- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
TurpiUrfi2
tag
válasz
somasz #46271 üzenetére
Sziasztok!
Töltő eredeti DELL. Azt nem teljesen értem hogy "két tűs" alatt mit lehet érteni, de az adapterbe három lyukon csatlakozóval megy bele.
Több dugasznál rázott, de ezek szerint azok egyike sem volt földelt, mert most nem produkálja ennél a csatlakozónál.
Köszönöm a tanácsokat!
-
szabiace
csendes tag
válasz
somasz #46244 üzenetére
Köszi a gyors választ!
Az az igazság, hogy nagyon megtetszett a kis gép nem szívesen vinném vissza. Jelenleg, egy pillanatra villan fel piros csík a dell töltőkép alatt. De ezek szerint nagy baja nem lehet. Egyébként elírtam csak P9400. Próbáltam a stressz tesztet, 80foknál lehúzta a venti.
-
sirszevenap
addikt
válasz
somasz #46209 üzenetére
Sikerült. Csak a Chipset driver zavart be. A következőt tettem:
"Hogy tudom visszaállítani a Windows 7 alap IDE vagy AHCI driver-ét?
AHCI: Eszközkezelőt elindítod, majd az IDE ATA/ATAPI vezérlők csoporton belül jobb egér a kívánt AHCI driver-en/Illesztőprogram frissítése/Illesztőprogramok keresése a számítógépen/Választás a számítógépen található illesztőprogram-listából/Szabványos AHCI 1.0 Serial ATA-vezérlő kiválaszt és katt a Tovább gombon.
-
-
-
-
-
-
Razermazer
őstag
válasz
somasz #45890 üzenetére
Aha, tehát a billentyűzet alattiba nem is lehet tenni akkor 2x8gigát, ha szeretném, ezt akkor csak az i7 proci oldja fel, i5-el bukó.
Jól van ezt is megtudtam akkor, év folyamán úgyis lesz, ha minden úgy alakul, procifejlesztés i7-re, quadro fejlesztés M2000-re, és 32 giga ramra upgrade. Kell a kraft a virtuális gépeknek, meg cad, 3dsmax, maya. -
sirszevenap
addikt
válasz
somasz #45907 üzenetére
Igy van. Ilyen maszek modon kell elinditani, mivel nem indul el siman ugy, hogy rakattintok az ikonra. Keptelen elindulni az AMD kartyaval, csak es kizarolag intellel. Igy mikor feladatkezelobe latom,hogy 30+ mb ramot eszik akkor gyorsan atvaltok az AMD-re es igy 5bol 2x elindul.
-
sirszevenap
addikt
válasz
somasz #45898 üzenetére
Itt arról van szó, hogy majdnem ultrán is ugyan annyi fps-t ( és fps dropot természetesen ) kapok mint Normálon ( lowon ). Kvázi ugyan úgy megy. Ja és az is mindegy neki, hogy dx 11 vagy dx 10. Tehát itt más problémák lesznek, bírná ez csak valamiért nem használja ki a kártyát, ugyanis pl most éjszaka kicsit tudtam időt szakítani játékra és ha a "Population Density"-t ill "Distance Scaling" csíkot leveszem, de minden highon van akkor 50 % - ba használja a gpu-t és így kapok 30 minimum fps-t. Mi lenne, ha pörögne 100 on a gpu?
-
Integrale
veterán
válasz
somasz #45895 üzenetére
Nincs ebben semmi batorsag. A kis nudli intel 4400-zal is 20-25 fps-t. Belovod fix 2,4-re es 80-90%-os kihasznaltsaggal fut. Turbot hogy sikerukt emelned? TDP keretet kene inkabb feljebbtolni, vagy a hoertekeket, mert eleg nevetseges, hogy 75 foknal kevagja 1,8-ra, mas laptopokban pedig engedik 90 fole is.
-
sirszevenap
addikt
válasz
somasz #45893 üzenetére
Van pár videó Youtube-on amin i5 4200u - val futtatják és mellette 740m van. Azt képes kihajtani egy picivel gyengébb proci is? Érdekes.
Vagy akár ITT egy a 4500u - val 740m társaságában. Most tök mindegy a grafikai beállítások mivel én lowon is meg high-on is ugyan annyi fpst kapok. A zavaró a droppolás inkább amikor gondol egyet és 35-ről leugrik 20-ra majd vissza.
Tehát kétlem, hogy itt ez lenne a probléma.
-
-
oszi666
őstag
válasz
somasz #45820 üzenetére
Még egy kérdésem lenne. Leszedtem ezt a dell feature enchancement packot innen http://www.dell.com/support/home/us/en/04/Drivers/DriversDetails?driverId=HR1YG de amikor telepíteni akarom azt írja telepítsem előbb a .4 NET frameworkot, amit azért nem értek, mert elvileg a 4.5 már telepítve van. Erre esetleg tudsz valami megoldást?
-
-
válasz
somasz #45567 üzenetére
Ha szerencséje van a kollégának és elcsíp egy kései példányt, akkor igen. Ahogy nézem a notebookcheck-es teszteket, U-s proci és Maxwell dVGA alá elég a karcsúbb hűtés is, (sajna a 840m-es e7450-ről nincs, de gondolom semmivel se rosszabb egy 13.3"-os zenbooknál) a gond az, hogy m-es proci alá nemigazán van 14"-os gép.
-
Razermazer
őstag
válasz
somasz #45395 üzenetére
Stimt igen ezt kifelejtettem, diagnosztika természetesen a dell-é és windows 7 alatt amit csak lehetett ram, proci, ssd mivel egy intel 530 120 gigás pihen a gépezetben.
A linux mint-et szerintem kipróbálom még hétvégén érdekel
Filter azért jó ha van mert a hangszóró ugye csak stereo, na mármost amilyen tartalmakat én fogyasztok azok többcsatornás hanggal rendelkeznek, az ócska kódolásokról ne is beszéljünk. Az ac3 filter ezt kétcsatornásítja és így élvezhető a laposon is bármilyen hangfolyam.
A matroska splitter meg sokkal jobb, mint a beépített lav splitter. Én a Logouton található cikk alapján állítom be mindig a media playert (hogyan játszunk le hd tartalmat a gépünkön) -
szabonagyur
félisten
válasz
somasz #45367 üzenetére
Hát nem tudom, kiváló gépezet az M4800 főleg így, de akinek gamer gép kell ennyit nem ad érte, más részt rohadt nehéz a gépezet. Kevesen fogják értékelni ezt a gépezetet, főleg ha van mellette olcsóbb alternatíva amit te bontasz ki, még akkor is ha hülyeség.
Na meg bízok a Dell-ben az elb@szott driver frissítése miatt...AMD drivereknél nem engedik a külső driverezést, tehát lehet moddolni ha kell a friss driver.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kuponkunyeráló
- Call of Duty: Black Ops 6
- Mobil flották
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háztartási gépek
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest