- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
lupus_l
aktív tag
Dugos: Az akkumulátornak árt a folyamatos tápról való használat. Célszerű bizonyos időközönként kihúzni és hagyni merülni.
Az Inspiron 1750-esnél tapasztaltakkal tudok segíteni: kivettem a HDD-t, betettem helyére az SSD-t, caddyt a DVD helyére tettem és minden ment rendesen. Semmi extra módszert nem igényelt.
Zodicus: köszi, hogy jelezted! Már fel is tettem
-
thomasvold
őstag
Keresd Chaser -t, ő mindenben tud segíteni, nagyon profi, ezzel foglalkozik. Én most vásároltam tőle az 5737-esembe caddy-t és DVD házat is a DVD-nek. Minden tökéletesen működik, amit vettem tőle. Rugalmas eladó, mindent meg tudsz vele beszélni.
-
lupus_l
aktív tag
SSD mindenképpen jó választás, nekem holnap jön meg az iPontól a Samsung 840 EVO 250GB-os SSD. Az eddigi gépekben ennek a 120GB-os változatai vannak, nincs rájuk panasz
A Milyen SSD-t vegyek? topic alapján ajánlott a kinézett SSD-d.
Méretileg pont akkora lesz, mint a HDD, ami a kiválasztott gépben lesz.
-
somasz
Topikgazda
Nem járod meg.
Ha viszont egyiket sem láttad még élőben, akkor nézd meg őket. M6600-t tudok mutatni, ha Budapesten jársz. A 7-es Inspiron sokkal jobb, mint az 5-ös széria, ránézésre, tapintásra, de a csillogó kijelző és a billentyűzet ezüstje nem győzött meg.
Ha nem feltétlen kell 17", akkor valamilyen quadrós 15-ös Latitude-öt is vadászhatsz, vagy Elitebookot, Thinkpadet. -
lupus_l
aktív tag
Itt találhatsz. Úgy tűnik ebben a szériában még csak most kezdenek kikopni a készletek, úgyhogy egy kis idő kell, amíg megjelennek az új processzorok...
Nekem a "kistesó" van - 7537 - már az újabb i5 4210u processzorral.
-
kistewe
tag
Ismeretlenül sem ( ilyen Inspiron még nem volt a kezemben) , ismerősnek ha jól emlékszem Precision 6400 vagy 6500 van CAD -re hozza viszi naponta, sokszor a gép mellet dolgozik , por, mocsok, kosz, emulzió , olaj amit akarsz és csak megy..., nincs időm megnézni de nézd meg mennyit esik az Inspiron ára abban a pillanatban hogy kihoztad a boltból és nézd meg a Precisiont, másrészt meg CAD szoftveríró cég alkalmazásmérnökének is 6600 a munkagépe, ez azért már jelent valamit....
uff stewe
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Overwatch 2
- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Linux kezdőknek
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- 9430 2-in-1 14" QHD+ IPS érintő i7-1265U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS TUF F15FX506 Gaming laptop Rtx 3060 i511400 alaplappal bontás
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest