdéses, ha fél év után hazatéved... -
fr3ntzen
aktív tag
válasz
szabonagyur #44288 üzenetére
N5110 ... nalam egy t-home gyári , havernal tplink. szerintem gepbe van tiltva valami....mivel radugtam nalam kabelre es ugy se adta... 45-50 jott 120mbit helyett.
-
fulton
addikt
válasz
szabonagyur #44285 üzenetére
Értem köszönöm az infot.
-
fulton
addikt
válasz
szabonagyur #44283 üzenetére
Értem, köszönöm. Gondolom azt meg a progi választja magának hogy 1 vagy két magon dolgozzon e.
-
rgeorge
addikt
válasz
szabonagyur #44274 üzenetére
Nem UEFI-ben telepítettem, mert van Windows 7 is a notebookon. Ki van kapcsolva a hibrid alvás, pontosabban a gyors rendszerindítás a Windows 8.1 energiagazdálkodás alatt, ezt, ahogy írtam is, a telepítés után egyből egy powercfg -h off-al nagyon kikapcsoltam (ahogy a Windows 7 alatt is, a dual boot miatt jobb, ha nem lehet hibernálni egyik operációs rendszerben).
-
Scale
őstag
válasz
szabonagyur #44207 üzenetére
Okés, mindenképp megfogom, de erre már csak hétfőn tudok sort keríteni, addig is köszönöm a segítséget
-
Scale
őstag
válasz
szabonagyur #44205 üzenetére
Azt még nem próbáltam, de eszközkezelőben és a hálózatoknál sincs a vezeték nélküli hálózati kapcsolat, mint régen.. meg amikor ritkán működőképes.
-
somasz
Topikgazda
válasz
szabonagyur #44161 üzenetére
Benőtt a helye
Ferrante76: nincs egy olyan billentyűd, amin más színnel van egy touchpad piktogram? Akkor azt nyomnám meg, esetleg fn+bill kombóval.
-
fulton
addikt
válasz
szabonagyur #44145 üzenetére
Na és most ilyenkor hogyan lehet tovább? nem fogja a manus kicserélni nekem a kábelt..:S 5e vettem.(de minek)
-
nlq
aktív tag
válasz
szabonagyur #44143 üzenetére
nem ilyen egyszeru, mert mar szinte mindenhol csak 1.4 es kabelt lehet kapni (legalabbis a nagykerekben)
-
fulton
addikt
válasz
szabonagyur #44141 üzenetére
Pedig küldi a jelet, félő nem lehet lekapcsolni :S
-
fulton
addikt
válasz
szabonagyur #44135 üzenetére
Megvan a ludas. A HDMI kábel ethernet támogatással bír. Ez a ludas, mert kipróbálam sima HDMI kábelel (ami egyébként csak 1 m) és semmi baja nem volt a wifinek. Hol lehetne letiltani a HDMI kimeneten hogy ne küldjön enthernet jelet? (tv-m azt am sem fogadja)
-
fulton
addikt
válasz
szabonagyur #44135 üzenetére
Rendben, Igyekszem részletesebben leírni a jövőben. Nem vagyok otthon, sajnos nem tudom pontosan milyen kábel. Egy 10m-es fekete szabványos külsejü kábelt vettem számtech boltból. Semmi extra.. nincs árnyékolva sem (ha jól tudom)
Úgy gondolod hogy lehet a kábel miatt? egyáltalán hogy kavarhat az be?
-
nlq
aktív tag
válasz
szabonagyur #44125 üzenetére
létezik olyan retek HDMI kabel is amin nem megy at a fullhd csak a 720p... meg hogy serceg a hang...
ebbol kiindulva akár masik kabellel is megerne egy probat... -
soldi3r
veterán
válasz
szabonagyur #44122 üzenetére
Azt hivjak monitornak
-
fulton
addikt
válasz
szabonagyur #44122 üzenetére
na reménykedjünk. Vettem egy 10m kábelt, megis csak olcsobb mint venni egy wifi belterit hozzá. Remélem jo lesz.
-
fulton
addikt
válasz
szabonagyur #44120 üzenetére
Függhet ez a tv tol marmint hogy hdmi keresztül tud e fogadni hangot?
-
fulton
addikt
válasz
szabonagyur #44107 üzenetére
Jolvan 😁 egyébként, ha rákötöm HDMI kábelen keresztül a tv-mre akkor hangot is tud küldeni a hdmi kábelen at? Azt hol lehet beállítani?
-
szepsuti
aktív tag
válasz
szabonagyur #44110 üzenetére
köszönöm, akkor megy gariba!
-
Dugos
tag
válasz
szabonagyur #44099 üzenetére
Szia!
Értem, remélem működni fog. Köszönöm a segítséget.
Üdv. Dugos.
-
soldi3r
veterán
válasz
szabonagyur #44076 üzenetére
Kb. ha a liszensznek megfelelo telepitot hasznalod, akkor pl egy MSDN-es tokeletesen aktivalodik.
-
csƵ
addikt
válasz
szabonagyur #44076 üzenetére
Most töltöttem le egy x64 Professional MSDN verziót.
Nem akarok a telepítéssel kínlódni, remélem jó lesz hozzá. -
csƵ
addikt
válasz
szabonagyur #44073 üzenetére
Akkor 2-en vagyunk.
Még nincs meg a gép, ezért értetlenkedek itt napok óta. -
csƵ
addikt
válasz
szabonagyur #44071 üzenetére
Win 8.1 Pro.
Kulcs elvileg nincs, hozzá, hanem a TPM chip felismeri, hogy Windows licensz-es a gép. Ezért kérdem, mert nekem ez új. -
fulton
addikt
válasz
szabonagyur #44049 üzenetére
Köszi
-
fulton
addikt
válasz
szabonagyur #44043 üzenetére
Köszönöm, és az miért lehet hogy a procim sima alap helyzetben is 2,73-3 Ghz n ketyeg?
annak nem csak indokolt esetben kéne felpörögnie addig? -
válasz
szabonagyur #44032 üzenetére
-
csƵ
addikt
válasz
szabonagyur #44026 üzenetére
Még annyi, hogy melyik verziót kell az egyes drivereknél letölteni? Mindegyiknél 2 van. Egy .EXE és egy ZPE.exe.
Tudom, hogy amatőr kérdések, de most ez van.
-
mis69
tag
válasz
szabonagyur #44026 üzenetére
Ha nem zavar benneteket hogy becsatlakozom akkor megkérdezném hogy a Vostro 3300-hoz olyan energiagazdálkodási lehetőség nincs amiről írtál hogy az akksi mikor mennyire hogy töltsön?
-
csƵ
addikt
válasz
szabonagyur #44024 üzenetére
SATA driver minek? Mi célt szolgál? SSD lesz a gépben.
Freefall szenzorra sincs szükségem, pont az előző miatt.
A 4.-ben sem vagyok biztos, hogy kell.Még jó, hogy rákérdeztem ezekre, csomó felesleges dolgot telepítenék fel...
#44026: oké, akkor inkább felrakom.
-
csƵ
addikt
válasz
szabonagyur #43992 üzenetére
Szóval ezek mik lennének?
Dell Data Protection kategória
Intel Rapid Storage Technology Driver
Dell Command | Power ManagerChipset drivereknél ezeket adja még ki, mi fontos ezekből?
Intel 8 Series Chipset Device Software Driver
ST Microelectronics Free Fall Data Protection Driver
Intel(R) Management Engine Components Installer Driver
Intel(R) Rapid Start Technology Application -
fulton
addikt
válasz
szabonagyur #44006 üzenetére
nincs sajna más eszközöm.
-
fulton
addikt
válasz
szabonagyur #44012 üzenetére
na es nekem most meiket kell feltenni? honnan lehet ezt tudni
-
fulton
addikt
válasz
szabonagyur #44006 üzenetére
Hogy most ez az AC változat e meg nem mondom. Azt hol tudom megnézni ilyen részletesen?
-
Csaba.no1
tag
válasz
szabonagyur #44001 üzenetére
Köszönöm a tanácsokat, megfontolom. Árban kicsit túllőtt az Asus, de nem zárkózom el előtte.
-
Csaba.no1
tag
válasz
szabonagyur #43998 üzenetére
Igazából mindig isnpironom volt és szeretem is őket, a mostani felett már eljárt az idő. Csak nem igazán igazodtam el, hogy ebben az árban melyik lenne a legmegfelelőbb. I5, I7? 4 vagy 8GB ram? Túl sok a választási lehetőség ebben az árkategóriában amit szánok rá.
-
csƵ
addikt
válasz
szabonagyur #43992 üzenetére
Holnap kiírom azokat.
-
.Benett
tag
válasz
szabonagyur #43982 üzenetére
Én is furának találtam, de komoly volt a kérdés
-
csƵ
addikt
válasz
szabonagyur #43990 üzenetére
Nem csak a chipsetre gondoltam, hanem a többire. Van számomra sok semmitmondó ott a kategóriákban.
-
Bitpalace
senior tag
válasz
szabonagyur #43985 üzenetére
Hogy értve normálisan sorba? Én nem sorba telepítettem de mégis minden rendben van a géppel. (3542)
Annyit gubanc volt, hogy 2 wifi driver font fennt én a frissebbet akartam feltenni (gondolván biztos jobb) és azzal az istenért nem akart működni a wifi. Feltettem a régebbi drivert ami ugyan ott volt és azzal vígan használom a mai napigüdv!
-
papesz5
tag
válasz
szabonagyur #43985 üzenetére
-
soldi3r
veterán
válasz
szabonagyur #43982 üzenetére
Ez igy nem igaz, mert a 620 es 630-as nvidias gepek kerulendok, legalabb 2008 szeptemberig, de en utana is kerulnem.
-
fulton
addikt
válasz
szabonagyur #43977 üzenetére
Rendben, köszönöm a segítségetek !!! Mindenkinek !
-
fulton
addikt
válasz
szabonagyur #43975 üzenetére
Megéri abban a módban használni, csak mert nem teljesen tiszta az mire is jó.?
-
fulton
addikt
válasz
szabonagyur #43971 üzenetére
Eredeti Win 8.1 HUn 64 bit. Vírusirtó még nincs fent. Csak a dell szoftverek. És a Samsung evo szoftja.
-
fulton
addikt
válasz
szabonagyur #43969 üzenetére
HDD UEFI.? na hát ezt én megnem mondom most, annyit tudok hogy mikor beraktam az SSD-t akkor a biosban 3 boot olási lehetőség volt ezek közzül az első helyen a windows boot ...2. és 3. ik helyen pedig üresen hagyva.
Na másodiknak beállítottam a DVD meghajtót.
Ennyi
Gondolom ezt is a BIOS ban kell állítani, utólag lehet?
egyébként maga a win hamar betölt csak az asztal épül fel lassan. Mármint az is rögtön bejön, de a homokóra fut az egér mellett, tehát még tölt progikat. -
fulton
addikt
válasz
szabonagyur #43967 üzenetére
Most rákerestem a DellDigitalDelivery, és látom a google kép alapján miről is van szó, így emlékszem hogy kért valami hozzáférést amivel ajánlani tud nekem "dolgokat", ha jól emlékszem azt elutasítottam, és lehet ez volt a baj.
szerk:
Míg a HDD volt benne és gyárilag volt feltéve az oprendszer, az asztal jóval hamarabb felépült. kb fele annyi idő alatt mint most, pedig SSD van benne. Valami nagyon visszafogja. Most nem az hogy jaj... 20 sec, de azért legyen már sebesebb mint a HDD, ha SSD van benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- XPS 15 9520 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX 3050Ti 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 - prémium garanciával!
- ThinkPad L13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest