- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
Pedig ezek a gépek a w10 által telepített driverekkel működnek. Az más kérdés, hogy hogyan, de működnek. Max utána kell finomítani, keresni egy jobb drivert.
Itt valóban ahogy írták előttem, vagy a hardveres kapcsoló van kikapcsolt állapotban, vagy nincs benne/vagy rossz maga a wlan kártya. -
Janika-1982
tag
Szia,hozz létre egy profilt itt:
Aztán:
Ezután add a termékekhez a gépedet:
Utána,így kell kinéznie:
Driverezés:
Telepítési sorrendje!!!!:
És ezután örűlsz hogy működik!
Többször is majd újra kell indítani a gépet majd természetesen.
Nem kell megijedni.
Szervízben nekem elcseszték a telepítést,én újratelepítettem a gépemet+drivereztem(Windows 10 Pro)-és kop-kop tökéletesen működik azóta is. -
somasz
Topikgazda
nincs, nem működik!
mpcie hely van, de msataként nem funkcionál. elvileg félmagas ssd-t cache-nek bele lehet tenni, de én még nem láttam ilyet működni ezekben a dellekben, saját magam pedig nem próbáltam még.vizimento: belemegy, de nem lesz szép. belevaló, ejektorosat vennék.
-
szabonagyur
félisten
Jó nekem ehhez már nincs türelmem, bocsi, meghagylak másoknak.
Túl sok a talán meg úgy hiszem az egész történetben, hőfokot kéne megnézni Aidaival vagy Dell saját tesztej stb. Drivereket is normálisan felpakolni, stb.
Notiban azért nem kell kikapcsolni mivel ha akksiról is akarod használni jól jön az energiatakarékos cpu.
A gép amúgy nagyon messze van a te gépedtől, de szerintem az említett AMD-től sem nagyon erősebb.
-
szabonagyur
félisten
Na akkor tisztázzunk dolgokat. Ha felteszed neked kérdéseket akkor azokra válaszolj. Ha 100 kérdést teszek fel akkor 100 kérdést várok, mivel nem fogom mindet feltenni 100-szor.
Írtál megint valami teljesen felesleges dolgot, lefuttattál egy tesztet ami szerinted jól futott le, de az eredményt nem tudjuk meg, hőfokokat szintén nem tudjuk semmiről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- iPhone topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen videókártyát?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Precision 7510 15.6" FHD IPS i7-6820HQ FirePro W5170M 16GB 500GB + 1TB HDD gar
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- HP Victus 16-d10008tx 16.1" FHD IPS i7-12700 RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Legion 5 Pro Gamer Laptop 2év garanciával (i7 13700HX, RTX 4060)
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged